- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.461
canım merhaba Allah başta hepimizin yardımcısı olsun.
Malesef artık insan hayatının önemi kalmamış para para para tek düşüncesi insanların sağlığın ikinci planda
ama bence bebeğin çok fazla kilolu değil benm bi tanıdığım 4500 kg ile normal doğum yaptı.
Bence devlete git derim en azından orda doğurmasan bile bi çatı muayenesi yapsınlar ne kadar çok suratsız da olsalar
en azından sana daha iyi bilgi vereceklerini sanıyorum. Arkadaşlarının yardımı ile yaşadığın şehirde belki güzel bir hastane bulabilirsin
sagol dilopolo haklısınız en iyisi öyle bizde eşimle ona karar verdik.bugun de devlete baktıracagız bi
Kızlar selam. Dün sabah 6 da tuvalete kalktığımda çamaşırım ıslak, eşofmanım nemliydi. Hazırlıkları yapıp hastaneye gittik. Ebe,beni doğumhaneye aldı muayene etmek için. İnim inim inledim, ancak bi parmağını sokabilmiş, arada tekmelemişim can havliyle. Anlayamadı açıklık olup olmadığını sayemde. Ardından pede turnusol kagıdı koydular ama suyun devamı gelmedi. Nstye bağlandım, onda da bebek aşırı hareketliydi. Tüm bunların sonunda ultrasona girdim ve bebeğimin ters durduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle nst sırasında döndü :-( Cumartesi randevum var, doktorum 38+3 e kadar bekleyelim dedi,dönmezse sezaryan. Zaten muayeneden iyice kopardım ortalığı, normal nasıl olur bilmiyorum. O gelen sıvı neydi hala çözemedik, terledim herhalde. Dua edin de bebeğim tekrar doğum kanalına girsin :-(
Gunaydin. Cnm...dun bnm kontrolum vardi ya bebegim 177gr daha almis iki gundeOyuzden hicbtartilmadim.ne gzeul senin bebek kanala girmis..benimki neden grmedikii
lymonataa senin paylaşımınıda okudm cnm inşallah daha kötüleşmessin bebegini kucagına alırsın.bende kontrolden geldim benimde moralim bozuk yaasezeryan dedi gözümün içine içine
maşallah ne uslu oğlun üzmüyor annesiniböbrek için de geçmiş olsun, artık kanala da girdiğine göre herhalde yürüyüştür hurmadır derken doğurursun çok beklemezsin di mi
Gunaydin. Cnm...dun bnm kontrolum vardi ya bebegim 177gr daha almis iki gundeOyuzden hicbtartilmadim.ne gzeul senin bebek kanala girmis..benimki neden grmedikii
günaydın herkesedün aksam yenı dogum yapmıs arkadasıma gittik ayy bebişi gördm ne kadar tatlı yaaaaaaa emişip duruyorlar annesiyle allahım normal dogumuda o kadar güzel olmuski çok özendim inşallah benimde öyle olur
günaydın canım ayyyy darısı bizim başımıza
günaydın herkesedün aksam yenı dogum yapmıs arkadasıma gittik ayy bebişi gördm ne kadar tatlı yaaaaaaa emişip duruyorlar annesiyle allahım normal dogumuda o kadar güzel olmuski çok özendim inşallah benimde öyle olur
günaydın canımmmm
ne güzel, inşallah en doğru zamanda biz de yavrularımıza kavuşur hasret gideririz.
çok özledik artık(
sağlıkla gelmelerini bekliyoruz ama vakit bir türlü geçmiyorrr.
cnm bende dün kontroldeydim benimde daha inmemiş...soluna yat dedi doktorum sürekli..sanırım girsin diye..
kilosu ne olmuş bebişin peki???
benımde iice kasılmalarm arttı hergün biraz daha fazla oluo sankıbakalım 1 hafta daha beklermı bilmiyorum hayırlısı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?