allahım hayırlısıyla versin kucgına cnm................ hayırlıysa versin...................
vanım allah yardımcın olsun dualarım seninle sakın duetmekten vazgeçme ALLAH diyen yolda kalmaz bende yeni hamileyim 26 nisanda ultrasona gircem bende korkuyorum sen alttanmı muayene oldun cnm
canım senin aşılman martın kaçında yapılmıştı???
bide hangi ilaçları kullanıyorsun??
arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim hem sevindim hemde cok uzuldum cunku 6asilamadan sonra bu gebeligi yakaladim(( doktor bebenin kesesi normal ama bebek olusumu cok kucuk dedi kalp atislarida var dedi gosterdi ama 1haftaya kadar boyle devam ederse gebelik durabilirmis (((((((((ne olur dua edin bu sefer bari yuzum gulsun hesaplarina gore bebegin 5 haftalik olmasi gerekiyor dedi ama cok ufak dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
mcan84 geldinmi doktordan haber bekliyorum senden kuzu
Kızlar napisiniz bakimmmm varmı yeni hamiş haberiiYumos büyütenler,bebek buyutenler,adet bekleyenler,gun sayanlar hepimize ALlah kolaylıklar versin:)
canım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşursun bebeğine.bol bol dua et.
geldim kuzum geldim.hemde iyi haberlerle.şimdilik solda bi büyümüş yumurtam var 13 mm olmuş bile.bikaç tanede küçük var.rahim kalınlığım 7 mm olmuş tahlil istedi doktorum.iki gün gene 150 puregona devam.perşembe gene kontrolüm var.
arkadaşlar sol kasığımda ve yumurtalıklarımda ağrı var normalmı maviş sen daha iyi bilirsin...................................
kızlar acil yardım.... son adet tarihim 1 mart. idrar testinde ikinci çizgim çok silikti... bugün doktor ultrosyonda bir şey gördü ama kan testi istedi. sonucu bugün öğrenemedim aksi bir durum oldu. hamilemiyim çok merak ediyorum.. iki aşılama oldum. 1. düştü 2. negatif bu ay aşımaladan sonraki ay. sizce hamile olabilirmiim..
arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim hem sevindim hemde cok uzuldum cunku 6asilamadan sonra bu gebeligi yakaladim(( doktor bebenin kesesi normal ama bebek olusumu cok kucuk dedi kalp atislarida var dedi gosterdi ama 1haftaya kadar boyle devam ederse gebelik durabilirmis (((((((((ne olur dua edin bu sefer bari yuzum gulsun hesaplarina gore bebegin 5 haftalik olmasi gerekiyor dedi ama cok ufak dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
canım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşursun bebeğine.bol bol dua et.
geldim kuzum geldim.hemde iyi haberlerle.şimdilik solda bi büyümüş yumurtam var 13 mm olmuş bile.bikaç tanede küçük var.rahim kalınlığım 7 mm olmuş tahlil istedi doktorum.iki gün gene 150 puregona devam.perşembe gene kontrolüm var.
kızlar ben bugün itibariyle kırmızıları görmeye başladım gene olmadı ne yapalım allah isterse olur şimdiden sonra yapacak bişeyim yok artık ara vermem gerekiyo tüpe geçtim ama ekimden sonra olcak belki o arada rabbim kendiliğinden verir allahım sizlere nasip eder inşallah
bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?