24 normal bana prof 12.gün yaptır testi dedi sağlık ocaklarında kan mı yoksa idrardan mı bakıyolar kandan kaç günde sonucu alabiliyoruz
geldim canım.....:)
sağol canım. hoşbuldum:)
mrhb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyordum sizleri özellikle mart aşılamacılarını bende 2 mrt ve 27 martta ard arda aşılama yaptırdım tutmadı benim en son aşılamam 3. aşılamamdı geçen senede yaptırmıştı tutmamıştı.benimkide sebebi bilinmeyen infertilite artık bizde tüp bebek düşünüyoruz tabi psikolojim biraz düzeldikten sonra.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.hamiile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
kızlar aşılama konusunda merak ettiğim bişey var.benim adetim çok düzenlidir genellikle adetimin 13.günü yumurtluyorum.aşılamda iğneler falan yapılıyor yaa bunlar yumurtayı daha erken mi çatlatıyor yoksa yine zamanında mı çatlıyor.bu konuda bilgisi olan var mı???
inş cnm yaaaaa daha 8. gün bekle bekle olmuyo bi zaman geşse bide benim midem yanıyo[/QUarkadaşımsende baya belirtivar he iyigidiyo hadi işallah tutuncakbebişin sana
karalcım napıyosun benımde mıdem yanıyoooo aMA SANIRIM STRESTENNNN:ç(((
CANIM BENDE AYIN 24UNDE YAPTIRCAM TEST TABI HASTA OLMAZSAMM SANKI AKINTI GELICEK GIBI OLUYO AMA HICBISI YOKK ZATEN BENIM ADET 27NDEE EN AZINDAN 27 NE KADAR TOPARLANMIS OLURUM COK ZOR YAA ASILAMA SONRASI BEKLEMEK
PSIKOLAOJIM BOZULDU RESMENN
arkadaşlar benim şu karın ağrısı bir türlü gitmedi canımı sıkıyor 8 gün oldu hala ağrıyor
benım 17.gunum hala agrıyo canım ya gecen yaptırdıgımdada agrım hep olmustu normal sanırım ıns ıyıye işarettır
inş bişe olmaz ben sana şöyle diyim karnım ağrıyo göğüs uclarım acıyo başım dönüyo bu normalmi 8 gün oldu
hoşgeldin canım;
ben sendeki sorunu bilmiyorum ama böyle bir durum varsa çok bekleme hemen yaptır derim.Bu arada bizimle birlikte olmanı ve takip etmeni isterim, hem bizlerede fikir vermiş olursun bak bende tüpe bebege başlıyorum, ama bu sayfayı bırakıp gidemedim, ve sanırım hepimiz buradan devam edecegiz.Mutluyuz....
mutlaka igne etkilidir. ama gün kesinlikle aynı olmuyor benimde 11. güne denk gelmişti.
canım ıns bebişe işarettır ama aynılarını bende yasıyorum progestan kullanıyosan o yapıyo bu tarz belırtılerı cok cunku vucudun bu tarz belırtıler verebılmesı için cok erken bebiş olsa bıle daha cok yenı oldugu ıçin aldıgımız hormonlar yapabılıyo ben 17.gunumdeyım adet olmam gerekıyo aslında ama hala olmadın ıns bebıstendır ama cok agrım var olucakmısım gıbı işte daha once hıc hamıle olmadıgım için hamıle kalınca ne olcagınıda bılmıyorum aslında
cnm inş hamilesindirnormalde günü geçermiydi
inş adet olmazsında hamile kalırsın gerçi hamile olsan bile adet zamanın geldiğinde sancılanma olurmyş cnm ilk haftalarda inş cnm seninde öylediryanı tedavı olurken hıc gecmez gunum en gec bugun olmam lazım bence 17 gunumdeyım gecen ay asılamanın 16.gununde oldum ama bugun agrım arttı sanırım gelıyo ama ben gelmesın ıstıyorum tabıkı kana gıtmeye cesaretım yok cunku ıkı senedır negatıfı gormekten mecalım kalmadı nasıp bakalım rabbım ol dedıyse gelıcek yoksa gelıcek kırmızılar baklım ılk defa sabırla beklıyorum belkıde bı umutla yasamak bıle hosuma gıdıyo acaba dıyorum bukadar adet belırtısıyle genede umudum olabılırmıkı beklemekten baska caremde yok allahım hayırlısını versın
Kızlar benim kahverengi akıntım gelmeye başladı. Zaten kaç gündür adet öncesindeki gibi karnım ağrıyordu. Doktorum Progestan verdi. 1 hafta kullanacağım ama hiç ümidim kalmadı. Bu senoryayu geçen yıl oynamıştım ben ... Sonu çok acı bitti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?