Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hgdin canım senindemi aşılama beklemesindesin yoksa tüpbebekmi

merhaba ben 3 ilaçla 1 de ilaçsız aşılma yaptırdım en son mart 27 de tutmadı hayırlısı olsun.artık tüp bebeğe gideceğiz fakat kpss sınavını atlatayım ondan sonra inşallah.sizleri takip ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı güzel hayırlı evlatlarımız olsun.

eğer kanaman varsa progestan yazdır doktora bende oldu 6 gün falan sürdü onu kulandım kananm geçti çok şükür
kanamam yok çok şükür.dr ilaç vermedi ben de istemedim.aklıma da gelmedi o an.ilk defa olunca tecrübesizim.bir de yattım masa da bi 15 dk falan sonra aşağı kata indim.orda da bir saat yattım.ama eve gelirken aktı spermlerin birazı.endişelendim aşılamam boşa mı gitti diye

Cnm ilk yaptırdığında öyle ağrılar oluyo benimde olmuştu ve hale karnım agriyo genelde herkese veriyolar
benim dr um umursamadı desem ilgili biri.özel hastanenin tüp bebek merkezinde yaptırdım.arayıp sorsam mı acaba

çok uzun süre beklemedi sadece zor girdi alet vajinadan.canım yandı bayaağı.progestanı tutunması için veriyorlar değil mi?
amin..inşallah Aşılamalarımız hayırlı olur.Allah yüzümüzü güldürür

canım evet progestanı tutunması için veriyorlar.progesteron hormonu eksikliğinde düşük tehlikesi olur.ama daha önce ölçtürdüysen doktor onun için vermemiş olabilir. kafana çok takacaksan doktoruna bi sor içini rahatlat.doktorun bi bildiği vardır belki.

Hadi hayırlısı ikimiz icinde bı belirtin varmi hamilelik olsun adet belirtileri olsun varmi biseler

yok valla hiçbi belirtiyok ağırılarımda durdu çok şükür kanamamda yok iki gündür ama gün yaklaştıkca sanki içime bi sevinç geliyo korku falan yok bende 12 ci güngelsinde öğrenim kurutuluyımdiyorumarada bazen sağtarafta bi ğiğnelenme oluyo ama göğüslerde bişiyok zati bende göğüslerde hassasiyet kızımdada olmadı ama bulantılarım çok oluyodu göğüsteki hassasiyete kulak asmıyorumda canım bişiler istiyomu miyde bulantımoluyamu diye konturolediyom kendimi dün sabah rüyamda peynirli börek pişirdim tam kestim yiğecektim uyandımaslında hiç olmasa peynirli börek hiçde aklıma gelmez bilmiyomartık pekte umutlanmak istemiyorum

daha önce problem yoktu progesteronda.bir bildiği var demek ki.sen aşılamadan sonra ne kadar yattın hastanede?ben kalkınca sperm çıktı biraz çamaşırıma.normal mi bu durum?sende de oldu mu?çok soru soruyorum kusura bakmayın ne olur tecrübesizliğime verin:18:

o oluyo arkadaşım kafana takma banada aşılama yapılırken biraz dışarı çıktı bende yarımsaat falan yatım sonrada araba sürdüm eve geldim korkma o dediğin cancılarda hemen hemen herkezde oluyo

Cnm benim karnım agriyo niye anlamadım adetmi Olcan dersen kesinlikle hayır anlamadım bu ağrıyı beni deli edicek

Cnm benim karnım agriyo niye anlamadım adetmi Olcan dersen kesinlikle hayır anlamadım bu ağrıyı beni deli edicek

evet geçen günde ben öğle olmuştum sanki belim karnım birbirine karıştı karnımın içinde sanki ateş atmışta yanıyomuş gibi oldum adet olcakmış gibi bende çok umudumu kesmiştim ve kangeldi çok üzüldüm ağladım ama iki gündür çok şükür iyiyim kanamamda yoksen alıyomusun progestan

Ewet kullanıyorum COK pis bise yaaaaaa

canım bende tahilile gitmeden 3 gün önce falan yalnış hatırlamıyorsam biz hingel deriz etli mantı yaptık yiyodum rüyamda hatta tabak bitmişti deli gibi koşarak mantı koymak için gidiyodum...inşallah hamişsindir canım...

benim bu gün 8.günüm dün gece banada karın ağrıssı girdi ama şuan iyim normalmi arkadaşlar 8.günde böyle olmak bbide midem yanıyo şuannnnnnnnnnnn
canım midende yanıyomuş sabahda demiştim sen hrealde hamişsin inşallaaaaaaaaaaah...

Bende aranıza yeni katıldım.:) 06/04/2012'da 2.aşılamamı puregon iğne kullanarak oldum.Bugün 15.günüm, yarın evde test yapıcam.Allahım isteyen herkese versin inşallah.
hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın...

evet bilmemi bende sivaslıyım canımpeynirli böreğide okudum çok güzelmiş istediğinşeyler olucak hem maddi hem manevi sıkıntılarından kurtulcaksın diyo rüyada hamurlu yiyecekler görmek ekmek görmek iyiye delaletmiş

ben şu jel olayını sordum dün akşam doktoruma okadar tiksinti geldiki 2.ayın sonuna kadar kullanacaksın dedi allahtan az kaldı...

canım çok sevindim ya aynı memleketliyiz.belkide rabbim rüyanda göstermiştir canım inşallah hamişsindir...ben hep ekmekli falan rüyalar görüyodum son zamnlar işte en sonki rüyam hıngel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…