2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey soracagım ben bugun doktora gittim normal normal diye heveslenirken haftaya gel alalım dedi sezeryanla.ben normal istiyorum bebek kilolu diye alalım deyince kafam karıştı.ne yapsam ki ya öyle tanıdıgınız bildiginiz varmı bebegi kilolu olupta mecburi giren.yada kilolu dogum yapan.devlet hastanesine gidip sancıyı çekip çekip sonra yine sezeryan olmaktan korkuyorum.ama eger bebek gününü tamamlarsa onu beklersek 20 gün var daha ve 5 kiloyu bulur gibi((

canım sen hangi hastaneye gidiodun eskiler derki kilolu bebek daha kolay doğar rahatça çıkar derler die ama 4 ü geçmediği müddetce bence normal doğum yapabilirsin gibii benim annem 14 yıl önce kardeşimi 5 kilo doğurmuş nasıl becerdiysee

hoşgeldin canım,

maşallah bebeğine gelişimi gayet güzel, seninki durdu durdu atağa geçti bak

Zayıf olacak diye korkuyorduk.

böbreğin için çok üzüldüm inşallah en doğru zamanda yavruna kavuşursun. yola çıkmış gerçi senin oğlan yakındır gelmesi annesi, en fazla bir hafta veriyorum sana

merhaba,

bebeğiniz kaç kilo şuanda? benim de oldukça kilolu çıkıyordu. 2 haftadır durdu gibi mesela. 2 hafta önce 3200 gr civarıydı. hala o arada geziniyor. ama haftam erken olmasına rağmen doktorum hiç sezeryandan bahsetmedi bana. hatta sabırlı olursan çok rahat normal doğurursun dedi. tabi çatı vs gibi etkenleri de doktorunuz incelemiştir herhalde değil mi? bence ona güvenin eğer şimdiye kadar bir problem yaşamadıysanız...

canım ben bilgiye gidiyorum işte selçuk bey.bende normali çok istiyorum.benim eşimde 5 kilo dogmuş :)

canım ben bilgiye gidiyorum işte selçuk bey.bende normali çok istiyorum.benim eşimde 5 kilo dogmuş :)

tamam canım hatırladım kusura bakma şimdiki dr lar hep sezeryancı gibi bi şey çıksada sezeryana alsam die mi düşünüolar acaba bazen bende gidim sezeryan olum gelim diorum ama herşeyin normali güzel çok kararsızım ben daha ne kadar beklicem yılbaşını bekliodum 2012 olsun die bugün annem aradı 5 ocak kardeşimin doğum günü onuda atlatalım dedi bende çocuğum artık küscek onu bekle bunu bekle bensiz kutluonuz herşeyi dicek dedim ama galiba 5 ocağıda geçircez;(

çatı muayenesi fln demedi olmadım.37+1deyim ve 4 kilo olmuş.daha 3 hafta gibi bi zaman var

valla öylemi diye düşünüyo insan bi.ilk doktoruma gidecegim onunla konuşayım bi çatımıdır nedir o baksın o fikir versin bana.birde devlete giderim devlette sorun çıkarmıyo kilo fln ama davranış şekilleri ters oluyo.yinede ters bile olsalar bi gidicem.ahh ilk doktorumun dogum ücreti çok olmasa...

lymonataa senin paylaşımınıda okudm cnm inşallah daha kötüleşmessin bebegini kucagına alırsın.bende kontrolden geldim benimde moralim bozuk yaa sezeryan dedi gözümün içine içine

canım ben 34. haftada zekai tahirde yatım 2 gece hatırlarsan erken doğum die yanımdaki yatakda bi arkadaş vardı 38. haftadaydı 3800 dü bebek dr onada normal zor demişdi sonra ne oldu ben taburcu oldum ama o daha ordaydı belki suni sancı verip o hafta doğurdu ama dr gününü beklerse normal olmaz dioduu aklımda kalmış

maşallah ne uslu oğlun üzmüyor annesini böbrek için de geçmiş olsun, artık kanala da girdiğine göre herhalde yürüyüştür hurmadır derken doğurursun çok beklemezsin di mi

niye kimse cevap vermiyooooooooooooooo(((
Arkadaşım da selçuk beye gidiyor benden 1 hafta geride. Doktor bebeğin kilolu doguramazsın günü dolmadan sezeryan demiş. Selçuk bey hep sezeryancı. Bana kalırsa bir başka doktora daha git ve sor gerçekten kilolumu ve normal doğum ihtimali yokmu? Selçuk bey herkese öyle diyor adam sezeryan taraftarı. Kuzenimde orada doğum yaptı selçuk beye kalsa 2 hafta önceden sezeryan ile alacaktı. Kafanı karıştırmak istemem ama bence bir başka doktora daha git hemen sezeryan olma.

son sayfaya ancak gelebildim canım, normal istiyorsan başka bir doktorun da fikrini alman iyi olabilir, bişe kaybetmezsin herhalde, en fazla kafan karışabilir o da şimdiden karışık zaten, diğer doktor da aynı şeyi söylersen kararsızlığın da geçer kendini iyi hissedersin

saol canım bende öyle düşünüyorum gidecegim başka doktora

saol canım cevap verdiğin iç

suni sancıyı çek ama sezeryan olma derim nişanında gelmiş sancılarda gelir bi kaç güne canım inşallah...

çok tebrik ederim canım allah bağışlasın darısı başımıza artık

bugün bizim evlilik yil dönümümüz.

nice mutlu huzurlu yıllar dilerim canım.

gözün aydın canım desene doğuma az kaldı inşallah çabucak gelirde böbrek sorununda ortadan kalkar

ne desem bilmiyorum canım keşke yardımcı olabilsem ,devlete kontrole mi gitsen :44:

klar ya akşam oldu mu benim keyfim kaçıyo ağrım sızım olmamasına rağmen oturamıyorum yatamıyorum huzursuzum batıyo herşey

bugün ne güzel arkadaşım gelmişti 3 aylık kızıyla annem babam ablam halalarım gelmişti hem oturduk hem işleri yaptık keşke hiç gitmeselerdi

bu arada 37+3 olmuşum heyt bee

gerçi bende daha hiç belirti yok yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…