güzel haberler getirmişsin mcan maşallah yumoşun iyi büyümüş..sanki bu aşılaman tutucak içime doğdu bir an hayırlısı..
senin okuman için demedim yanlış anlama canım bi hocaya sormuş benim arkadaşım adetliyim demiş okuyabilrisn demiş ben internettende baktım okunuyomuş aklında olsun seninde :))
su perisi nerelerdesın gırmıyorsun coktandır ıyımısın
burdayım cnm ya bu aralar pek sık giremiyorum şehir dışındayım vakit bulduğum an girmeye çalışıyorum ama aklım sizlerde..inşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alıcam..
Hadı bakalım hayırlısı bu sefer ıyı olacakcanım inşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşursun bebeğine.bol bol dua
geldim kuzum geldim.hemde iyi haberlerle.şimdilik solda bi büyümüş yumurtam var 13 mm olmuş bile.bikaç tanede küçük var.rahim kalınlığım 7 mm olmuş tahlil istedi doktorum.iki gün gene 150 puregona devam.perşembe gene kontrolüm var.
Hosgeldın senı tup bebekte goruyorum kuzu bu aralarKızlar napisiniz bakimmmm varmı yeni hamiş haberiiYumos büyütenler,bebek buyutenler,adet bekleyenler,gun sayanlar hepimize ALlah kolaylıklar versin:)
Hayırlısı olsun canımkızlar ben bugün itibariyle kırmızıları görmeye başladım gene olmadı ne yapalım allah isterse olur şimdiden sonra yapacak bişeyim yok artık ara vermem gerekiyo tüpe geçtim ama ekimden sonra olcak belki o arada rabbim kendiliğinden verir allahım sizlere nasip eder inşallah
bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:
bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:
espi sen ne zaman aşılama yaptırdın
bu akşam kimseler yok..
Ben de gideyim bari yatıp uyuyayım..
Yarın görüşürüz canlar..
Yeni günde yepyeni umutlar bizimle olsun..
Allah'ım gönlümüze göre versin, dileklerimiz dualarımız kabul olsun..
hayırlı olsun ınsallah tutar canım
cnm güzel haberlerini bekliyorum.Cok sevındım arkadasım bende yarın aksam gıtcem bakalım ımsallah ıyı haberlerle gelırım
hayırlısı olsun..
inşallah gönlüne göre olur ve bu aşılama ile bebeğin gelir..
yazıları okuyodum görmedim evet gittim doktora akıntılı kanamam var bel ağrım var gazım var çok sık idrala çıkıyorum buyuk aptestimi yapınca kahve rengi kanamama oluyo dedim olmaması lazımdedi alttan ultrasonla bakımdedi ben istemedim bişi olmaz korkma şuanda buyuyunce alttan bakılmaz zararlı dedi bende tamam dedim baktı çok güzel işler yolunda yumoşların kaybolmuş rahimtertemiz kan gözükmüyo dedi normal hayatına dön korkma bol bol dua etdedi duasız zamanım geçmiyokizati işlah iyi haberinide alıcamdedi korkma dedi bişi gözüküyomudedim çok erken bikantestini bekliyelimdedi heee bide progestan verdi günde iktane kanaman durunca kullanma dediama rahimde kan gözükmedi temizdedisenkendini kasmadın aşılamamız güzel geçmişti kana olmamasılazımdı ama bunyeye göre değişiyo demekkidedi yani anlıcan takmıcakmışız sankim kolayda kafaya takmamamkmeraktan ölcemnerdese zaman geçmiyooo
canım ben sana ne dedım ehrsey guzel olucak demedımmı??
Her bunyeye gore degsııyoo bugund eoldumu akıntılı kanaman
hadı ınsallah alırızz guzel haberlerını
Oyyy maşallah maşallah:) Bu sefer çabuk geliştiler sankimm17 olur o perşembeye sen en geç Pazartesi'ne olursun aşılamanı gibi geldi bak bana 23 Nisan manalı bir gun sonrada gelsin bebiss:)
nismitersah çok çok geçmiş olsun.inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın...kızlar ben bugün itibariyle kırmızıları görmeye başladım gene olmadı ne yapalım allah isterse olur şimdiden sonra yapacak bişeyim yok artık ara vermem gerekiyo tüpe geçtim ama ekimden sonra olcak belki o arada rabbim kendiliğinden verir allahım sizlere nasip eder inşallah
kızlar acil yardım.... son adet tarihim 1 mart. idrar testinde ikinci çizgim çok silikti... bugün doktor ultrosyonda bir şey gördü ama kan testi istedi. sonucu bugün öğrenemedim aksi bir durum oldu. hamilemiyim çok merak ediyorum.. iki aşılama oldum. 1. düştü 2. negatif bu ay aşımaladan sonraki ay. sizce hamile olabilirmiim..
su perisi inşallah canım dediğin gibi olur.lütfen çok çok dua et bana...güzel haberler getirmişsin mcan maşallah yumoşun iyi büyümüş..sanki bu aşılaman tutucak içime doğdu bir an hayırlısı..
eğer öleyse bende okurum benimde lekelenmem oldu ama kabul oluyosa gene okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?