Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olmuyor canım mesaj düzenleme panelide kapnıyor undan sonraki grubumuzda inşallah

öyle yapma bende öyle bir kere bir doktora kızdım 1 sene hiç tedavi görmedim 4-5 ay sonra birden ara kanamalarım başladı , ama 1 hafta adetli,1 hafta boşum doktora kendimi zor attım, birde baktımki menopoza giriyorum hemen tedaviye başladık .
ihmale gelmez canım bir an önce başla çalışmalara bence

canım benim yaşım daha 21 doktorlar bile kızıyorlar bu yaşda ne acelen var die yok ben kızdığımdan değil yapacak bişeyim kalmadıki canım her şeyi yaptık sadece tüp bebek kaldı yani onuda şu anda yaptırmak manasız benim iiçin eşimde genç ama eger doktor onaylarsa son bi lap. yaptırırım aklımda soru işareti kalmasın die geriside RABBİMİN hikmeti işde

kaç yıllık evlisin

oooohhhh kuzu sen daha çok küçüksün be , dur yavrum acele etme tabiki beklemene bir engel yoksa. daha geçsin gez toz keyfine bak

oooohhhh kuzu sen daha çok küçüksün be , dur yavrum acele etme tabiki beklemene bir engel yoksa. daha geçsin gez toz keyfine bak

işde bende ne acelem varki dedim sonra düşünüpte rabbim ne zaman verirse o zaman olucak zzten
şükür bi sorun bulamadılar ama çift rahim varya bende duydum korktum panik yapdım ne oldugunu da bilmiyorum hiç duymamışım her doktor farklı bişe diyor kafam karışdı olmucak cocugum die korktum felan amaan hepsi bahane rabbim ol dedikten sonra

arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim hem sevindim hemde cok uzuldum cunku 6asilamadan sonra bu gebeligi yakaladim(( doktor bebenin kesesi normal ama bebek olusumu cok kucuk dedi kalp atislarida var dedi gosterdi ama 1haftaya kadar boyle devam ederse gebelik durabilirmis(((((((((ne olur dua edin bu sefer bari yuzum gulsun hesaplarina gore bebegin 5 haftalik olmasi gerekiyor dedi ama cok ufak dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim

yani bekle hem yaşın genç hem daha yeni evlisin sen çok acele etmişsin

allahım hayırlısıyla versin kucgına cnm................ hayırlıysa versin...................

ah canım sakın bozma moralini RABBİM büyük hayırlı sağlıklı bir bebişin olur inşallah istersen başka bi doktorada git çünkü bir arkadasında byle birşey başına gelmişdi ama geç döllenmeymiş seninkide belki aşılamadan sonraki ilişkide tuttu olamazmı?

benim arkadaşımdada aynı sorun var ama 2 tane çocugu var birisi 16 yaşında digeride 2 yaşında , hiç üzülme olur sıkma canını

allahım bebegine şifalar versinde büyüsün canım olumsuz düşünme sakın prsikoloji çok önemli biliyorsun,

cnm dualarımız seninle.allahım yardım etsin.

allahım hayırlısıyla versin kucgına cnm................ hayırlıysa versin...................

Amin cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin tesekkurler guzel dileklerin icin

olabilirmiki acaba cunku kese normal dedi 5 haftalik bebege gore ama bebek cok kucuk dedi insallah dedigin gibi olur

Aminnnnnnnnnn canim benim

hayırlısı olsun xaylax; inşallah gelişimi iyi giderde sağlıkla dünyaya gelir bebeğin..

canım inşallah doktorun dediği gibi olmaz.rabbim bebeğinizi size bağışlar inşallah.stres yapma sakın dualarımız seninle canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…