Aksine benim adet belirtim olmaz gününü beklerim o gün olur..En fazla ufak bi sivilce çıkar..
Offf çok zor olmalı...Benim yarın 8.günüm senin kaçıncıydı?oooohhhhhhh ne güzel gel bide bana sor yerleri tırmalıyorum çok sancılı oluyo öldürüyo benim senin kaçıncı günündü 9 muydu
Offf çok zor olmalı...Benim yarın 8.günüm senin kaçıncıydı?
29 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz,ankaradan katılıyorum:)))) sen?benimde yarın 7 olcak hayırlısıyla bakalım yavaş yavaş günler bittiyo çok heycanla bekliyorum kaç yasındaydın sen
merhaba kızlar benim aşılamamın bugün 14. günü relglimin 31. günü test yaptırmaya korkuyorum hayellerimin yıkılmasını istemiyorum.
29 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz,ankaradan katılıyorum:)))) sen?
Sanırım bende kendim yapamam,cesaretm yok gibi.bende öyle olmaktan korkuyorum günler bitsin diyorum ama bide geldiği gün yapamıycam heralde korkudan anlıyorum seni
Aslına bakarsan çok rahatım sonuçlarada alıştırdım kendimi fakat gece yatarken sütyen falan takamıyorum damarlarım çıktı ondan ötürü aradım:) ee bide umut dünyası tabi malum sen ve tunc peşpeşeyiz bu heyecanlı süreçte..
Çok şükür iyiyim canım yaa,bugün fırtınadanmı nedir içimi bi olumsuzluk kapladı gün boyu,fırtına diner normale dönerim elbet:) sende iyisin inşallah seninde az kaldı rabbim senden yana yüzümüzü güldürsün sonrada bizi inşallah...
Sanırım bende kendim yapamam,cesaretm yok gibi.
Yaşında çok güzel,inşallah olacak moralini bozma yıllara takılmamak lazım herşeyin bi çaresi var,sabrın olsun yeter..ben 23 yaşındayım 4 senedir evliyim 4 senedir deniyoruz istanbuldayım
merhaba kızlar benim aşılamamın bugün 14. günü relglimin 31. günü test yaptırmaya korkuyorum hayellerimin yıkılmasını istemiyorum.
Kızlar bugun doktora gtdım yumuurtalarım 14mm ve 17mm olmus bugun 1tane daha peguron ıgnesı olıucam cuma veya cumartesı ılk asılamamı oluyrum cok ama cok heycnlıyım
Yaşında çok güzel,inşallah olacak moralini bozma yıllara takılmamak lazım herşeyin bi çaresi var,sabrın olsun yeter..
iyi geceler canlar..
yarın bir gün daha eksilmiş olcak sayaçtan.. görüşmek üzere..
Kızlarrr duramadım doktorumu aradım göğüslerimde sızlamalar var falan dedim hatta kulüpten sizlerden bahsettim:) bana blirti aramayın kendinizde yok bile olsa daha belli etmez kendini diyo progestanın etkileri olabilir size luzüm gelen moral yüksek tutun ve heyecanını yitirme dedi..
benim ilkinde tuttu çok þükür.aþýlma yapýlýrken aðrýn olmuyo sadece spekulumu yerleþtirirken benim rahim giriþi dar olduðundan caným yandý.iþlem hemen bitiyo zaten.inþallah bu aþýlamayla bebiþine kavuþursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?