- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.421
kızlar size bişey soracagım ben bugun doktora gittim normal normal diye heveslenirken haftaya gel alalım dedi sezeryanla.ben normal istiyorum bebek kilolu diye alalım deyince kafam karıştı.ne yapsam ki ya öyle tanıdıgınız bildiginiz varmı bebegi kilolu olupta mecburi giren.yada kilolu dogum yapan.devlet hastanesine gidip sancıyı çekip çekip sonra yine sezeryan olmaktan korkuyorum.ama eger bebek gününü tamamlarsa onu beklersek 20 gün var daha ve 5 kiloyu bulur gibi((
merhaba kızlar
doktordan geldim şimdi minik erkeğim 3000gr olmuş suyu normalmiş herşey yolunda dedi doktorum. hatta sana çok güzel bir haberim var bebeğinin başı kanala girmiş artık yüzünü göremiyorum ama bebeğin seni hiç üzmüyor güzel güzel hazırlanıyor normal doğuma dediyüzünü görmem çok önemli değil zaten artık nasılsa yakında kendisini görcem iyi olsun bana yeter
doğum öncesi tahlillerim de yapıldı herşey yolundaymış. böbreğime tekrar baktı doktorum böbreğin durumu hiç iyi değil dedi ürolojiye yolladı doktor pek beğenmedi biraz daha büyümüş bu aralar mide bulantım kusmalarım çoktu böbrektenmiş. biraz daha dayanır ama biran önce doğum olması lazım dedi. doktorum da sonuçlara göre biraz daha bekleyebiliriz ama sen de biraz çabuk doğur böbrek sorun çıkarıyor bak dedi
kızlar size bişey soracagım ben bugun doktora gittim normal normal diye heveslenirken haftaya gel alalım dedi sezeryanla.ben normal istiyorum bebek kilolu diye alalım deyince kafam karıştı.ne yapsam ki ya öyle tanıdıgınız bildiginiz varmı bebegi kilolu olupta mecburi giren.yada kilolu dogum yapan.devlet hastanesine gidip sancıyı çekip çekip sonra yine sezeryan olmaktan korkuyorum.ama eger bebek gününü tamamlarsa onu beklersek 20 gün var daha ve 5 kiloyu bulur gibi((
canım sen hangi hastaneye gidiodun eskiler derki kilolu bebek daha kolay doğar rahatça çıkar derler die ama 4 ü geçmediği müddetce bence normal doğum yapabilirsin gibii benim annem 14 yıl önce kardeşimi 5 kilo doğurmuş nasıl becerdiysee
canım ben bilgiye gidiyorum işte selçuk bey.bende normali çok istiyorum.benim eşimde 5 kilo dogmuş :)
çatı muayenesi fln demedi olmadım.37+1deyim ve 4 kilo olmuş.daha 3 hafta gibi bi zaman varmerhaba,
bebeğiniz kaç kilo şuanda? benim de oldukça kilolu çıkıyordu. 2 haftadır durdu gibi mesela. 2 hafta önce 3200 gr civarıydı. hala o arada geziniyor. ama haftam erken olmasına rağmen doktorum hiç sezeryandan bahsetmedi bana. hatta sabırlı olursan çok rahat normal doğurursun dedi. tabi çatı vs gibi etkenleri de doktorunuz incelemiştir herhalde değil mi? bence ona güvenin eğer şimdiye kadar bir problem yaşamadıysanız...
tamam canım hatırladım kusura bakma şimdiki dr lar hep sezeryancı gibi bi şey çıksada sezeryana alsam die mi düşünüolar acaba bazen bende gidim sezeryan olum gelim diorum ama herşeyin normali güzel çok kararsızım ben daha ne kadar beklicem yılbaşını bekliodum 2012 olsun die bugün annem aradı 5 ocak kardeşimin doğum günü onuda atlatalım dedi bende çocuğum artık küscek onu bekle bunu bekle bensiz kutluonuz herşeyi dicek dedim ama galiba 5 ocağıda geçircez;(
valla öylemi diye düşünüyo insan bi.ilk doktoruma gidecegim onunla konuşayım bi çatımıdır nedir o baksın o fikir versin bana.birde devlete giderim devlette sorun çıkarmıyo kilo fln ama davranış şekilleri ters oluyo.yinede ters bile olsalar bi gidicem.ahh ilk doktorumun dogum ücreti çok olmasa...
merhaba kızlar
doktordan geldim şimdi minik erkeğim 3000gr olmuş suyu normalmiş herşey yolunda dedi doktorum. hatta sana çok güzel bir haberim var bebeğinin başı kanala girmiş artık yüzünü göremiyorum ama bebeğin seni hiç üzmüyor güzel güzel hazırlanıyor normal doğuma dediyüzünü görmem çok önemli değil zaten artık nasılsa yakında kendisini görcem iyi olsun bana yeter
doğum öncesi tahlillerim de yapıldı herşey yolundaymış. böbreğime tekrar baktı doktorum böbreğin durumu hiç iyi değil dedi ürolojiye yolladı doktor pek beğenmedi biraz daha büyümüş bu aralar mide bulantım kusmalarım çoktu böbrektenmiş. biraz daha dayanır ama biran önce doğum olması lazım dedi. doktorum da sonuçlara göre biraz daha bekleyebiliriz ama sen de biraz çabuk doğur böbrek sorun çıkarıyor bak dedi
Arkadaşım da selçuk beye gidiyor benden 1 hafta geride. Doktor bebeğin kilolu doguramazsın günü dolmadan sezeryan demiş. Selçuk bey hep sezeryancı. Bana kalırsa bir başka doktora daha git ve sor gerçekten kilolumu ve normal doğum ihtimali yokmu? Selçuk bey herkese öyle diyor adam sezeryan taraftarı. Kuzenimde orada doğum yaptı selçuk beye kalsa 2 hafta önceden sezeryan ile alacaktı. Kafanı karıştırmak istemem ama bence bir başka doktora daha git hemen sezeryan olma.niye kimse cevap vermiyooooooooooooooo(((
son sayfaya ancak gelebildim canım, normal istiyorsan başka bir doktorun da fikrini alman iyi olabilir, bişe kaybetmezsin herhalde, en fazla kafan karışabilir o da şimdiden karışık zaten, diğer doktor da aynı şeyi söylersen kararsızlığın da geçer kendini iyi hissedersinniye kimse cevap vermiyooooooooooooooo(((
Arkadaşım da selçuk beye gidiyor benden 1 hafta geride. Doktor bebeğin kilolu doguramazsın günü dolmadan sezeryan demiş. Selçuk bey hep sezeryancı. Bana kalırsa bir başka doktora daha git ve sor gerçekten kilolumu ve normal doğum ihtimali yokmu? Selçuk bey herkese öyle diyor adam sezeryan taraftarı. Kuzenimde orada doğum yaptı selçuk beye kalsa 2 hafta önceden sezeryan ile alacaktı. Kafanı karıştırmak istemem ama bence bir başka doktora daha git hemen sezeryan olma.
suni sancıyı açılman yoksa veriyorlar. Benim suyum gelmişti sancım gelmemişti, akşam 8den sabah 12ye kadar bekledi doktor, sonra bebek zarar görmesin diye suni sancı verdi.
dayanılmayacak bir acı değil. benim için adet sancımın yoğunlaşmış hali gibiydi. nasıl ki adet sancısında yumurtalıklar, rahim zonkluyor ya,aynı o şekilde sızlıyor, zonkluyor. son 1-2 saatinde evet acı artıyor ama zaten o sancılar ıkınmanızı tetikliyor. ben epidural konusunda çok kararsızdım, anestezi ya da sezaryen da hiç istemiyordum, o yüzden kendimi en yoğun sancıya hazırlamıştım, belki de o yüzden zor gelmedi.
günaydın kızlar:26:
ben hala doğuramadım yaaa. dün sabah nişan geldi koştura koştura hastahaneye gittik çantalarla. ama nerdeeehiç sancım çıkmadıki ve sadece 1 cm açılmış. doktor tekrar eve gönderdi iki gün içinde düzenli sancıların olmazsa ya da suyun gelmezse ya da çok kanaman olmazsa gelme dedi. bende yarını bekliyorum ama şaka gibi, sancılarım var özellikle geceleri ama düzenli değil, kanamam var ped takıyorum sürekli çok fazla değil ama az az geliyor. gecede uyuyamıyorum hiç.. korkuyorum yaa sezeryanmı olsam annemde sen bu gidişle normal doğuramazsın boşuna sunni sancı çekme diyor:18: yarın sabah zaten randevum vardı ona gideceğiz eğer öncesinde birşey olmazsa. korkuyorum yaaaa ama yarın heralde normal ya da sezeryan bir şekilde doğurtacaklar beni.
kızlar nasılsınız 24 aralıkta kızım dünyaya geldi epidural normal doğum ilegiremedim o süre boyunca malum dikişlerimden sandalyeye oturamıyordum ama şimdi çok rahatım ,darısı bekleyenlere inşallah
bugün bizim evlilik yil dönümümüz.
merhaba kızlar
niye kimse cevap vermiyooooooooooooooo(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?