Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senin okuman için demedim yanlış anlama canım bi hocaya sormuş benim arkadaşım adetliyim demiş okuyabilrisn demiş ben internettende baktım okunuyomuş aklında olsun seninde :))

eğer öleyse bende okurum benimde lekelenmem oldu ama kabul oluyosa gene okurum

burdayım cnm ya bu aralar pek sık giremiyorum şehir dışındayım vakit bulduğum an girmeye çalışıyorum ama aklım sizlerde..inşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alıcam..

sen ara vermısmıydın yanlısmı hatırlıyorum benimde mayısa kaldı 2, aşılamam hakkımızda hayırlısı ınsallah normal olur dıyelım oyle olsun

Hadı bakalım hayırlısı bu sefer ıyı olacak
Kızlar napisiniz bakimmmm varmı yeni hamiş haberii Yumos büyütenler,bebek buyutenler,adet bekleyenler,gun sayanlar hepimize ALlah kolaylıklar versin:)
Hosgeldın senı tup bebekte goruyorum kuzu bu aralar
Hayırlısı olsun canım
bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:

Cok sevındım arkadasım bende yarın aksam gıtcem bakalım ımsallah ıyı haberlerle gelırım

bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:

hayırlısı olsun..
inşallah gönlüne göre olur ve bu aşılama ile bebeğin gelir..

bu akşam kimseler yok..
ben de gideyim bari yatıp uyuyayım..
yarın görüşürüz canlar..
yeni günde yepyeni umutlar bizimle olsun..
Allah'ım gönlümüze göre versin, dileklerimiz dualarımız kabul olsun..

aminnnnnnnnnn....

hayırlı olsun ınsallah tutar canım

Cok sevındım arkadasım bende yarın aksam gıtcem bakalım ımsallah ıyı haberlerle gelırım
cnm güzel haberlerini bekliyorum.
hayırlısı olsun..
inşallah gönlüne göre olur ve bu aşılama ile bebeğin gelir..

sağolun arkadaşlar inş. hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz. bu ay hamile kalırsam çok anlamlı olacak çünkü geçen sene bu ay hamile kalıp düşük yapmıştım.

yazıları okuyodum görmedim evet gittim doktora akıntılı kanamam var bel ağrım var gazım var çok sık idrala çıkıyorum buyuk aptestimi yapınca kahve rengi kanamama oluyo dedim olmaması lazımdedi alttan ultrasonla bakımdedi ben istemedim bişi olmaz korkma şuanda buyuyunce alttan bakılmaz zararlı dedi bende tamam dedim baktı çok güzel işler yolunda yumoşların kaybolmuş rahimtertemiz kan gözükmüyo dedi normal hayatına dön korkma bol bol dua etdedi duasız zamanım geçmiyokizati işlah iyi haberinide alıcamdedi korkma dedi bişi gözüküyomudedim çok erken bikantestini bekliyelimdedi heee bide progestan verdi günde iktane kanaman durunca kullanma dediama rahimde kan gözükmedi temizdedisenkendini kasmadın aşılamamız güzel geçmişti kana olmamasılazımdı ama bunyeye göre değişiyo demekkidedi yani anlıcan takmıcakmışız sankim kolayda kafaya takmamamkmeraktan ölcemnerdese zaman geçmiyooo

canım ben sana ne dedım ehrsey guzel olucak demedımmı??
Her bunyeye gore degsııyoo bugund eoldumu akıntılı kanaman
hadı ınsallah alırızz guzel haberlerını

canım ben sana ne dedım ehrsey guzel olucak demedımmı??
Her bunyeye gore degsııyoo bugund eoldumu akıntılı kanaman
hadı ınsallah alırızz guzel haberlerını

ya busabah iyidim gitmicektim aslında ölene doğru gene buyuk abdestime çıktım gene akıntılı kanama olunca gittim dedim bigidim doktora iyi haber aldım ama akşam üstü gene olduya hepte tuvalete çıkınca oluyo doktorda aslında makatta kılcardamarınmı yırtıldı dedi yokdedim makkata diil kanamam silinince önden geliyodedim oda progestan verdi işte bakalım görümcemde hacdan okunmuş dualı elma getirmiş eşimle yollamış ikişer rekat namazkılın ikiye bölün yiyin demiş işbaına demiş:18::18::18:ama kanamam çoğalırdıye korkuyom ilişkiye doktorada söledim yiyinozaman girinilişkiyer diyo ama bilmiyorum korkuyomda

Bende bırtek uyku tutmayan kendım varım sanıyodum canım senın uyuman gerekmıuyomu nede olsa potansıyel bı annesın:)

Oyyy maşallah maşallah:) Bu sefer çabuk geliştiler sankimm 17 olur o perşembeye sen en geç Pazartesi'ne olursun aşılamanı gibi geldi bak bana 23 Nisan manalı bir gun sonrada gelsin bebiss:)

ay bu defa bişeyler benim kontrolüm dışında hızla gelişiyor gibi.bernde anlamıyorum inşallah dediğin gibi pazartesi salıya bu iş olur.
nismitersah çok çok geçmiş olsun.inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın...

bence hamile olman yüksek ihtimal...
güzel haberler getirmişsin mcan maşallah yumoşun iyi büyümüş..sanki bu aşılaman tutucak içime doğdu bir an hayırlısı..
su perisi inşallah canım dediğin gibi olur.lütfen çok çok dua et bana...

mpb inşallah hayırlısıyla olur biter aşılaman ve sonucunda yüzün güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…