Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla canım o zaman gayet iyi değerler. normalde min.20 milyon olması beklenir sayının, hareket %50,morfoloji ise %4. o nedenle problem yok bence.

ay çok sevindim valla kaç gündürde kanamam olunca tutmucakdiye çok üzülüyom dünde doktora gitim kanamam oluyo dedim baktı rahimde bişiyok yumurtalarda kaybolmuş kanaman olmamasılazımdedi gene olursa progestan verdi bugün iyiyim alaha şükür kanamam yok ama çok tuvalete çıkyomya su içsem gidiyom bişiler atıştırsam gidiyom sizdede oluyomuydu böle normalmi acaba

valla canım ben henüz aşılama yaptırmadım o nedenle bilemeyeceğim. üşütmemeye dikkat et. inşallah güzel sonuçlanır aşılaman. hakkında hayırlısı olsun.

slm kızlar bende dün aşılamam yapıldı ilk denemem bu guün geçmek bilmedi sizlere bişey sormak istiyorum dün dr. bana akşam ve sabah birlikte olun dedi önceden jel kullanmamı söyledi bende sormayı unuttum daha jel kullanmama gerek var mı? kızlar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim 11 gün kaldı listeye benide eklermisiniz:)

valla canım ben henüz aşılama yaptırmadım o nedenle bilemeyeceğim. üşütmemeye dikkat et. inşallah güzel sonuçlanır aşılaman. hakkında hayırlısı olsun.

allah razı olsun alah yarve yardımcımız olsun allah hepimizin gönlünü sevindirsin emeklerimizi boşa çevirmesin bu hafta peygamber efendimizin kutlu doğum haftası çok duaa edelim allah bizide sevindirir belki mubağreğin hatrına bol bol okuyalım kızlar peygamber efendimize hediye edelim .....

sık sık tuvalete cıkma olayı ben de de var.bırde progestan ı bana doktor ılk asılama oldugum gun verdı sabah aksam 30 gun kullan dedı..

aşılaman hayırlı olsun canım.progestan jel kullanıyorsan onu devam et çünkü adet olunca bırakılıyo genelde ama aşılama sonucun pozitifse hala devam ediyorsun ben hala kullanıyorum dr sana ne zaman bırakacağını söyler zaten...

arkadaşlar lavinya 23 den bayagıdır haber yok __SuPerisi__ bu arkadaşı sen eklemişsin listeye ama ben ulşamadım haberin varmı kuzum

Merak ettiğiniz için sag olun kızlar buradayım sizi takip ediyorum pazar günü adet olacagım eger tutmamıssa asılamam o yuzden sonucu beklıyorum yazmak ıcın ama hıc umutlu degılım hıcbır sey hıssetmıyorum gecen ayki asılamamdan bir farkı yok cunku ben de durum bu

hn_86 dan haberiniz var mı bakıyorum yok mart başlıgında vardı inşallah hamiledir.

merhaba arkadaşlar bugün yumurta takibim vardı 10. günü adetimin 2 yumurtadan biri 10mm diğeri 13mm sizce nasıl buna göre ne zaman aşılamam olur

hn_86 dan haberiniz var mı bakıyorum yok mart başlıgında vardı inşallah hamiledir.

gerçekten merak ettim seni, profiline mesajlarına baktım varmı nerede diye iyi oldu bak arada bir ugra unutturma kendini, diger arkadaştan haber yok bayagıdırda girmmiş foruma

merhaba arkadaşlar bugün yumurta takibim vardı 10. günü adetimin 2 yumurtadan biri 10mm diğeri 13mm sizce nasıl buna göre ne zaman aşılamam olur

daha büyüyebilir benimkiler son 2 günde ataga geçmişlerdi.

bend az sonra işten çıkıp eve gidecegim akşam 21:30 da randevum var hayırlı haberler ile dönerim inşallah.
burada tanımtıgım bir arkadaşım vardı aynı doktora gidiyoruz, o artık bir tüp bebek annesi çok sevimli bir bayan . bugün aynı saatte beraber randevumuz var ilk defa tanışacagız kendisi ile çok mutlu oldum

ya anlayamadığım jeli her gün yatarken mi kullanıyorsunuz adet olana kadar bana hiç birşey demedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…