Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim ya aynı memleketliyiz.belkide rabbim rüyanda göstermiştir canım inşallah hamişsindir...ben hep ekmekli falan rüyalar görüyodum son zamnlar işte en sonki rüyam hıngel oldu

biz etliye mantı diyoruzda patatesliye hingel diyoruz sivastamı oturyosun mavii banada test yaptırana kadar devam etdedi pozitif çıkarsa bakıcaz dedi

Son düzenleme:
bugün ben çok berbatım uyukluyarak gezdim bütün gün mide yanması desen hat safhada.uyumamak için kendimi zor tutuyorum....

bugün ben çok berbatım uyukluyarak gezdim bütün gün mide yanması desen hat safhada.uyumamak için kendimi zor tutuyorum....

boşa tutma bende kzımda okadar çok uyuyodumki sabah kalkıyodum öğlen uyuyodum sati kuruyodum akşam beşte uyanıyodum eşime yemek yapıyodum akşam saa11 dedinmi yatağın yolunu nası bulcamı şaşıyodum acayip uykun geliyyyooömrümde okadar uydumu hatırlamıyom

bugun fesde dayını kızı beşer 5ler varya onda sivaslıların taklidini yapmışlar yayınlamış izledim koptum gülmekten acaip komiktiyaaa

evet bende izledim çok komik ama ailem benim çevrem öyle konuşmuyoz ya belirli kelimeleri konuşuyoruz ama okadar değil ama güzel yapmışlar,bir yarım(baba) sivas diğer yarım(anne) karadeniz benim...

valla evde olsam devrilirim ama işten atarlar valla

kızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...

kızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...

bende bugun yelizle md için dedim ama bi cavap çıkmadı eğer isterlerse yardım olurum bende okurum

bende bugun yelizle md için dedim ama bi cavap çıkmadı eğer isterlerse yardım olurum bende okurum

az önce üst komşum geldi onun kızıda istanbul amerikan hastanesinde çalışıyo prametüre bebek bölümündeymiş neden aşılamadan önce sölemedin onun doktoruyla bi görüşürdün dedi nebilm insan burda herşeyi konuşuyo ama kapı komşusunada sölemek istemiyo işallah tutarda eğer tutmazsa onla konuşayımda bide onun doktoruyla görüşdedi kızım yardımcı olur diyo işalah tutar tutmazsada bide onun doktoruyla görüşcem bakalım

sen ara vermısmıydın yanlısmı hatırlıyorum benimde mayısa kaldı 2, aşılamam hakkımızda hayırlısı ınsallah normal olur dıyelım oyle olsun

verdim cnm evet şubatta aşılama yaptırdım tutmadı doktor 1 ay ara verelim dedi ben o 1 ayda diyete başladım ve hala devam ediyorum mayıs ayı sonundaki adetimde yaptırcam inşallah 2.aşılamayı..

canım öncelikle pes etmek,kötü düşünmek asla yok birgün o güzel duyguyu sende tadacaksın ben inanıyorum..allahım hem senin hemde bizim dualarımızı kabul edicek hep dualarımdasın sen unutma olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…