Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neden ilişki yasak diyolarki bana tüp bebek uzmanları aşılamadan sonra girdiğiniz ilişki şansı daha çok arttıryor dedi banada girin dedi gene ilişki yapsaydın sonuçta aşılamada ilişkinin kısaltılmış hali olmaması saçmalık hem ben aşılama yaptırıp da aşılamadan sonra girdiği ilişkiden hamile kalan biliyorum doktoru öyle demiş üniversteye gitme bence özel tüp bebek merkezi olan bi hastaneye git ben trabzondan oturuyorum özel karadeniz hastanesine gidiyorum tüp bebek merkezine burda öyle bişe demiyolar

geçmiş olsun cnm çok zor bir durum ama birkaç güne kendini toparlarsın inşallah..umudunu kaybetme elbet olucak inan..

cnm hayırlısı olsun belki bu 1 ayda kendiliğinden hamile kalırsın hiç belli olmaz bu durumlar..hem moral olarakta dinlenirsin mayısa daha umutlu girersin..

canım ben aşılamadan sonra 18.gün adet olmuştum geç gelmişti yani..sen kan testini tekrarladınmı?1-2 gün daha bekle eğer gelmezse doktora git belki kist olmuş olabilir dediğin gibi..

Yeni topiğimiz hayırlı olsun...Umarım herkese şans ve uğur getirir...İsteyen herkese Allah sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlat nasip etsin...

arcn günaydın canım, ben sabahtan gittim doktora, 15,5 mm.olmuş yumurtam, bri tane de 12,5 luk var dedi, birbirlerini çok yakınlarmış,2.ci 1.ye yer vermiyormuş:) bakalım belki o da gelişim gösterir dedi. gayet güzel, c.tesi tekrardan gel belki çatlatma iğnesi veririm dedi,bugün 10.günüm benim, sanırım fena değil yumurtanın büyüklüğü, en azından doktor gayet iyi dedi, sonra bende ona dedim eşimin değerleri ile bu ay değilde sonraki ay aşılama denesek eğer bir şey olmazsa başarı oranı ne kadardır aşağı yukarı, sonuçta siz bu işin içerisindesiniz dedim. o da tabi ki aşılama yapıldı illa tutacak gözüyle bakmamamız lazım, 100 hasta varsa 20 sinde başarıya ulaşabiliyoruz dedi, ama sonraki ay dersen sonuçta bu ayda yapılabilir ama bekleyelim dedi,acelemiz yok,eşinin sayısı gayet güzel, ileri hız belki biraz düşük ama bize 1 sperm lazım dedi. ama kötü olan canım kendisi ameliyat olacakmış,kolundan, ve 6 hafta raporlu olcakmış ama o 8 haftaya tamamlayacakmış, önümüzdeki 2 ay yok. bende ne yapalım önemli olan öce sizin sağlığınıza kavuşmanız biz bekleriz dedim, ve o yokken kimseye bırakamam burayı, içerde bir sürü embryom falan var dedi, ama 2 ay aceleniz yok, bu değerlerle normal bile olur falan dedi. biraz üzüldüm ama zaten eşim ilaç kullanıyordu yaaa, test yaptırdıktan sonra onun doktoruna da göstereceğiz, bakalım o nasıl yönlendirecek, olmadı 1 ay eski doktoruma giderim, ben bu ay yumurtanın çatladığını göreyim de canım. sen ne yapacaksın bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

çok çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.

canım ben ilk aşılamada aşılamamın 16.günü yani ilk testten bi sonraki gün adet oldum.adetimin 30.gününe gelmişti.2.aşılamamda ise aşılamamın 17.günü gece oldum.adetimin 40.günü yani.o gün 2.test için doktora gitmiştim(pazartesi günü) merak etme cumaya kadar adet olursun ilaç bitti artık demişti.ilaçtan kastıda progestanmış.gerçektende o akşam başladı adetim

Günaydınlar hekese

Ben bu ay yine olmadı doğal ne varsa denedik yumurtamda iyiydi .İlaç almadan büyüdü ve çatladı.Malesef dün itibariyle kırmızıları gördük.Tekrar aşılama yaptırsammı acaba bir ay daha beklesemmi bilemiyorum.

aaa ne demek tabiki buralarda olacaksın sen bizim gözbebegimiz ,nazar boncugumuzsun kuzu.

merhaba canım benim doktorumda Ege den sait yücebilgin ama ben özeline gidiyorum bana aşılamadan sonra 24 saat içinde ya bu gece yada yarın sabah ilişki olacak dedi sonrasındada olabilir ancak çatlatma bittiği için faydası olmayack dedi.Bir yanlışlık olmasın yada senin durumuna özel bişey.
olacagı varsa olur kuzu zaten aşılamayı bile çatlatma ignesinden 36 saat sonra yapıyorlar, sen hiç kendini sıkma.
kısmetmiş , demekki daha vakti degilmiş senin canın sag olsun kuzu, bir dahakine kısmet yıpratma kendini, bakalım cumartesi ben durumda gelecegim buraya

günaydın cnm demekki daha bebişin gelme zamanı değilmiş üzülme sakın..bence aşılama yaptır bu ay bekleme hiç eğer durumun varsa..

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

3- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

4- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

5- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

herkeze günaydın gününüz aydın güzel haberlerle dolu olsun inşallah bende bu ay tekrar deneyenlerdenim kızlar fakat sizin takibinizi hiç bırakmadım sizle sevinip sizle üzüldüm.bundan sonra sevinmek dileğiyle.

Günaydınn

Valla benim ilk aşılamada adet 25. gün geldi. 2. aşılamada 20.gün geldi. 3.aşılamada 16.gün geldi :) Bir dahakine hiç gelmemesi ümitlerimle :))

amin inşallah cnm.senin kacıncı denemen

mrb onurumsun bence hiç bekleme aşılamanı yaptır hemen.inşallah bu defa olur.

Günaydınn

Valla benim ilk aşılamada adet 25. gün geldi. 2. aşılamada 20.gün geldi. 3.aşılamada 16.gün geldi :) Bir dahakine hiç gelmemesi ümitlerimle :))

canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah bu defada bi 9 ay gelmez adetin

merhabalar, kendimi çok tuhaf hissediyorum bugün,sol kasıgımda agrı var.Adet oldum olacagım sanki sol tarafım sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…