Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim bugün 7. Günüm bugün acayip şekilde karnımda hassasiyet var sanki hamileymişim gibi öyle hissediyorum böyle cnm

inşallahh oyledirrr canımmm hamılesındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben persem be oldum asılama sen hangi gun oldun persembemı cumamı

bide bana jel verdiler hergün alttan veriyorum

anladım canım çok teşekkürler inşallah tutar seninki de. ben 3 ay kullandım klomen 1 kez gebelik oluştu o da düştü. sonra bıraktık iğnelere geçtik. şuan bütün yumurtalarım sağda gelişiyor ve benim malesef sağ da tüpüm yok o yüzden solda gelişmesini bekliyoruz iğneye devam yarın 12. günüm kontrolüm var.inşallah pozitif olur da bize de umut olursun canım.

valla böyle işte leylacım ne diyeceğimi bilemiyorum yumurtalar sağda çok güzeller deyip duruyo doktor solda henüz hiç gelişen folikül yok beklicez birden de büyüyebilir diyor daha erken diyor. benim eski doktorum da nadir de olsa sağdaki yumurtayı yakalayan kabiliyetli sol tüpler olabiliyor demişti. Allahım isterse olur tek tüple de hamile kalınabiliyor sonuçta benim de sol a göre yaparlar heralde aşılamamı. şimdi dua ediyorum 16 mm bile olsa bir yumurtam olur inşallah orda da. acayip şeffaf akıntım var öyle böyle değil. inşallah iyiye işarettir. incir yiyerek de takviye yapmaya çalışıyorum gerisi Allah a kalmış. iptal etmesinler de yapsınlar en azından 1 aşılama hakkımızı kullanmış olalım tüpe geçmek için hem de ilaçları aldık devletten sayılması lazım aşılamanın o bakımdan.ama içim rahat ay orda gelişti bırda büyümedi demiyorum iğnemi yapıyorum ve bekliyorum olursa olur. olmazsa vardır bunda da bir hayır. neticede gelişmemiş denen yumurtalığımın da yumurta ürettiğini görmek bile sevindirici.

Rabbim bebişini ve seni korusun inşallah..Merak etme sağsalim doğar inşallah..

inşallahh oyledirrr canımmm hamılesındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben persem be oldum asılama sen hangi gun oldun persembemı cumamı

cuma oldum da senin niye öyle erken başladı adetin benim tam test yapcam güne denk geliyo adetim benim tam ortasında yaptılar aşılamamı

cuma oldum da senin niye öyle erken başladı adetin benim tam test yapcam güne denk geliyo adetim benim tam ortasında yaptılar aşılamamı

ben normalde 31 martta adet oldum ama benım adetlerım 3-4 gun evvel once olur. Yanı en gec ayın 27 adetım bugun 17sı bu demmekı 10 gun onceden benım belırtıler baslarr zaten..
Adet olmadım ama belırtı varr

ben normalde 31 martta adet oldum ama benım adetlerım 3-4 gun evvel once olur. Yanı en gec ayın 27 adetım bugun 17sı bu demmekı 10 gun onceden benım belırtıler baslarr zaten..
Adet olmadım ama belırtı varr

inş olmazsın zaten hamile olsan bile adetin geldğinde adet belirtileri gösterir cnm adet olmayı unutttttttttttttt...........

cy_76 merhaba cnm..Mesajını yeni gördüm...Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...Umarım hep böyle devam eder..Ve ay sonunda güzel haberler veririz birbirimize ben inanıyorum güzel şeyler olcak..:):)

cy_76 merhaba cnm..Mesajını yeni gördüm...Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...Umarım hep böyle devam eder..Ve ay sonunda güzel haberler veririz birbirimize ben inanıyorum güzel şeyler olcak..:):)

inşallah canım , nasip kısmet işi, bekliyoruz artık bakalım.

inşallah canım , nasip kısmet işi, bekliyoruz artık bakalım.

bu işin en zor kısmı beklemek dimi...Keşka imkanı olsada hemen öğrenebilsek ne güzel olurdu ama..:)) başlarda pek düşünmüyorumda adet tarihine yakın acayip stresli oluyorum...Zamanımın büyük bölümünü WC de geçiriyorum oldumu olacakmı...:) Allah hepimizin dualarını duyuyordur..İnşallah hakkımızad hayırlısını nasip eder.

insanı en çok yıpratan beklemek kesinlikle.bende aşılamalarda en ufak bir şeyde tuvalete koşuyordum adetmi oldum acaba diye ama maalesef adetlerim hep negatifi gördükten sonra geldi.

evet gerçekten bekleme olayı çok zor, ilginçtir ki geçen ay bri baktım aaa adetime 1 gün kalmış:) farketmeden günler geçmiş yani, ben maalesef biraz daha karamsarım sanırım, aslında olmamak gerekiyor ama uzun zamandır kendiliğinden olmayınca şimdi de olmaz herhalde diyorum, ama allah'tan ümit kesilmez tabi. aşılama olayını da 2 ay daha ertelemekte istemiyorum, ama sibel hanım'la da gayet iyi geçti kontroller, en azından gel git zor olmadı.bu ay sonucu alalımda beraber bekler miyiz ne yaparız bakarız artık:) ama inşallah gerek kalmaz tabi.

İnşallah canım..Bu ay umutlu olalım değişiklik olsun...:)) Her ay karamsar oluyorduk bu ayda böyle birbirimizi motive edelimm..Belki sonuç güzel olur..Olumsuzluklardan bahsetmeyelim hiç...

İnşallah canım..Bu ay umutlu olalım değişiklik olsun...:)) Her ay karamsar oluyorduk bu ayda böyle birbirimizi motive edelimm..Belki sonuç güzel olur..Olumsuzluklardan bahsetmeyelim hiç...

valla çok doğru söylüyorsun aslında. peki öyleyse sadece umutla bekleyelim bakalım. bu ayda geçmek bilmedi:)

insanı en çok yıpratan beklemek kesinlikle.bende aşılamalarda en ufak bir şeyde tuvalete koşuyordum adetmi oldum acaba diye ama maalesef adetlerim hep negatifi gördükten sonra geldi.

ama işte hep kendi kendimizi strese sokuyoruz...Birazcık daha rahat olabilsek kafamızdan atabilsek...Maalesef yapamıyoruz...Allah gönlümüzdekini hayırlı kılar inşallah..Bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

valla çok doğru söylüyorsun aslında. peki öyleyse sadece umutla bekleyelim bakalım. bu ayda geçmek bilmedi:)

ooo şimdiden başladık bak yine bu ayda bitmedi felan demeye...:))) yaa ama gerçektende uzadııı...:)) Herşeyin bir zamanı vardır canımm..Umarım bizimkinin de zamanı gelmiştir....:))

ooo şimdiden başladık bak yine bu ayda bitmedi felan demeye...:))) yaa ama gerçektende uzadııı...:)) Herşeyin bir zamanı vardır canımm..Umarım bizimkinin de zamanı gelmiştir....:))

inşallah canım. zaten bu ay olmaz ve de sonrasında sibel hanımda karar kılırsak 2 ay sonra hastanede görüşürüz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…