Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende bu ay 2. aşılamamı oldum. normalde yarın test yaptırcaktım 12. günümdü ama bu sabah adet oldum. tam adet gibi de deil kahverengi lekelenme şeklinde. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim bu seferkinde bayağı umutluydum. Doktorumla konuşup bikaç ay ara vermeyi istediğimi söyleyeceğim çünkü adet düzenimde bozuldu 5 gün önce başladı. Benim durumumda olan var mı aranızda?

hiç sorma çok düşünmekten psikolejim bozuluyo olcakmı olmıycakmı dikkat ediyorum zaten inş tutar bakalım

beklemek çok kötü hergün kafanda acabalarla dolu düşünceler.allahtan benim doktor adetini bekle demedi 12 gün bekledim 3 gün daha bekleyemezdim.inşallah tutar canım dileğimiz o...

böyle dediğiniz zaman ben hep korkuyorum
işteyim bütün gün oturuyorum buda düşündürüyor beni
sonrası eve git yemek iş güç

kısmetse inşallah bişey olmaz

inş cnm bişe olmaz hızlı hareket etme diyolar iş yap ama hızzlı inş hayırlı haberlerini alırız benimde tabi

cnm kanaman başladımı peki?

kızlar 1.5 saat sonra ilk kontrolüm var.heyecanla bekliyorum bakalım neler olacak.

canım bence hemen bi kan testi yaptır

Ben geçen ay aşılama yaptırmıştım 10gün erken hastalanmıştım bu ay 10ğüniğne kullandım tam aşılama yapılacaktı fakat haftasonuna geldiği için yapılamadı 900tl sırf iğnelere gitti buna rağmen üzülmedim herşeyde bı hayır vardır yani sonuç ne olursa olsun üzülme

seyhan umarım 2.sidir bu ay nedense çok hazırlamıştım kendimi. birde perşembeden beri acaip bi karın şişliği vardı bende aynı hamile karnı gibi gören herkes bu sefer oldu galiba diyodu belkide o yüzden.
test yaptırmayıda sonuç negatif çıkacak diye ertelemek istiyorum psikolojim alt üst oldu. eşimle de tartıştım ağlıyorum üzülüyorum diye kızıyo sürekli olacağı varsada sen böyle sıkıntı yaptıkça olmaz diyo
yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızlar...

evet eşin haklı stres baş düşmanımız
inşallah olur bu sefer
olmadı idrar testi yaparsın kendin evde
adetin gelmezsede kana baktırırsın

Ama benim içimde nedense umut varrr

evet eşin haklı stres baş düşmanımız
inşallah olur bu sefer
olmadı idrar testi yaparsın kendin evde
adetin gelmezsede kana baktırırsın

Ama benim içimde nedense umut varrr

Canım çok saol
Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes bian önce önce bebişine kavuşsun
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…