Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım. zaten bu ay olmaz ve de sonrasında sibel hanımda karar kılırsak 2 ay sonra hastanede görüşürüz artık:)

aaa ben ne diyorum sen ne diyorsun ama...:)) bu ay birbirimize güzel haberler vercez inşallah...Hastanede değil pastanede buluşup çay içcez...:))

insanı en çok yıpratan beklemek kesinlikle.bende aşılamalarda en ufak bir şeyde tuvalete koşuyordum adetmi oldum acaba diye ama maalesef adetlerim hep negatifi gördükten sonra geldi.

ay sormayın geçen ay bende öyleydim hele o progestanda akmıyormu hiç çıkamadım wc den ha çıktım ha çıkıyorum ama sonu güzel olsun

kızlar bir saat sonra kontrolüm var umarım iyi geçer.

hadi kuzum ya sen bari güzel haberler getir bize, mutlu olalım bekliyorum dört gözle

canım benim hiç umudunu kaybetme rabbim ol dedikten sonra olur kıyamam sana.sen balını polenini içmeye devam et canım böyle şeylerin çok yararı var bende kullandım.umudunu yitirme,eşinde bol bol keçiboynuzu pekmezi içsin.biliyorum bu işin üstesinden geleceksin ve buraya hamileyim diye yazacaksın....

aaa ben ne diyorum sen ne diyorsun ama...:)) bu ay birbirimize güzel haberler vercez inşallah...Hastanede değil pastanede buluşup çay içcez...:))

ayyyy evet yaaa ne diyorum bennn:) tamam o zaman ne hastanesi canım, pastane demek istemiştim bende zaten:)

kızlar istanbulda tüp bebek merkezlerinden haberi olan varmı ücretlerinden benim aşılamamdan pek umudum kalmadı dün akşam gene kanamam oldu olmazsa tüp bebeye gidiyim diyorum

eymencim maşallah senin iştah açılmış ama bende tık yok canım hiçbir şey yemek istemiyo midem çok yandığı için süt tüketiyorum bol bol bide meyve yemeye çalışıyorum.eşim başımda sayıyo onu istermisin bunu yermisin herkes kızıyor yemiyorum diye iştahım kesildi benim hamile olduğuna ultrasonda görünce inanırsın...korku bitmiyo aşılama olunca yok pozitif yok negatif adetmi olcam,sonucu aldık pozitif ay şimdi nolcak kese görünecekmi kalbi atacakmı acaba hep korku,merak devam ediyo anlayacağın bitmiyor...

Son düzenleme:

benim patronun kızı tüp bebek yaptırdı ilk de tuttu hemde ikiz biri oğlan biri kız şuan 6 aylık oldular :)) ben aşılam yaptırınca bana ilk tavisyesi balık yeme dedi dr u demişki balıkta yüksek demir olduğundan düşüge sebeb olur ilk 3 ay özellikle hiç heme sonrası az az yersin demiş sen dr sor istersen bi canımm

aynen iyi diyelim iyi olsun karnımda acayip bi hassasiyetlik var anlamadım beni çok rahatsız ediyo

kanaman yoksa takma kafana kendimizi dinlemektenpiskolecimiz bozuluyo bendede akşam gene kanama oldu progestan içtim kanamam durdu ama sabah çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım adetsancısı gibi tutcakmış gibi gelmiyo kayınvaldemde kızıyo bana telde konuştuk neden istanbula gelipde burda yatırmadın burda tüp bebek merkezlerine baksaydık keşke diyo

bende hiç kanama olmadı bugün 7. gün çok şükür olmadı çoğu kişede oluyomuş ama bende olmadı bu iyimi oluyo yoksa kötümü anlamadım

sütte fazla yüklenme arkadaşım odaha çok yanma bulantı yapıyo ben kızımda hiç içemezdim acayıp yanma yapardı sütbende

bende hiç kanama olmadı bugün 7. gün çok şükür olmadı çoğu kişede oluyomuş ama bende olmadı bu iyimi oluyo yoksa kötümü anlamadım

kanaman olmuyosa iğiye işarettir bence ufak defek harektlilikler bendede varama kanamamdan dolayı hiç umudum kalmadı şiddetli belağrısı çokfazla yorgunluk hisim var biyola çıksam sanki kilometrelerce yol yurumuş gibiyim annemler iki sokak ötede gidiyorumsanki istanbula yürümüş gibiyim belağrısından ölüyomdündegittim işte azdışarı çıkalımdedik sıkılmışsınsen kafaya takmamktan dolaşalımdediler çıktım duramadım eve gidelim belimin ağrısından dolaşamıyomdedim eve geldik utururken bişiler geldibenden vc ye bigittim kanamam oldu gene annemde üzüldü keşke çıkmasaydık diyemorelim çok bozuldu ağladım kızıyobana kızımne kafana takıyon allahyok demicek kadar vermişbitane onunkıymetinibil hiçolmayanlar nasın diyo düşündümmüde öle teselli ediyom kendimi amma çokta istiyincede olmayınca üzülüyo insan nebili azdaolmadıkızımın üstünde 10 geçti

canım benımde sıvılcem cıktıı bended eumut yokk anlıycan ama senınkı daha bellı dgll...
kanama var dıye kotuye yormaa...
benım ılk 3 gun boyle leke tarzı akıntılı geldı bıttı
şımdıde sut gıbı bembeyaz akıntı gelıyo kopuk gıbı tuhaff ama cok dınlıyoz yaaa vucudumzuu...
ne guzel kayınvaldend eıymışş ılgılenıyo sneınle bızım kı bırak tup bebek emrkezı aramayı bı arayıp ta gecmıs olsun sonucu guzel olsun bıle demedı eşime sormus napıyo dıye oda yatıyo demışş..yemek yapıyımda al gotur demıss oda annem geldı yaptı demışş yanı anlıycanızzz evlerımız uzak olsada neyse desemm...
ben yıne efendılımız bozmuyuorum kım ne yaparsa kendıne yapar
ama tabı sınır olmamakk elde dgll
boyle kayınvalde gelınelr gorunce ıcım gıdıyoo ne gzuel anlasıyrolar dıyeee

04.04.2012 aşılamam yapıldı ve bugün idrar testim pozitif çıktı rabbim hepinize bu duyguyu tatdırsın inşallah bizimde bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin dualarınızı esirgemeyin benim mucizem şimdi gerçekleşti sizinkilerde en kısa zamanda gerçekeşir inşallah.

canım yoksa geçmiyoki süt içeyim anında kesiliyo,şimdilik bulantılarım başlamadı inşallah hiç başlamaz

işallah olmaz ama ben karnıma düştüan anlıyorum düşüklerimdende biliyom çok fazla miyde bulantım kusmamoluyo dokuzay doru düzgün yemek yemedim meyve suyuyla yaşadım gibi bişioldu et süt sebze karşı komşum yemek pişirse o soğanın kokusu bana gelcekdiye kapıları camları sıkısıkıya kitlerdim bana yemek kokusu gelmesindiye :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…