Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karalcımmm benecde annenısn dedıgı cok dogru ALLAH sana bı tane vermışş bızd eod ayok.
ev sesız sakın ust katta bı gurultu patırtıı bebek aglamalarımı dersın oyuncak seslerımı dersın benı bu gıdısle bakırkoye yatırcakalr onalrın sesınden

halınee sukur etttt

bak ne güzel annen güzel demiş senin gine bir kızın var o olduysa gerisi gelir cnm hiç üzülme benimde midem yaniyo bide ayağı kalkınca başım çok dönuyo

ahcanımya bizimkide başta çok yaptıda baktı oğlu bırakmıyo ondan böle davranıyo bende azçekmedi bakma bikaçsenedir böle görümcemde geçen duaa etmişler hacdan elma getirtmişle ama bi yiyemedim ikirekat namazkılı dua edip işbaşına geçicekmişizde kanamam oluyo diye yanıma yanaştırmıyom adamı kokkudan

Senin adına çok sevindim..Allah kucağına bebeğini almayı hayırlısıyla nasip etsin inşallahh.Sağlıklı Hayırlı ve ömürlü bir evlat nasip etsin sana...Allah iseteyn herkese hayırlısını versin cnm.

canımm cokkkkkkkk sevındımmmmm..
mucıze gercektende dedıgın gıbı bzım gıbıler ıcınde anne olmak mucıze ama yıne yenı bı evlı cıft vardı daha bı ay olmadan hamıle kız ne kadar kolatmıs hamıel kalmak dıyoo hıı onu sen bıde bana sor dedımm..
mucızene dıkkat et bol bol dınlennn

canım benım ya cok haklısın ıstememektı bende olsam senın gıbı dusunurdum olumlu dusunmeye calıs esınde senı anlıcaktır tepkı vermen dogal neyse ben ıbrahım saracoglundan duymustum sogan suyu ıyı gelıyor dıye ıcebılırsen tabı bırde baska bı topıkte yumurta yemek gelıstıre bılıyormus bence dene canım mıden karısıcak ama yapcak bısey yok olmasa dedıgın gıbı hersey Rabbımden

çok şükür rabim olmayan herkeze versin hergünde dua ediyom hepsizleride sölüyom tesbihimide çekerken butun çocuğuolmayanlara sıtede umutla bekleyen arkadaşlarımda senyardıet alahımdiyorumzati sende bi sivilceye takılma okadar olabilir ablamda 45 aylık hamile aybaşızamanı gelince hala sivilceleniyo çoksancısıoluyo sankiadetolcagibi herayoluyo okadar üzülme

canım sne o elma ısını eger tutmazsa asılaman o zamn dene belkı o zaman olur..
ama umutları yıtırmek yokk ınsallahh hamıleeee kalıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hay maşallah ne güzel bir haber hemen belirtilerinden bahset arkadaşım ,çok sevindim çok güzel olmuş..

hayırlı olsun cnmmm
inşallah bizde görürüz o günleriii

allah iliğini versin çokgüldüm valla alahda seni güldürsün emeklerin boş geçmez işallah

canıııııııııııııım çok sevindim rabbim inşallah kucağınada almayı nasip eder,

canıııııııııııııım çok sevindim rabbim inşallah kucağınada almayı nasip eder,

ayy kzılar çıgdemı kacırttık sıteden sorularımızlaa:)))
cıgdem nerdesın bacım gel su belırtılerını aktar bızee
bak hepımızı bı cumleyle en az 1 gun mutlu olacak ınsanalrızz
hanı su belırtı bende var yok bu belırtı falan fılan dıye kendımızı oyalamaya calısıyozz kusurumuza bakma ama napalım uzun zamndır beklıyozz bebek bebekk dıyee sıteye gırınce ayz belırtıelrınıı

canım çok güzel bir haber, inşallah sonu güzel olur ve kucağına alırsın.
sizne sorun neydi, ya da sebepsiz miydi?

alah iliğini versin çok güldümya sen beni güldürdün allahda senin emeklerini boşa çıkarmaz işaalah canım

[SUB][/SUB]
alah iliğini versin çok güldümya sen beni güldürdün allahda senin emeklerini boşa çıkarmaz işaalah canım

amınn canımm ınsallahh ama napıyım hamıle kalan benı arıyo yakın arkadaslarız sevınıyorumda haberlerıne ama ben o kadar ugrasırken onalrın 1 ayda 2 ayda hamıle kalmasıda zoruma gıdıyo ama onalrın bı sucu yok tabı kaderr kısmettt

aynen çiğdemmmmm gel çobuk söyle bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…