İnşallah sonucun pozitif olur. Valla bana aşılama önceside sonrasıda ilişki yasak dediler.Yani aşılama yapılan ay sıfır ilişki( Ege ünv de herkese böyle söylüyorlar ve ben nedenini hiç anlamıyorum.Aşılama sonrası ilişki verseler belki yumurta geç çatladıysa işe yarayabilir ama yasak olduğunda o ihtimalide kaçırıyoruz malesef. Sana 2 aşılama yapıldığından bence doktorun haklı zaten olmuşsa olmuştur.İçin rahat olsun.
mrb arkadaslar bugece ılk kotu haberı vermek istemezdım ama sonuç1,20 çıktı adet olmadım aceba degerim yukselırmı yarın doktorumu arayacagım adet belırtısı de yok bugun 15. gunum insallah ikinci aşılamam tutar eşim yıkldı fdakat benı tsellı ettı çok uzuldum agladım ne yapacagımı bılmıyorum
slm kızlar ben nisan ayında sizlerle olamıcam doktorum bir ay sonra gel dedi umarım bu ay sizler için umut dolu olur ve hepiniz hamile kalırsınız inşallahh ben mayısa kadar bekliyorum artık hepinize hayırlı olsun....
Ben ilk aşılamamda 14. gün kanda negatif sonucu almıştım.
15. Gün adet olmuştum.
Ve 16. gün ikinci aşılama için ilk iğneme başlamıştım.
Bu ay ki aşılamda yine 14. gün kan tahlili yaptırdım negatifti.
Benim bugün aşılamanın 16. günü ama henüz adet olmadım
Sizler aşılamdan sonraki kaçıncı gün adet oldunuz.Karnım ağrıyor tam olacak diyorum ama olmuyor.Acaba kist olmuş olabilirmi.Dr. adet olunca gel dei.Ama şimdi kaçıncı güne kadar bekliyim adet olmazsam gideyim?
Yeni topiğimiz hayırlı olsun...Umarım herkese şans ve uğur getirir...İsteyen herkese Allah sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlat nasip etsin...
mrb arkadaslar bugece ılk kotu haberı vermek istemezdım ama sonuç1,20 çıktı adet olmadım aceba degerim yukselırmı yarın doktorumu arayacagım adet belırtısı de yok bugun 15. gunum insallah ikinci aşılamam tutar eşim yıkldı fdakat benı tsellı ettı çok uzuldum agladım ne yapacagımı bılmıyorum
15. Gün adet olmuştum.
Sizler aşılamdan sonraki kaçıncı gün adet oldunuz.Karnım ağrıyor tam olacak diyorum ama olmuyor.Acaba kist olmuş olabilirmi.Dr. adet olunca gel dei.Ama şimdi kaçıncı güne kadar bekliyim adet olmazsam gideyim?
mda kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba;
artık hepimizin bildiği gibi bu forumda olan tüm kardeşlerimiz arkadaşlarımız birbirimizin içini dışını biliyoruz. Ama konu başlıgımız mary 2012 aşılamacıları olunca bazı arkadaşlarımız haklı olarak nisan aşılamacıları topiğine bazı hamile kalan nazar boncukalrımızda hamile olan topiklere gidiyor. Durum böyle olunca azalmaya başlayacagız oysaki hepimizin içimizde ayı bir yeri var berabr aglayıp beraber gülüyoruz, seviniyoruz, rizden ricam herkes yeni konu başlıgı hakkında fikirlerini belirtsin burada onun üzerinden gene beraberce kararlaştıralım.
ben mcan84 arkadaşımızın iyi bir konu idarecisi oldugunu hissettim , gene aynı şekilde _superisi_ de listelerimiz için bize destek oldu konuyu gene bu arkadaşımızın başlatmasını öneriyorum sizlerden destek bekliyorum.
daha fazla dagılmadan inşallah bebeklerimiz ile günü birinde bir yerlerde buluşup tanışmak temennisiyle ..
canım yeni topiğmiz yeni başlagıç oldu bence hayırlı olsun hepimize ben yine burdayım bırakmayada niyetim yok gündüz işte olsamda akşamları takip etmeye çalışcam dertleşicez herzaman olduğu gibi çünkü hepimizin derdi aynı ben kimseye anlatamadığımı sizlerle paylaştım sizler anladınız beni.hepinize binlerce teşekkür ederim iyikide varsınızbol bol hamişli ay diliyorum herkese
merhaba canım benim doktorumda Ege den sait yücebilgin ama ben özeline gidiyorum bana aşılamadan sonra 24 saat içinde ya bu gece yada yarın sabah ilişki olacak dedi sonrasındada olabilir ancak çatlatma bittiği için faydası olmayack dedi.Bir yanlışlık olmasın yada senin durumuna özel bişey.İnşallah sonucun pozitif olur. Valla bana aşılama önceside sonrasıda ilişki yasak dediler.Yani aşılama yapılan ay sıfır ilişki( Ege ünv de herkese böyle söylüyorlar ve ben nedenini hiç anlamıyorum.Aşılama sonrası ilişki verseler belki yumurta geç çatladıysa işe yarayabilir ama yasak olduğunda o ihtimalide kaçırıyoruz malesef. Sana 2 aşılama yapıldığından bence doktorun haklı zaten olmuşsa olmuştur.İçin rahat olsun.
olacagı varsa olur kuzu zaten aşılamayı bile çatlatma ignesinden 36 saat sonra yapıyorlar, sen hiç kendini sıkma.Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle.benim bugün moralim çok bozuldu.1 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuştum.dün ilişikiye girmemiz gerekiyormuş.doktor dün oldumu dedi. bende hayır dedim.çok üzüldü.dün çok önemliydi dedi.10 gün sonra gebelik testi yapılacak.ama bende ümit denen bişey kalmadı.önümüzdeki ay aşılama yapıcam dedi. 1 ay çöpe gitti anlıcanız
kısmetmiş , demekki daha vakti degilmiş senin canın sag olsun kuzu, bir dahakine kısmet yıpratma kendini, bakalım cumartesi ben durumda gelecegim burayamrb arkadaslar bugece ılk kotu haberı vermek istemezdım ama sonuç1,20 çıktı adet olmadım aceba degerim yukselırmı yarın doktorumu arayacagım adet belırtısı de yok bugun 15. gunum insallah ikinci aşılamam tutar eşim yıkldı fdakat benı tsellı ettı çok uzuldum agladım ne yapacagımı bılmıyorum
Günaydınlar hekese
Ben bu ay yine olmadı doğal ne varsa denedik yumurtamda iyiydi .İlaç almadan büyüdü ve çatladı.Malesef dün itibariyle kırmızıları gördük.Tekrar aşılama yaptırsammı acaba bir ay daha beklesemmi bilemiyorum.
15. Gün adet olmuştum.
herkeze günaydın gününüz aydın güzel haberlerle dolu olsun inşallahbende bu ay tekrar deneyenlerdenim kızlar fakat sizin takibinizi hiç bırakmadım sizle sevinip sizle üzüldüm.bundan sonra sevinmek dileğiyle.
günaydın cnm demekki daha bebişin gelme zamanı değilmiş üzülme sakın..bence aşılama yaptır bu ay bekleme hiç eğer durumun varsa..
Günaydınlar hekese
Ben bu ay yine olmadı doğal ne varsa denedik yumurtamda iyiydi .İlaç almadan büyüdü ve çatladı.Malesef dün itibariyle kırmızıları gördük.Tekrar aşılama yaptırsammı acaba bir ay daha beklesemmi bilemiyorum.
Günaydınn
Valla benim ilk aşılamada adet 25. gün geldi. 2. aşılamada 20.gün geldi. 3.aşılamada 16.gün geldi :) Bir dahakine hiç gelmemesi ümitlerimle :))
neden ilişki yasak diyolarki bana tüp bebek uzmanları aşılamadan sonra girdiğiniz ilişki şansı daha çok arttıryor dedi banada girin dedi gene ilişki yapsaydın sonuçta aşılamada ilişkinin kısaltılmış hali olmaması saçmalık hem ben aşılama yaptırıp da aşılamadan sonra girdiği ilişkiden hamile kalan biliyorum doktoru öyle demiş üniversteye gitme bence özel tüp bebek merkezi olan bi hastaneye git ben trabzondan oturuyorum özel karadeniz hastanesine gidiyorum tüp bebek merkezine burda öyle bişe demiyolar
merhaba canım benim doktorumda Ege den sait yücebilgin ama ben özeline gidiyorum bana aşılamadan sonra 24 saat içinde ya bu gece yada yarın sabah ilişki olacak dedi sonrasındada olabilir ancak çatlatma bittiği için faydası olmayack dedi.Bir yanlışlık olmasın yada senin durumuna özel bişey.
Biz önce devlette yaptıralım dedik.Gerçi devlette yaptırmamıza rağmen 2 aşılama için 1000 tl ödemiş olduk.Gidip gelme masrafları hariç. Bu durum bana özel değil ege üniversitesinde böyle.aşılamadan sonra herkese yasak ilişki. Fabrika gibi çalışıyorlar standart yani. Neyse buda tecrübe oldu bize.eşime 2. aşılamada aşılama yapıldığı günün ertesi günü istersen deneyelim dedim. O da olmaz, yasak dediklerine göre bir bildikleri vardır dedi.İstemedi yani.Zorlada olmuyo bu işler işte:)) Ama ilişkiyi yasaklayan başka bi yer duymadım ben. Tek aşılama da bence ihtimali azaltıyor.Zaten egenin aşılamada tutturma oranı da düşük.
merhaba canım benim doktorumda Ege den sait yücebilgin ama ben özeline gidiyorum bana aşılamadan sonra 24 saat içinde ya bu gece yada yarın sabah ilişki olacak dedi sonrasındada olabilir ancak çatlatma bittiği için faydası olmayack dedi.Bir yanlışlık olmasın yada senin durumuna özel bişey.
Biz önce devlette yaptıralım dedik.Gerçi devlette yaptırmamıza rağmen 2 aşılama için 1000 tl ödemiş olduk.Gidip gelme masrafları hariç. Bu durum bana özel değil ege üniversitesinde böyle.aşılamadan sonra herkese yasak ilişki. Fabrika gibi çalışıyorlar standart yani. Neyse buda tecrübe oldu bize.eşime 2. aşılamada aşılama yapıldığı günün ertesi günü istersen deneyelim dedim. O da olmaz, yasak dediklerine göre bir bildikleri vardır dedi.İstemedi yani.Zorlada olmuyo bu işler işte:)) Ama ilişkiyi yasaklayan başka bi yer duymadım ben. Tek aşılama da bence ihtimali azaltıyor.Zaten egenin aşılamada tutturma oranı da düşük.
bende duymadım canım , eşinde kendine göre haklı ya bişey olursa diye korkuyordur . İşimiz çok zor vallahi allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?