hgdin canım senindemi aşılama beklemesindesin yoksa tüpbebekmi
öle böle derken 4 gün kaldı kızayy çok az kalmışsalı günü gitcem sağlık ocağına hakkımızdan hayırlısı
kanamam yok çok şükür.dr ilaç vermedi ben de istemedim.aklıma da gelmedi o an.ilk defa olunca tecrübesizim.bir de yattım masa da bi 15 dk falan sonra aşağı kata indim.orda da bir saat yattım.ama eve gelirken aktı spermlerin birazı.endişelendim aşılamam boşa mı gitti diyeeğer kanaman varsa progestan yazdır doktora bende oldu 6 gün falan sürdü onu kulandım kananm geçti çok şükür
benim dr um umursamadı desem ilgili biri.özel hastanenin tüp bebek merkezinde yaptırdım.arayıp sorsam mı acabaCnm ilk yaptırdığında öyle ağrılar oluyo benimde olmuştu ve hale karnım agriyo genelde herkese veriyolar
merhaba,aşılaman hayırlı olsun inşallah.benim ilk aşılamamda çok feci ağrım olmuştu bunun nedeni aşılama yapmadan önce takılan aletle uzun süre bekletmeleriydi sendedemi öyle oldu acaba.doktorum bana progestanı 3 gün sonra vermişti.moralinizi yinede yüksek tutun.
kanamam yok çok şükür.dr ilaç vermedi ben de istemedim.aklıma da gelmedi o an.ilk defa olunca tecrübesizim.bir de yattım masa da bi 15 dk falan sonra aşağı kata indim.orda da bir saat yattım.ama eve gelirken aktı spermlerin birazı.endişelendim aşılamam boşa mı gitti diye
benim dr um umursamadı desem ilgili biri.özel hastanenin tüp bebek merkezinde yaptırdım.arayıp sorsam mı acaba
çok uzun süre beklemedi sadece zor girdi alet vajinadan.canım yandı bayaağı.progestanı tutunması için veriyorlar değil mi?
amin..inşallah Aşılamalarımız hayırlı olur.Allah yüzümüzü güldürür
Hadi hayırlısı ikimiz icinde bı belirtin varmi hamilelik olsun adet belirtileri olsun varmi biseler
canım evet progestanı tutunması için veriyorlar.progesteron hormonu eksikliğinde düşük tehlikesi olur.ama daha önce ölçtürdüysen doktor onun için vermemiş olabilir. kafana çok takacaksan doktoruna bi sor içini rahatlat.doktorun bi bildiği vardır belki.
daha önce problem yoktu progesteronda.bir bildiği var demek ki.sen aşılamadan sonra ne kadar yattın hastanede?ben kalkınca sperm çıktı biraz çamaşırıma.normal mi bu durum?sende de oldu mu?çok soru soruyorum kusura bakmayın ne olur tecrübesizliğime verin:18:
yok valla hiçbi belirtiyok ağırılarımda durdu çok şükür kanamamda yok iki gündür ama gün yaklaştıkca sanki içime bi sevinç geliyo korku falan yok bende 12 ci güngelsinde öğrenim kurutuluyımdiyorumarada bazen sağtarafta bi ğiğnelenme oluyo ama göğüslerde bişiyok zati bende göğüslerde hassasiyet kızımdada olmadı ama bulantılarım çok oluyodu göğüsteki hassasiyete kulak asmıyorumda canım bişiler istiyomu miyde bulantımoluyamu diye konturolediyom kendimi dün sabah rüyamda peynirli börek pişirdim tam kestim yiğecektim uyandımaslında hiç olmasa peynirli börek hiçde aklıma gelmez bilmiyomartık pekte umutlanmak istemiyorum
Cnm benim karnım agriyo niye anlamadım adetmi Olcan dersen kesinlikle hayır anlamadım bu ağrıyı beni deli edicek
evet geçen günde ben öğle olmuştum sanki belim karnım birbirine karıştı karnımın içinde sanki ateş atmışta yanıyomuş gibi oldum adet olcakmış gibi bende çok umudumu kesmiştim ve kangeldi çok üzüldüm ağladım ama iki gündür çok şükür iyiyim kanamamda yoksen alıyomusun progestan
canım bende tahilile gitmeden 3 gün önce falan yalnış hatırlamıyorsam biz hingel deriz etli mantı yaptık yiyodum rüyamda hatta tabak bitmişti deli gibi koşarak mantı koymak için gidiyodum...inşallah hamişsindir canım...yok valla hiçbi belirtiyok ağırılarımda durdu çok şükür kanamamda yok iki gündür ama gün yaklaştıkca sanki içime bi sevinç geliyo korku falan yok bende 12 ci güngelsinde öğrenim kurutuluyımdiyorumarada bazen sağtarafta bi ğiğnelenme oluyo ama göğüslerde bişiyok zati bende göğüslerde hassasiyet kızımdada olmadı ama bulantılarım çok oluyodu göğüsteki hassasiyete kulak asmıyorumda canım bişiler istiyomu miyde bulantımoluyamu diye konturolediyom kendimi dün sabah rüyamda peynirli börek pişirdim tam kestim yiğecektim uyandımaslında hiç olmasa peynirli börek hiçde aklıma gelmez bilmiyomartık pekte umutlanmak istemiyorum
canım midende yanıyomuş sabahda demiştim sen hrealde hamişsin inşallaaaaaaaaaaah...benim bu gün 8.günüm dün gece banada karın ağrıssı girdi ama şuan iyim normalmi arkadaşlar 8.günde böyle olmak bbide midem yanıyo şuannnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın...Bende aranıza yeni katıldım.:) 06/04/2012'da 2.aşılamamı puregon iğne kullanarak oldum.Bugün 15.günüm, yarın evde test yapıcam.Allahım isteyen herkese versin inşallah.
happmı yoksa vajina jelimi
canım bende tahilile gitmeden 3 gün önce falan yalnış hatırlamıyorsam biz hingel deriz etli mantı yaptık yiyodum rüyamda hatta tabak bitmişti deli gibi koşarak mantı koymak için gidiyodum...inşallah hamişsindir canım...
canım midende yanıyomuş sabahda demiştim sen hrealde hamişsin inşallaaaaaaaaaaah...
hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın...
Jel kız jel ııyyyyyyyyy
ben şu jel olayını sordum dün akşam doktoruma okadar tiksinti geldiki 2.ayın sonuna kadar kullanacaksın dedi allahtan az kaldı...
evet bilmemi bende sivaslıyım canımpeynirli böreğide okudum çok güzelmiş istediğinşeyler olucak hem maddi hem manevi sıkıntılarından kurtulcaksın diyo rüyada hamurlu yiyecekler görmek ekmek görmek iyiye delaletmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?