iki jelini almamışım ben hapını kulanıyorum günde iki kere
Hiç sormaya COK mide bulandirici bise benimde 8 tane kaldı bı bitseydi
canım çok sevindim yaaynı memleketliyiz.belkide rabbim rüyanda göstermiştir canım inşallah hamişsindir...ben hep ekmekli falan rüyalar görüyodum son zamnlar işte en sonki rüyam hıngel oldu
canım hamiş olursan devam ediyor belli bir müddet bebeği korumak için...
biz etliye mantı diyoruzda patatesliye hingel diyoruz sivastamı oturyosun mavii
Hamile kalırsam raziyim kullanmaya
ben her ikisinede diyorum etli hıngel patatesli hıngelsivasta değilim canım maalesef sivas merkezliyim.antalyada oturuyoruz 12 yıldır
işallah kalırsın amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
olsun bende dilim sivasta benim annem sivaslı hafikli
olsun bende dilim sivasta benim annem sivaslı hafikli
bugün ben çok berbatım uyukluyarak gezdim bütün gün mide yanması desen hat safhada.uyumamak için kendimi zor tutuyorum....
Kizlar bende Erzincanliyim COK yakinmisiz
bugun fesde dayını kızı beşer 5ler varya onda sivaslıların taklidini yapmışlar yayınlamış izledim koptum gülmekten acaip komiktiyaaa
boşa tutma bende kzımda okadar çok uyuyodumki sabah kalkıyodum öğlen uyuyodum sati kuruyodum akşam beşte uyanıyodum eşime yemek yapıyodum akşam saa11 dedinmi yatağın yolunu nası bulcamı şaşıyodum acayip uykun geliyyyooömrümde okadar uydumu hatırlamıyom
kızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...
bende bugun yelizle md için dedim ama bi cavap çıkmadı eğer isterlerse yardım olurum bende okurum
canım tuncc istemişti..kızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...
sen ara vermısmıydın yanlısmı hatırlıyorum benimde mayısa kaldı 2, aşılamam hakkımızda hayırlısı ınsallah normal olur dıyelım oyle olsun
arkadaşlar merhaba
dün akşam doktordan geldigimde saat 12 yi geçiyordu yazamadım canımda sıkkındı biraz.
Dün itibari ile yeni tedavimize start verdik. Doktorum günde 2 ad kullanmak üzere Dogum kontrol hapı verdi 2 kutu bemiks ve coraspin zaten kullanıyordum bemiksi 2 günde bire düşürdü ve ilave olarak DHEA verdişimdi bu ay bunları kullanıp adet olunca kontrole gidecegim ve ignelere başlayacagım.
dün muayena olurken dayanamadım ve sorularımı sormaya başaldım. Öncelikle tek sorun bendeki rezerv azlıgı ve kaitesiz yumurtamıdır dedim. Bana eşindede sorun var ama tüp bebekle ondaki sorunları yada diger var olan tüm sorunları egale etmiş oluyoruz dedi.
Ve en sonunda o soruyuda sordum peki benim gibi sorunu olanlarda ve bende şansım yüzde kaç dedim.Bana gayet açıklayıcı ve sevimli bir dille durumu anlattı. Saglıklı bir yumurta elde etmemiz gerekli herşeyden önce dedi ama bu sende çok zor sana en yüksek doz ile igler verecegim dedi. nnormalde 600 do en yüksek olanıymış ama 450 doz ile 600 do arasındaki fark hiç bir kaliteyi ve sayıyı etkilemiyor bu kanıtlandı dolayısı ile sana 450 doz verecegim dedi.Ve en sevimli ve babacan hali ile devam etti ama yumurta çıkaramazsak yapacak bir şey yok ,olmayanı var edemeyiz o zaman iş donöre gider dedi. bizde daha önce eşimle bu konuyu konuşmuştuk ben böyle bir şeyi kabul etmeyecegimi iletmiştim kendisine oda saygı göstermişti. Doktorada aynen ilettim. oda bana tutucu olma anne olmak senin en büyük hakkın dedi. bende hayır istemiyorumlarla devam ettim eşiimde yazık konu uzayıp beni üzecek diye daha sonra bakarız neden olmasın diye araya girdi. Derken oradan çıktık ama ben eşime nasıl kızdım anlatamam agzıma ne geliyorsa o sinirle söylendim. sen o kadar çocuk istiyorsan git başkası ile evlen o zaman donörün bundan farkı ne diye bagırdım ve onu kırdım oda abana sen üzülme konu uzamasın diye söyledim dedi.Tüm gece için için sessisz sessiz agladım halende üzgünüm ara ara aglama nöbetlerim geliyor. Ama ben tüp bebek için bu yumurtaları yapmak için elimden ne gelirse yapacagım. Bugün bal polen aldım anavarza markasının ki iyidir diye düşündüm çok karışım bişey bal, polen,propolis, arı sütü karışımı ama kokusu igrenç ötesi norlamde yemeyi bırak koklamam bile o kadar kötü ama ben sabah sabah 2 kaşık yedimsırf şifa olsun diye bu ay beslenmemede dikkat edecegim balık, sebze yiyecegim. düzenli beslenmeye çalışacagım . ben elimden gelleni yapayımda olmazsa Güzel Allahımdandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?