Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar inşallah bugün güzel haberler gelir..Bugün 7.günüm az kaldı geri sayımaaa...

hadi kızlar haber verin artık çabuk geçsin zamanda hemen renklesin topic miz

az kaldı canım bitmedide cuma gününe kadar bitecek inşallah perşembe akşamı bitirmeyi planlıyom cuma sabah ezanıylada duamı etmeye inşalahh adetli iken okunuyomuş canım bilgin olsun
ya bende anneme sordum o okuma sen genede dedi o yüzden içime sinmedi:126:

ben okucam jollyy geçen aşılamada annem okumuştu ama bu sefer kendim okuyacagım.her duada bir hayır vardır.

kızlar bende dün hayıt tohumu aldım aktardan onun çayını içiyorum fsh ve diger her hormonu dengeleyici özelligi olan bir bitki bu 2 gündür içiyorum hayırlsı olsun bakalım.Kendimde botanik mezunu oldugum için gönül rahatlıgı ile kullanıyorum.

cnm onu bana biri daha demişti
ama ben kullanmadım bende fsh yüksek
iyi gelirmi acaba ?
Kistlerimde var şu an

nasıl içiyosun ?

cnm onu bana biri daha demişti
ama ben kullanmadım bende fsh yüksek
iyi gelirmi acaba ?
Kistlerimde var şu an

nasıl içiyosun ?

canım benimde fsh yüksek, hatta bu hayıt biz küçükken köye gittigimizde üşütme olurduk , koştumaktan terlemekten babaannem hemen bu bitkiden hamur hazırlayıp karnımıza sıcak sıcak kapatırdı, kaynatıp içirirdi. karın agrınızı alır siz idrar yollarınızı üşütmüşsünüz derdi.
şimdide her yerde duymaya başladım adını kendimde biliyorum bitkiyi hemen aktardan aldım önce yarım çay kaşıgı tohumu eziyorum suu kaynatıp içine atıyorum ve ocagı kapatıp 10 dk dinlendirip sıcak sıcak içiyorum, hem sabah hem aşkam.
benim normalde midem çok agrırdı birde aspirin kullandıgım için çok agrım olurdu ama 2 gündür midem bile agrımıyor.

ok cnm sağol aslında bende alıp içsemmm
senin fsh kaç? Dr ne diyor bu duruma

ok cnm sağol aslında bende alıp içsemmm
senin fsh kaç? Dr ne diyor bu duruma

benim fsh en son 10,5 ti ama aşılama sonrası biraz daha yükselmiştir.doktorum elimizi çabuk tutalım sonra çok zorlanırız dedi. bizde 1 aşılama yaptık tüpe geçecegiz şimdi hazırlanıyoruz bugün kontrolüm var.
doktora sormadım ama bugün gidince soracagım kullanmam sorun olurmu diye

sor bencede cnm
acaba bu fsh yüksekliği hamile kalamayı zorlaştıran bi nedenmi?
benimde ilk 10 ikincisi 24 çıktı

Selam canlaaaarrrrr....
Yeni bir gun daha.. 9 koca gun gecmis asilama ustunden... Rabbim hayirlisini versin...
Her gecen gun sonuca yaklasiyorum heyecanim artiyor...
ama olmadi gibi bir his var icimde neden bilmiyorum.. son iki gundur cok karamsarim..
hava da bugun bi tuhaf beni iyicce karamsar Yapti :)))
Yeni haberler yok sanirim..

GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN CNMMM
senin adın zaten benim için çok özell

cnm inş hayırlı haberlerini alırız bende senin gibi gün sayanlardanım benimde 6.günüm bakalım çok heycanlıyım çok merak ediyorum sonuç ney olcak

Herkese merhaba;

1 yıl aradan sonra tekrar aşılama için burada konuşuyor olmak güzel. Geçen yıl yaşadığım talihsizlikten sonra ayın 13 ünde 2.aşılamamızı yaptık. 26 sında belli olacak hayırlısıyla. Beni de listeye ekler misiniz

cnm senle aynıyız bende 13. yaptırdım benimde 26 da bellı olcak nerde yaptırdın acaba

merhaba canlar bende 17.04.2012 aşılamam oldu . daha bugün birinci günüm kaldı 11 gün geçermi dersiniz ilk denemem hayırlısı rabbimden biraz kasıklarda ağrı biraz belimde var normal mi sizce ya sabırrrr şuan hiç bişey hissedemiyorum bakalım kısmet

cnm senle aynıyız bende 13. yaptırdım benimde 26 da bellı olcak nerde yaptırdın acaba

çok normal cnm benim 6. günüm hala kasıkları agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…