Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım hepinize merhaba birkaç gündür giremiyodum şimdi fırsat buldum ve hemen girdim aklım hep sizlerdeydi..maşallah ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi hepsini teker teker okudum aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..gördüğüm kadarıyla hamişlerimiz çoğalmış devamıda gelicek inşallahh..sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum inşallah güzel haberler alıcaz onlardan..

mcan; canım inşallah yarınki 3.aşılaman çok iyi geçer ve bu tedavin gibi herşey hızlı gelişip güzel hayırlı haberini alırız..dualarım hep seninle..

mda; tatlım benim nasılsın görüşmeyeli?özledim valla sizleri..

okuyan okumayan herkesten Allah şimdiden razı olsun kızlar sağolun...
tüm dualarımız seninle dostum , hayırlısı olsun:124:

amin canım artık nolacaksa olacak yarın

aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk defada tutturanlardan olursun.progestanı bazı doktorlar gerek görmediğnden vermiyor.sorun yapma çok.eğer içine sinmiyorsa git al bi eczaneden

Son düzenleme:

su perisi senin yokluğunda hiç boş durmadık topik olarak bi faalizki sorma gitsin.bana yarın çok çok dua et tamam mı canım.bu arada sen napıyosun nasılsın.mayısta mı başlayacaksın kontrollere yoksa bekleyecekmisin bikaç ay daha...

canım yarın aşılaman saat kaç gibi olacak bende o sırada sana bildiğim ne kadar dua varsa okuyayım...

Son düzenleme:

gördüm cnm maşallah kalabalıklaşmışız ne güzel..dualarım seninle cnm bu mübarek günde edicem bol bol sana dua hiç merak etme..bende aynı bildiğin gibi diyete devam 6 kg verdim şimdilik..mayıs sonundaki adetimle 2.aşılama için tedaviye başlıcaz hayırlısıyla..

cnm sende mi bugün aşılama yaptırdın benimde bugün oldu. kan pıhtılaşmamızda aynıydı aşılama günümüzde aynı oldu. benimde kasıklarım çatalayacak çok sancım var.

canım iyi kilo vermişsin maaşallah inşallah bebeğini kavuşursun ikinci aşılamanda...

cnm gittiğimde doktor ordaymış şansımıza biz 4 de yaptıracaktık orda olduğu için 3:30 da yaptı aşılamayı işimiz akın gitti inş. sonuda hayırlı olur. ama şuan aşılamadan önce başlayan kasık ağrılarım devam ediyor.

kızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...
canım sana tedavi maratonunda bol şans diliyorum sakın pes etme sakın bende şimdilik herşey normal ama neyle karşılaşacağımı bilemem rabbim hayırlısını versin eğer bebeğim bana tutunmazsa sonraki aşama bizde de tüp bebek inş allahın izniyle yavrularımızı kucaklayıp burdab beraber büyütcez dualarım hepimiz için cnm ii haberlerini ve süreci hep yaz paylaşalım

canım olumsuz düşünme sakın bende tedirginim mesela ayın 30'unda kalp sesi için gideceğiz heyecanlıyım korkuyorum ,hep stresli gidiyorum doktora güzel bişeyler duyunca içim rahatlıyo sanki kuş gibi hafifliyorum sanki.inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canım...

hayırlı olsun aşılaman.. Allah emeklerinin karşılığını versin..

** yoktum bugün gelen giden çok oldu gelip yazamadım..
tefriciye için yardım isteyen bendim.. yardım ederseniz sevinirim..

cnm sende mi bugün aşılama yaptırdın benimde bugün oldu. kan pıhtılaşmamızda aynıydı aşılama günümüzde aynı oldu. benimde kasıklarım çatalayacak çok sancım var.

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah sancın varmış benimde 3 gün falan sancım oldu o spekulum varya ondan oldu lekelenmemde olmuştu onun yüzünden.yatma imkanın varsa ayaklarını uzatıp dinlen canım...

Son düzenleme:
ya kızlar bu spekulum neden sizin bu kadar canınızı acıtıyo? benim doktorun spekulumları tek kullanımlık ve incecik bişey, içeri yerleştirip vida gibi bişeyi var onu çeviriyor.. ve ben hiç ağrı sızı yaşamadım şimdiye dek.. ama böyle kanamam oldu canım acıdı yazılarını okuyunca da kendimden şüphe duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…