Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bide merakettim kaç yumosla aşılama oldunuz... Ben 7 tane vardı aşılama oldum.. bunu soyledimde birine uzaylı görmüş gibi bakıyor bana.

inş dediğin gibidir cnm çok istiyorum 4 senedir gitmediğim yer içmediğim ilaç kalmadı çok şükür bir sorunumuzda yok anlam veremedim ne diyim hayırlısı beklemedeyiz inş olmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlaarrrr mrb benım pko var eşimdede ileri hareket yok aşılama olacağım haftaya saırım aşılası tutanlardan özel bişi yapa var mı tutsun diye

Bide merakettim kaç yumosla aşılama oldunuz... Ben 7 tane vardı aşılama oldum.. bunu soyledimde birine uzaylı görmüş gibi bakıyor bana.

şöyle söyliyim ben zeynep kamilde yatırdım ama bana ne kadar yumurtam var söylemediler ben 1 kere klomen kullandım 1 hafta sonra yumurtalıkların 20mm olmuş dediler aşılama yapıcaz dediler böyle

kızlaarrrr mrb benım pko var eşimdede ileri hareket yok aşılama olacağım haftaya saırım aşılası tutanlardan özel bişi yapa var mı tutsun diye

mrb.ben bişey yapmadım dua etmekten başka ,ama eşim keçiboynuzu pekmezi içti devamlı...

inş dediğin gibidir cnm çok istiyorum 4 senedir gitmediğim yer içmediğim ilaç kalmadı çok şükür bir sorunumuzda yok anlam veremedim ne diyim hayırlısı beklemedeyiz inş olmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Himmm çok olmuş sanirim sikintinda bukadar evhab yapmanda ondan.. valla bende sorun var ... Pko luyum ilk bebegimde tedavi ile oldu. Buda normal yolla olmuyor... Kendini fazla strese sokma.. bol bol dinlen..allah hakkinda en hayirlisini versin. Inş bi an önce seninde hammis haberini alır seviniriz burdan..

hangi iğneyi kullanmıştın?dozu kaçlıktı?7 yumurtanın 7 si de aynı boyutta mıydı?ben de 4-5 tane yumurta vardı ama dr dominant olan yani en büyük olanları bizim işimize yarar dedi

Ben niso yapmadım eşimin sonuçlar çok iyiydi..eşine keçi boynuzu kuru yap yapanlar çık memnun.. sende incir kuru yap faydası oluyormuş.

şöyle söyliyim ben zeynep kamilde yatırdım ama bana ne kadar yumurtam var söylemediler ben 1 kere klomen kullandım 1 hafta sonra yumurtalıkların 20mm olmuş dediler aşılama yapıcaz dediler böyle
Himm ben hiç gitmiyorum devlete çok dilim yandı onlardan. Ben özelde yaptırdım. Oda detaylı anlatıyor sağolsun...bu islerde dr çık önemli

kızlar ben hamiş omadan bir kaç ay önce bir rüya görmüştüm sizle paylaşmak istedim.rüyamda babannem namaz kılıyo seccadede oturur vaziyette duruyo ve bende arkasındayım bana diyoki kızım bak yanımda çocuğun var hani nerde hani babanne ben kollarımı açtım gelsin artık ban a diyorum dizlerimin üstüne çöküp kucağımı açıyorum göremiyorum dedikçe babnnem bak yanımda derken uyandım ve ağlamıştım hiç unutamam...hala gözümün önüne geliyor insan çok düşündükçe kafasına taktıkça rüyasında bile görüyor...

hangi iğneyi kullanmıştın?dozu kaçlıktı?7 yumurtanın 7 si de aynı boyutta mıydı?ben de 4-5 tane yumurta vardı ama dr dominant olan yani en büyük olanları bizim işimize yarar dedi

5 tane gelişmiş 2 taneden 16 ml di. Ben gonal f kullandim ileri derece pko oldum için 125 başladı dr. 4 fun sonra kanda ostrojen baktı düşük çıktı 2 katına çıkartı 225 yani totalde 4 paket gonal f kullandim çocuğum var diye sgk karsulamadi hepsini cepten aldım. Bayabi zorladı beni

bende hep özellere gittim ama bişe olduğu yok ilk defa devlete gittim oda aşılama yatı

Nerde oturuyosun canim . Bana bi çok dr senin çocuğun olmaz dedi..tupe yolladılar hep.. tavsiyeyle buldum bu dr 5 yaşında bir oğlum var onuda bu dr da tedavi gordum simdikinide 3 kere hamile kaldım biri düştü... Benim dr aynı zamanda ıst unide öderim gorevlisi.. çevremde kim gittiyse çatır çatır dogurttu.. bende dahil... Imtutmazsa asilaman ce istersen bide ona git... Inşallah tutarda bunlara gerek kalmaz

bana da dr um 3 kutu gonal f yazdı.bende de pko var.ama ileri düzeyde değil sanırım.75 le başladık.7gün 75 lik son gün 112,5 lik yaptık.sonra aşılama oldu.toplamda boyutu 18-20 olan 3 yumurta daha küçük 2 yumurta vardı.ilaçların daha 1,5 kutu evde duruyor kaldı.aşılamam tutsunda ben ilacın kalmasına yanmıyorum.en azından aşılaman tuttu ya giden parayı boşver.allah yerine koyar inşallah.bebeğin kısmetiyle rızkıyla gelir ..Aşılaman çatlama iğnesinden kaç saat sonra yapılmıştı?

valla bende doğru doktoru bulayım diye çok araştırdım bide sağlık sektöründe çalışınca kim daha başrılı kim daha iyi sora sora buldum arkadaşlarımında tavsiyesiyle bulduk.ali fuat şengör ismi.okadar hastası varki şehir dışından gelenler faln çok kalabalık randevuyu bile zor alıyoruz gece 12 kadar hasta bakıyor maddiyata önem vermiyor bize çok kolaylık sağladı mesela çok memnunuz...aynı senin doktor gibi kendisi allah ondan razı olsun...

Valla 4 kutunun 4 de son damlasına kadar gitti .. helal olsun bebisime.. babadan ilk 3 kutu yazdı sonra yetmedi 1 daha...hayırlısıyla tutsunda gerisi mühim degil haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…