Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allahım hayırlısıyla versin kucgına cnm................ hayırlıysa versin...................

vanım allah yardımcın olsun dualarım seninle sakın duetmekten vazgeçme ALLAH diyen yolda kalmaz bende yeni hamileyim 26 nisanda ultrasona gircem bende korkuyorum sen alttanmı muayene oldun cnm

arkadaşlar sol kasığımda ve yumurtalıklarımda ağrı var normalmı maviş sen daha iyi bilirsin...................................

vanım allah yardımcın olsun dualarım seninle sakın duetmekten vazgeçme ALLAH diyen yolda kalmaz bende yeni hamileyim 26 nisanda ultrasona gircem bende korkuyorum sen alttanmı muayene oldun cnm

ben hamile değilim cnm ben aşılama oldum 5 gün oldu beklemedeyim inş tutar sana sevindim hayırlısı olur inş

canım senin aşılman martın kaçında yapılmıştı???

bide hangi ilaçları kullanıyorsun??

Canim benim benim asilamam 17 martta oldu 4nisandada adet olmam gerekiyordu ben adetin 2 gunu ile 6 gunu serophene kullandim 7 8 10 gunlerindede repronex kullandim
14 gunude ovidrelle aldim asilamanin ilk gununden itibarende progesteron kullandim

Son düzenleme:
Kızlar napisiniz bakimmmm varmı yeni hamiş haberii Yumos büyütenler,bebek buyutenler,adet bekleyenler,gun sayanlar hepimize ALlah kolaylıklar versin:)

canım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşursun bebeğine.bol bol dua et.

mcan84 geldinmi doktordan haber bekliyorum senden kuzu

geldim kuzum geldim.hemde iyi haberlerle.şimdilik solda bi büyümüş yumurtam var 13 mm olmuş bile.bikaç tanede küçük var.rahim kalınlığım 7 mm olmuş tahlil istedi doktorum.iki gün gene 150 puregona devam.perşembe gene kontrolüm var.

Oyyy maşallah maşallah:) Bu sefer çabuk geliştiler sankimm 17 olur o perşembeye sen en geç Pazartesi'ne olursun aşılamanı gibi geldi bak bana 23 Nisan manalı bir gun sonrada gelsin bebiss:)

kızlar ben bugün itibariyle kırmızıları görmeye başladım gene olmadı ne yapalım allah isterse olur şimdiden sonra yapacak bişeyim yok artık ara vermem gerekiyo tüpe geçtim ama ekimden sonra olcak belki o arada rabbim kendiliğinden verir allahım sizlere nasip eder inşallah

kızlar acil yardım.... son adet tarihim 1 mart. idrar testinde ikinci çizgim çok silikti... bugün doktor ultrosyonda bir şey gördü ama kan testi istedi. sonucu bugün öğrenemedim aksi bir durum oldu. hamilemiyim çok merak ediyorum.. iki aşılama oldum. 1. düştü 2. negatif bu ay aşımaladan sonraki ay. sizce hamile olabilirmiim..

o zaman sen kesin hamilesin cnm inş hayırlısı olur

canım inşallah bebeğin büyür ve sana tutunur sen hiç üzülme allah yardım eder dualarımız seninle..

güzel haberler getirmişsin mcan maşallah yumoşun iyi büyümüş..sanki bu aşılaman tutucak içime doğdu bir an hayırlısı..

geçmiş olsun cnm inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın allahım elbet verir bebişi..

bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…