gerçekten merak ettim seni, profiline mesajlarına baktım varmı nerede diye iyi oldu bak arada bir ugra unutturma kendini, diger arkadaştan haber yok bayagıdırda girmmiş foruma
daha büyüyebilir benimkiler son 2 günde ataga geçmişlerdi.[/QUOTE
inşallah benim çok umudum yok ama evde yapmak istemiyorum artık çocuğu çok ovulasyon günü çatladımı çatlamadımı falan kendi başımıza başaramadık bakalım doktor kontrolünde olacakmı:)
tatlım zaten 1 sene kendi halinde yapamıyorsanız bir merkeze gitmek gerekiyor vakit kaybetmemen çok güzel umarım aradıgın bebegine erkenden kavuşursun
günde 2mm büyüyorlar..
tatlım zaten 1 sene kendi halinde yapamıyorsanız bir merkeze gitmek gerekiyor vakit kaybetmemen çok güzel umarım aradıgın bebegine erkenden kavuşursun
inşallah zaten eşimin değerleri kötü olduğu için umudum yok artık nasip..çok sağol cevaplar için inşallah hayırlı haberler alırsın
haftasonuna gelmez bence,çatlatma iğnen cumartesi yada pazar olabilir onuda zaten kendin yapıyorsun,senin aşılaman muhtemelen pazartesi yada salı olur sanırım:) inşallah sonuda güzel olur..öylemi inşallah hafta sonuna gelmez çok tedirgin oluyorum doktor olmayacak falan diye devlette yaptırıyorum çünkü
ayyy kuzum 20 dk dır sana yazmaya çalışıyorum hatlar gitti fırtınadan.
bence bu durum ve gidişat çok iyi, bana bu seferde sende umut var gibi geliyor çünkü moral 1 numaralı etken biliyorsun, bazen herşeyin tam olsa bile hamile kalamayabiliyorsun dolayısı ile bu mutlu haller süper.
hem şunun şurasında 15 gün kendimizi hamiş gibi hissediyoruz fena mı , hissetmesi bile güzelken gerçek olması nasıldır ki?
Kızlar merhaba...
yeni bır üyeyim ben.aranıza alırsanız çok sevınırım.
11/04/2012 de ege üniversitesinde aşılama oldum ben de.asılama sonrası hamıle kalanlar bu bekleme suresınde neler yaşadılar?paylaşırsanız sevınırım.şimdiden tesekkurler...
ya burası ne müthiş bir yermiş.Geç kalmışım üye olmak için sanırım.insana dayanma gücü veriyorsunuz bu paylaşımlarınızla...
slm kızlar bende dün aşılamam yapıldı ilk denemem bu guün geçmek bilmedi sizlere bişey sormak istiyorum dün dr. bana akşam ve sabah birlikte olun dedi önceden jel kullanmamı söyledi bende sormayı unuttum daha jel kullanmama gerek var mı? kızlar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim 11 gün kaldı listeye benide eklermisiniz:)
bend az sonra işten çıkıp eve gidecegim akşam 21:30 da randevum var hayırlı haberler ile dönerim inşallah.
burada tanımtıgım bir arkadaşım vardı aynı doktora gidiyoruz, o artık bir tüp bebek annesi çok sevimli bir bayan . bugün aynı saatte beraber randevumuz var ilk defa tanışacagız kendisi ile çok mutlu oldum
Sevgili konu sahibimiz nerelerdesin bak 100. sayfadayız
ya anlayamadığım jeli her gün yatarken mi kullanıyorsunuz adet olana kadar bana hiç birşey demedi dr
canım doktor yazıyo zaten reçeteye mesela ben bir sabah bir de akşam kullanıyorum genelde hergün aynı saatte uyguluyorum.akşam yatarken daha iyi oluyor hemen akmıyor.bence sen doktorunu ara ilacın hakkında bilgi al derim....
slm kızlar bugün pozitif sonucu alalı 3.günüm hepimiz için dua ediyorum ama mrk ettiğim bişi var daha önce benim gibi hamile kalan varsa diye yazdım bebeği tutunduğunu anlarmıyız benim aşılama old.andan itibaren sürekli kasık ağrım vardı hala geçmedi doktor normal dedi ama kafam çok karıştı istirahat ediyorum ama evde iş bitiyuomu ki kayınvaldem sağolsun 7/24 beraberiz duruyomu napıyo ne ediyo beni huzursuz ediyo cvp yazın nolur
canım benimde aynı ağrım var 5.haftam ve hala devam ediyor endişelenme doktorum bana dinlen ağır kaldırma aykta fazla durma dedi bende dedğini yapıyorum ama ağrı gene devam ediyor stres olma.kayınvaldenin gözünü korkut biraz tehlikeli günlerim zaten dinlenmen lazım dedi doktor falan de...bide bebek tutunduğunda zaten bhcg hormonu salgılarmış.
sağol mavicim ya bu kadın benim tatmmül sınırımı zorluyo saygısızlık yapmamak için susuyorum bişi sorcam sana benim ilk ultrasonum 26 nisanda şafak sayıyom yani senin ilk ulrasonda nasıl bakıldı ne göründü çok tedirginim nolur banada dua et
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza hayırlısıyla 5 nisanda aşılamam yapıldı şimdi son günlerimi sayıyorum test yaptırmak için
canım kayınvaldene ağrım var doktoru aradım yatıp dinleneceksin stres yok tehlikeli bugünleri dinlenerek geçir dedi de bence..canım benim ilk uktrasonda kese göründü çok heyecanlandım vajinal ultrasonda bakılıyo sonra folik asit verdi folbiol isminde bide coraspirin verdi .progen jel verdi hapını kullanıyodum yan etkisi çok oluyor bende değiştidi yarın 2.kontrole çağırdı ve çok heyecanlıyım.dualarım herzman sizinle canım sende benim için dua et...[/QUOTNASE]
CNM HİÇ ETMEMMİ YARIN İYİ HBRİNİ BEKLİCEM ALLAHIN İZNİYLE BENDE FOLİDOCA DİYE Bİ FOLİK ASİT KULLANIYOM CRİNONE JEL KULLANIYORUM ALTTAN GÖNDERİLİYO ARA SIRA AYAKLANIYOM MSLA BUGÜN BANYOYU ÇATIDAN SU BASTI FIRTINADAN DOLAYI KABUS GİBİYDİ TEMİZLEDİM MECBUREN KAYINVALDE 76 YAŞINDA NAPİİİM TEMİZLERKEM RABBİM KORU BEBEĞİMİ DİYE DUA ETTİM KEŞKE EŞİMLE İKİMİZ OLSAK SADECE VALLA YATAKTAN BİLE ÇIKMAZDIM DESTEĞİN İÇİ SAĞOL BİRAZ RAHATLADIM İNŞ İİDİR BEBİŞİNARAMIZ AZMIŞ BENİM 13 GÜNLÜK MÜŞ BENDE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
sağol mavicim ya bu kadın benim tatmmül sınırımı zorluyo saygısızlık yapmamak için susuyorum bişi sorcam sana benim ilk ultrasonum 26 nisanda şafak sayıyom yani senin ilk ulrasonda nasıl bakıldı ne göründü çok tedirginim nolur banada dua et
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 525"] ÇALIŞMA YILI [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Endometriozis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.04.2012[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]09.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]İbrahim Esinler[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Surett[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waboose[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Medical Park/Göztepe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erdgokce[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Zeynep Kamil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.04.2012 :18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karall[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esbi[/TD]
[TD]Malatya[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]14.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercelf[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Umut Tüp B.M.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]Pco+Anovulasyon[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lovely17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yeliziz2[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hypou[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]Sait Yücebilgin + Özel Ege Tüp B.M.[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]O bir tüp bebek anne aday adayı[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jollyy[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pcos[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]3.aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Umudumuzu bir dahaki aya devrettik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD]Aksaray[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar bu listedeki eksiklerinizi lütfen bildirin belki başka birine bu bilgiler ile yardımcı olabilirsiniz
bend az sonra işten çıkıp eve gidecegim akşam 21:30 da randevum var hayırlı haberler ile dönerim inşallah.
burada tanımtıgım bir arkadaşım vardı aynı doktora gidiyoruz, o artık bir tüp bebek annesi çok sevimli bir bayan . bugün aynı saatte beraber randevumuz var ilk defa tanışacagız kendisi ile çok mutlu oldum
canım kayınvaldene ağrım var doktoru aradım yatıp dinleneceksin stres yok tehlikeli bugünleri dinlenerek geçir dedi de bence..canım benim ilk uktrasonda kese göründü çok heyecanlandım vajinal ultrasonda bakılıyo sonra folik asit verdi folbiol isminde bide coraspirin verdi .progen jel verdi hapını kullanıyodum yan etkisi çok oluyor bende değiştidi yarın 2.kontrole çağırdı ve çok heyecanlıyım.dualarım herzman sizinle canım sende benim için dua et...[/QUOTNASE]
CNM HİÇ ETMEMMİ YARIN İYİ HBRİNİ BEKLİCEM ALLAHIN İZNİYLE BENDE FOLİDOCA DİYE Bİ FOLİK ASİT KULLANIYOM CRİNONE JEL KULLANIYORUM ALTTAN GÖNDERİLİYO ARA SIRA AYAKLANIYOM MSLA BUGÜN BANYOYU ÇATIDAN SU BASTI FIRTINADAN DOLAYI KABUS GİBİYDİ TEMİZLEDİM MECBUREN KAYINVALDE 76 YAŞINDA NAPİİİM TEMİZLERKEM RABBİM KORU BEBEĞİMİ DİYE DUA ETTİM KEŞKE EŞİMLE İKİMİZ OLSAK SADECE VALLA YATAKTAN BİLE ÇIKMAZDIM DESTEĞİN İÇİ SAĞOL BİRAZ RAHATLADIM İNŞ İİDİR BEBİŞİNARAMIZ AZMIŞ BENİM 13 GÜNLÜK MÜŞ BENDE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
kayın valden baya yaşlşmış canım allah kolaylık versin insanlar belli bir yaştan sonra farklı huylar ediniyor.çok konuşuyorlar alıngan oluyorlar bizlerede idare etmek düşüyor napacaksın.geçmiş olsun canım,allah sana sabır versin.rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah.ben gebelikte neler oluyor araçlar linkinde gün gün hamilelik takvimi var ordan takip yapıyorum sanada tavsiye ederim.yarın akşam 19:30 da randevum gelince hemen yazarım sonucumu...
aynen burdada acayip bir toz fırtına var.ama benim havam yerinde doktorla konuştum sabah cumartesi ye da pazartesi yapalım aşılamayı diyor.coştum duramıyorum yerimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?