Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende kızıyorum çok kendime anladımki iilik yaramıyo kimseye valla ev yansa kalmıcam öğleden beri yatıyom hep aklımdasın güzel arkadaşım rabbim sanada en kmısa zamanda versin ben eminim tüp bebeği tutcak kısa aralıkla doğurcaz beraber büyütcez inş dua et bana nolur ben hepimize ediyorum

Tamam işte öyle yap.yat kalkma.dualarım seninle.Zaten kötü bişey olacağını hiç düşünmüyorum.Hamile olduğun içime doğmuştu kötü bişey olmayacağı da içime doğuyo. Kendine iyi bak....

canım sağol ya insanı rahatlatan bi elektriğin var senin ogün hastanede beklerken daha çok hissettim bunu sanki seni çoook eskiden tanıyomuşum gibi

çok teşekkür ediyorum sagolun inanın çok heyacanlıyım korkuyorum test yapmaya elim ayagım birbirine dolanıyor allahım herkese bebişler nasip etsin sende bebişini inşaallah saglıkla kucagına alırsın

amin inşallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben test yapmaya giderken ki halimi hiç unutamam kalbim yerinden çıkacakmış gibiydi hatta eşimle biraz parkta falan dolaştık kafamızı dağıtalım diye ama geçmedi çok komik durumdaydık.öğrenincede inanamadık bir türlü sesiz ve sakindik.şok geçiriyorduk hala doktora gidince heyecanlanıyorum korku basıyor içimi yani heyecan korku bitmiyor kucağımıza alana kadar da devam edecek heralde...

Kızlar bugun doktora gtdım yumuurtalarım 14mm ve 17mm olmus bugun 1tane daha peguron ıgnesı olıucam cuma veya cumartesı ılk asılamamı oluyrum cok ama cok heycnlıyım

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza hayırlısıyla 5 nisanda aşılamam yapıldı şimdi son günlerimi sayıyorum test yaptırmak için

beybeys inşallah tutmuştur bebeğin en kısa zamnda güzel haberlerini yaz bize

Masallahhhh hem keyifler yerinde hem yumoslarrr:) Hersey yolunda gittiği zaman boyle insan dahada bı pozitif basliyor zaten. İns. Sonuda güzel olurrr bebis yola çıktı geliyo:)

ay jolly bilmiyorum bu aşılamada ne oldu bana.sanki hergün hormon iğnesi değil cesaret iğnesi yapıyorum.bi cesaret bi mutluluk sorma gitsin.inşallah sonuda güzel biter...

Kızlar bugun doktora gtdım yumuurtalarım 14mm ve 17mm olmus bugun 1tane daha peguron ıgnesı olıucam cuma veya cumartesı ılk asılamamı oluyrum cok ama cok heycnlıyım

inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla olursun aşılamanı.heyecanın ise çok normal ben bile heyecanlanıyorum 3. aşılamam için...

iyi akşamlar canlar..
oohhhh bir günümüz daha bitti..
aşılamaya gün sayanlar daha da yaklaştı, test için gün sayanlara ise heyecan basmaya başlamıştır herhalde ben gibi

iyi akşamlar canlar..
oohhhh bir günümüz daha bitti..
aşılamaya gün sayanlar daha da yaklaştı, test için gün sayanlara ise heyecan basmaya başlamıştır herhalde ben gibi

ewet cnm bir gün daha bitti benim 6 bitti 7 yedi olcak yarın bakalım hayırlısı ama sancım oluyo arada bi normalmi

ewet cnm bir gün daha bitti benim 6 bitti 7 yedi olcak yarın bakalım hayırlısı ama sancım oluyo arada bi normalmi

bilmiyorum ki canım yaa.. benim de ilk aşılamam.. eğilip kalktığımda ve karnımı sıkıştırdığımda sızlamalarım oluyor.. ama bunlar bağırsak hareketlerinden de olabilir..
hatta tamamen beynimin bana oynadığı bir oyun da olabilir..
benimde 9. günüm bitti diyelim.. doktorum 15 gün bekle dedi yani 25 nisan, telefonumda adet günlerimi girdiğim bir eklentim var, onun dediğine göre de 27 nisanı beklemem gerekmiş.. bakalım nasıl olacak sonuç.. heyecanlıyım..
sende durumlar nedir?

bana doktor hiç bişe demedi su gün test yap falan demedi ben nisanın 26 da doktora gitcem bakalım hayırlısı benim 6. günüm bugün şişkinlik çok sancım var kasıklarım arada bi ağrıyo böyle cnm

canım benim de ilk aşılamam bugün 5. günü aynen senin gibi eğilip kalktığımda ve karnımı sıkıştırdığımda hafif ağrı oluyor.bende bağırsak hareketi zannediyorum ama değil çünkü aşılamadan sonra başladı bunlar. ama neye yormamız gerekiyo bunları bilmiyorum. Yalnız benim bugün dediğim belirtiler sızılar azaldı inşallah içerde iyi bişeyler oluyodur...

cnm çok şükür bendede bişe yok ama bu dediklerim normalmiş aşılamada inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…