Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm karnın son güne dek ağrırsa ve adet ağrısı şeklindeyse seni umutlandırmak istemem ama tutabilir benimde böle oldu ama bel ağrısı da vardı göğüs şişkinşiği şimdilik tutttu ama henüz keseyi görmedik perşemde ilk kontrolüm dua ediyorum bana tutunsun diye benim 2.y di olumsuz bi durum olursa tüp bebeğe geçicem bol bol istirahat et maydonoz ekşi acı baharatlı şeyler asla yemne kabız olmamaya çalış sıcak suyla banyo yapma ve moral çok önemli dua et ben 2 gündür daha iyiyim endişeden herkesi ve kendimi mahvettim rabbim ne derse o ama unutma allah diyen yolda kalmaz gün gün yaz cnm hayırlı olur inş

olabilir akıntı neysede kanama bazen yumurtlama esnasında oluyor folikülmetride duurm neydi kaçıncı günü gdeeksin aşılamaya gnlde 12-13 gün tamam oluyor yumurtaların boyutu...

10.günümde 13mm ve 10mm diler bilemedimki

Cnm benim bugün 10.gunüm ve lik aşılama oldugum günden bu yana ha bugün Olcam ha yarın Olcam öyle agriyo ins dediğin gibidir Cnm ins tutmuştur

sağol cansu cum evet incir yiyorum her gün sanırım faydası oluyor. seninkaçıncı aşılaman canım şuan beklemedemisin ? benim heralde 25 nisan da yapılacak..

canım inşallah muradına erersin. progestanı hemen mi verdi sana doktorun canım benim 4 gün sonra başla demişti alttan fitil olarak kullanmıştım.

kızlar dün ilk aşılamam yapıldı.aşılama esnasında dr diğer taraftan da karından ultrasonla baktırdı.spermi enjekte edeceği yeri belirledi.sizin dr larınız da yaptı mı böyle bir uygulama?

evet benim de bakmışlardı hem ovulasyon olmuş mu ona bakıyorlar hem de uygun yer belirliyorlar.

günaydın arkadaşlar..
nisan ayında değil ama mayıs ayında benim de aşılamam olacak ..
buradan sizleri takip ederek aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istedim ilk aşılamam çünkü
iki senedir normal yolla olur diye bekledik ama nasip bir de aşılama deneyeceğiz adetimle başlayacağız dedi doktor iki haftaya adet olurum herhalde:))
inşalalh bu ay aşılama yaptıran tüm arkadaşlar güzel haberler alırlar..

bu arada şubatta ve martta da aşılama yaptıranlar var sanırım genel olarak durum nasıl merak ettim yani şubatta kaç pozitif sonuç vardı martta kaç pozitif sonuç..

Günaydın ar-ka-das-larrrdrrrrrrrrr 10.gunumdeyim heycanlaniyorum dorukta COK mutluyum
Perşembe gunü ogrencem dua edin

inşallah güzel haberler alırsın...
..

canım inşallah muradına erersin. progestanı hemen mi verdi sana doktorun canım benim 4 gün sonra başla demişti alttan fitil olarak kullanmıştım.

amin canım inşallah.evet doktorum bana hep ilk gün başlattı progestanı.dünde özellikle sordum eve gider gitmez başla dedi...

aramıza hoşgeldin gokcen.inşallah mayısta ilk aşılamayla hamile kalırsın.şubatta 1tane martta 6 tane pozitifimiz vardı.inşallah nisanda çok daha fazla pozitif olacak...

11.günümdeyim canım,göğüslerimde hassasiyet var damarları çok belirgin ve bel ağrısı zaman zaman bide yorgunluk var üzerimde..
Bende şubatta aşılama oldum. Seninle aynı belirtilerin vardı.. göğüslerde yeşil damarlar
Şişkinlik ağrı bel ağrısı ... 14 te aşılama oldum 28 te evde test yaptım silik cizgi vardı 29 da kanda baktirdim pizirifti... Seni çok heveskebdurmej istemem ama ınş hamilesindir

Son düzenleme:
11.günümdeyim canım,göğüslerimde hassasiyet var damarları çok belirgin ve bel ağrısı zaman zaman bide yorgunluk var üzerimde..

Cnm benim göğüslerimin ucu acıyo dediğin gibi ara ara bel agrisi ama Dun COK siddetliydi bide aşılama oldugum günden buyana karnım agriyo adet Olcakmisim gibi ins hamileyizdir benim hiç kanamam olmadı

inşallah ya iletin beniçok mulu etti:)rabbim inşallah verir..şimdi sen ne durumdasın?

selamlar iyi pazarlar herkeslere..

surett canım hamişsin sanırım ayy hadi inşallah..

sendede pıhtılaşma vardı iğne verdi mi doktorun ben sormayı unuttum sadece coraspin kullanıyorum.

ben de sadece coraspin kullanıyorum.iğne veren dr umla aşılama yapan farklı.aşılama yapan dr um pozitifi görürsek iğneye başlıyacaz dedi.evde iğne var başlasam mı başlamasam mı bilemedim

canım çokk teşekkür ederim ne kadar heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz maşallah inşallah bir sürü pozitif sonuç görürsünüz bu ay.. heyecanla takip edeceğim sizi..

kızlar gittikçe heycanlanıyorum yaaaaaaaa surda 4 günüm kaldı inş güzel haberler alırım allhım isteyen herkese versin.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…