bende sebepsiz infertilite var canım.2 yıldır bebeğimiz olmuyor.son9 aydır araştırdılar.sonunda birşeyiniz yok dediler.araştırma hastanesi olduğu için kendi özel doktorum beni ege üniversitesine yönlendirdii. izmir liyim
11/04/2012 de ege de aşılama oldum ilk defa...25 ine kadar beklemedeyim şimdilik.
okudum tabiki canım, allahım seni gönlüne göre versin,allah yardımcınız olsun rabbim en tez zamanda eşinede bir iş nasip etsin malesef bu süreç yorucu ve sıkıntılı oldugu kadarda maddi yöndende çok sıkıntılı bizde büyük ugraşlar ile girdik bu sürece allahım duysun sesimizi bizler büyük bir sınvadayız şu anda önemli olan bu sınavdan başarı ile çıkmakcanım sana 1 sayfa önceden bişeyler yazmıştım umarım okumuşsundur.Herşey gönlünce olsun
Kizlar ben bu ayda klomen ve igne kullanmistim ama asilama icin tekrar kullanmam gerekecek acaba ust uste kullanmanin zarari olur mu doktorumla konusmadim henuz... asilamayi ozel hst.yaptiricam bans tam paket 400tl dediler ilac igne ve sperm yikama dahil dediler ama ekstradan bi sey cikarmi bilmiyorum. Cok heyecanliyim olucak mi diye yaptiranlar tam olarak ne asamalar yapiliyor. Yazarsaniz cok sevinirim...
naber canım?
canım rahat ol pozitif düşün istirahat et ii hazırlanasın bide hep dua et allah diyen yolda kalmaz ben hamileyim ama hala sevinemedim riskli dönemi atlatmak için dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum moral çok önemli cnm
arkadaşlar merhaba
dün akşam doktordan geldigimde saat 12 yi geçiyordu yazamadım canımda sıkkındı biraz.
Dün itibari ile yeni tedavimize start verdik. Doktorum günde 2 ad kullanmak üzere dogum kontrol hapı verdi 2 kutu bemiks ve coraspin zaten kullanıyordum bemiksi 2 günde bire düşürdü ve ilave olarak dhea verdişimdi bu ay bunları kullanıp adet olunca kontrole gidecegim ve ignelere başlayacagım.
Dün muayena olurken dayanamadım ve sorularımı sormaya başaldım. öncelikle tek sorun bendeki rezerv azlıgı ve kaitesiz yumurtamıdır dedim. Bana eşindede sorun var ama tüp bebekle ondaki sorunları yada diger var olan tüm sorunları egale etmiş oluyoruz dedi.
Ve en sonunda o soruyuda sordum peki benim gibi sorunu olanlarda ve bende şansım yüzde kaç dedim.bana gayet açıklayıcı ve sevimli bir dille durumu anlattı. Saglıklı bir yumurta elde etmemiz gerekli herşeyden önce dedi ama bu sende çok zor sana en yüksek doz ile igler verecegim dedi. Nnormalde 600 do en yüksek olanıymış ama 450 doz ile 600 do arasındaki fark hiç bir kaliteyi ve sayıyı etkilemiyor bu kanıtlandı dolayısı ile sana 450 doz verecegim dedi.ve en sevimli ve babacan hali ile devam etti ama yumurta çıkaramazsak yapacak bir şey yok ,olmayanı var edemeyiz o zaman iş donöre gider dedi. Bizde daha önce eşimle bu konuyu konuşmuştuk ben böyle bir şeyi kabul etmeyecegimi iletmiştim kendisine oda saygı göstermişti. Doktorada aynen ilettim. Oda bana tutucu olma anne olmak senin en büyük hakkın dedi. Bende hayır istemiyorumlarla devam ettim eşiimde yazık konu uzayıp beni üzecek diye daha sonra bakarız neden olmasın diye araya girdi. Derken oradan çıktık ama ben eşime nasıl kızdım anlatamam agzıma ne geliyorsa o sinirle söylendim. Sen o kadar çocuk istiyorsan git başkası ile evlen o zaman donörün bundan farkı ne diye bagırdım ve onu kırdım oda abana sen üzülme konu uzamasın diye söyledim dedi.tüm gece için için sessisz sessiz agladım halende üzgünüm ara ara aglama nöbetlerim geliyor. Ama ben tüp bebek için bu yumurtaları yapmak için elimden ne gelirse yapacagım. Bugün bal polen aldım anavarza markasının ki iyidir diye düşündüm çok karışım bişey bal, polen,propolis, arı sütü karışımı ama kokusu igrenç ötesi norlamde yemeyi bırak koklamam bile o kadar kötü ama ben sabah sabah 2 kaşık yedimSırf şifa olsun diye bu ay beslenmemede dikkat edecegim balık, sebze yiyecegim. Düzenli beslenmeye çalışacagım . Ben elimden gelleni yapayımda olmazsa güzel allahımdandır.
pınarcım sen hangı sehırdesın ne ıyımıs orası hersey dahıl 400 tll
tuncss canım nasılsınn??
sanırm benım asılama tutmadı bugun cenemden kucuk bı sıvvılce cıkmıs benım ahstalıma yakın cıkar..
cok uzuldum((
ama ne faydaaa..
kırmızlar gelmek sıteyınce ALLAHTAN BASKASI DUR DIYEMIYOOO
ben zeynep kamilde yaptırdım benim 100 tl bile tutmadı şöyle söyliyim ben sadece 1 kere klomen kullandım bide çatlatma iğnesi kuladım iğneler çok para tutuyomuş
zeynep kamıl ozle hastanemıı devlet hastanesımı ben ankaradayım ama yınede merak ettımm
iyidir valla canımcım sen neler yaptın,bende herşey sakin şuanda:)naber canım?
canım iyiyim.. Sen nasılsın? Dur hemen umutsuzluğa kapılma.. Hiç belli olmaz..
yok canım gorunen koy kılavuz ıstemez derler ya tam benım için soylenmıs bı laf(((
canım ınsallah sen barı hamıle kalırsınnn
belırtın varmı hamılelık uzerıneee
bıde benden sankı akıntı gelıcekmıs gıbı oluyo ama gelmıyo sanrıım adetoncesı kanamalar r ahıme ıyce yerlesıyoo
ben hiç asılama yaptırmadım dok direk tüp bebek dedi
hiç öyle deme belli olmaz sen kendi şuan adet olmaya konsantire etmişsin o yüzden söyle oluyo böyle oluyo diyosun inş bişe olmaz
Eymen arkadaşım sen bence hergün belirtilerini yaz bide bizimle ilgilen:)) işin zor ama sana ihtiyacımız var..
farklı bir doktora görünseydin keşke.tüp bebekten önce aşılamanın denenmesi gerekiyor...
tama cnm yazarım mutlaka mesela bugünden bahsedeyim acayip bi sinir var üstümde ben normalde böle biri değilim adetten öncede olurdum böyle bide geçen ayın 22 si adet günümdü sanki gene olcam korkusu var hamile olduğuma hala inanamıyorum bişi olcak tasası var 1 ay riskli çok bide hep kasık ve bel ağrım var böleçimdikleme gibi bu aşılama old.andan itibaren hep vardı hiç değişmedi midemle ilgili bi sorunum yok herşeyi yiyom valla mesela bugün balık yiycem 28 yaşımdayın 2.ve ya 3.olcak yani yeme zevkim değişti iştahım açıldı kızlar canlar nolu dua edin sizde bebiş sağlıklı olsun yerinde dursun ben de size hep ediyrum inş hep beraber seviniriz burda
inşallahh canımm dedın gıbı olurr sen nasılsınn vucutta neler var neler yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?