12. ve 14. baktığında ikisindede çıkmışmıydı hamilelik
evet 12.gün çıktı pozitifti 34.4 çıktı sonra tekrar baktırdık kan değerim yükselmişti.bu arada 14. gün yazmışım pardon karıştırdım 15.gün baktırdık 2.teste yükseliyomu diye.oda 197 küsür omuştu.
12. ve 14. günde yaptığında ikisindede hamilelik çıkmışmıydı
selam kızlar kımse varmı sohbete geldim
allah izin verirde hamile kalırsam görgüsüzlük yapmıycam biizim mahallede bi kız benden sonra evlendi hemen hamıle kaldı sankı kendi marifetiymiş gibi bana havalar havalar atıyo görmeniz lazım insanın boğası geliyo
selam kızlar kımse varmı sohbete geldim
hoşgeldin nasılsın
ya öle insanlar çok.bide benim kayınvaldem arıyodu nasılsın iyimisin hoş beş sonrada bilmemne hamileymiş biliyomusun derdi bu giderek yoğunşalmaya başladı her aramasında birinin hamile haberini sölüyodu kıskançlık yapmadım hiçbir zaman ama bana niye haber veriyor tanımıyorum bile çoğunu.eşime dedim en sonunda oda aramış anne bizeneden söylüyorsun herzman tamam bizde istiyoruzda bize nispet yapar gibi sölüyosun bir daha duymak istemiyoruz dedi ve konu kapandı.ne eleştiriler aldım bi görseniz memleket gidiyodum ne tembelsiniz çocuk yapmaya üşeniyosuznuz neler neler en sonunda rabbim nasip etti.
kızlar bugün muayne oldum yumurta 15 olmuş çatlama gününü bekliyorum
merhama arkadaşlar benim bu gün yumurtam 15 olmuş ne zaman çatlayacak acaba
sağol canım bizler çok kafamıza takıyoruz sanırım kızlar
hadi hayırlısı inş tutar cnm sende bebişine kavuşursun
herşeyi denedik maddi manevi herşey bitti son şansım
evet ya çok takıyoruz işlerime bakamıyorum işler yığılacak bişey değil...:))
yok canım medikal parkta değil yenibosna nisa hastanesinde sibel hanım. medikal parka onun öncesinde gitmiştim. sen nerde tedavi oluyorsun?
hadi hayırlısı aşılamı olacak sonrada?
hayır kendi haline bıraktım ben hepsini yaptırdım iki aşılama üç tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?