inşallah canım. zaten bu ay olmaz ve de sonrasında sibel hanımda karar kılırsak 2 ay sonra hastanede görüşürüz artık:)
bu işin en zor kısmı beklemek dimi...Keşka imkanı olsada hemen öğrenebilsek ne güzel olurdu ama..:)) başlarda pek düşünmüyorumda adet tarihine yakın acayip stresli oluyorum...Zamanımın büyük bölümünü WC de geçiriyorum oldumu olacakmı...:) Allah hepimizin dualarını duyuyordur..İnşallah hakkımızad hayırlısını nasip eder.
insanı en çok yıpratan beklemek kesinlikle.bende aşılamalarda en ufak bir şeyde tuvalete koşuyordum adetmi oldum acaba diye ama maalesef adetlerim hep negatifi gördükten sonra geldi.
kızlar bir saat sonra kontrolüm var umarım iyi geçer.
canım benim hiç umudunu kaybetme rabbim ol dedikten sonra olur kıyamam sana.sen balını polenini içmeye devam et canım böyle şeylerin çok yararı var bende kullandım.umudunu yitirme,eşinde bol bol keçiboynuzu pekmezi içsin.biliyorum bu işin üstesinden geleceksin ve buraya hamileyim diye yazacaksın....arkadaşlar merhaba
dün akşam doktordan geldigimde saat 12 yi geçiyordu yazamadım canımda sıkkındı biraz.
Dün itibari ile yeni tedavimize start verdik. Doktorum günde 2 ad kullanmak üzere Dogum kontrol hapı verdi 2 kutu bemiks ve coraspin zaten kullanıyordum bemiksi 2 günde bire düşürdü ve ilave olarak DHEA verdişimdi bu ay bunları kullanıp adet olunca kontrole gidecegim ve ignelere başlayacagım.
dün muayena olurken dayanamadım ve sorularımı sormaya başaldım. Öncelikle tek sorun bendeki rezerv azlıgı ve kaitesiz yumurtamıdır dedim. Bana eşindede sorun var ama tüp bebekle ondaki sorunları yada diger var olan tüm sorunları egale etmiş oluyoruz dedi.
Ve en sonunda o soruyuda sordum peki benim gibi sorunu olanlarda ve bende şansım yüzde kaç dedim.Bana gayet açıklayıcı ve sevimli bir dille durumu anlattı. Saglıklı bir yumurta elde etmemiz gerekli herşeyden önce dedi ama bu sende çok zor sana en yüksek doz ile igler verecegim dedi. nnormalde 600 do en yüksek olanıymış ama 450 doz ile 600 do arasındaki fark hiç bir kaliteyi ve sayıyı etkilemiyor bu kanıtlandı dolayısı ile sana 450 doz verecegim dedi.Ve en sevimli ve babacan hali ile devam etti ama yumurta çıkaramazsak yapacak bir şey yok ,olmayanı var edemeyiz o zaman iş donöre gider dedi. bizde daha önce eşimle bu konuyu konuşmuştuk ben böyle bir şeyi kabul etmeyecegimi iletmiştim kendisine oda saygı göstermişti. Doktorada aynen ilettim. oda bana tutucu olma anne olmak senin en büyük hakkın dedi. bende hayır istemiyorumlarla devam ettim eşiimde yazık konu uzayıp beni üzecek diye daha sonra bakarız neden olmasın diye araya girdi. Derken oradan çıktık ama ben eşime nasıl kızdım anlatamam agzıma ne geliyorsa o sinirle söylendim. sen o kadar çocuk istiyorsan git başkası ile evlen o zaman donörün bundan farkı ne diye bagırdım ve onu kırdım oda abana sen üzülme konu uzamasın diye söyledim dedi.Tüm gece için için sessisz sessiz agladım halende üzgünüm ara ara aglama nöbetlerim geliyor. Ama ben tüp bebek için bu yumurtaları yapmak için elimden ne gelirse yapacagım. Bugün bal polen aldım anavarza markasının ki iyidir diye düşündüm çok karışım bişey bal, polen,propolis, arı sütü karışımı ama kokusu igrenç ötesi norlamde yemeyi bırak koklamam bile o kadar kötü ama ben sabah sabah 2 kaşık yedimsırf şifa olsun diye bu ay beslenmemede dikkat edecegim balık, sebze yiyecegim. düzenli beslenmeye çalışacagım . ben elimden gelleni yapayımda olmazsa Güzel Allahımdandır.
aaa ben ne diyorum sen ne diyorsun ama...:)) bu ay birbirimize güzel haberler vercez inşallah...Hastanede değil pastanede buluşup çay içcez...:))
krall cnm nasılsın ........................
ayyyy evet yaaa ne diyorum bennn:) tamam o zaman ne hastanesi canım, pastane demek istemiştim bende zaten:)
slm kızlar iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nası gidiyo
tama cnm yazarım mutlaka mesela bugünden bahsedeyim acayip bi sinir var üstümde ben normalde böle biri değilim adetten öncede olurdum böyle bide geçen ayın 22 si adet günümdü sanki gene olcam korkusu var hamile olduğuma hala inanamıyorum bişi olcak tasası var 1 ay riskli çok bide hep kasık ve bel ağrım var böleçimdikleme gibi bu aşılama old.andan itibaren hep vardı hiç değişmedi midemle ilgili bi sorunum yok herşeyi yiyom valla mesela bugün balık yiycem 28 yaşımdayın 2.ve ya 3.olcak yani yeme zevkim değişti iştahım açıldı kızlar canlar nolu dua edin sizde bebiş sağlıklı olsun yerinde dursun ben de size hep ediyrum inş hep beraber seviniriz burda
tama cnm yazarım mutlaka mesela bugünden bahsedeyim acayip bi sinir var üstümde ben normalde böle biri değilim adetten öncede olurdum böyle bide geçen ayın 22 si adet günümdü sanki gene olcam korkusu var hamile olduğuma hala inanamıyorum bişi olcak tasası var 1 ay riskli çok bide hep kasık ve bel ağrım var böleçimdikleme gibi bu aşılama old.andan itibaren hep vardı hiç değişmedi midemle ilgili bi sorunum yok herşeyi yiyom valla mesela bugün balık yiycem 28 yaşımdayın 2.ve ya 3.olcak yani yeme zevkim değişti iştahım açıldı kızlar canlar nolu dua edin sizde bebiş sağlıklı olsun yerinde dursun ben de size hep ediyrum inş hep beraber seviniriz burda
aynen iyi diyelim iyi olsun karnımda acayip bi hassasiyetlik var anlamadım beni çok rahatsız ediyo
kanaman yoksa takma kafana kendimizi dinlemektenpiskolecimiz bozuluyo bendede akşam gene kanama oldu progestan içtim kanamam durdu ama sabah çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım adetsancısı gibi tutcakmış gibi gelmiyo kayınvaldemde kızıyo bana telde konuştuk neden istanbula gelipde burda yatırmadın burda tüp bebek merkezlerine baksaydık keşke diyo
eymencim maşallah senin iştah açılmış ama bende tık yok canım hiçbir şey yemek istemiyo midem çok yandığı için süt tüketiyorum bol bol bide meyve yemeye çalışıyorum.eşim başımda sayıyo onu istermisin bunu yermisin herkes kızıyor yemiyorum diye iştahım kesildi benimhamile olduğuna ultrasonda görünce inanırsın...korku bitmiyo aşılama olunca yok pozitif yok negatif adetmi olcam,sonucu aldık pozitif ay şimdi nolcak kese görünecekmi kalbi atacakmı acaba hep korku,merak devam ediyo anlayacağın bitmiyor...
sütte fazla yüklenme arkadaşım odaha çok yanma bulantı yapıyo ben kızımda hiç içemezdim acayıp yanma yapardı sütbende
bende hiç kanama olmadı bugün 7. gün çok şükür olmadı çoğu kişede oluyomuş ama bende olmadı bu iyimi oluyo yoksa kötümü anlamadım
kanaman yoksa takma kafana kendimizi dinlemektenpiskolecimiz bozuluyo bendede akşam gene kanama oldu progestan içtim kanamam durdu ama sabah çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım adetsancısı gibi tutcakmış gibi gelmiyo kayınvaldemde kızıyo bana telde konuştuk neden istanbula gelipde burda yatırmadın burda tüp bebek merkezlerine baksaydık keşke diyo
canım yoksa geçmiyoki süt içeyim anında kesiliyo,şimdilik bulantılarım başlamadı inşallah hiç başlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?