Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam arkadaşlar az önce kanda gebelik testi yapıldı.sonuç çok komik.2,94 .sizce benden kan alanlar dalgamı geçti benimle.bu nasıl sonuç böle bir fikri olan varmı .bu arada bana aşılama yapılmadı bu ay.puregon iğne kullandım.normal yolla denedik. ama sonuç hüsran galiba yine

hayırlısı canım , allahım bizim için en hayırlısını vercektir eminim , zaten Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş bu bir sınav ama büyük bir sınav

Son düzenleme:

benim test sonucumda 2 çıkmıştı canım , hatta bende <2 yazıyordu bende sandımki 2 den büyük pozitif olabilir ama degilmiş malesef

Herkese hayırlı cumalar olsun...

Bu mübarek günde bebek isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin inşallah...
amin canım inşallah.son aşılamamdan bir gün önce hepinizin duasına çok ihtiyacım var kızlar.

amin canım inşallah.son aşılamamdan bir gün önce hepinizin duasına çok ihtiyacım var kızlar.

Allah gönlünüze göre versin..
son aşılamanız olsun inşallah sonu güzel olsun..
hepimizin duaya ihtiyacı var.. Rabbim yüzlerimizi güldürsün, göbişlerimizi doldursun, amin

benim test sonucumda 2 çıkmıştı canım , hatta bende <2 yazıyordu bende sandımki 2 den büyük pozitif olabilir ama degilmiş malesef

Teşekkürler canım.ne yapalım bizde umutlanmayız :26: doktoruma daha gösteremedim.ameliyattaydı.öğldeden sonra gidicem.. 1 ay çöpe gitti yine.ahhh ahhh

amaann arkadaşlar napalım allah daha büyük dert vermesin bizimde sınavımız bu sınavı hakkıyla vermemiz lazım allahtan gelen çok dertlenmemek lazım... tabiki hepimiz çocuk istiyoruz ama napalım sonuçta evlerimizde huzurluyuz mutluyuz eşlerimizi seviyoruz daha ne olsun...

aynen cnm zaten neden benim çocuğum olmuyo dememeliyiz isyan gibi oluyo verende allah alanda allah rabbim hayırlısını versin herkese .....................

aynen cnm zaten neden benim çocuğum olmuyo dememeliyiz isyan gibi oluyo verende allah alanda allah rabbim hayırlısını versin herkese .....................

öyle tabi verende allah alanda allah allah bize hayırlıysa verecek zaten hakkımızda hayırlı değilse vermez allah kullarının sıkıntı çekmesini istemek herşeyde vardır bir hayır...

öyle tabi verende allah alanda allah allah bize hayırlıysa verecek zaten hakkımızda hayırlı değilse vermez allah kullarının sıkıntı çekmesini istemek herşeyde vardır bir hayır...

çok dogrusunuz kızlar rabbimden hayırlısını istemeliyiz.

Son düzenleme:
sağol canım bende iyiyim..İşlerle uğraş dur işte..:):) evet yaa zaman geçse bir an önce dimi..:):)

geçecek inşallah, sonu güzel olsun da önemli olan bu. çok acıktım , birazdan yemek yiyeceğim, zaten bu aralar o kadar çok yiyorum ki..canım senin aynı zamanda iş yeri tarafında mıydı? yani ev işe yakın mıydı?

Evet canım yakın sayılır arabaylan 10-15 dk..:):) senin yakınmı? Bu arada stresten galiba bende çok yiyorum yaa...:):) 2 kiolo aldım..O yetmiyormuş gibi gece rüyalarımda bile yemek görüyorum...:)) Eşimde doğal olarak dalga geçmeye başladı...:):)

çok dogrusunuz kızlar rabbimden hayırlısını istemeliyiz.

kesinlikle öyle.Allah ne verirse hayırlısını versin.hep Allahım ne verirsen hayırlısını ver yoksa hiç verme sadece dayanma gücü ver diye dua ediyorum.ama genede nefsimize yenildiğimiz anlar oluyor işte.

ben zaten eşimde de dahil evlendikten sonra kilo aldım şimdi spor yapmaya çalışıyoruz, gözle görülür rahatsız edici durum yok ama kıyafetlerim olmuyor benimde çok yakın canım, bir de aynı yerde otururmuşuz, ne gülerim:) benim de arabayla 5-10 dak. canım ben şimdi yemeğe gideceğim, 1 gibi tekradan burdayım.

Tamam cnm sana afiyet olsun..Gelince konuşalım...:):)

ya fuu bu topiği takip etmekte çok zor MAŞALLAH acayip güzel ilerliyo her gelişimde beşer beşer ilerde buluyorum arkalardakini bilem okuyana kadar kaçıyonuz yavaşşş kızlar günler geçmiyooo saçımı başımı yolasım geliyoo can sıkıntısından patlıyorumm daha 3.günümdeyimmm gel teskere gel teskere bitsin bu hasret evde anan babam yüzüne hasret ahh be afacanlar çok beklettiniz bizi sabır ALLAH'IM sabırr ver bu kullarına AMİNN

Kızlar forumlardan birinde Dr Bora Cengiz var sorularımıza yanıt veriyor bana verilen cevabı sizle paylaşıyorum aynı sorunu olanlara yardımı olması için

onurumsun kullanıcısından alıntı
doktor bey iyi günler

Şubat ayında 1 negatif çıkan aşılamam var.2 aydırda yumurta takibi yapılıyor.Klomen kullanmadan yumurtam büyor ve çatlıyor.Etrafımdaki tanıdıklarımın birden fazla yumurtası var.Ama benim hep bir tane oluyor.Bu normalmi yoksa bir sorunun belirtisi olabilirmi.

DR Bora Cengiz
Her ay tek yumurta oluşur çatlar ve döllenir. Doğa tek gebelik üzerine kurulmuştur. Fazla yumurta oluşması kadınların binde 3 ünde olur ve çoğul gebelikle sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…