benim bugün 7. Günüm bugün acayip şekilde karnımda hassasiyet var sanki hamileymişim gibi öyle hissediyorum böyle cnm
bide bana jel verdiler hergün alttan veriyorum
canım biliyorsun geçen ay benimde sağ tarafata gelişti yumurtam. çok ilginc. sol tarafta büyüyen yumurtaya göre yaptılar aşılamamı. ve 10 günü bulmadı benimki. hiç öbür taraftada büyür diye bekleyelim filan demediler.Anabilim Dalı Başkanı Profesör hocaya sordular. o sağ tarftayı yumurtayı sol taraftaki tüp yakalayabilir dedi. ve iptl edilmedi benim aşılamam. inşallah bu sefer soldaki gelişir. ben bilmiyorum bu da olmazsayı düşünmek istemiyorum. tabi herşeye rağmen sordum. 2 aşılama yeterlimi tüpe geçmek için diye yeterli ama rapor çıkartmak kolay değil dediler. gerisini sormadım. inşallah bu sefer tutar ve hiç öğrenmek için uğraşmam onları. inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Rabbim bebişini ve seni korusun inşallah..Merak etme sağsalim doğar inşallah..tama cnm yazarım mutlaka mesela bugünden bahsedeyim acayip bi sinir var üstümde ben normalde böle biri değilim adetten öncede olurdum böyle bide geçen ayın 22 si adet günümdü sanki gene olcam korkusu var hamile olduğuma hala inanamıyorum bişi olcak tasası var 1 ay riskli çok bide hep kasık ve bel ağrım var böleçimdikleme gibi bu aşılama old.andan itibaren hep vardı hiç değişmedi midemle ilgili bi sorunum yok herşeyi yiyom valla mesela bugün balık yiycem 28 yaşımdayın 2.ve ya 3.olcak yani yeme zevkim değişti iştahım açıldı kızlar canlar nolu dua edin sizde bebiş sağlıklı olsun yerinde dursun ben de size hep ediyrum inş hep beraber seviniriz burda
inşallahh oyledirrr canımmm hamılesındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben persem be oldum asılama sen hangi gun oldun persembemı cumamı
cuma oldum da senin niye öyle erken başladı adetin benim tam test yapcam güne denk geliyo adetim benim tam ortasında yaptılar aşılamamı
ben normalde 31 martta adet oldum ama benım adetlerım 3-4 gun evvel once olur. Yanı en gec ayın 27 adetım bugun 17sı bu demmekı 10 gun onceden benım belırtıler baslarr zaten..
Adet olmadım ama belırtı varr
cy_76 merhaba cnm..Mesajını yeni gördüm...Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim...Umarım hep böyle devam eder..Ve ay sonunda güzel haberler veririz birbirimize ben inanıyorum güzel şeyler olcak..:):)
inşallah canım , nasip kısmet işi, bekliyoruz artık bakalım.
bu işin en zor kısmı beklemek dimi...Keşka imkanı olsada hemen öğrenebilsek ne güzel olurdu ama..:)) başlarda pek düşünmüyorumda adet tarihine yakın acayip stresli oluyorum...Zamanımın büyük bölümünü WC de geçiriyorum oldumu olacakmı...:) Allah hepimizin dualarını duyuyordur..İnşallah hakkımızad hayırlısını nasip eder.
bu işin en zor kısmı beklemek dimi...Keşka imkanı olsada hemen öğrenebilsek ne güzel olurdu ama..:)) başlarda pek düşünmüyorumda adet tarihine yakın acayip stresli oluyorum...Zamanımın büyük bölümünü WC de geçiriyorum oldumu olacakmı...:) Allah hepimizin dualarını duyuyordur..İnşallah hakkımızad hayırlısını nasip eder.
kızlar bir saat sonra kontrolüm var umarım iyi geçer.
evet gerçekten bekleme olayı çok zor, ilginçtir ki geçen ay bri baktım aaa adetime 1 gün kalmış:) farketmeden günler geçmiş yani, ben maalesef biraz daha karamsarım sanırım, aslında olmamak gerekiyor ama uzun zamandır kendiliğinden olmayınca şimdi de olmaz herhalde diyorum, ama allah'tan ümit kesilmez tabi. aşılama olayını da 2 ay daha ertelemekte istemiyorum, ama sibel hanım'la da gayet iyi geçti kontroller, en azından gel git zor olmadı.bu ay sonucu alalımda beraber bekler miyiz ne yaparız bakarız artık:) ama inşallah gerek kalmaz tabi.
İnşallah canım..Bu ay umutlu olalım değişiklik olsun...:)) Her ay karamsar oluyorduk bu ayda böyle birbirimizi motive edelimm..Belki sonuç güzel olur..Olumsuzluklardan bahsetmeyelim hiç...
insanı en çok yıpratan beklemek kesinlikle.bende aşılamalarda en ufak bir şeyde tuvalete koşuyordum adetmi oldum acaba diye ama maalesef adetlerim hep negatifi gördükten sonra geldi.
valla çok doğru söylüyorsun aslında. peki öyleyse sadece umutla bekleyelim bakalım. bu ayda geçmek bilmedi:)
ooo şimdiden başladık bak yine bu ayda bitmedi felan demeye...:))) yaa ama gerçektende uzadııı...:)) Herşeyin bir zamanı vardır canımm..Umarım bizimkinin de zamanı gelmiştir....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?