Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaşında çok güzel,inşallah olacak moralini bozma yıllara takılmamak lazım herşeyin bi çaresi var,sabrın olsun yeter..

evet.yasın cok genc.ben 33 yasındayım ve 2 yıldır bırsey yok...yas ılerledıkçe hersey daha da zorlasıyor ınan..Allah hepımıze dayanma gucu versın ınsallah...

Kizlar ben bu ayda klomen ve igne kullanmistim ama asilama icin tekrar kullanmam gerekecek acaba ust uste kullanmanin zarari olur mu doktorumla konusmadim henuz... asilamayi ozel hst.yaptiricam bans tam paket 400tl dediler ilac igne ve sperm yikama dahil dediler ama ekstradan bi sey cikarmi bilmiyorum. Cok heyecanliyim olucak mi diye yaptiranlar tam olarak ne asamalar yapiliyor. Yazarsaniz cok sevinirim...

dün akşamki konuşmalara baktım da sanki bu ay güzel haberler fazla olacak gibi görünüyor.çünkü mart ayında bu kadar yoğun belirtiler yaşamıyordu fazla kimse hayırlısı olsun inşallah.

Herkese günaydınlarr Mda nerelerdesin dün akşam girmemişsinn. Haberlerini bekliyoruzzz :)

merhaba canım . gttim haberler çok iç acıcı sayılmasada iyi sayılır, arkadaşımlada tanıştım evet gerçekten çok sevimli çok tatlı bir bayan bebegide karnındaydı onun ilk denemede tutmuş hemde tek saglıklı embiriyo ile hakkımızda hayırlısı

Kızlar bugun doktora gtdım yumuurtalarım 14mm ve 17mm olmus bugun 1tane daha peguron ıgnesı olıucam cuma veya cumartesı ılk asılamamı oluyrum cok ama cok heycnlıyım

iyi akşamlar canlar..
oohhhh bir günümüz daha bitti..
aşılamaya gün sayanlar daha da yaklaştı, test için gün sayanlara ise heyecan basmaya başlamıştır herhalde ben gibi

ewet cnm bir gün daha bitti benim 6 bitti 7 yedi olcak yarın bakalım hayırlısı ama sancım oluyo arada bi normalmi

cok sagol tum dualarmz bebıs ıstynlerle olsn ınş

kızlar heyecan yok umut edip sakince bekliyorsunuz unutmayın heyecan zararlı
cnm benim eşimde birada bekleyelim napcaz şimdi artık beni üzmemek için böyle diyo bilmiyorum ama çok destek oluyo onu çok ................SEVİYORUM..............

eş destegi o kadar önemliki ben bunu dün gece bir daha anladım

Herkese günaydınlarr Mda nerelerdesin dün akşam girmemişsinn. Haberlerini bekliyoruzzz :)

evet canım gece 12 yi geçiyordu eve geldigimizde yazamadım şimdi detaylı anlatacagım.

ayy inşallah canım ya ben bu ay çok umutluyum yine negatifi görürsem dünyam başıma yıkılır heralde

her ne olursa olsun pes etmek yok...
merhaba kızlar benim aşılamamın bugün 14. günü relglimin 31. günü test yaptırmaya korkuyorum hayellerimin yıkılmasını istemiyorum.

ciğdem inşallah güel haberler ini alırız en kısa zamanda...
dün akşamki konuşmalara baktım da sanki bu ay güzel haberler fazla olacak gibi görünüyor.çünkü mart ayında bu kadar yoğun belirtiler yaşamıyordu fazla kimse hayırlısı olsun inşallah.

mavicim inşallah bu ay daha güzel olur hepimiz için

arkadaşlar merhaba
dün akşam doktordan geldigimde saat 12 yi geçiyordu yazamadım canımda sıkkındı biraz.
Dün itibari ile yeni tedavimize start verdik. Doktorum günde 2 ad kullanmak üzere Dogum kontrol hapı verdi 2 kutu bemiks ve coraspin zaten kullanıyordum bemiksi 2 günde bire düşürdü ve ilave olarak DHEA verdişimdi bu ay bunları kullanıp adet olunca kontrole gidecegim ve ignelere başlayacagım.
dün muayena olurken dayanamadım ve sorularımı sormaya başaldım. Öncelikle tek sorun bendeki rezerv azlıgı ve kaitesiz yumurtamıdır dedim. Bana eşindede sorun var ama tüp bebekle ondaki sorunları yada diger var olan tüm sorunları egale etmiş oluyoruz dedi.
Ve en sonunda o soruyuda sordum peki benim gibi sorunu olanlarda ve bende şansım yüzde kaç dedim.Bana gayet açıklayıcı ve sevimli bir dille durumu anlattı. Saglıklı bir yumurta elde etmemiz gerekli herşeyden önce dedi ama bu sende çok zor sana en yüksek doz ile igler verecegim dedi. nnormalde 600 do en yüksek olanıymış ama 450 doz ile 600 do arasındaki fark hiç bir kaliteyi ve sayıyı etkilemiyor bu kanıtlandı dolayısı ile sana 450 doz verecegim dedi.Ve en sevimli ve babacan hali ile devam etti ama yumurta çıkaramazsak yapacak bir şey yok ,olmayanı var edemeyiz o zaman iş donöre gider dedi. bizde daha önce eşimle bu konuyu konuşmuştuk ben böyle bir şeyi kabul etmeyecegimi iletmiştim kendisine oda saygı göstermişti. Doktorada aynen ilettim. oda bana tutucu olma anne olmak senin en büyük hakkın dedi. bende hayır istemiyorumlarla devam ettim eşiimde yazık konu uzayıp beni üzecek diye daha sonra bakarız neden olmasın diye araya girdi. Derken oradan çıktık ama ben eşime nasıl kızdım anlatamam agzıma ne geliyorsa o sinirle söylendim. sen o kadar çocuk istiyorsan git başkası ile evlen o zaman donörün bundan farkı ne diye bagırdım ve onu kırdım oda abana sen üzülme konu uzamasın diye söyledim dedi.Tüm gece için için sessisz sessiz agladım halende üzgünüm ara ara aglama nöbetlerim geliyor. Ama ben tüp bebek için bu yumurtaları yapmak için elimden ne gelirse yapacagım. Bugün bal polen aldım anavarza markasının ki iyidir diye düşündüm çok karışım bişey bal, polen,propolis, arı sütü karışımı ama kokusu igrenç ötesi norlamde yemeyi bırak koklamam bile o kadar kötü ama ben sabah sabah 2 kaşık yedim sırf şifa olsun diye bu ay beslenmemede dikkat edecegim balık, sebze yiyecegim. düzenli beslenmeye çalışacagım . ben elimden gelleni yapayımda olmazsa Güzel Allahımdandır.

Günaydın kızlaarrr

ilk randevumu bende salı akşama aldımmm ay şimdiden heyecanlandımmm
inşallah hayırlısı olur hepimiz içinn

canım çok güzel gidiyor muaynelerin ve çokda mutlusun olumlusun,inşallah bu ay olacak....güzel haberlerini bekliyoruz

valla kızlar sayenizde benimde keyfim yerinde. pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alacağız Allah'ın izniyle. hissediyorum. kocaman öpüyorum hepinizi.

cnm şifa olur inşallah yediklerinde sana
sıkma canını kesin bişey yok ortada
senin fsh de yüksekti benim gibi bakalım bana ne diyecek dr

bişey sormak istiyorum sana cnm
iğneleri kullandığında bi önceki tedavinde hiç yumurtan oluşmamışmıydı peki ?

cnm aşılama için yumurtan oluşmuştu yine oluşacak niye sıktın bu kadar kendini önce bir tedaviye başla sonrasını düşünme inş. ilk tüpte gelecek bebişin sana bak kendini sıkarsan daha kötü olur olumlu düşün önce moralini yüksek tutman lazım herşey psikolojiye bağlı vücudumuzda herşey birbirine bağlı sen aklını temiz tutki sonuçlarında temiz olsun

canım sen sakın umudunu kaybetme hiç yumurtası olmayan, doktor asla çocuğun olmaz dediği kişilerin hamile olduğunu duyduk gördük. Allah isterse en imkansızlar bile olur. Sadece dua et, inan ve sabırla bekle. ki senin durumunda o kadar kötü değil. sakın umutsuzluğa kapılma. Rabbim içimize böyle bebek sevgisi özlemini verdiyse, bebeğimizi de verecektir mutlaka.

bende inanıyorum senin yumurtan çok kaliteli olcak ve ilk denemede sana gelcek allahın izni ile.sen yeterki dua et inan allahtan iste veren rabbim dr neymiş bende eşin konu kapansın diye öyle demiştir emin ol..... bunlarda benden sana hemde 2 tane olur inbşalalh bebeişin ikizzzzzzzzzzzz

Cnm yaa moralini bozma hiç bak iğnelere başlayıp yumoşları topatınca boşuna stres yapmışım diyceksin. FSH 'ı 50 çıkıpta hamiş kalan hatta kendiliğinden hamiş kalan çok kişi var. Benimde FSH 'ım 10 çıkıyor ve dr çok önemsiz hiç onu düşünme bile dedi. O kadar çok vaka ile karşılaşıyorlarki o yüzden bizimde sağlıklı yumoşlarımız çıkıcak inan bana. Dr 'larımız bize herşeyi anlatıyor aslında bizde çok kurcalıyoruz ama çok fazla kurcalamakta iyi değil. Bu sefer moralimiz bozuluyor. Ben inanıyorum bi süyü yumurtamız olucak ve hatta kalanları dondurucaz 2. bebiş içinn sende böyle düşünn Polen bende aldım. Bi köyden getirtmiştim ama hiç başlayamadım. Alerjik bünyeyim bide polene alerji testi yapmadan başlamak istemedim. Testide yaptıramadım daha. Birde iğne kullanmaya başladığımda incir suyu içmeyi düşünüyorum. Kaliteli yumoş için birebir geliyor. Benim hapım pazar günü bitiyor. Muhtemelen haftaya perşembe cuma iğnelere başlıycam bakalım bizim dr amca ne dozda vericek. Benim çok fazla yumurta olduğu için belki düşük dozla başlar. Heyrcanlı günler başlıyorr neşen yerine gelsinnn bi sürü bebişin olcak bak :))

Cnm yazdıklarını okudum ,merak etmiştim dün seni zaten
Ltf olumsuz düşünme sait bey herseyin en kötüsünü söyler her zaman.
Beni duşun ben de tek embriyo ile girdim bu ise İllaki bir tane bulacaksınız siz de :)
Dualarim tüm anne olmak isteyenler icin
Allah yardımcımız olsun
Optum cok

çok teşekkürler arkadaşlar ,
benim ilk aşılamada 3 yumurtam olmuştu birisi büyüdü sadece ama çok flu saglıksız görünüyor demişti doktorum, diger ikiside büyümedi hiç 7-8 mm de kaldılar.İnşallah bu sefer daha farklı olacak.
sizlerde olmassanız ne yapardım ben bana öyle destek oluyorsunuz ki anlatmam mümkün bile degil. İnşallah ben inanıyorumki herşey güzel olacak, bende bir gün koynuma kuzumu alıp uyuyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…