Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben istanbuldayım bana bütün doktorlar çok iyisin dediler bekle lu dediler bekle bekle nereye kadar sonra şelçuk kaya diye herbalist var(bitkisel tedavi uyguluyor)ona gittik oda dediki senin yumurtaların tenbel dedi 1 senede ona gittim her ay 500 tl veriyoduk ilaçlara ama çok şükür düzeldi onuda bitirdik işte ilk defe z. kamile gittim oda aşılama yaptı

slm kızlarr sizleri unutmıyım dedim kimler hamile bakalım sonuçlar nasıl gidiyo bu ay umarım çooook daha fazla çıkar hamilelerimiz tablonuzu göremedim amaa

Ben ilk acıbadem bakırköy hst gittim dr olmaz çocuğun dedi.sonra bi dizi dr gezdim cevap aynı tüp bebek . Bugün
oturdum evde ağlıyorum kapı çaldı merdivenleri silen kadın..sordu anlattım..dediki bana benim eşimin çalıştı hastanede bi dr var yurt dışından sehir dışından tavsiyeyle bi sürü hastası geliyomus dedi. Onada bi git dedi.. ne çocuğu olmayanların çocuğu olmuş dedi.. bir umut oldu bana,5 ay tedaviden sonra hamile kaldım şaka gibi.

Hem maddi hem manevi yipranmissin 4 sene zor tabi.. yüce rabbimden dilerimki en yakin zamanda emeklerinin karşılığını sana nasip etsin.emeklerini boşa çıkmasın ins

çokkkk umutsuzum çoookkkk.kendimi hamile olarak hayal bile edemiyorum.o kadaaaarrr umutsuzuummmm.daha önce iki defa hamile kalmama rağmen sanki hiç olmayacakmış,imkansızmış gibi geliyor.

çokkkk umutsuzum çoookkkk.kendimi hamile olarak hayal bile edemiyorum.o kadaaaarrr umutsuzuummmm.daha önce iki defa hamile kalmama rağmen sanki hiç olmayacakmış,imkansızmış gibi geliyor.

Ins yüce rabbim seni utandirirda bu ay hamile kalirsin.. burda hamileyim yazdinda bizde sana bunları hatirlatiriz... Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ins

Ins yüce rabbim seni utandirirda bu ay hamile kalirsin.. burda hamileyim yazdinda bizde sana bunları hatirlatiriz... Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ins

Rabbime isyan etmek değil.klomen kullanmaya başladığım aylarda öyle umutluydum ki ama adet olunca ağlamaktan üzülmekten kendimi heba ediyordum.umudum da her geçen ayda biraz daha tükendi.allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben ikisefer klomen tarzı ilaçlarla kaldim hamile . Ama bunda nasip demekki asilamadaymis... Bide bana hep sen doğum yaptın anacsin hemen kalirsin artık diyodu çevrem.. bende oyle sandım olur sandim.. rabbim bennu bu sefer daha çok sinadi tam oldu dedim düdük yaptım.. çok agladim.. allahtan hayırlısı buymuş dedim... Isyan etmedim .. rabbim çok bekletmeden 1 ay sonra yine nasip etti.. çık şükür rabbime... Aşılama oldum 14 şubatta herkez şans gerisi dedi bense dedim rabbim nasib ederse olur etmezse uzulmeyecegim...nasibimde varmiski oldu... Demekki agkasak zirkasakta nafile rabbim vakti zamanını kararlaştırmis ol deyince oluyor... Ins seninde vaktin zamanın gelmiştir

arkadaşlar merhabaalr..
muhabbetinize dalıyorum ama kusura bakmazsanız aşılama ile ilgili sorum var size..
ben ilk kez aşılama yaptıracağım eşimde problem var benim de adet düzensizliğim..
pco kist vs. olmamasına rağmen ve gittiğim doktorların hiç bir sebep bulamamasına rağmen 50 li 60 lı günlerde adet görebliyorum
o yüzden benim için tüpe geçmeden önceki son şansım bu aşılama..

sorum şu: iğnelerin bir kısmını devletin karşılaması için rapor şart mı rapor hemen bir günde çıkabilecek bişey mi
ben bulunduğum ililn araştırma hastanesinde bir profun hastasıyım bana adetin 2. günü gel dedi
raporu öncesinde halletmeli miyim bilemedim o yüzden soruyorum benim aşılama mayısın ortasını bulur o zamana kadar
inşalah sizlerin güzel haberlerini almak nasip olur da bana da umut olursunuz..

canım ısmını soyısmını yazda bızde bılelımm belkı gdıerız

bende biliyorum ama kendimi sözde teslli ediyorum napıyım başka carem yok bekliycez sen beni bide evde gör deli olcam artık aşılamayla ilgili herşeyi hatim ettim

canım okuma işte aşılama ile ilgili hiçbişeyi.. oluruna bırak.. bol bol dua et, Rabbim'e bırak kendini.. o herşeyi kararlamış bizim için.. inançlı ol ve sakın ama sakın belirtilere kapılma.. herşey iyi olacak..

inşallah canım rabbim sizlerede nasip etsin.senin duana yarın sabah başlıyorum canım bugün dinlenmeye aldım kendimi inşallah akşama bitmiş nolur...

saol canım, Allah razı olsun.. bana bitirince yazarsan eklerim benimkilerin üstüne..

umutsuzluk yok arkadaşım.. negatif düşüncelerle kendimizi şartlamayalım.. herşey çok güzel olacak hepimiz için.. sadece vakti saati geldiğinde olacak ama ben inanıyorum ki olacak.. Allah'ım bu kadar emeği, duayı elbet görecek..
bu arada sende aynı ben gibiymişsin.. bende doktora tüp bebek yaparız aşılama tutmazsa dedim. çok kızdı bana.. sen böyle olumsuz düşünmeye devam edersen olmaz zaten dedi.. olacak de kendini hamile gibi düşün hayal kur.. o eşşek sıpası bi gelsin ilk önce ben poposuna vurucam nerde kaldın diye dedi

Bide merakettim kaç yumosla aşılama oldunuz... Ben 7 tane vardı aşılama oldum.. bunu soyledimde birine uzaylı görmüş gibi bakıyor bana.

benim 3 yumoşum vardı ama son dakkada biri atak yapıp büyüdü diğer 2si küçük kaldı.. yani tek yumurta ile yapıldı aşılamam..
bu arada sizinki de pek bi riskli olmuş 7 yumurta ile.. benim doktorum 3 yumurtayı görünce ilk direk bi dahaki geldiğinde e2 bakalım eğer yüksek çıkarsa aşılamayı iptal edeceğim demişti.. çok yumurta oluşumu ilacın prospektüsünde de yazıyordu '' ovaryen hipersitimülasyon sendromu'' diye bişi varmış.. bundan olabilir demişti doktorum ve bu durumda da aşılama iptal edilir demişti..

ayyyyyyy kızzzzzz sen ne güzel morel veriyosun kendime geldim allah razı olsun
tok açın halini anlamazmis.. Malesef bizi bir bizimle aynı yoldan geçenler anlıyor...sana moralverebikdiysem ne mutlu bana. Aslında nekadar şanslısınız... Ben bundan 7 sene önce böyle dertlerle urasirken etrafımda halimi anlaycak hiç kimsem yoktu..Ozamanlar ne forum ne bişey bilmeyen ben oturur duvarlara bakar kendi kendime konuşur salya sümük dökerek gözlerim şişene kadar ağlar. Depresyondan depresyona girer yemez içmez sokağa bile çıkmaz vaziyette çaresiz vahim durumlardayken benimde keşke yüzüne gormesemde sesini duymasanda yazisip içimi dökecegim birikeride olsaydı . Belki okadar kötü günler yazamazdım... KK hepimiz icin bir velinigmet gerçekten...

Son düzenleme:

canım ısmını soyısmını yazda bızde bılelımm belkı gdıerız

Adı yavuz aydin.. avcılar medicanada yarım gün... Normalde ıstanbul unv. De ordan geçiyor 3 gibi bazı günler olmuyor..aramadan gitmemeklazim...

Evet haklısın ilactada yazıyor bi çok yerde rastladım... Benim dr 7 senedir gittiğim oglumdada tedavi girdugum dogumunuyapan drum.. 3kere hamile kaldım biri dusukle sonuçlandı... Benim dr doçent bide haliyle beni çok iyi biliyor sanırım kendince bi bildiği vardiki 7 yumurta ile aşılama yaptı.. bana herkez 2 kız 3 olur dedi.. ultrasonda bidenemi görünce tüh dedim piyango bana vurmamis...dr zaten umut vermedi nasip kısmet dedi... Geçende bi topiktede rastladım benin gibi 7 mu 6 mi neydi oda demişti bendede tek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…