Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana doktor hiç bişe demedi su gün test yap falan demedi ben nisanın 26 da doktora gitcem bakalım hayırlısı benim 6. günüm bugün şişkinlik çok sancım var kasıklarım arada bi ağrıyo böyle cnm

ben sabırsız bi insan olduğum için doktorum da artık alıştı biliyor halimi.. o nedenle en erken 15 günü bekle erkenden test yapma yaptırma dedi.. ve 25inde adet olmamışsan bi ara konuşalım dedi.. eğer adet olursan da hemen yine ara 2. günü gel bakalım dedi..
şişkinlik filan yok göğüslerim çok acıyor benim.. progestanın etkisinden de olabilir bilemiyorum.. bir de iştahım açık, deli gibi her an her dakka yemek yiyorum.. durduramıyorum kendimi ama bunların hepsi psikolojik diyorum çünki mayısta klomen kullanmamın 1. yılı olacak.. o günden bu güne geçen sürede defalarca kez klomen kullandım, çatlatma iğneleri oldum.. ve her seferinde heveslendim.. ama bu sefer heveslenmemek adına kendime söz verdim.. boşa hayal de kurmayacağım.. günü geldiğinde varsa var. yoksa da yeni ay da gelir belki bebek diyorum.. Allah'ım sabır versin hepimize..

valla ben de diyorum ki önceden de oluyordur ama şimdi aşılama olduğumuz için kendimizi çok dinliyoruz.. günler geçmez arkadaşım böyle.. düşünmemek en iyisi
belirtilere takılmamak lazım, çünki bu her insanda farklılık gösteriyor..

ayy inşallah canım ya ben bu ay çok umutluyum yine negatifi görürsem dünyam başıma yıkılır heralde

bendede umut çok hemde içimde ikiz olcak diyo inş allahım sen duy beni isteyen herkese hayırlı evlatlar ver

Allah gönlünüze göre versin kızlar..
ama negatifi görmek de dünyanın donu değil.. sakın kendinizi şartlamayın.. tam 2 yılı geçkin süredir korunmuyoruz ve her ay aynı son.. bak hayat devam ediyor ve her seferinde umutla daha da sarılıyoruz isteğimize.. biliyorum sonu güzel olacak, bu bir sınav hepimiz için..

cnm ben 4 senedir hiç korunmuyorum ama orta işte herşey sonu hüsran ama böylesi hayırlıymışki rabbim vermedi inş bundan sonra herşey güzel olur

cnm ben 4 senedir hiç korunmuyorum ama orta işte herşey sonu hüsran ama böylesi hayırlıymışki rabbim vermedi inş bundan sonra herşey güzel olur

sende bendensin desene.. Allah elbet kararlamıştır bizler için birşeyler.. biz sakin olup beklemeli ve bol bol dua etmeliyiz..
ben geçen sene ocaktan bu yana tedavi aşamalarındayım.. yumurta takipleri, klomenler vs.. olmadı mı olmuyor işte..

canım bende 1 yıldır uğraşıyorum eşim çocuk delisi bu yüzden her ay depresyona giriyoruz, evin içinde 2 yabancı oluyoruz her ayın 1 haftası böyle soğuk geçiyor ve bu bizi mahvediyor. Daha önce çok umutlanmadım ama yıkımlarım çok büyük oldu. bu ay elimde olmadan içimden geliyo olacakmış gibi hissediyorum elimde değil. açık kapı bırakmaya çalışıyorum ama hayallerim beni esir alıyor. İnşallah umutlarım bu kez suya düşmez... tabi ne gelirse allah'tan hayırlısını istiyoruz hep ama bu ay hayırlısıyla pozitifi görüürüz umarım .

cnm benim eşimde birada bekleyelim napcaz şimdi artık beni üzmemek için böyle diyo bilmiyorum ama çok destek oluyo onu çok ................SEVİYORUM..............

ahhhhhh cnm ben şimdi nerden başlasam benim gitmediğim yer doktor kalmadı hepsini hatim ettim ama elime hiç bir sonuç ermediler hep ama hep özele gittim işte ilk defa zeynep kamile gittim beni aşılama yaptılar hayırlısı inş tutar çok istiyorum

cnm benim eşimde birada bekleyelim napcaz şimdi artık beni üzmemek için böyle diyo bilmiyorum ama çok destek oluyo onu çok ................SEVİYORUM..............

canım allah bozmasın mutluluğunuzu eşimde bana çok destek oluyo onsuz bir hayat düşünemiyorum, o kendinden daha çok beni düşünür ama olumsuz haberi alınca istemesede üzüntüsünü belli ediyo bende onun yüzü düşünce çok keyifsiz oluyorum ve evde ona yabancılaşıyorum sanki ama bende eşimi çoook seviyorumm

amin cnm allah kimseye ev huzursuzluğu vermesin tabi onlarda istiyo ama onlarda biliyo kimin verip kimin aldığını alhamdürüllah

bizi yazmışsın sanki.. aynı şeyleri bizde yaşıyoruz her ay.. ayın bir dönemi birbirine iki yabancı ama geçecek herşey biliyorum.. herşey çok güzel olacak umudu ile yaşıyorum.. Allah'ım dualarımızı isteklerimizi dileklerimizi kabul etsin.. sağlıkla hayırlısı ile evlatlarımızı alalım kucaklarımıza..

ben daha evlenmeden önce başlamıştım doktor doktor gezmeye ve bana hepsi çocuğun zor olur dedi.. dedikleri de oldu.. biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah sonuçlarımız güzel olur.. heyecanla bekliyorum hepinizin sonuçlarını.. ben bu ay hamile kalamasam bile her hamile ile daha da yaklaştığımı hissediyorum..

Kızlarrr duramadım doktorumu aradım göğüslerimde sızlamalar var falan dedim hatta kulüpten sizlerden bahsettim:) bana blirti aramayın kendinizde yok bile olsa daha belli etmez kendini diyo progestanın etkileri olabilir size luzüm gelen moral yüksek tutun ve heyecanını yitirme dedi..

cnm benimde göğüs uclarım ağrıyo ama normal diyolar çok sistresmi yapıyosun acaba

bende hep arardım eskiden.. karnım sızladı, göğsüm ağrıdı.. en sonunda kadın artık gün koyuyor bana beklemem için.. öncesinde ararsan bozuşuruz diyor..
beklemekten başka yapılması gereken bişey yok.. düşünmeden de edemiyor maalesef insan..
nasılsın canım bu arada?

cnm benimde göğüs uclarım ağrıyo ama normal diyolar çok sistresmi yapıyosun acaba
Aslına bakarsan çok rahatım sonuçlarada alıştırdım kendimi fakat gece yatarken sütyen falan takamıyorum damarlarım çıktı ondan ötürü aradım:) ee bide umut dünyası tabi malum sen ve tunc peşpeşeyiz bu heyecanlı süreçte..

adetinde böylemi olurmuydu adet belirtileri olmasın cnm seni üzmek istemem ama

Çok şükür iyiyim canım yaa,bugün fırtınadanmı nedir içimi bi olumsuzluk kapladı gün boyu,fırtına diner normale dönerim elbet:) sende iyisin inşallah seninde az kaldı rabbim senden yana yüzümüzü güldürsün sonrada bizi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…