Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın....doktorumla konuştum şimdi tahlillerim çok güzel çıkmış....çok mutluyum çok...

günaydın kızlar
sabah sabah benden size kötü haber adet başladı teste gerek kalmadı

burdayım cnm ya bu aralar pek sık giremiyorum şehir dışındayım vakit bulduğum an girmeye çalışıyorum ama aklım sizlerde..inşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alıcam..
özletme kendini kuzu bak kaç gündür yoklugun aranır olmuş bizlerde , ara ara gel

amin kuzum nolur dua et bana...

herkese günaydın....doktorumla konuştum şimdi tahlillerim çok güzel çıkmış....çok mutluyum çok...
etmemmi hiç deli kız, her an aklımdasınız namaz kılarken hep alıştıgım gibi dua ediyorum kendimi kaptırıyorum aklıma birden siz geliyorsunuz allahım forumdaki arkadaşlarımada hayırlı bir evlat ver diyorum.

günaydın kızlarrrr

günaydın canım hayırlısı olsun , üzüldüm kısmet başka sefer inşallah.

günaydın canlar,
bugün burada öyle bir fırtına , öyle bir yagmur varki anlatamam göz gözü görmüyor, arbalar tabelalar yerlerinden çıkmış kıyamet gibi allahım afet vermesin ,
iş yerime zor geldim trafik kilitti.Akşamda İzmir e doktora gitmem lazım biraz kesilse bari akşama kadar

günaydın kızlar bugün ilk defa böyle bi rüya gördüm. kucağımda bebeğim vardı tatlı tombiş bi kızım olmuş çoook mutluydumm
gece yatmadan öncede burda rüya görenleri okuyup '' neden ben rüyamda bile bebeğimi hiç görmedim'' diye içerlemiştim. İlk kez bebek gördüm rüyamda. iyice umutlandım bu ay

hayırlısı olsun canım işallah rüyandaki gibi tatlı tombiş bi kızın olur :)

arkadaşlar sol kasığımda ve yumurtalıklarımda ağrı var normalmı maviş sen daha iyi bilirsin...................................

canım benimde öyleydi çok korkuyordum ama bana normal demişti doktor.ilacın etkisi yada yerleşme demişti.

canım mesela gebelik kesinleşince doktor bana folbiol folik asit,corasprin verdi de onları kullanıyorum.sana coraspirin falan vermişmiydi.

canım üzüldüm hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe geçmeden rabbim sana bebiş nasip eder inşallah. amiiiin.

bugün kontolum vardı adetimin 9. günü en büyüğü 16mm olan birkaç yumurta perşembe sabah çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılamam var hayırlısıyla inş. bu sefer tutar :18:

süperrrrrrrrrrr.canım hadi hayırlısı rabbim bu sefer nasip eder inşallah..

canım rüyan hayır ola inşallah.rüyandaki gibi rabbim kucağına bebiş nasip eder inşallah....

canım duanı okudum bitti.rabbim inşallah dualarını kabul eder sende kavuşursun bir an önce bebişine.

inşallah dualrın kabul olsun, geçen ay bende böyle bir rüya görümüştüm bebegim vardı ve onu emziriyordum ama hemde nasıl gerçek anlatamam gögüslerimdeki sızıyı bile hissetmiştim. ama kısmet olmadı belkide çok fazla kafaya takdıgımız için böyle oluyoruz

günaydın kızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız bigün daha gitti 6.günümdeyim merakle bekliyorum

canım duanı okudum bitti.rabbim inşallah dualarını kabul eder sende kavuşursun bir an önce bebişine.

rabbim ksımet ederse cuma günü sabah namazından sonra duamı okucam tüm çocuk isteyenler için diye dua edicem rabbim dua eden isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.hamile olanlarada bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin aminnn ikizimiz olsun inşallah hemde biri oğlan biri kızzzz

günaydın kızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız bigün daha gitti 6.günümdeyim merakle bekliyorum

günaydın canım, bak günler teker teker akıp gidiyor işte

allah kabul etsin canım, ben akşam okuyamadım içim içimi yedi . ama bitmiş işte allahım dualarını kabul etsin.bende adetim bitsin hemen başlayacagım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar inşallah bugün güzel haberler gelir..Bugün 7.günüm az kaldı geri sayımaaa...

az kaldı canım bitmedide cuma gününe kadar bitecek inşallah perşembe akşamı bitirmeyi planlıyom cuma sabah ezanıylada duamı etmeye inşalahh adetli iken okunuyomuş canım bilgin olsun

ewet doğru bişe sorcam suan midem acayip bir sekılde ağrı var hepte aşılamaya vurmak istemiyorum ama böyle olan varsa söylesin

Okuyun okuyun kızlar. Bende 41 meryeme başladım. Ama sayı çok önemliymiş. Her gün 1 tane ve 41 gün boyunca. Adet olduğun günlerdede birine devir ediyomuşsun 0 5-6 günlük süre içinde senin yerine okuyomuş. Benim bugün 9.gün olucak. Hesaplarıma göre herşey yolunda giderse tam transfer zamanında bitiyo . İnş bi aksilik çıkmazsa bu sefer olucak gibime geliyo. Bu duaya çok inandım çünkü. Hayırlısı bakalım hepimize

Bende son 2 aşılamamada gördüm bi emzirdim bi emzirdim gerçek gibiydi. Aşılama olmadı ama rüyası bi güzeldi valla :) İnş.gelmiştir bebişinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…