Yarın 10.günüm kızlar,korkuyla birlikte heyecanda var..
merhaba canım fena değil,sende iyisin inşallah?ya belimde ağrı ve yumurtalık bölgemde kramp var böyle sanki regli olcak gibi,ikidebir wc ye gidiyorum hasta oldum sanıpsurett selam nasılsın canım?
ya kızlar bu spekulum neden sizin bu kadar canınızı acıtıyo? benim doktorun spekulumları tek kullanımlık ve incecik bişey, içeri yerleştirip vida gibi bişeyi var onu çeviriyor.. ve ben hiç ağrı sızı yaşamadım şimdiye dek.. ama böyle kanamam oldu canım acıdı yazılarını okuyunca da kendimden şüphe duyuyorum
Tuncss sanki ben cesaret edemicek gibiyim test yaptırmaya..zaman dediğin gibi aktı geçti daha dün gibi ilk sohbetlerimiz..Sen verceksin o güzl haberi inşallah ardındanda ben:)zaman nasılda ilerledi.. hiç anlamadım bu sefer..
benimde 12. günüm.. kanda baktırabilirim aslında.. şeytan dürtüp duruyor da git işine diyorum sürekli
merhaba canım fena değil,sende iyisin inşallah?ya belimde ağrı ve yumurtalık bölgemde kramp var böyle sanki regli olcak gibi,ikidebir wc ye gidiyorum hasta oldum sanıp
az önce üst komşum geldi onun kızıda istanbul amerikan hastanesinde çalışıyo prametüre bebek bölümündeymiş neden aşılamadan önce sölemedin onun doktoruyla bi görüşürdün dedi nebilm insan burda herşeyi konuşuyo ama kapı komşusunada sölemek istemiyo işallah tutarda eğer tutmazsa onla konuşayımda bide onun doktoruyla görüşdedi kızım yardımcı olur diyo işalah tutar tutmazsada bide onun doktoruyla görüşcem bakalım
Aynı durum benimde başıma geldi,bende ağladım hatta doktorum panik oldu yazık,ultrasonla baktılar artık kanaldan geçtğini görmek için..canım rahim girişi darmış benim o yüzden oldu o acıyı anlatamam sana hatta açmak için zorladık biraz kanaman olunca korkma dediler öylede oldu...valla gözümden yaş geldi desem inanırmısın o anda.sen kendinden şüphe duyma ne güzel ağrın olmamış keşke benimde olmasaydı...
Bende başlarda serin kanlıydım ama şimdi resmen panik oldum,sakin olmalıyım.iyiyim çok şükür..
benimde karnımda kramplar oluyor başka da hiçbişeyim yok.. haa bi de sızlayıp duran göğüslerim.. göğüs ağrısı adet belirtimdir.. ama belirtilere takılmamaya çalışarak geçirdim 11 günümü.. sonrası da böyle gitsin de rahatlıkla adet olacaksam da olayım.. yoksa bekledikçe adeti bu sefer stres oluyorum daha da gecikiyor..
canım rahim girişi darmış benim o yüzden oldu o acıyı anlatamam sana hatta açmak için zorladık biraz kanaman olunca korkma dediler öylede oldu...valla gözümden yaş geldi desem inanırmısın o anda.sen kendinden şüphe duyma ne güzel ağrın olmamış keşke benimde olmasaydı...
Tuncss sanki ben cesaret edemicek gibiyim test yaptırmaya..zaman dediğin gibi aktı geçti daha dün gibi ilk sohbetlerimiz..Sen verceksin o güzl haberi inşallah ardındanda ben:)
Bende başlarda serin kanlıydım ama şimdi resmen panik oldum,sakin olmalıyım.
Benimde ayın 25inde test günüm,seninle aynıyız ,bakalım ne olacak?Bende kendimi oyalayıp duruyorum öyle,belirtilere fena takıldım şu internet varya hayatımı altüst etti:))))hmm anladım şimdi ağrının neden olduğunu.. teşekkür ederim bilgi için..
bende bende.. doktorum 25 nisanda kanda baktırabilirsin öncesinde sakın elleşme ne idrar ne kan dedibu arada hapşurdum az önce sol kasığımda fena sızlamalar oldu.. böylesini ilk kez yaşıyorum, bu aşılama bünyemi alt üst etti belirti düşünmek yok takılmak yok diye diye bi hal oluyorum kendi kendime
Demiştm evet ,hatırlatman beni kendime getirdi sağol canımmsakin.. olacak diye düşünüyorum ben sürekli senin taa ilk başlarda dediğin gibi..
Benimde ayın 25inde test günüm,seninle aynıyız ,bakalım ne olacak?Bende kendimi oyalayıp duruyorum öyle,belirtilere fena takıldım şu internet varya hayatımı altüst etti:))))
Demiştm evet ,hatırlatman beni kendime getirdi sağol canımm
Sorma ya okuyup duruyorum çevirip çevirip,bide çalışıyo olmama rağmen bide evde olsam sanırıp kalkmazdım netin başından..evet kanda baktıracağım 28 günde regli döngüsü,akay'da yapılacak.hadi hayırlısı bakalım..
okuma internette yazanları.. insan alt üst oluyor.. kanda mı baktıracaksın sen 25inde? Akay'da mı yaptıracaksın testi? benim doktor istersen o gün gelmemişse kırmızılar baktırabilirsin dedi ama ben beklerim herhalde çünki genelde adet döngüm 30-31 gün civarı.. bu da 27 nisana denk geliyor.. ne yapacağımı şimdilik bilmiyorum..
hmm anladım şimdi ağrının neden olduğunu.. teşekkür ederim bilgi için..
bende bende.. doktorum 25 nisanda kanda baktırabilirsin öncesinde sakın elleşme ne idrar ne kan dedibu arada hapşurdum az önce sol kasığımda fena sızlamalar oldu.. böylesini ilk kez yaşıyorum, bu aşılama bünyemi alt üst etti belirti düşünmek yok takılmak yok diye diye bi hal oluyorum kendi kendime
Sorma ya okuyup duruyorum çevirip çevirip,bide çalışıyo olmama rağmen bide evde olsam sanırıp kalkmazdım netin başından..evet kanda baktıracağım 28 günde regli döngüsü,akay'da yapılacak.
kızlar çok heyecanlanıyorum valla sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?