2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hakan çokerin doğal doğum diye sitesi var ya çok güzel doğum hikayeleri var ya okudukça bir güven geldi bana gaza gelip şimdi doğurcam yani okadar bir göz atın derim ohh cesaret verdi bana

bende okudum çok güzel hikayeler var,rosinettanın arkadaşı suda doğum yapmış onun hikayesini okudum ama kaç paraya mal oldu çok merak ediyorum :44:

bende okudum çok güzel hikayeler var,rosinettanın arkadaşı suda doğum yapmış onun hikayesini okudum ama kaç paraya mal oldu çok merak ediyorum :44:

10.000 civarında demişti yanlış hatırlamıyosam.

Son düzenleme:
bencede görünmeliyim kesinlikle.kesimci selçuk:)))

ben o konuda sanslıyım herhalde dr um daha bana sezeryan lafını bile etmedi. normal epidurali desteklıyo dr um. doğumu yavaşlatıyomus diye duydum dedim oda 5 saat ağrılı acılı bi sancımı istersin yoksa 10 saat güzel güzel yatarak sancı hissetmeyerek sancı cekmeyımı dedi. bişey diyemedim.

hangi şehirdeydin ?:::)))

evet kurabiye şimdi poşetlere koyucam ve kurdale kalp ekl,cem tekrar fotoğrafını eklerim gelen çocuklulara vericem şekerle birlikte

çok güzel görünüyolar paketleince eminim daha da güzel olacaklar ama doğum vakti belli miydi bayatlamazlar mı :44:

10.000 civarında demişti yanlış hatırlamıyosam.

herkesin o kadar maddi imkanı olsa doğum için herkes yapardı heralde

normal doğum bilmiyorum ne zaman olur ama şansa canım yapmak istedi hazırlıcam bakalım şimdi dinleniyorum 3-5 adet paketledim birazdan devam edicem

Canım gecmis olsun kan gelmesi nisan bozulması oluyo derler yarın mutlaka git doktora hayırlısı tabi yarın belli olur durumun artik

Artık aralık annesiyim Gece hastaneye gittim,ve doğum sancısı dedi doktor.Açılmam yoktu.Doğumu durdurmak için 4 serum yedim ;ama nst de sancılar devam etti. Ve 22 Aralık sabahı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. 36.haftamızda doğdu,çok şükür şuan oğlumun durumu iyi.Darısı başınıza arkadaşlar (Ama erken doğum olmasın benim gibi )

normal doğum bilmiyorum ne zaman olur ama şansa canım yapmak istedi hazırlıcam bakalım şimdi dinleniyorum 3-5 adet paketledim birazdan devam edicem

ne güzel ben daha bakamadım bile aslında becerip yapmak daha da güzel tarifini paylaşırmısın mümkünse tabi

hayırlı olsun canım ikinizde sağlıklıksanız varsın erken olmuş olsun doğum bilgilerini ve hikayeni paylaşırsan limonata seni listemize eklerr

Allah analı babalı büyütsün... Sağlıklı uzun ömürler versin. Ne güzel kurtulmuşsun bizim ki sınırları zorluyor 40. hafta biticek gelmeye niyeti yok

kızlar çogunuz burdasınız bana yardımcı olun ?

canım merhaba Allah başta hepimizin yardımcısı olsun.

Malesef artık insan hayatının önemi kalmamış para para para tek düşüncesi insanların sağlığın ikinci planda

ama bence bebeğin çok fazla kilolu değil benm bi tanıdığım 4500 kg ile normal doğum yaptı.

Bence devlete git derim en azından orda doğurmasan bile bi çatı muayenesi yapsınlar ne kadar çok suratsız da olsalar

en azından sana daha iyi bilgi vereceklerini sanıyorum. Arkadaşlarının yardımı ile yaşadığın şehirde belki güzel bir hastane bulabilirsin

Kızlar selam. Dün sabah 6 da tuvalete kalktığımda çamaşırım ıslak, eşofmanım nemliydi. Hazırlıkları yapıp hastaneye gittik. Ebe,beni doğumhaneye aldı muayene etmek için. İnim inim inledim, ancak bi parmağını sokabilmiş, arada tekmelemişim can havliyle. Anlayamadı açıklık olup olmadığını sayemde. Ardından pede turnusol kagıdı koydular ama suyun devamı gelmedi. Nstye bağlandım, onda da bebek aşırı hareketliydi. Tüm bunların sonunda ultrasona girdim ve bebeğimin ters durduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle nst sırasında döndü :-( Cumartesi randevum var, doktorum 38+3 e kadar bekleyelim dedi,dönmezse sezaryan. Zaten muayeneden iyice kopardım ortalığı, normal nasıl olur bilmiyorum. O gelen sıvı neydi hala çözemedik, terledim herhalde. Dua edin de bebeğim tekrar doğum kanalına girsin :-(

inşallah son günlerini bekleyen anneler bebeklerini saglıklı sıhatli kucaklarına alırlar.... benimde 9 günüm var sezeryan artık geceleri uyuyamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…