Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım rahim girişi darmış benim o yüzden oldu o acıyı anlatamam sana hatta açmak için zorladık biraz kanaman olunca korkma dediler öylede oldu...valla gözümden yaş geldi desem inanırmısın o anda.sen kendinden şüphe duyma ne güzel ağrın olmamış keşke benimde olmasaydı...

zaman nasılda ilerledi.. hiç anlamadım bu sefer..
benimde 12. günüm.. kanda baktırabilirim aslında.. şeytan dürtüp duruyor da git işine diyorum sürekli
Tuncss sanki ben cesaret edemicek gibiyim test yaptırmaya..zaman dediğin gibi aktı geçti daha dün gibi ilk sohbetlerimiz..Sen verceksin o güzl haberi inşallah ardındanda ben:)

slm arkadaşlar benim bügün doblerim filmi vardı gittim çektirdim tabi filmi cekince arar ara ıkın dedi ikındım eve geldim akıntıyla kan karışımı gördüm acaba tutmuşmuydu gebelik de böyle gördüm bu konuda bilgisi olan yardım edebilirmi

merhaba canım fena değil,sende iyisin inşallah?ya belimde ağrı ve yumurtalık bölgemde kramp var böyle sanki regli olcak gibi,ikidebir wc ye gidiyorum hasta oldum sanıp

iyiyim çok şükür..
benimde karnımda kramplar oluyor başka da hiçbişeyim yok.. haa bi de sızlayıp duran göğüslerim.. göğüs ağrısı adet belirtimdir.. ama belirtilere takılmamaya çalışarak geçirdim 11 günümü.. sonrası da böyle gitsin de rahatlıkla adet olacaksam da olayım.. yoksa bekledikçe adeti bu sefer stres oluyorum daha da gecikiyor..

canım karall su an mısafırlrmz var sen bzm ıcn okurmsnn

Aynı durum benimde başıma geldi,bende ağladım hatta doktorum panik oldu yazık,ultrasonla baktılar artık kanaldan geçtğini görmek için..

Bende başlarda serin kanlıydım ama şimdi resmen panik oldum,sakin olmalıyım.

hmm anladım şimdi ağrının neden olduğunu.. teşekkür ederim bilgi için..

Tuncss sanki ben cesaret edemicek gibiyim test yaptırmaya..zaman dediğin gibi aktı geçti daha dün gibi ilk sohbetlerimiz..Sen verceksin o güzl haberi inşallah ardındanda ben:)

bende bende.. doktorum 25 nisanda kanda baktırabilirsin öncesinde sakın elleşme ne idrar ne kan dedi bu arada hapşurdum az önce sol kasığımda fena sızlamalar oldu.. böylesini ilk kez yaşıyorum, bu aşılama bünyemi alt üst etti belirti düşünmek yok takılmak yok diye diye bi hal oluyorum kendi kendime

Benimde ayın 25inde test günüm,seninle aynıyız ,bakalım ne olacak?Bende kendimi oyalayıp duruyorum öyle,belirtilere fena takıldım şu internet varya hayatımı altüst etti:))))

Canlar nedense COK mutluyum icimi birden huzur geldi anlamadım bide karnımda ağrı olunca rahime vuruyor bugün 8.gunüm normalmi

Benimde ayın 25inde test günüm,seninle aynıyız ,bakalım ne olacak?Bende kendimi oyalayıp duruyorum öyle,belirtilere fena takıldım şu internet varya hayatımı altüst etti:))))

hadi hayırlısı bakalım..
okuma internette yazanları.. insan alt üst oluyor.. kanda mı baktıracaksın sen 25inde? Akay'da mı yaptıracaksın testi? benim doktor istersen o gün gelmemişse kırmızılar baktırabilirsin dedi ama ben beklerim herhalde çünki genelde adet döngüm 30-31 gün civarı.. bu da 27 nisana denk geliyor.. ne yapacağımı şimdilik bilmiyorum..

Sorma ya okuyup duruyorum çevirip çevirip,bide çalışıyo olmama rağmen bide evde olsam sanırıp kalkmazdım netin başından..evet kanda baktıracağım 28 günde regli döngüsü,akay'da yapılacak.

kızlar genel olarak herkesin doktoru adet gününü bekletiyo benimki hiç öyle demedi,27 mart aşılama ilk kan tahlilimi 7 nisanda yaptırdık(12.gün)...adet günüme de 4 gün vardı...

Sorma ya okuyup duruyorum çevirip çevirip,bide çalışıyo olmama rağmen bide evde olsam sanırıp kalkmazdım netin başından..evet kanda baktıracağım 28 günde regli döngüsü,akay'da yapılacak.

valla ben de pek girmemeye çalışıyorum internete.. yoksa bende durduramıyorum kendimi belirti okurken buluyorum hmm iyiymiş valla benim doktor adeti bekle diye ısrar ediyor.. pkolusun adet gecikmesi yaşaman normal diyor.. bekleyelim bakalım.. sen benden önce öğrenirsin sonucu kesin..
inşallah hamilesindir canım..

kızlar çok heyecanlanıyorum valla sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum...

valla bende öyleyim.. bazen kendimi unutup diğer arkadaşları takip ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…