- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
evet arkadaşım merkeze gider gitmez cepten ara biz geldik buradayız diye, eger muayenehanesine bile gitmeniz gerkiyorsa zaman kaybetmezsin . eger oraya gitmeniz gerkirsede spermlerin oldugu şırıngayı acunun içinde tut sogumasınlar. Hakkında hayırlısı olsun, mcan84 e de söyledim sanada söylüyorum işlem yapılırken gözlerini kapat ve ayetel kursi oku hiç acı agrı sıkıntı hissetmezsin ben senin için dua edecegim.
ah canım bende istiyorum dualırında benide unutma olur mu? şu mübarek cuma vakti rabbim hepimizin muradını versin.
arkadaşlar canım arkadaşım ve aynı doktorla kader arkadaşım sevgili mpb bugün aşılama için heyecanlısındır eminim inşallah aşılaman hayırlısı ile biter ve rabbim o minik yumurtalarına sana tutunma gücü verir, tüm dualarım seninle yorma kendini dikkat et.
mcan84 canım burada buldugum kıymetli dostum allahım inşallah sanada yarınki aşılaman için yardımcı olsun , inşallah bu sefer istediğiniz sonuçları almak nasip etsin bugün ikiniz içinde dua ediyorum.
Allahım geride kalan diger arkadaşlarımada yardım et umutlarını tüketme
selam kızlar bugün adetimin 12. günü. solda 12 ve 10 mm 2 tane yumurtam oluşmuş çok şükür. benim sağ yumurtalığımda çok güzel yumurtalar vardı başından beri ama sağ tüpüm doğuştan yok. o yüzden onları dikkate almıyolar sol tüpümle sol yumurtalığımdan yumurta elde ederek yapılıcak aşılamam. oluşmicak diye çok korkmuştum ama çok şükür oluştu. 4 gün boyunca günde 112,5 doz puregon iğneme devam edicem salı günü tekrar görücek sanırım o gün de çatlatma iğnesi yapılır. rahim duvarım da iyiymiş. dua edin benim için. ben de sizin için ediyorum.
selam kızlar bugün adetimin 12. günü. solda 12 ve 10 mm 2 tane yumurtam oluşmuş çok şükür. benim sağ yumurtalığımda çok güzel yumurtalar vardı başından beri ama sağ tüpüm doğuştan yok. o yüzden onları dikkate almıyolar sol tüpümle sol yumurtalığımdan yumurta elde ederek yapılıcak aşılamam. oluşmicak diye çok korkmuştum ama çok şükür oluştu. 4 gün boyunca günde 112,5 doz puregon iğneme devam edicem salı günü tekrar görücek sanırım o gün de çatlatma iğnesi yapılır. rahim duvarım da iyiymiş. dua edin benim için. ben de sizin için ediyorum.
benm karnım neden bu kadar hassaslaştı anlamadım şişkinlik var iğne batıyo gibi oluyo beni rahatsız ediyo
arkadaşım madem sağtüpün yoksa iğnelerini sadece soltarafa vurun bende sağlısolu vardı yumurta karnımın ikitarafınada vurundum sadece solavurun daha iyi buyurler belki
bende sol kola vurdum sol yumurta 19 mm 13 mm iki yumurtaoluştu sağda 13mm de kaldı dedim acaba ilgisi var mı sağ sola vurmanın birde karından vurunca göbek yapıyomuş die duydum ne kadar ilgisi var
hadi işallah güzel haberlerivercez bendede ikigündür kananama yok çok şükür kanamamolmuyunca umutlanıyom
canım onu ben denedim geçen sefer hep sola yaptım iğneyi yumurta sağda oluştu. sanırım ilgisi yok.
inş cnm yaaaaa daha 8. gün bekle bekle olmuyo bi zaman geşse bide benim midem yanıyo
inş cnm yaaaaa daha 8. gün bekle bekle olmuyo bi zaman geşse bide benim midem yanıyo[/QUarkadaşımsende baya belirtivar he iyigidiyo hadi işallah tutuncakbebişin sana
arkadaşım madem sağtüpün yoksa iğnelerini sadece soltarafa vurun bende sağlısolu vardı yumurta karnımın ikitarafınada vurundum sadece solavurun daha iyi buyurler belki
ah canım çok sevindim soldada yumurtan oluşmuş. hemde iki tane. bu sefer olacak inşallah canım. ya benim sağda oluştu ama onlar hiç soldada oluşsun diye doz flan artırmadı. uğraşmadı. sinir oldum onlara şimdi. senin için çok sevindim.
ben beklemicem valla ayın 12 sinde olmadıkmı canım 24 de yaptıra biliriz testimizi ben salı günü gitcem sağlı ocağına
ben beklemicem valla ayın 12 sinde olmadıkmı canım 24 de yaptıra biliriz testimizi ben salı günü gitcem sağlı ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?