sor bencede cnm
acaba bu fsh yüksekliği hamile kalamayı zorlaştıran bi nedenmi?
benimde ilk 10 ikincisi 24 çıktı
cnm senle aynıyız bende 13. yaptırdım benimde 26 da bellı olcak nerde yaptırdın acaba
Hayırlısı olsun canım. Ben Medical Park Göztepe de yaptırdım.
hmm ben zeynep kamilde yaptırdım nasılsın bir belirtiler varmı nasıl gidiyo
Kendimi dinlememeye çalışıyorum Şişlik var karnımda. Göğüs acısı ve bir de ilişkiye girerken çok canım yandı. Sen de var mı belirti ?
GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN CNMMM
senin adın zaten benim için çok özell
inşallah hepimiz için güzel olsun...
hmm eşinin adı filan mı? bak merak ederim şimdi neden özelmiş ki diye :)))
kızlar bilgilerinizi listeyi yapan arkadaşa özel mesajla atarsanız daha iyi olur..
her daim forumu takip edemeyebilir, gözden kaçabilir.. özel mesaj atmak en garanti yolu..
haklısın ; hep takibe çalışıyorum ama kaçan olabilir teşekkürler.
ayrıca eksikleri lütfen tamamlayalım, bir başka kişi merkeziniz hakkında sizin hakkınızda fikre ihtiyaç duyabilir bu bu liste kendisine pusula olabilir burada hepimiz birbirimizden sorumluyuz kuzular
yok cnm eşim değil biricik yiğenimin adı
halasının balı o
senin eşin sanırım
yok yok benimde evlenmeden önceki soyadımdı :)))
yiğenine allah uzun ömür versin...
hmm ben zeynep kamilde yaptırdım nasılsın bir belirtiler varmı nasıl gidiyo
merhaba kızlar. dün dr. daydım. şükür kist vs. yok. yeniden başladım gonal f'e geçen seferden 1 kere kullandığım kutuya kaldığım yerden devam ediyorum. rabbim ikinci aşılamada nasip edecek inşallah. geçen sefer karamsardım. bu sefer umut dolu olmak istiyorum. inanıyorum. bu sefer allah'ın izniyle olacak. nisan bitmeden 2. aşılamada yetişecek sanırım. cumartesi tekrar gidceğim dr. a.
merhaba canım ben de zeynep kamil e gidiyorum şuanda yumurta takibim yapılıyor. 75 lik puregon ile başladım.bugün 10. günüm 112,5 a çıkardılar dozumu. benim sağda tüpüm yok malesef ama çok güzel yumurtalarım varmış sağda ne yazık ki işimize yaramıyor. o yüzden sol tarafa bakıyoruz orda da henüz hiç gelişen folikül yok dozu arttırdık bakalım. bu ay sağdan yumurtladım demekki aşılamam heralde 25 nisan gibi yapılır. sen de orda yaptırmışsın biraz bilgi verirmisin infertilite polikliniğinde mi oldun aşılamanı yoksa tüp bebek bölümünde mi?
spermleri kaçta verdiniz
kaç saat sonra sana enjekte edildi
bir süre yatırdılar mı?
aşılama sonrası jel yada progestan verdiler mi
ve hangi ilacı kullandın :))
biraz çok oldu biliyorum ama zeynep kamil e giden birisini bulunca sorayım dedim.
merhaba kızlar. dün dr. daydım. şükür kist vs. yok. yeniden başladım gonal f'e geçen seferden 1 kere kullandığım kutuya kaldığım yerden devam ediyorum. rabbim ikinci aşılamada nasip edecek inşallah. geçen sefer karamsardım. bu sefer umut dolu olmak istiyorum. inanıyorum. bu sefer allah'ın izniyle olacak. nisan bitmeden 2. aşılamada yetişecek sanırım. cumartesi tekrar gidceğim dr. a.
rabbim ksımet ederse cuma günü sabah namazından sonra duamı okucam tüm çocuk isteyenler için diye dua edicem rabbim dua eden isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.hamile olanlarada bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin aminnnIkizimiz olsun inşallah hemde biri oğlan biri kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?