- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.481
Artık aralık annesiyimGece hastaneye gittim,ve doğum sancısı dedi doktor.Açılmam yoktu.Doğumu durdurmak için 4 serum yedim ;ama nst de sancılar devam etti. Ve 22 Aralık sabahı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. 36.haftamızda doğdu,çok şükür şuan oğlumun durumu iyi.Darısı başınıza arkadaşlar (Ama erken doğum olmasın benim gibi )
2988 olmus cnmDr inmesiyle ilgili bisey demedi ama..napalim vakitlice gelsinde muhim dill..
Lymonata canim istersen druna sor hurma olayini yada 38olda ole cnm..ne kdr kalirsa o kdr iyi buyurmus tanalarimiz...
günaydın herkesedün aksam yenı dogum yapmıs arkadasıma gittik ayy bebişi gördm ne kadar tatlı yaaaaaaa emişip duruyorlar annesiyle allahım normal dogumuda o kadar güzel olmuski çok özendim inşallah benimde öyle olur
Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis
benim de sık sık karnım sertleşiyor, çok susuyorum su içme miktarım iyice arttı tabi wc ihtiyacı da...
bir de hergün yaklaşık 4-5 kez belime ağrı giriyor karnıma doğru yayılıyor adet sancısına çok benziyor...
tabii her defasında hevesleniyorum geliyor mu acaba diye ama oğlum kıpır kıpır hımmm gelmiyoo diyorumm yalancı sancılar diyip oturuyorum geri.
sabah hastane çantalarımızı indirdik araba eşimle, hala araç kullanıyorum dolayısıyla ola ki acil bir durumda eşim yanımda olmazsa çantaları taşıyamayacağımdan arabada durmaları daha mantıklı gibi geldi.
bu arada kızlar bebeklerimizin uyku setlerini açıp serdiniz mi yoksa hastaneden gelince mi beşiklerine sermeyi düşünüyorsunuz??*
Ben kararsız kaldım bu konuda.
slm arkdslar ben de nısan annesı olcam ıns ank.da dogum yapan war mı warsa hangı hastane de yaptınız ben istanbulda yasıyorum ama bı aksılık olmazsa ıns dogum için ankaraya gtcem yardımcı olursanız sewınırım sewgıler
dört karıs derken dört parmak boşluk anlamında mı söyledın cnm anlayamdım da
onu ben de duydum ya yaptım hattadoktoruma da dedim benim oğlan indi galiba 4 parmak boşluk var bakın dedim adam boş boş baktı suratım şok geçirdi galiba ben diyorum sana bebek aşağıda kanala da girmiş sen hala nelerle uğraşıyorsun bana inanmıyormusun parmak hesabı yapıyorsun dedi
benim de sık sık karnım sertleşiyor, çok susuyorum su içme miktarım iyice arttı tabi wc ihtiyacı da...
bir de hergün yaklaşık 4-5 kez belime ağrı giriyor karnıma doğru yayılıyor adet sancısına çok benziyor...
tabii her defasında hevesleniyorum geliyor mu acaba diye ama oğlum kıpır kıpır hımmm gelmiyoo diyorumm yalancı sancılar diyip oturuyorum geri.
sabah hastane çantalarımızı indirdik araba eşimle, hala araç kullanıyorum dolayısıyla ola ki acil bir durumda eşim yanımda olmazsa çantaları taşıyamayacağımdan arabada durmaları daha mantıklı gibi geldi.
bu arada kızlar bebeklerimizin uyku setlerini açıp serdiniz mi yoksa hastaneden gelince mi beşiklerine sermeyi düşünüyorsunuz??*
Ben kararsız kaldım bu konuda.
zaten iice sapıttık dogurana kadar daha neler yapcz cook merak edıom
Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis
canım kandırıolar bizi vallauyku setını ben artık haftasonu gibi sermeyi düşünüyorum gelınce hemen yatırıveririm tabı ne kadar bekleyecgmz belli degil
canım merhaba
ben serdim bebeğimin uyku setini cibinliğini falan da taktım herşeyini hazırladım ne kadar tozlanabilir ki bişey olmaz bence dayanamam zaten yapmadanhaftasonu da genel temizlik var ozaman park yatağını da kurcam onun uyku setini de sercem canım hazır olsun belki oğluşum özenir içinde yatmaya da gelir
onu ben de duydum ya yaptım hattadoktoruma da dedim benim oğlan indi galiba 4 parmak boşluk var bakın dedim adam boş boş baktı suratım şok geçirdi galiba ben diyorum sana bebek aşağıda kanala da girmiş sen hala nelerle uğraşıyorsun bana inanmıyormusun parmak hesabı yapıyorsun dedi
kursak boşluğu nere ki? ben ne tarafa ölçersem ölçeyim 4 karış çıkmaz, kısa boylu da değilim ama:)
canlarım o zaman ben de haftasonuna kadar bekleyeyim temizlik var yine hafta sonu ondan sonra sereyim bari :)) c.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz, ona göre
bir yol izlerim
canlarım o zaman ben de haftasonuna kadar bekleyeyim temizlik var yine hafta sonu ondan sonra sereyim bari :)) c.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz, ona göre
bir yol izlerim
canım bana dedikleri göğsünün altına koyuyorsun elini göbeğinle göğsünün altı arasında 4 parmak varsa bebek aşağıya inmiş doğum yaklaşmış demekmişbilmiyorum aynı şeydenmi bahsediyoruz ama ben de böyle duymuştum
hmm benim kaburga bölgem bi çoklarına göre uzun, o yüzden baştan beri arası açıktı zaten, zaten gören bütün teyzeler ay senin karnın aşağıda erken doğurursun diyip ürkütmeye çalışıyorlardı beni, ben de sallamıyordum, neyse ki doğurmadım henüz, büyüsün güzel güzel kızcağızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?