2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bilgilerini ve eğer istersen doğum hikayeni şuraya yazabilir misin, arada kaybolmasın:)

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi.html

2988 olmus cnmDr inmesiyle ilgili bisey demedi ama..napalim vakitlice gelsinde muhim dill..

Lymonata canim istersen druna sor hurma olayini yada 38olda ole cnm..ne kdr kalirsa o kdr iyi buyurmus tanalarimiz...

canım hurmayı bana çok önceden söylemişti yeme diye. sonra bir daha sormadım ama yemem heralde zaten erken gelecek diyor adam kanala da girmiş daha fazla zorlamayım miniğimi haftamız da çok fazla değil çünkü 37.haftaya kadar dursun sonra gelsinnnnnn

Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis

dört karıs derken dört parmak boşluk anlamında mı söyledın cnm anlayamdım da

canım merhaba
ben serdim bebeğimin uyku setini cibinliğini falan da taktım herşeyini hazırladım ne kadar tozlanabilir ki bişey olmaz bence dayanamam zaten yapmadan haftasonu da genel temizlik var ozaman park yatağını da kurcam onun uyku setini de sercem canım hazır olsun belki oğluşum özenir içinde yatmaya da gelir

canım kandırıolar bizi vallauyku setını ben artık haftasonu gibi sermeyi düşünüyorum gelınce hemen yatırıveririm tabı ne kadar bekleyecgmz belli degil

merhaba,
ben de ankarada doğum yapacağım, özel sigortan varsa güven hastanesini tavsiye ederim, ben de orda doğuracağım, kendi muayenehanesine sahip kadın doğumcu babası olan arkadaşım da orda doğuracak, bi çok kişi de orayı tavsiye ediyor. özel sigortan yoksa ama yine de özelde doğurmak istiyorsan yine düşünebilirsin aslında çünkü fiyatları da medicana tobb gibi hastanelere göre daha uygunmuş.
sgk kullanacaksan lokman hekim ve zekai tahir buralarda en çok duyduğum hastaneler, onları bi araştır istersen

dört karıs derken dört parmak boşluk anlamında mı söyledın cnm anlayamdım da

onu ben de duydum ya yaptım hatta doktoruma da dedim benim oğlan indi galiba 4 parmak boşluk var bakın dedim adam boş boş baktı suratım şok geçirdi galiba ben diyorum sana bebek aşağıda kanala da girmiş sen hala nelerle uğraşıyorsun bana inanmıyormusun parmak hesabı yapıyorsun dedi

zaten iice sapıttık dogurana kadar daha neler yapcz cook merak edıom

ben serdim ama üstüne de bi çarşaf örttüm tozlanmasınlar diye. doğuma kadar kayınvalidemlerde kalıcaz ne olur ne olmaz diye o yüzden onları hazır edip öyle çıktım evden

Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis

kursak boşluğu nere ki? ben ne tarafa ölçersem ölçeyim 4 karış çıkmaz, kısa boylu da değilim ama:)

canım kandırıolar bizi vallauyku setını ben artık haftasonu gibi sermeyi düşünüyorum gelınce hemen yatırıveririm tabı ne kadar bekleyecgmz belli degil

canlarım o zaman ben de haftasonuna kadar bekleyeyim temizlik var yine hafta sonu ondan sonra sereyim bari :)) c.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz, ona göre

bir yol izlerim

o zaman karış değil parmak mı ölçücez, kursak boşluğu da o halde göğüsle karın şişliği arası oluyor öyle mi? parmak olunca da aylardır inmiş anlamına geliyor benimki, pek standartlara uymuyorum galiba ben:44:

kursak boşluğu nere ki? ben ne tarafa ölçersem ölçeyim 4 karış çıkmaz, kısa boylu da değilim ama:)

canım bana dedikleri göğsünün altına koyuyorsun elini göbeğinle göğsünün altı arasında 4 parmak varsa bebek aşağıya inmiş doğum yaklaşmış demekmiş bilmiyorum aynı şeydenmi bahsediyoruz ama ben de böyle duymuştum

canlarım o zaman ben de haftasonuna kadar bekleyeyim temizlik var yine hafta sonu ondan sonra sereyim bari :)) c.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz, ona göre

bir yol izlerim

ben de öyle yapıcam canım haftasonu temizlikten sonra bitircem bütün hazırlıkları sonra iyice ağırlaşırım zaten kalmasın sonraya ne zaman geleceği de belli değil. odasının uyku setini falan serdim ama ben dayanamadım temizlikten sonra da park yatağını kurarım çooooook güzel bu hazırlıklar yaaa

hmm benim kaburga bölgem bi çoklarına göre uzun, o yüzden baştan beri arası açıktı zaten, zaten gören bütün teyzeler ay senin karnın aşağıda erken doğurursun diyip ürkütmeye çalışıyorlardı beni, ben de sallamıyordum, neyse ki doğurmadım henüz, büyüsün güzel güzel kızcağızım

sağolsun o teyzeler bana da hep aynı şeyi söylediler hiç de takmadım ama gerçekten de bebişi başından beri aşağıda taşıyorum kadınlar haksız da değil hani

herkese günaydıınlarr. canım sen iyi sormuşsun benim doktora bi şey sorulmuyor ki asık suratlının teki.dün bana da kanala girmemiş ama çok yakın her an girebilir dedi.Ayrıca benim de kursak ile göbiş arası 4parmaktan daha fazla açık.İnşlh bu hafta doğururum.Gerçi eşim kızdı dün bana vitamini içmediğim için oğluşum sadece 40 gr. almış halbuki her hafta 200 gr. alıyordu.Şöyle 3.5 u geçsin öyle doğurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…