Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öylemi inşallah hafta sonuna gelmez çok tedirgin oluyorum doktor olmayacak falan diye devlette yaptırıyorum çünkü
haftasonuna gelmez bence,çatlatma iğnen cumartesi yada pazar olabilir onuda zaten kendin yapıyorsun,senin aşılaman muhtemelen pazartesi yada salı olur sanırım:) inşallah sonuda güzel olur..

inşallah öyledir canım.bol bol dua et...

hoşgeldin aramıza.aşılama sonrasında karın,kasık ağrısı ve göğüs uçlarında sızlama şikayetlerin olur bunlar hemen herkesin yaşadığı belirtiler.panik yapma
ya burası ne müthiş bir yermiş.Geç kalmışım üye olmak için sanırım.insana dayanma gücü veriyorsunuz bu paylaşımlarınızla...

önemli olan bundan sonra aktif olman.böylelikle geciktiğin günleri telafi edersin...

doktorun verdiyese tabiki kullan jeli.

güzel haberlerle dönersin canım inşallah...
Sevgili konu sahibimiz nerelerdesin bak 100. sayfadayız

vallahi maşallahımız var hepimizinde.topiğe ilgi gösteren herkese çok çok teşekkürler...

ya anlayamadığım jeli her gün yatarken mi kullanıyorsunuz adet olana kadar bana hiç birşey demedi dr

canım doktor yazıyo zaten reçeteye mesela ben bir sabah bir de akşam kullanıyorum genelde hergün aynı saatte uyguluyorum.akşam yatarken daha iyi oluyor hemen akmıyor.bence sen doktorunu ara ilacın hakkında bilgi al derim....

kızlar ne güzel topikteki arkadaşlarla aynı doktorda falan karşılaşıyorsunuz tanışıyorsunuz...

slm kızlar bugün pozitif sonucu alalı 3.günüm hepimiz için dua ediyorum ama mrk ettiğim bişi var daha önce benim gibi hamile kalan varsa diye yazdım bebeği tutunduğunu anlarmıyız benim aşılama old.andan itibaren sürekli kasık ağrım vardı hala geçmedi doktor normal dedi ama kafam çok karıştı istirahat ediyorum ama evde iş bitiyuomu ki kayınvaldem sağolsun 7/24 beraberiz duruyomu napıyo ne ediyo beni huzursuz ediyo cvp yazın nolur

canım benimde aynı ağrım var 5.haftam ve hala devam ediyor endişelenme doktorum bana dinlen ağır kaldırma aykta fazla durma dedi bende dedğini yapıyorum ama ağrı gene devam ediyor stres olma.kayınvaldenin gözünü korkut biraz tehlikeli günlerim zaten dinlenmen lazım dedi doktor falan de...bide bebek tutunduğunda zaten bhcg hormonu salgılarmış.

sağol mavicim ya bu kadın benim tatmmül sınırımı zorluyo saygısızlık yapmamak için susuyorum bişi sorcam sana benim ilk ultrasonum 26 nisanda şafak sayıyom yani senin ilk ulrasonda nasıl bakıldı ne göründü çok tedirginim nolur banada dua et

canım kayınvaldene ağrım var doktoru aradım yatıp dinleneceksin stres yok tehlikeli bugünleri dinlenerek geçir dedi de bence..canım benim ilk uktrasonda kese göründü çok heyecanlandım vajinal ultrasonda bakılıyo sonra folik asit verdi folbiol isminde bide coraspirin verdi .progen jel verdi hapını kullanıyodum yan etkisi çok oluyor bende değiştidi yarın 2.kontrole çağırdı ve çok heyecanlıyım.dualarım herzman sizinle canım sende benim için dua et...

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza hayırlısıyla 5 nisanda aşılamam yapıldı şimdi son günlerimi sayıyorum test yaptırmak için

Eymenncim merhaba.Sana çok kızdım bak şimdi.Sen artık hamilesin. Senin canını sıkmaya kalkışan kimseye izin verme.Boşver şu kayınvalideni.Duyma, görme. O sinir olsun biraz.Sadece ve sadece kendini ve bebeğini düşün.Kaç yıldır bu günleri bekliyordun değilmi, keyfini çıkar.bir süre sonra vazgeçer o da umarım.Aynı evde olunca zordur tahmin ediyorum ama biraz bencillik yap olur mu? kendine çok iyi bak.olumsuz birşeyler olacağı fikrini aklından uzaklaştır.Hep olumlu düşün.Aşılamayla hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getiren bir sürü anne var. Dediklerimi dinle tamammı şeker anne adayı....

cnm seninle aynı doktordayız yazmamışsın ve 20.04 de aşılama tarihim :)

Ayy cok helecanlii:) Güzel haberler getir bize.. Tupbebek annesi arkadasinın kaçıncı denemesinde tutmuş. Bizde ilk seferde nasip olur insallahhBu arada benim listedeki eksik bilgim merkez : İstanbul tup bebek merkezi olarak ekleme yapabilirsin.

Son düzenleme:
aynen burdada acayip bir toz fırtına var.ama benim havam yerinde doktorla konuştum sabah cumartesi ye da pazartesi yapalım aşılamayı diyor.coştum duramıyorum yerimde...

Masallahhhh hem keyifler yerinde hem yumoslarrr:) Hersey yolunda gittiği zaman boyle insan dahada bı pozitif basliyor zaten. İns. Sonuda güzel olurrr bebis yola çıktı geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…