Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12. ve 14. baktığında ikisindede çıkmışmıydı hamilelik

evet 12.gün çıktı pozitifti 34.4 çıktı sonra tekrar baktırdık kan değerim yükselmişti.bu arada 14. gün yazmışım pardon karıştırdım 15.gün baktırdık 2.teste yükseliyomu diye.oda 197 küsür omuştu.

ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım gözünaydın

allah izin verirde hamile kalırsam görgüsüzlük yapmıycam biizim mahallede bi kız benden sonra evlendi hemen hamıle kaldı sankı kendi marifetiymiş gibi bana havalar havalar atıyo görmeniz lazım insanın boğası geliyo

ya öle insanlar çok.bide benim kayınvaldem arıyodu nasılsın iyimisin hoş beş sonrada bilmemne hamileymiş biliyomusun derdi bu giderek yoğunşalmaya başladı her aramasında birinin hamile haberini sölüyodu kıskançlık yapmadım hiçbir zaman ama bana niye haber veriyor tanımıyorum bile çoğunu.eşime dedim en sonunda oda aramış anne bizeneden söylüyorsun herzman tamam bizde istiyoruzda bize nispet yapar gibi sölüyosun bir daha duymak istemiyoruz dedi ve konu kapandı.ne eleştiriler aldım bi görseniz memleket gidiyodum ne tembelsiniz çocuk yapmaya üşeniyosuznuz neler neler en sonunda rabbim nasip etti.

inş rabbim herkese nasip ederde herkesin çenesi durur gelde sitres ypma.............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…