özletme kendini kuzu bak kaç gündür yoklugun aranır olmuş bizlerde , ara ara gelburdayım cnm ya bu aralar pek sık giremiyorum şehir dışındayım vakit bulduğum an girmeye çalışıyorum ama aklım sizlerde..inşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alıcam..
amin kuzum nolur dua et bana...
etmemmi hiç deli kız, her an aklımdasınız namaz kılarken hep alıştıgım gibi dua ediyorum kendimi kaptırıyorum aklıma birden siz geliyorsunuz allahım forumdaki arkadaşlarımada hayırlı bir evlat ver diyorum.herkese günaydın....doktorumla konuştum şimdi tahlillerim çok güzel çıkmış....çok mutluyum çok...
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar bugün ilk defa böyle bi rüya gördüm. kucağımda bebeğim vardı tatlı tombiş bi kızım olmuş çoook mutluydumm
gece yatmadan öncede burda rüya görenleri okuyup '' neden ben rüyamda bile bebeğimi hiç görmedim'' diye içerlemiştim. İlk kez bebek gördüm rüyamda. iyice umutlandım bu ay
hayırlısı olsun canım işallah rüyandaki gibi tatlı tombiş bi kızın olur :)
arkadaşlar sol kasığımda ve yumurtalıklarımda ağrı var normalmı maviş sen daha iyi bilirsin...................................
canım mesela gebelik kesinleşince doktor bana folbiol folik asit,corasprin verdi de onları kullanıyorum.sana coraspirin falan vermişmiydi.Canim benim benim asilamam 17 martta oldu 4nisandada adet olmam gerekiyordu ben adetin 2 gunu ile 6 gunu serophene kullandim 7 8 10 gunlerindede repronex kullandim
14 gunude ovidrelle aldim asilamanin ilk gununden itibarende progesteron kullandim
kızlar ben bugün itibariyle kırmızıları görmeye başladım gene olmadı ne yapalım allah isterse olur şimdiden sonra yapacak bişeyim yok artık ara vermem gerekiyo tüpe geçtim ama ekimden sonra olcak belki o arada rabbim kendiliğinden verir allahım sizlere nasip eder inşallah
bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:
günaydın kızlar bugün ilk defa böyle bi rüya gördüm. kucağımda bebeğim vardı tatlı tombiş bi kızım olmuş çoook mutluydumm
gece yatmadan öncede burda rüya görenleri okuyup '' neden ben rüyamda bile bebeğimi hiç görmedim'' diye içerlemiştim. İlk kez bebek gördüm rüyamda. iyice umutlandım bu ay
canım duanı okudum bitti.rabbim inşallah dualarını kabul eder sende kavuşursun bir an önce bebişine.
günaydın kızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız bigün daha gitti 6.günümdeyim merakle bekliyorum
rabbim ksımet ederse cuma günü sabah namazından sonra duamı okucam tüm çocuk isteyenler için diye dua edicem rabbim dua eden isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.hamile olanlarada bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin aminnnikizimiz olsun inşallah hemde biri oğlan biri kızzzz
günaydın canım, bak günler teker teker akıp gidiyor işte
allah kabul etsin canım, ben akşam okuyamadım içim içimi yedi . ama bitmiş işte allahım dualarını kabul etsin.bende adetim bitsin hemen başlayacagım
günaydın canım, bak günler teker teker akıp gidiyor işte
allah kabul etsin canım, ben akşam okuyamadım içim içimi yedi . ama bitmiş işte allahım dualarını kabul etsin.bende adetim bitsin hemen başlayacagım
günaydın kızlar
sabah sabah benden size kötü haber adet başladı teste gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?