Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bekle cnm bizde beklemedeyiz hayırlısı benim bügün 7. günüm çok heycanlıyım

canım sana 1 sayfa önceden bişeyler yazmıştım umarım okumuşsundur.Herşey gönlünce olsun
okudum tabiki canım, allahım seni gönlüne göre versin,allah yardımcınız olsun rabbim en tez zamanda eşinede bir iş nasip etsin malesef bu süreç yorucu ve sıkıntılı oldugu kadarda maddi yöndende çok sıkıntılı bizde büyük ugraşlar ile girdik bu sürece allahım duysun sesimizi bizler büyük bir sınvadayız şu anda önemli olan bu sınavdan başarı ile çıkmak

pınarcım sen hangı sehırdesın ne ıyımıs orası hersey dahıl 400 tll

inş. şu riskli dönemide atlatırsın hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş.

canımmm esınede kızma onlarda artık bız uzulmeyelım dıye ne dıyceklerını sasırıyorlar.

Bu hamılelık ısı kısmet ısı bunu soyleııyım bu lafı cok duydun ama allah ıstemedıkce olmuyooooooooooooo
fsh ılede alakalı dglmıs bu yumurtlama ısı benım doktorumda dedıı yanı tek ve ana neden onu goremeyız dedı fsh cok yuksek olupta hamıle kalan hastalaırmda oldu dedı benım 7 kusurlerdeydı..
O kullancan dhes hapı cok etkılı bend ekullandım 9 kusurden 7 ye dusurde fshmı ..
Ama bu yenı doktor kullanmamı ıstemedı gerek yok dedı bızım ısımız fsh ıle dgl dedı..
Benımd eyumurtlama sorunum varr.
Yumurta rezervım azalıyo bu asılama olmazsa tupe gecıcezz bende sun butun gece agladımm yuzumde sıvılce cıktı bu ayda olmadı dıyee((
canım bol bol dua ett senın ıcınde burdakı herkes ıcınde edııyorum
ama artık bazen sankı oyle bı yerde oluysoun butun kapılar kapalı ve cıkıs yok ve o yerde yapayalnız olucakları ızlıyosunn
guzel dusuneleım guzel olsun bu stres hormonu varmıs z hormonumu ne kadının butun duygusal durumu bu hormonda gızlıymıs asıl ıs o hormonu duzgun tutabılmekte moral yuksek olucakmıs ama nasıl???
Ust katımdaa yenı dogmsu bebıs var bugun 10. Gunu ve sesı asagıya gelmeye basladı her duyusumda ıcım alev alev gelde yuksek tut morelıı

canım iyiyim.. sen nasılsın? dur hemen umutsuzluğa kapılma.. hiç belli olmaz..

ben zeynep kamilde yaptırdım benim 100 tl bile tutmadı şöyle söyliyim ben sadece 1 kere klomen kullandım bide çatlatma iğnesi kuladım iğneler çok para tutuyomuş

zeynep kamıl ozle hastanemıı devlet hastanesımı ben ankaradayım ama yınede merak ettımm

canım iyiyim.. Sen nasılsın? Dur hemen umutsuzluğa kapılma.. Hiç belli olmaz..

yok canım gorunen koy kılavuz ıstemez derler ya tam benım için soylenmıs bı laf(((
canım ınsallah sen barı hamıle kalırsınnn
belırtın varmı hamılelık uzerıneee
bıde benden sankı akıntı gelıcekmıs gıbı oluyo ama gelmıyo sanrıım adetoncesı kanamalar r ahıme ıyce yerlesıyoo

hiç öyle deme belli olmaz sen kendi şuan adet olmaya konsantire etmişsin o yüzden söyle oluyo böyle oluyo diyosun inş bişe olmaz

Eymen arkadaşım sen bence hergün belirtilerini yaz bide bizimle ilgilen:)) işin zor ama sana ihtiyacımız var..

tama cnm yazarım mutlaka mesela bugünden bahsedeyim acayip bi sinir var üstümde ben normalde böle biri değilim adetten öncede olurdum böyle bide geçen ayın 22 si adet günümdü sanki gene olcam korkusu var hamile olduğuma hala inanamıyorum bişi olcak tasası var 1 ay riskli çok bide hep kasık ve bel ağrım var böleçimdikleme gibi bu aşılama old.andan itibaren hep vardı hiç değişmedi midemle ilgili bi sorunum yok herşeyi yiyom valla mesela bugün balık yiycem 28 yaşımdayın 2.ve ya 3.olcak yani yeme zevkim değişti iştahım açıldı kızlar canlar nolu dua edin sizde bebiş sağlıklı olsun yerinde dursun ben de size hep ediyrum inş hep beraber seviniriz burda

eymencım saglıklı sıhhatlı dunyaya gelır evladın ınsallahhh..
Eymen yataktan hıc kalkmaaaa!!!!!!! Bak sana cıddı tavsıye dusukler genelde hem ayakta gezenlerde oluyo bırak ısı gucu yemegı yat bı vc gıt gel
o kadar sıkıntı cektın olması ıcın yat bosverrr..
Yemene ıcmene dıkkat ett ve sınırlı oolmaaaaa aslaa yatmak kadar onemlı ama o adetın belırtısı olmadın ama adet belırtısı yasıyon ıstee ne guzel adet olmadan belırtı yasamak ve hamıle kalmak hayal gıbı artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…