Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rapor şart aynı günde çıkıyormus. Hoş ben cikartnadimda cikartanlardan biliyorum

hmm.. her doktor farklı yöntem izliyor..
hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin..

kızlar maşallah sohbet almış başını gidiyor şöyle bir bakayım kim var kim yok diye dedim.bu arada 2.günü bitirdim bile 5 mayısa hızla yaklaşıyorum...

kızlar maşallah sohbet almış başını gidiyor şöyle bir bakayım kim var kim yok diye dedim.bu arada 2.günü bitirdim bile 5 mayısa hızla yaklaşıyorum...

ohh valla.. zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında su gibi geçiyor günler..
benimde yarın tam 2. haftam doluyor.. heyecanım dorukta..

hmm.. her doktor farklı yöntem izliyor..
hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin..

onunda bir bildiği vardır mutlaka kendince.. daha öncede yaazdim burda benim gibi çık tavsiyeyle giden hastadır varmışyurt dışından şehir dışından.. hatta bikeresinde teli çaldı açtı karşıdaki biseyler sordu cevapladı nerden geliceksinuz dedi irandan gelicekmis ona istediği tahlil test mail atcagini onları yaptırıp gelmesini söyledi.. ozamana kadar bende abartiyolar saniyordumki oyle değilmiş ogun anlamış oldum... Okadar kişi gitmiski memnunkalmis.. benim çevremde yolladiklarimda memnun bana dua ediyolar... Yani bilgili bi dr..9 aylık mesakatli bir yıla girdik yarının ne getiricegini bilmiyorum..ınş dediğin gibi sağ salim kavusuruz bebegimize...rabbim sana ve senin gibi benim gibi ugrasanlara nasip etsin ınş.. yüce rabbim emeklerini boşa çıkartmasını ınş . Bir an önce bebegimize kavusmaniz dileğiyle.. hamilelerin duasi kabul olurmuş.. bende tüm yuregimle sizlere dua ediyorum rabbim dualarimi ınş kabul eder ve güzel haberlerinizi burdan almak nasip olur...

amiiiinnn.. Allah'ım dualarımızı kabul etsin..

iyi geceler arkadaşlar..
bir günü daha noktaladık..
yeni haftada güzel güzel haberler almayı diliyorum..

kızlar dun bthcg 3,85 çıktı ve sımdi bekliyom ama yok simdi evde deglilim kaynanamlarda net yok size hemen haber vereyim drdim umtlar baska bahara

Hakkinda hayirlisi olsun Allah insallah bir an once nasip eder hepimize. Benimde alti aylik klomen+igne tedavimin sonuncusuda bugun hayal kirikligiyla son buldu. Asilamaya gececegiz artik. senin icin sakincasi yoksa hangi doktora gidiyorsun, ne kadar tuttu yazar misin?

benimde 3 yumurtam vardı biri büyük ikisi daha küçüktü perşembe sonuç alıcam dr 3 yumurta iyi dedi ama bilemiyorum
allah ne isterse o olur canım ya inşallah hepimiz pozitifleri görürüz :))))))))))

oofff oofff 5 mayıs inşallah yüzümüzün güldüğü gün olur.adet olmazsam 5 mayısa kadar asla test yapmayı düüşünmüyorum

kızlar bugün aşılamamın 3.günü.ama göğüslerimde inanılmaz bir sızı daha doğrusu acı var.dokunamıyorum.sutyen hiç takamıyorum patlayacaklar neredeyse.gonal f kullandım.iğneleri kullanırken herhangi bir acı şişlik yoktu.aşılamanın yapıldığı günden sonra şişmeye başladı.çadet olmadan önce olur ya aynen öyle.çatlama iğnesinden desem 4 aydır kullanıyorum zaten onu hiç böyle olmamıştı.genelde adetime 4-5 gün kala acımaya başlardı.sizlerde de oluyor mu bu?sağolun şimdiden ....yoldaşlarım ...

iyi gecler insallah hamıle haberlerı alırız
Nber nasılsın.. benim kuzen yarın dr gidiyormuş.. bende onla gidicemde giderse.. daha doğrusu dr yarın calisiyosa.. bi durum olursa haber veriyimmi sana ...konusacaktin ya erken gitmus olursun..

Bende regline 7 gün kala oldu.. ama bilemiyorum okadar erken belirti verirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…