canım tuncc istemişti..
kızlar gerkez bu akşam yelizve mca için zekeriya süresini okuyup onlara hediye edelim allah onların yolunu açsın ve kızlar side ezberleyin aşılaanına kadar okuyun içinizde 707 kere okulalım ben çok inanıyorum böle şeylere herşey dua üstüne on iki okusa 7007 eder hep beraber okuyalım işleri yolunda gitsin
tüm dualarımız seninle dostum , hayırlısı olsun:124:
arkadaşlar merhaba.bugün ilk aşılamamı yaptırdım.ağrılıydı biraz ama sıktım dişimi.şimdi eve geldim dinleniyorum.şuan da ağrım var.belim kırılıyor...kasıklarım patlayacak gibidr herhangi bir ilaç vermedi.progestan falan yani...genelde herkese veriyorlar mı?yoksa dr um belli sallıyor mu
kızlar yarın öğlen 11.5 -12 arası 3.ve son aşılamam oluyor hepinizizn duasını bekliyorum.[/QU
hayırlı olsun cnm.inşallah sonucu güzel olur.
amin canım Allah herkesin kalbine göre versin...
bu arada topik çok güzel...hareketli...ben de bundan sonra burdayım
12 m her zaman bekleriz topiğimiz herkese açık.
canlarım hepinize merhaba birkaç gündür giremiyodum şimdi fırsat buldum ve hemen girdim aklım hep sizlerdeydi..maşallah ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi hepsini teker teker okudumaramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..gördüğüm kadarıyla hamişlerimiz çoğalmış devamıda gelicek inşallahh..sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum inşallah güzel haberler alıcaz onlardan..
mcan; canım inşallah yarınki 3.aşılaman çok iyi geçer ve bu tedavin gibi herşey hızlı gelişip güzel hayırlı haberini alırız..dualarım hep seninle..
mda; tatlım benim nasılsın görüşmeyeli?özledim valla sizleri..
su perisi senin yokluğunda hiç boş durmadık topik olarak bi faalizki sorma gitsin.bana yarın çok çok dua et tamam mı canım.bu arada sen napıyosun nasılsın.mayısta mı başlayacaksın kontrollere yoksa bekleyecekmisin bikaç ay daha...
canım yarın aşılaman saat kaç gibi olacak bende o sırada sana bildiğim ne kadar dua varsa okuyayım...
arkadaşlar merhaba.bugün ilk aşılamamı yaptırdım.ağrılıydı biraz ama sıktım dişimi.şimdi eve geldim dinleniyorum.şuan da ağrım var.belim kırılıyor...kasıklarım patlayacak gibidr herhangi bir ilaç vermedi.progestan falan yani...genelde herkese veriyorlar mı?yoksa dr um belli sallıyor mu
gördüm cnm maşallah kalabalıklaşmışız ne güzel..dualarım seninle cnm bu mübarek günde edicem bol bol sana dua hiç merak etme..bende aynı bildiğin gibi diyete devam 6 kg verdim şimdilik..mayıs sonundaki adetimle 2.aşılama için tedaviye başlıcaz hayırlısıyla..
canım iyi kilo vermişsin maaşallahinşallah bebeğini kavuşursun ikinci aşılamanda...
evet arkadaşım merkeze gider gitmez cepten ara biz geldik buradayız diye, eger muayenehanesine bile gitmeniz gerkiyorsa zaman kaybetmezsin . eger oraya gitmeniz gerkirsede spermlerin oldugu şırıngayı acunun içinde tut sogumasınlar. Hakkında hayırlısı olsun, mcan84 e de söyledim sanada söylüyorum işlem yapılırken gözlerini kapat ve ayetel kursi oku hiç acı agrı sıkıntı hissetmezsin ben senin için dua edecegim.
canım sana tedavi maratonunda bol şans diliyorum sakın pes etme sakın bende şimdilik herşey normal ama neyle karşılaşacağımı bilemem rabbim hayırlısını versin eğer bebeğim bana tutunmazsa sonraki aşama bizde de tüp bebek inş allahın izniyle yavrularımızı kucaklayıp burdab beraber büyütcez dualarım hepimiz için cnm ii haberlerini ve süreci hep yaz paylaşalımkızlar bugün birisi salavatı tefriciye için yardım istemişti kimdi aklıma gelmiyo hatırlayan varmı yardım edeceğim 2 arkadaş için çekiyorum onada yadım edeyim...
canım sana tedavi maratonunda bol şans diliyorum sakın pes etme sakın bende şimdilik herşey normal ama neyle karşılaşacağımı bilemem rabbim hayırlısını versin eğer bebeğim bana tutunmazsa sonraki aşama bizde de tüp bebek inş allahın izniyle yavrularımızı kucaklayıp burdab beraber büyütcez dualarım hepimiz için cnm ii haberlerini ve süreci hep yaz paylaşalım
cnm gittiğimde doktor ordaymış şansımıza biz 4 de yaptıracaktık orda olduğu için 3:30 da yaptı aşılamayı işimiz akın gitti inş. sonuda hayırlı olur. ama şuan aşılamadan önce başlayan kasık ağrılarım devam ediyor.
cnm sende mi bugün aşılama yaptırdın benimde bugün oldu. kan pıhtılaşmamızda aynıydı aşılama günümüzde aynı oldu.benimde kasıklarım çatalayacak çok sancım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?