Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama aşamasındayım sanırım pazartesi veya salı yapılacak international hospitalde yaptırıyorum ilk aşılamam pco başlangıcı ve erkek faktörü

bol şasnslar.inşallah ilk aşılamada tutturanlardan olursun...

aşılama aşamasındayım sanırım pazartesi veya salı yapılacak international hospitalde yaptırıyorum ilk aşılamam pco başlangıcı ve erkek faktörü

inşallah sonucun güzel olur cnm. özel değilse hangi doktora gittin orda? ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım, yani doktorum yumurta takibi açısından böyle başladı, ama bu ay olmazsa diğer ay aşılama düşünüyorum, doktorumda 2 ay olmayacak, ameliyat olacak kendisi,senin gittiğin hastane bana yakın sayılır,kaça kadar bakıyorlar canım? belki orayı tercih edebilirim.

mda napıyosun nasılsın.ay benim böyle mutlu olmam normal mi bi yorum yap nolur.sonuçta gene negatifi görmekte var ama genede çok mutluyum ben bana bir şeyler oldu.

bu arada benim eşimin değerlerinde de morfoloji ve hız problemi var.

ben prof.dr. ismail çepniye gidiyorum canım daha önce muaynehanesine gidiyordum ama saat kaça kadar bakıyor tam bilmiyorum belli olmuyor ameliyat saatlerine göre değişiyor galiba..

benim daha aşılamam bile olmadı sanırım pazartesi olcak çok heyecanlıyım cumartesi belli olcak gerçi...

aynı gün kader arkadaşıyız cnm.cmrtesi gitcem bende.pazartesi aşılama buyük ihtimalle.allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.inşallah ilk aşılama tutar.

ben prof.dr. ismail çepniye gidiyorum canım daha önce muaynehanesine gidiyordum ama saat kaça kadar bakıyor tam bilmiyorum belli olmuyor ameliyat saatlerine göre değişiyor galiba..

anladım canım,teşekkürler. peki doktorun erkek infertilitesi olupta aşılamada başarı oranı hakkında bir bilgi verdi mi sana? aşılamayı genelde problem bayanda ya da sebepsiz durum varsa yaptırıyor sanırım kişiler. tabi bende direkt tüpe geçmeyeceğim mutlaka aşılama deneyeceğim ama kafam karışık valla

mda napıyosun nasılsın.ay benim böyle mutlu olmam normal mi bi yorum yap nolur.sonuçta gene negatifi görmekte var ama genede çok mutluyum ben bana bir şeyler oldu.

allah mutluluğunu bozmasın işlah güzel çıkar sonuçların olurusun işşşalllahh

biz ilk tahlil yaptırdık tüp bebek dedi sonra tekrar yaptırdık daha yüksek çıktı drda aşılama deneyelim dedi bakalım kısmet artık yükselme olmuş dedi tutabilirmiş...

biz ilk tahlil yaptırdık tüp bebek dedi sonra tekrar yaptırdık daha yüksek çıktı drda aşılama deneyelim dedi bakalım kısmet artık yükselme olmuş dedi tutabilirmiş...

inşallah canım, denemekten zarar gelmez nasılsa. güzel haberlerini bekliyoruz.

bence maddiyat yeterliyse hiç uğraşma aşılamayla bu şekilde %20 tüp bebekte daha iyi sonuç alırsın bide eşine çok iyi bakman lazım bol bolkeçi boynuzu pekmez balla sut havuçsuyu keçi boynuzu tozu aklıma ne geldiyse adama yedirmedim kalmadı vaala genede pek umutlu diilim aşılamamdan

Son düzenleme:

yaa gerçektenmi nebilim yaa senin kaçıncı aşılaman bendebaşka aşılama denemiycem tutmazsa zaten tüp bebek yapcam o zaman napim artık senin eşinin değerleri kaçtı..

yaa gerçektenmi nebilim yaa senin kaçıncı aşılaman bendebaşka aşılama denemiycem tutmazsa zaten tüp bebek yapcam o zaman napim artık senin eşinin değerleri kaçtı..

benim eşimin deyerlerini yazıyom doktor iidedi bulunan değerler sayı53.106hareketlilik %54 preogresifhareketlilikspermsayısı 23.106 progeresif hareketlilik %43 bide morfoleci bölümündede kruer %7 diyo buda ne anlama geliyo bilmiyom bide bu yıkandıktan sonraki halimi yıkanmadan önceki halimi bilmiyom yazmamışlar buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…