Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım inşallah, aten hep psikolojik diyoruz geçiyoruz biz 4 sene farklı doktorlara gittik herkes psikolojik dedi megerse öyle degilmiş ben menopoza çok yakınmışım ve eşimin degerleri sınırdaymış boşu boşuna oyalanmışız.

hadi bakalım belkide güzel haber verirsin bize. bende 17. günümde adet gördüm.

belkide yerleşmedir canım genede çok yorma kendini dikkat et kendine. çünkü daha 7 günün var

hiç belli olmaz cnm belkide hamilesin hamile olsan bile günün geldiğinde böyle lekelenmeler olurmuş hiç kafaya takma hamile değilsen bile hayırlısı böyleymiş

amin canım inşallah, aten hep psikolojik diyoruz geçiyoruz biz 4 sene farklı doktorlara gittik herkes psikolojik dedi megerse öyle degilmiş ben menopoza çok yakınmışım ve eşimin degerleri sınırdaymış boşu boşuna oyalanmışız.

hadi bakalım belkide güzel haber verirsin bize. bende 17. günümde adet gördüm.

belkide yerleşmedir canım genede çok yorma kendini dikkat et kendine. çünkü daha 7 günün var

Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.

hiç belli olmaz cnm belkide hamilesin hamile olsan bile günün geldiğinde böyle lekelenmeler olurmuş hiç kafaya takma hamile değilsen bile hayırlısı böyleymiş

Takmamaya çalışıyorum ama moralmen yıkıldım. Geçen sefer de böyle oldu. Neyse cnm, Allah büyük. İsterse olur, olmazsa dayanma gücü verir ... Yaşadıklarıma acısın Allah...

Kızlarrrrr selam yarın 1. asılamam oluyorr ne olur bna dua edın dun gece saat 10da pregnly catlatma ıgnesını oldum 2tane 18mm yumurtam var cok ama cok heycnlyımm

süper çok sevindim yumurtaların istediğin gibi gelişmesine.. diğer yumurtalıklardaki büyürse kist olursa filan diye de düşünme sakın.. herşey çok güzel olacak

Kızlarrrrr selam yarın 1. asılamam oluyorr ne olur bna dua edın dun gece saat 10da pregnly catlatma ıgnesını oldum 2tane 18mm yumurtam var cok ama cok heycnlyımm

inşallah sonucu güzel olacak bir aşılama olur..
sende bekleyenler kervanında yerini alacaksın desene bizler gibi

beklemek en kotusu yaaa benım ıcın gunler gcmk bılmez artık hrks ıcnde oledır sanırım, sende asılamamı oldun kacıncı gunundesn

sakın sakın ümitsizlik yok, bakın benim 4. aşılamada oldu, hele bi olsun sanki bu yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi olacaksınız. demek çok kolay biliyorum ama bende aynı şeyleri diyeceğim; aşılamadan 2 saat sonra 6 saatlik yola çıktım ben, sonrada şehir şehir dolaştım, nasılsa tüpe geçeceğim o zaman olur diye kafam rahattı.

ben geliyorum herkes kaçıyor,
bende kaçayım bari..
kendinize dikkat edin..

hayırlısı olsun , kızınızı en hayırlısından kucagınıza almak nasip olsun.
ben geliyorum herkes kaçıyor,
bende kaçayım bari..
kendinize dikkat edin..
geldim kuzum kaçma dur geldim

işallah hayırlısı olur arkadaşım senin içinde dua edelim sende akşamdan dualarını et gusul abdestini al aşılamaya gitmeden evelde eşinle beraber önce iki rekat namaz kılın ben eşimle kıldım sonrada estafurulah çekin 200 defa tesbihle sonrada yeditane ihlas süresi birtane elham akuyup peygamber efendimiz veeşi hatice ve aişeye hediye eyledim allahım sen kabulet de sonrada gönlünden geççen bebeğin için dua et ben hemöle yaptım hemdededim alahım oğlum olursa adını muhammet koyacagım kzım olursada hatice koyacağımdedim alahın izniyle kabul oluyomu artık allahın takdiri kırk birgünde meryemsuresini ister kendin oku istesen okumayı bilen birine okut hergün birerkere ve suya okutup içicekmişin ben arapça bilmiyorum arapça bilen biriolursa dahada etkilolurmuş ama dilim dönduğunce okuyorum işalah kabul olur allah elimizi boş çevirmez şu mubarek günde yatarkende gene yeditane ihlas bir elham oku peygamber efendimize ve eşilerine yolla ne uzun yazmışım

gercktn sana cok tesekkur ederım verdgn bılgler ıcın uzun ama yararlı bnce hrks bunu yapmalı umarım dualrmz tutar ve rabbım ıstyen hrkse nasp eder

kaçıncı gününde geldi bu akıntı...

yeliz inşallah ilk ve son aşılaman olur bende yarın 3.aşılamamı oluyorum...

aslında haklısın doktorlar sebebi bilinmeyen infertilite diyor biz psikolojiye bağlıyoruz bazen düşünüyorumda tecavüze uğrayanlar bile o psikolojiyle hamile kalıyor psikoloji olayı orda niye devreye girmiyor demi!.canım senin menapoza yakın olduğunu fsh tanmı anladılar?benim fsh ta 13 lere çıktı.hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun tavsiye edermisin.ben istanbul yada antalya tüp bebek merkezlerini araştırıyorum doktorum bunları tavsiye etti.

kızlar yarın öğlen 11.5 -12 arası 3.ve son aşılamam oluyor hepinizizn duasını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…