Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
24 normal bana prof 12.gün yaptır testi dedi sağlık ocaklarında kan mı yoksa idrardan mı bakıyolar kandan kaç günde sonucu alabiliyoruz

valla bende beklemicem biran evel nolursa olsun zati zaman geçmiyo doktora kalsa bidedi 25 de gel yada 30da geldedi zati 2sine adetolcam 12 günde belioluyomuş azdaolsa 30da da giderim yükselme varmı diye baktırırım

mrhb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyordum sizleri özellikle mart aşılamacılarını bende 2 mrt ve 27 martta ard arda aşılama yaptırdım tutmadı benim en son aşılamam 3. aşılamamdı geçen senede yaptırmıştı tutmamıştı.benimkide sebebi bilinmeyen infertilite artık bizde tüp bebek düşünüyoruz tabi psikolojim biraz düzeldikten sonra.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.hamiile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

kızlar aşılama konusunda merak ettiğim bişey var.benim adetim çok düzenlidir genellikle adetimin 13.günü yumurtluyorum.aşılamda iğneler falan yapılıyor yaa bunlar yumurtayı daha erken mi çatlatıyor yoksa yine zamanında mı çatlıyor.bu konuda bilgisi olan var mı???

canım senin durumuna göre değişiyor 2 marttaki aşılamamda 12.gün aşılama yapıldı 27 marttaki aşılamamda 17.gün aşılama yapıldı iğneler yumurtayı büyütüyor ama bazen 12. gün aşılaman olabiliyor bazende 17.gün benimki gibi bu vücudunun iğnelere nasıl tepki vereceğine bağlı

hoşgeldin canım;
ben sendeki sorunu bilmiyorum ama böyle bir durum varsa çok bekleme hemen yaptır derim.Bu arada bizimle birlikte olmanı ve takip etmeni isterim, hem bizlerede fikir vermiş olursun bak bende tüpe bebege başlıyorum, ama bu sayfayı bırakıp gidemedim, ve sanırım hepimiz buradan devam edecegiz.Mutluyuz....

mutlaka igne etkilidir. ama gün kesinlikle aynı olmuyor benimde 11. güne denk gelmişti.

kızlar merhaba bende sızınle aynı kaderdeyım ıkıncı asılamamı oldum 4nisanda suan adet olmayı beklıyorum 17.gunumdeyım gecen ay 16.gunumde hastalanmıstım ama bu ay henuz geledı cok sancım var kasıklarım her an gelıcek gıbı agrıyo goğüslerımde her adetımde oldugu gıbı dokunamıyorum bıde progestan da yapıyo bu acıyı oyuzden umudum yok hıc bu sekılde adet belırtılerı yasıyarak bebişi gelen varmı bılıyorum sız nerden bılıceksınız ama ne bılıyım işte tecrubelerınız varsa bı akıl danısmak ıstedım Allah hepımızın yardımcısı olsun

arkadaşlar benim şu karın ağrısı bir türlü gitmedi canımı sıkıyor 8 gün oldu hala ağrıyor

benım 17.gunum hala agrıyo canım ya gecen yaptırdıgımdada agrım hep olmustu normal sanırım ıns ıyıye işarettır

inş bişe olmaz ben sana şöyle diyim karnım ağrıyo göğüs uclarım acıyo başım dönüyo bu normalmi 8 gün oldu

canım ıns bebişe işarettır ama aynılarını bende yasıyorum progestan kullanıyosan o yapıyo bu tarz belırtılerı cok cunku vucudun bu tarz belırtıler verebılmesı için cok erken bebiş olsa bıle daha cok yenı oldugu ıçin aldıgımız hormonlar yapabılıyo ben 17.gunumdeyım adet olmam gerekıyo aslında ama hala olmadın ıns bebıstendır ama cok agrım var olucakmısım gıbı işte daha once hıc hamıle olmadıgım için hamıle kalınca ne olcagınıda bılmıyorum aslında

hoşbulduk canım tüp bebeği hemen yaptıramam. ben atanamayan dershaneci öğretmenim 7 temmuzda kpss sınavım var artık ona konsantre olmak istiyorum ders çalışıyorum.bizdeki sorun sebebi bilinmeyen infertilite.kısaca bizi anlatayım.yaklaşık 4 yıllık evliyim,hiç korunmadık,33 yaşındayım eşimde 40 yaşında 2011 ocakta,2012 marttada 2 tane aşılama yaptırdık tutumadı.birde temmuz 2011 de ilaç kullanmadan aşılama yapılmıştı oda tutmamıştı.tüplerimde bi sıkıntı yok.ama yinede olmuyor sanırım psikolojik yaşımız ilerlediği için bir an önce olsun istediğim için kafama taktığımdan diye düşünüyorum.bu ayda bal çörek otu tarçın karışımını yaptım bakalım hayırlısı artık,birde incir yiyorum.Arkadaşlar yumurta takibi yapılırken incirde yiyordum yumurtalarım birden büyüyordu,tavsiye ederim mucize gibi bir meyve.Benim hikayem böyle canım.Sizi takip ediyorum ve dua ediyorum hepinize.Tüp bebeğin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün gülsün çoğul gebeliğin olsun canım,hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.

cnm inş hamilesindirnormalde günü geçermiydi

cnm inş hamilesindirnormalde günü geçermiydi

yanı tedavı olurken hıc gecmez gunum en gec bugun olmam lazım bence 17 gunumdeyım gecen ay asılamanın 16.gununde oldum ama bugun agrım arttı sanırım gelıyo ama ben gelmesın ıstıyorum tabıkı kana gıtmeye cesaretım yok cunku ıkı senedır negatıfı gormekten mecalım kalmadı nasıp bakalım rabbım ol dedıyse gelıcek yoksa gelıcek kırmızılar baklım ılk defa sabırla beklıyorum belkıde bı umutla yasamak bıle hosuma gıdıyo acaba dıyorum bukadar adet belırtısıyle genede umudum olabılırmıkı beklemekten baska caremde yok allahım hayırlısını versın

inş adet olmazsında hamile kalırsın gerçi hamile olsan bile adet zamanın geldiğinde sancılanma olurmyş cnm ilk haftalarda inş cnm seninde öyledir

Kızlar benim kahverengi akıntım gelmeye başladı. Zaten kaç gündür adet öncesindeki gibi karnım ağrıyordu. Doktorum Progestan verdi. 1 hafta kullanacağım ama hiç ümidim kalmadı. Bu senoryayu geçen yıl oynamıştım ben ... Sonu çok acı bitti ...

hiç belli olmaz cnm belkide hamilesin hamile olsan bile günün geldiğinde böyle lekelenmeler olurmuş hiç kafaya takma hamile değilsen bile hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…