arkadaşlar bende ayın 13 de aşılama yaptırdım o günden bu yana hep karnım ağrıdı doktorum önemli değildir dedi ama insan merak ediyo hele bu durumdayken çok farklı bende hissedilir hiç bir belirti yok ilk aşılamam
olabilir akıntı neysede kanama bazen yumurtlama esnasında oluyor folikülmetride duurm neydi kaçıncı günü gdeeksin aşılamaya gnlde 12-13 gün tamam oluyor yumurtaların boyutu...
cnm karnın son güne dek ağrırsa ve adet ağrısı şeklindeyse seni umutlandırmak istemem ama tutabilir benimde böle oldu ama bel ağrısı da vardı göğüs şişkinşiği şimdilik tutttu ama henüz keseyi görmedik perşemde ilk kontrolüm dua ediyorum bana tutunsun diye benim 2.y di olumsuz bi durum olursa tüp bebeğe geçicem bol bol istirahat et maydonoz ekşi acı baharatlı şeyler asla yemne kabız olmamaya çalış sıcak suyla banyo yapma ve moral çok önemli dua et ben 2 gündür daha iyiyim endişeden herkesi ve kendimi mahvettim rabbim ne derse o ama unutma allah diyen yolda kalmaz gün gün yaz cnm hayırlı olur inş
ELCEFCIMMMM mrbb
senınle klomen kullannalr topıgındede karsıasıyodukk ve suan ıkızde burdayız ınsallahh burdan artıkhamıleler topıgıne gecerız bız ve bızım gıbı bebiş ısteyen tum kk uyelerıı
bayadır ugrasıyosun rabbım emekelrın karsılını bosa ıkarmaz kıst mıst dusunme ve sadecee yumurta buyucek dıye dusun bu arada canım bak gunde 4 5 tane ıncır ye bencok godum faydasınıııı sımdı bugun al ye bı gun bıle yemek cok faydası oluyoo,
kızlar 3.ve son aşılamam 12 ye 5 kala yapıldı.gene sıfır acı sıfır leke sıfır kanama.45-50 dakikada hastanede dinlenip eve geldim karnımı doyurdum progestanımı aldım şimdi biraz uzanacağım.inşallah bu defa pozitifi görürürm...
kızlar dün ilk aşılamam yapıldı.aşılama esnasında dr diğer taraftan da karından ultrasonla baktırdı.spermi enjekte edeceği yeri belirledi.sizin dr larınız da yaptı mı böyle bir uygulama?
10.günümde 13mm ve 10mm diler bilemedimki
inşallah öyle olur 12 m.ya anne adayı olacağım o gün tüp bebek adayı...ahhh ahhhh 5 mayıs benim de dönüm noktam....inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.
bezle rahim temizliyorlar .yani bez dediğimiz spanç la.rahim filmi çekildiğimde de temizlemişti dr um.rahim içinde herhangi bir yere spermleri bırakmak istemiyor dr um.kanalların ağzına bırakıyor.kime sorduysam ultrasonla bakmamış dr ları.
banada hiçbir aşılamda ultrasyonla bakılmadı
Günaydın ar-ka-das-larrrdrrrrrrrrr 10.gunumdeyim heycanlaniyorum dorukta COK mutluyum
Perşembe gunü ogrencem dua edin
..
canım inşallah muradına erersin. progestanı hemen mi verdi sana doktorun canım benim 4 gün sonra başla demişti alttan fitil olarak kullanmıştım.
günaydın arkadaşlar..
nisan ayında değil ama mayıs ayında benim de aşılamam olacak ..
buradan sizleri takip ederek aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istedim ilk aşılamam çünkü
iki senedir normal yolla olur diye bekledik ama nasip bir de aşılama deneyeceğiz adetimle başlayacağız dedi doktor iki haftaya adet olurum herhalde:))
inşalalh bu ay aşılama yaptıran tüm arkadaşlar güzel haberler alırlar..
bu arada şubatta ve martta da aşılama yaptıranlar var sanırım genel olarak durum nasıl merak ettim yani şubatta kaç pozitif sonuç vardı martta kaç pozitif sonuç..
11.günümdeyim canım,göğüslerimde hassasiyet var damarları çok belirgin ve bel ağrısı zaman zaman bide yorgunluk var üzerimde..Kizlar aşılamanın 10.gunünde olanlar belirtilerini anlatirmi
Bende şubatta aşılama oldum. Seninle aynı belirtilerin vardı.. göğüslerde yeşil damarlar11.günümdeyim canım,göğüslerimde hassasiyet var damarları çok belirgin ve bel ağrısı zaman zaman bide yorgunluk var üzerimde..
11.günümdeyim canım,göğüslerimde hassasiyet var damarları çok belirgin ve bel ağrısı zaman zaman bide yorgunluk var üzerimde..
inşallah öyle olur 12 m.ya anne adayı olacağım o gün tüp bebek adayı...
banada hiçbir aşılamda ultrasyonla bakılmadı
mcan sımdı bız senle aynı gun ası olduk desene:)ğnsallah pozıtıfı gorurz
mcan sımdı bız senle aynı gun ası olduk desene:)ğnsallah pozıtıfı gorurz
inşallah öyle olur yeliziz.
inşallah ya iletin beniçok mulu etti:)rabbim inşallah verir..şimdi sen ne durumdasın?Bende şubatta aşılama oldum. Seninle aynı belirtilerin vardı.. göğüslerde yeşil damarlar
Şişkinlik ağrı bel ağrısı ... 14 te aşılama oldum 28 te evde test yaptım silik cizgi vardı 29 da kanda baktirdim pizirifti... Seni çok heveskebdurmej istemem ama ınş hamilesindir
sendede pıhtılaşma vardı iğne verdi mi doktorun ben sormayı unuttum sadece coraspin kullanıyorum.
inşallah güzel haberler alırsın...
amin canım inşallah.evet doktorum bana hep ilk gün başlattı progestanı.dünde özellikle sordum eve gider gitmez başla dedi...
aramıza hoşgeldin gokcen.inşallah mayısta ilk aşılamayla hamile kalırsın.şubatta 1tane martta 6 tane pozitifimiz vardı.inşallah nisanda çok daha fazla pozitif olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?