Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mda napıyosun nasılsın.ay benim böyle mutlu olmam normal mi bi yorum yap nolur.sonuçta gene negatifi görmekte var ama genede çok mutluyum ben bana bir şeyler oldu.

ayyy kuzum 20 dk dır sana yazmaya çalışıyorum hatlar gitti fırtınadan.
bence bu durum ve gidişat çok iyi, bana bu seferde sende umut var gibi geliyor çünkü moral 1 numaralı etken biliyorsun, bazen herşeyin tam olsa bile hamile kalamayabiliyorsun dolayısı ile bu mutlu haller süper.
hem şunun şurasında 15 gün kendimizi hamiş gibi hissediyoruz fena mı , hissetmesi bile güzelken gerçek olması nasıldır ki?

bana kalırsa yıkanmadan önceki halidir, ama tabi yine de emin değilim, yıkanma işlemine tabi tutulan değerlerde morfoloji ile ilgili bulunmuyor normalde, yıkanma sonrasıda hız daha da artmış oluyor.sayı eğer milyon ise değerleriniz gayet iyiymiş.

Kızlar merhaba...
yeni bır üyeyim ben.aranıza alırsanız çok sevınırım.
11/04/2012 de ege üniversitesinde aşılama oldum ben de.asılama sonrası hamıle kalanlar bu bekleme suresınde neler yaşadılar?paylaşırsanız sevınırım.şimdiden tesekkurler...

hoş geldin cnm nasılsın inş hayırlısı olur

sayı milyon bide başında bulunan değerler yazıyo

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin , dogru yerdesin

milyon bide başlığında bulunan neğerler yazıyodu

milyon bide başlığında bulunan değer yazıyodu

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin , dogru yerdesin

hoş geldin cnm nasılsın inş hayırlısı olur

Teşekkür ederim...
ilk aşılamam benim.(umarım sonuncusu olur)eşimin de benım de bır sorunumuz cıkmadı.gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum ama ıse yaramadı
bu ay klomen kullandım.yumurtamın bırı 19,5 olmus doktor cok ıyı dedı.bu ay aşılama yapalım dedı ve olduk.ılk ıkı gun kanamam oldu cok az.ve işlem esnasında da kanamam oldu.şimdi ara sıra yumurtalıgımda yanma hıssedıyorum.bılen ve bu surecı yasamıs olan varsa lutfen yazsın...

milyon bide başlığında bulunan değer yazıyodu

hoş geldin senin kaçgün oldu aşılama olalı

canımya anı şeyleri bende yaşadım benim 6 cı gün beşgündür silindikce kanamam geldi buyuk abdeste çıktıkca daha doğrusu bakalım bugün bişi yok herkez böle olmuyo tabi bunyeye görede değişiyo kasıklarda ağrıma şişkinlik acayıp gazsinir oluyo insan ya

cnm bende aşılama oldum benim bügün 6.günüm inş sorun çıkmaz benim sadece ksıklarım ağrı ve sancım oluto arada bi

anladım canım bakalım artık kısmet hakkımızda hayırlısı...

hoş geldiniz aramıza..

cnm bende aşılama oldum benim bügün 6.günüm inş sorun çıkmaz benim sadece ksıklarım ağrı ve sancım oluto arada bi

ya burası ne müthiş bir yermiş.Geç kalmışım üye olmak için sanırım.insana dayanma gücü veriyorsunuz bu paylaşımlarınızla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…