sayı milyon bide başında bulunan değerler yazıyo
valla canım o zaman gayet iyi değerler. normalde min.20 milyon olması beklenir sayının, hareket %50,morfoloji ise %4. o nedenle problem yok bence.
ay çok sevindim valla kaç gündürde kanamam olunca tutmucakdiye çok üzülüyom dünde doktora gitim kanamam oluyo dedim baktı rahimde bişiyok yumurtalarda kaybolmuş kanaman olmamasılazımdedi gene olursa progestan verdi bugün iyiyim alaha şükür kanamam yok ama çok tuvalete çıkyomya su içsem gidiyom bişiler atıştırsam gidiyom sizdede oluyomuydu böle normalmi acaba
valla canım ben henüz aşılama yaptırmadım o nedenle bilemeyeceğim. üşütmemeye dikkat et. inşallah güzel sonuçlanır aşılaman. hakkında hayırlısı olsun.
ay çok sevindim valla kaç gündürde kanamam olunca tutmucakdiye çok üzülüyom dünde doktora gitim kanamam oluyo dedim baktı rahimde bişiyok yumurtalarda kaybolmuş kanaman olmamasılazımdedi gene olursa progestan verdi bugün iyiyim alaha şükür kanamam yok ama çok tuvalete çıkyomya su içsem gidiyom bişiler atıştırsam gidiyom sizdede oluyomuydu böle normalmi acaba
slm kızlar bende dün aşılamam yapıldı ilk denemem bu guün geçmek bilmedi sizlere bişey sormak istiyorum dün dr. bana akşam ve sabah birlikte olun dedi önceden jel kullanmamı söyledi bende sormayı unuttum daha jel kullanmama gerek var mı? kızlar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim 11 gün kaldı listeye benide eklermisiniz:)
arkadaşlar lavinya 23 den bayagıdır haber yok __SuPerisi__ bu arkadaşı sen eklemişsin listeye ama ben ulşamadım haberin varmı kuzum
Canım 18 ila 21mm olması gerekir yumurtalarının henüz erken daha..merhaba arkadaşlar bugün yumurta takibim vardı 10. günü adetimin 2 yumurtadan biri 10mm diğeri 13mm sizce nasıl buna göre ne zaman aşılamam olur
Canım 18 ila 21mm olması gerekir yumurtalarının henüz erken daha..
Merak ettiğiniz için sag olun kızlar buradayım sizi takip ediyorum pazar günü adet olacagım eger tutmamıssa asılamam o yuzden sonucu beklıyorum yazmak ıcın ama hıc umutlu degılım hıcbır sey hıssetmıyorum gecen ayki asılamamdan bir farkı yok cunku ben de durum bu
hn_86 dan haberiniz var mı bakıyorum yok mart başlıgında vardı inşallah hamiledir.
merhaba arkadaşlar bugün yumurta takibim vardı 10. günü adetimin 2 yumurtadan biri 10mm diğeri 13mm sizce nasıl buna göre ne zaman aşılamam olur
günde 2mm büyüyorlar..hım anladım zaten doktorda 17 yi geçince yapacaz çatlatma iğnesini dedi .günde kaç mm büyüyorlar
gerçekten merak ettim seni, profiline mesajlarına baktım varmı nerede diye iyi oldu bak arada bir ugra unutturma kendini, diger arkadaştan haber yok bayagıdırda girmmiş foruma
daha büyüyebilir benimkiler son 2 günde ataga geçmişlerdi.[/QUOTE
inşallah benim çok umudum yok ama evde yapmak istemiyorum artık çocuğu çok ovulasyon günü çatladımı çatlamadımı falan kendi başımıza başaramadık bakalım doktor kontrolünde olacakmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?