rapor şart aynı günde çıkıyormus. Hoş ben cikartnadimda cikartanlardan biliyorumarkadaşlar merhabaalr..
muhabbetinize dalıyorum ama kusura bakmazsanız aşılama ile ilgili sorum var size..
ben ilk kez aşılama yaptıracağım eşimde problem var benim de adet düzensizliğim..
pco kist vs. olmamasına rağmen ve gittiğim doktorların hiç bir sebep bulamamasına rağmen 50 li 60 lı günlerde adet görebliyorum
o yüzden benim için tüpe geçmeden önceki son şansım bu aşılama..
sorum şu: iğnelerin bir kısmını devletin karşılaması için rapor şart mı rapor hemen bir günde çıkabilecek bişey mi
ben bulunduğum ililn araştırma hastanesinde bir profun hastasıyım bana adetin 2. günü gel dedi
raporu öncesinde halletmeli miyim bilemedim o yüzden soruyorum benim aşılama mayısın ortasını bulur o zamana kadar
inşalah sizlerin güzel haberlerini almak nasip olur da bana da umut olursunuz..
Evet haklısın ilactada yazıyor bi çok yerde rastladım... Benim dr 7 senedir gittiğim oglumdada tedavi girdugum dogumunuyapan drum.. 3kere hamile kaldım biri dusukle sonuçlandı... Benim dr doçent bide haliyle beni çok iyi biliyor sanırım kendince bi bildiği vardiki 7 yumurta ile aşılama yaptı.. bana herkez 2 kız 3 olur dedi.. ultrasonda bidenemi görünce tüh dedim piyango bana vurmamis...dr zaten umut vermedi nasip kısmet dedi... Geçende bi topiktede rastladım benin gibi 7 mu 6 mi neydi oda demişti bendede tek diye
kızlar maşallah sohbet almış başını gidiyor şöyle bir bakayım kim var kim yok diye dedim.bu arada 2.günü bitirdim bile 5 mayısa hızla yaklaşıyorum...
kızlar maşallah sohbet almış başını gidiyor şöyle bir bakayım kim var kim yok diye dedim.bu arada 2.günü bitirdim bile 5 mayısa hızla yaklaşıyorum...
rapor şart aynı günde çıkıyormus. Hoş ben cikartnadimda cikartanlardan biliyorum
hmm.. her doktor farklı yöntem izliyor..
hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin..
rica ederim.bi an önce bebegimize kavusmanizi dilerim rabbimden...canım cevap verdiğin için teşekkür ederim..
onunda bir bildiği vardır mutlaka kendince.. daha öncede yaazdim burda benim gibi çık tavsiyeyle giden hastadır varmışyurt dışından şehir dışından.. hatta bikeresinde teli çaldı açtı karşıdaki biseyler sordu cevapladı nerden geliceksinuz dedi irandan gelicekmis ona istediği tahlil test mail atcagini onları yaptırıp gelmesini söyledi.. ozamana kadar bende abartiyolar saniyordumki oyle değilmiş ogun anlamış oldum... Okadar kişi gitmiski memnunkalmis.. benim çevremde yolladiklarimda memnun bana dua ediyolar... Yani bilgili bi dr..9 aylık mesakatli bir yıla girdik yarının ne getiricegini bilmiyorum..ınş dediğin gibi sağ salim kavusuruz bebegimize...rabbim sana ve senin gibi benim gibi ugrasanlara nasip etsin ınş.. yüce rabbim emeklerini boşa çıkartmasını ınş . Bir an önce bebegimize kavusmaniz dileğiyle.. hamilelerin duasi kabul olurmuş.. bende tüm yuregimle sizlere dua ediyorum rabbim dualarimi ınş kabul eder ve güzel haberlerinizi burdan almak nasip olur...
amiiiinnn.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin..
kızlar dun bthcg 3,85 çıktı ve sımdi bekliyom ama yok simdi evde deglilim kaynanamlarda net yok size hemen haber vereyim drdim umtlar baska bahara
Sanada iyi geceler..inşallah bu topik yeni haftaya bol bol bebis haberleriyle dolar..iyi geceler arkadaşlar..
bir günü daha noktaladık..
yeni haftada güzel güzel haberler almayı diliyorum..
canım okuma işte aşılama ile ilgili hiçbişeyi.. oluruna bırak.. bol bol dua et, Rabbim'e bırak kendini.. o herşeyi kararlamış bizim için.. inançlı ol ve sakın ama sakın belirtilere kapılma..herşey iyi olacak..
saol canım, Allah razı olsun.. bana bitirince yazarsan eklerim benimkilerin üstüne..
umutsuzluk yok arkadaşım.. negatif düşüncelerle kendimizi şartlamayalım.. herşey çok güzel olacak hepimiz için.. sadece vakti saati geldiğinde olacak ama ben inanıyorum ki olacak.. Allah'ım bu kadar emeği, duayı elbet görecek..
bu arada sende aynı ben gibiymişsin.. bende doktora tüp bebek yaparız aşılama tutmazsa dedim. çok kızdı bana.. sen böyle olumsuz düşünmeye devam edersen olmaz zaten dedi.. olacak de kendini hamile gibi düşün hayal kur.. o eşşek sıpası bi gelsin ilk önce ben poposuna vurucam nerde kaldın diye dedi
benim 3 yumoşum vardı ama son dakkada biri atak yapıp büyüdü diğer 2si küçük kaldı.. yani tek yumurta ile yapıldı aşılamam..
bu arada sizinki de pek bi riskli olmuş 7 yumurta ile.. benim doktorum 3 yumurtayı görünce ilk direk bi dahaki geldiğinde e2 bakalım eğer yüksek çıkarsa aşılamayı iptal edeceğim demişti.. çok yumurta oluşumu ilacın prospektüsünde de yazıyordu '' ovaryen hipersitimülasyon sendromu'' diye bişi varmış.. bundan olabilir demişti doktorum ve bu durumda da aşılama iptal edilir demişti..
iyi geceler arkadaşlar..
bir günü daha noktaladık..
yeni haftada güzel güzel haberler almayı diliyorum..
oofff oofff 5 mayıs inşallah yüzümüzün güldüğü gün olur.adet olmazsam 5 mayısa kadar asla test yapmayı düüşünmüyorum
Nber nasılsın.. benim kuzen yarın dr gidiyormuş.. bende onla gidicemde giderse.. daha doğrusu dr yarın calisiyosa.. bi durum olursa haber veriyimmi sana ...konusacaktin ya erken gitmus olursun..iyi gecler insallah hamıle haberlerı alırız
kızlar bugün aşılamamın 3.günü.ama göğüslerimde inanılmaz bir sızı daha doğrusu acı var.dokunamıyorum.sutyen hiç takamıyorum patlayacaklar neredeyse.gonal f kullandım.iğneleri kullanırken herhangi bir acı şişlik yoktu.aşılamanın yapıldığı günden sonra şişmeye başladı.çadet olmadan önce olur ya aynen öyle.çatlama iğnesinden desem 4 aydır kullanıyorum zaten onu hiç böyle olmamıştı.genelde adetime 4-5 gün kala acımaya başlardı.sizlerde de oluyor mu bu?sağolun şimdiden ....yoldaşlarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?