Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah canım bende istiyorum dualırında benide unutma olur mu? şu mübarek cuma vakti rabbim hepimizin muradını versin.

selam kızlar bugün adetimin 12. günü. solda 12 ve 10 mm 2 tane yumurtam oluşmuş çok şükür. benim sağ yumurtalığımda çok güzel yumurtalar vardı başından beri ama sağ tüpüm doğuştan yok. o yüzden onları dikkate almıyolar sol tüpümle sol yumurtalığımdan yumurta elde ederek yapılıcak aşılamam. oluşmicak diye çok korkmuştum ama çok şükür oluştu. 4 gün boyunca günde 112,5 doz puregon iğneme devam edicem salı günü tekrar görücek sanırım o gün de çatlatma iğnesi yapılır. rahim duvarım da iyiymiş. dua edin benim için. ben de sizin için ediyorum.

mda hastanenin adını yazmamışım ben yalova uzmanlar hastanesi doktorumda filiz ciğerim eder

arkadaşım madem sağtüpün yoksa iğnelerini sadece soltarafa vurun bende sağlısolu vardı yumurta karnımın ikitarafınada vurundum sadece solavurun daha iyi buyurler belki

ah canım çok sevindim soldada yumurtan oluşmuş. hemde iki tane. bu sefer olacak inşallah canım. ya benim sağda oluştu ama onlar hiç soldada oluşsun diye doz flan artırmadı. uğraşmadı. sinir oldum onlara şimdi. senin için çok sevindim.

arkadaşım madem sağtüpün yoksa iğnelerini sadece soltarafa vurun bende sağlısolu vardı yumurta karnımın ikitarafınada vurundum sadece solavurun daha iyi buyurler belki

canım onu ben denedim geçen sefer hep sola yaptım iğneyi yumurta sağda oluştu. sanırım ilgisi yok.

bende sol kola vurdum sol yumurta 19 mm 13 mm iki yumurtaoluştu sağda 13mm de kaldı dedim acaba ilgisi var mı sağ sola vurmanın birde karından vurunca göbek yapıyomuş die duydum ne kadar ilgisi var

bende sol kola vurdum sol yumurta 19 mm 13 mm iki yumurtaoluştu sağda 13mm de kaldı dedim acaba ilgisi var mı sağ sola vurmanın birde karından vurunca göbek yapıyomuş die duydum ne kadar ilgisi var

aman zati o dediğinden var bende napim tutsunda göbek möbek önemlidiil

canım onu ben denedim geçen sefer hep sola yaptım iğneyi yumurta sağda oluştu. sanırım ilgisi yok.

bede ben adetin ikinci günü iğnelere başladım sana nede okadar geç demiş öle oluyomuymuş benim doktor aslında bana adetin 1. günügeldedide akşam 9 gibiolunca ertesi gün giitim ben adetimin 12 ci günü aşılamam oldu

ben alakasının olduğunu düşünmüyorum canım ama aklıma gelmedi değil hani :)

canım benim arttırdılar işte solda da oluştu ama şundan korkuyorum sol u uyarmaya çalışırken sağdakiler gereğinden fazla büyüyüp bana kist olarak hatıra kalmasın. inşallah öyle olmaz. artık çok da düşünmüyorum canım ya hayırlısı ne ise o olsun. rahim duvarı için de bak bu ilaç vermiyo diğer hastanem hep östrojenbantı veriyordu. bugün 12. günüm 5 mm demekki daha kalınlaşır. onu bile düşünmüyorum artık :) iyi dedi çünkü iyi dediyse iyidir napiyım :)

ben beklemicem valla ayın 12 sinde olmadıkmı canım 24 de yaptıra biliriz testimizi ben salı günü gitcem sağlı ocağına

24 normal bana prof 12.gün yaptır testi dedi sağlık ocaklarında kan mı yoksa idrardan mı bakıyolar kandan kaç günde sonucu alabiliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…