Ohoooo varmış daha. Hem adet sancısı ole 5 gün önceki başlar .. benim bu bebisten önce ocakta bi düdüğünü vardı.. adetime 1 hafta kala çok ağrım oldu anlam veremedim dr gittim muayene etti bişey bulamadı kanda gebelik baktı 33. Çıktı 1 hafta sonra düşük yaptım o ağrımin olduğu hafta çık yordum kendimi.. dr bana dediki gebelik başlamış ama tutunmaya çalışıyor ağrıların Ondan dedi. Progestan Verdi iç 5 gün dinlen dedi.. sonra gittim beta hcg baktı 31 e düşmüş yani tutunamamis.. o tarz ağrım varsa şiddetli batma şeklinde kendini yorma derim dinlen. Ben ocakta düşük yaptim. Şubatta asilamayla kaldım busefer. Oyuzden yılmak Yok. Umidini kaybetmek Yok.. vesvesese yapma oluruna birak
Bide merakettim kaç yumosla aşılama oldunuz... Ben 7 tane vardı aşılama oldum.. bunu soyledimde birine uzaylı görmüş gibi bakıyor bana.
kızlaarrrr mrb benım pko var eşimdede ileri hareket yok aşılama olacağım haftaya saırım aşılası tutanlardan özel bişi yapa var mı tutsun diye
inş dediğin gibidir cnm çok istiyorum 4 senedir gitmediğim yer içmediğim ilaç kalmadı çok şükür bir sorunumuzda yok anlam veremedim ne diyim hayırlısı beklemedeyiz inş olmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bide merakettim kaç yumosla aşılama oldunuz... Ben 7 tane vardı aşılama oldum.. bunu soyledimde birine uzaylı görmüş gibi bakıyor bana.
Ben niso yapmadım eşimin sonuçlar çok iyiydi..eşine keçi boynuzu kuru yap yapanlar çık memnun.. sende incir kuru yap faydası oluyormuş.kızlaarrrr mrb benım pko var eşimdede ileri hareket yok aşılama olacağım haftaya saırım aşılası tutanlardan özel bişi yapa var mı tutsun diye
Himm ben hiç gitmiyorum devlete çok dilim yandı onlardan. Ben özelde yaptırdım. Oda detaylı anlatıyor sağolsun...bu islerde dr çık önemlişöyle söyliyim ben zeynep kamilde yatırdım ama bana ne kadar yumurtam var söylemediler ben 1 kere klomen kullandım 1 hafta sonra yumurtalıkların 20mm olmuş dediler aşılama yapıcaz dediler böyle
Tuttumu sonuçmu bekliyorsun.canım bn 2tane yumışle asılama oldum
Himm ben hiç gitmiyorum devlete çok dilim yandı onlardan. Ben özelde yaptırdım. Oda detaylı anlatıyor sağolsun...bu islerde dr çık önemli
Tuttumu sonuçmu bekliyorsun.
hangi iğneyi kullanmıştın?dozu kaçlıktı?7 yumurtanın 7 si de aynı boyutta mıydı?ben de 4-5 tane yumurta vardı ama dr dominant olan yani en büyük olanları bizim işimize yarar dedi
bende hep özellere gittim ama bişe olduğu yok ilk defa devlete gittim oda aşılama yatı
21 nısan saat 12.30 oldum sonuc bklyorum
5 tane gelişmiş 2 taneden 16 ml di. Ben gonal f kullandim ileri derece pko oldum için 125 başladı dr. 4 fun sonra kanda ostrojen baktı düşük çıktı 2 katına çıkartı 225 yani totalde 4 paket gonal f kullandim çocuğum var diye sgk karsulamadi hepsini cepten aldım. Bayabi zorladı beni
Nerde oturuyosun canim . Bana bi çok dr senin çocuğun olmaz dedi..tupe yolladılar hep.. tavsiyeyle buldum bu dr 5 yaşında bir oğlum var onuda bu dr da tedavi gordum simdikinide 3 kere hamile kaldım biri düştü... Benim dr aynı zamanda ıst unide öderim gorevlisi.. çevremde kim gittiyse çatır çatır dogurttu.. bende dahil... Imtutmazsa asilaman ce istersen bide ona git... Inşallah tutarda bunlara gerek kalmaz
bana da dr um 3 kutu gonal f yazdı.bende de pko var.ama ileri düzeyde değil sanırım.75 le başladık.7gün 75 lik son gün 112,5 lik yaptık.sonra aşılama oldu.toplamda boyutu 18-20 olan 3 yumurta daha küçük 2 yumurta vardı.ilaçların daha 1,5 kutu evde duruyor kaldı.aşılamam tutsunda ben ilacın kalmasına yanmıyorum.en azından aşılaman tuttu ya giden parayı boşver.allah yerine koyar inşallah.bebeğin kısmetiyle rızkıyla gelir ..Aşılaman çatlama iğnesinden kaç saat sonra yapılmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?