2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol dilopolo haklısınız en iyisi öyle bizde eşimle ona karar verdik.bugun de devlete baktıracagız bi

bende de aynisi oldu sivi aldilar bir demir takti rahim agzina öyle sivi dan örnek aldi hemen testin sonucunu söyledi akintibu dedi amino sivi degil bir daha aysnisi olurssa gel dedi.

kendini kasmissin canim belki bebek de ondan yukari cikti sakin olsaydin.

Gunaydin. Cnm...dun bnm kontrolum vardi ya bebegim 177gr daha almis iki gundeOyuzden hicbtartilmadim.ne gzeul senin bebek kanala girmis..benimki neden grmedikii

Gunaydin. Cnm...dun bnm kontrolum vardi ya bebegim 177gr daha almis iki gundeOyuzden hicbtartilmadim.ne gzeul senin bebek kanala girmis..benimki neden grmedikii

cnm bende dün kontroldeydim benimde daha inmemiş...soluna yat dedi doktorum sürekli..sanırım girsin diye..
kilosu ne olmuş bebişin peki???

lymonataa senin paylaşımınıda okudm cnm inşallah daha kötüleşmessin bebegini kucagına alırsın.bende kontrolden geldim benimde moralim bozuk yaa sezeryan dedi gözümün içine içine

canım benim moralini bozma başka bir doktora daha görün çatı muayenesi yaptırmadan kabul etme bence. çünkü herkesin yapısı farklı bazıları 2buçuk kilo bebeği zor doğururken bazıları 4 ve üstünü rahat doğurabiliyor çatı yapılarından dolayı. ama başka bir doktor da kontrolden sonra sezeryan derse bozma moralini yeter ki bebeklerimiz iyi olsun mecbur kalırsak sezeryan olucaz hepimiz meleklerimiz için. ama umarım normal doğum yapma şansımız olur canım.

maşallah ne uslu oğlun üzmüyor annesini böbrek için de geçmiş olsun, artık kanala da girdiğine göre herhalde yürüyüştür hurmadır derken doğurursun çok beklemezsin di mi

evett çok uslu benim oğlum birde yerli yersiz tekmelemese doktorum da şimdi çok uslu çıkınca sorarım ben size diyor galiba dedi ben de çok sorun çıktı canım hamilelikte hepsi anneyle ilgiliydi ama şükür meleğim iyiydi hep doktorum da diyor ki bebekler hisseder sen bukadar sorun yaşarken birde ben üzmeyim annemi demiştir diyor
canım ya erken doğum riskim vardı ya benim hurma sakın yeme demişti doktorum ama artık yesemmi acaba haftam okadar erken değil dimi artık. doğurasım var çok

günaydın canım
maşallah bebişine kanala girmedi diye de takma belli olmuyormuş ne zaman olacağı doğum anında bile oluyormuş oyüzden kanalda olmaması çok önemli değil bence aşağı insin doğum pozisyonu alsın yeter
amaa bir sorum olacak kızlar bebeğin kanala girmesi ne demek yani tamam aşağı inmişti doğum pozisyonundaydı ama şimdi hadi gözünaydın kanala girmiş dedi doktorum. bundan doğumun ne kadar zamanda olacağını anlayabilirmiyiz yoksa hiç belli olmazmı

günaydın herkesedün aksam yenı dogum yapmıs arkadasıma gittik ayy bebişi gördm ne kadar tatlı yaaaaaaaemişip duruyorlar annesiyle allahım normal dogumuda o kadar güzel olmuski çok özendim inşallah benimde öyle olur

slm arkdslar ben de nısan annesı olcam ıns ank.da dogum yapan war mı warsa hangı hastane de yaptınız ben istanbulda yasıyorum ama bı aksılık olmazsa ıns dogum için ankaraya gtcem yardımcı olursanız sewınırım sewgıler

günaydın canımmmm

ne güzel, inşallah en doğru zamanda biz de yavrularımıza kavuşur hasret gideririz.

çok özledik artık (

sağlıkla gelmelerini bekliyoruz ama vakit bir türlü geçmiyorrr.

günaydın canımmmm

ne güzel, inşallah en doğru zamanda biz de yavrularımıza kavuşur hasret gideririz.

çok özledik artık (

sağlıkla gelmelerini bekliyoruz ama vakit bir türlü geçmiyorrr.

benımde iice kasılmalarm arttı hergün biraz daha fazla oluo sankıbakalım 1 hafta daha beklermı bilmiyorum hayırlısı:18:

cnm bende dün kontroldeydim benimde daha inmemiş...soluna yat dedi doktorum sürekli..sanırım girsin diye..
kilosu ne olmuş bebişin peki???

2988 olmus cnmDr inmesiyle ilgili bisey demedi ama..napalim vakitlice gelsinde muhim dill..

Lymonata canim istersen druna sor hurma olayini yada 38olda ole cnm..ne kdr kalirsa o kdr iyi buyurmus tanalarimiz...

benımde iice kasılmalarm arttı hergün biraz daha fazla oluo sankıbakalım 1 hafta daha beklermı bilmiyorum hayırlısı:18:

benim de sık sık karnım sertleşiyor, çok susuyorum su içme miktarım iyice arttı tabi wc ihtiyacı da...

bir de hergün yaklaşık 4-5 kez belime ağrı giriyor karnıma doğru yayılıyor adet sancısına çok benziyor...

tabii her defasında hevesleniyorum geliyor mu acaba diye ama oğlum kıpır kıpır hımmm gelmiyoo diyorumm yalancı sancılar diyip oturuyorum geri.

sabah hastane çantalarımızı indirdik araba eşimle, hala araç kullanıyorum dolayısıyla ola ki acil bir durumda eşim yanımda olmazsa çantaları taşıyamayacağımdan arabada durmaları daha mantıklı gibi geldi.

bu arada kızlar bebeklerimizin uyku setlerini açıp serdiniz mi yoksa hastaneden gelince mi beşiklerine sermeyi düşünüyorsunuz??*

Ben kararsız kaldım bu konuda.

Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…