- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.501
dört karıs derken dört parmak boşluk anlamında mı söyledın cnm anlayamdım da
Kızlar selam. Dün sabah 6 da tuvalete kalktığımda çamaşırım ıslak, eşofmanım nemliydi. Hazırlıkları yapıp hastaneye gittik. Ebe,beni doğumhaneye aldı muayene etmek için. İnim inim inledim, ancak bi parmağını sokabilmiş, arada tekmelemişim can havliyle. Anlayamadı açıklık olup olmadığını sayemde. Ardından pede turnusol kagıdı koydular ama suyun devamı gelmedi. Nstye bağlandım, onda da bebek aşırı hareketliydi. Tüm bunların sonunda ultrasona girdim ve bebeğimin ters durduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle nst sırasında döndü :-( Cumartesi randevum var, doktorum 38+3 e kadar bekleyelim dedi,dönmezse sezaryan. Zaten muayeneden iyice kopardım ortalığı, normal nasıl olur bilmiyorum. O gelen sıvı neydi hala çözemedik, terledim herhalde. Dua edin de bebeğim tekrar doğum kanalına girsin :-(
Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis
Benimkini de geçen bir kadın söyledi sancıları çektiği halde bayanın bebişi aşağı inmemiş ve sezeryana almışlar.Baktı bana senin ki midenden aşaı inmiş bayağa dedi.Demek ki bi bildikleri varya 2 gün önce ablamda dedi hatta bendede baktı yok daha 4 karış olmadı dedi olsun atık ya doğurmak istiyorum
Benimkini de geçen bir kadın söyledi sancıları çektiği halde bayanın bebişi aşağı inmemiş ve sezeryana almışlar.Baktı bana senin ki midenden aşaı inmiş bayağa dedi.Demek ki bi bildikleri varyalnız benimki nerdeyse 1 haftadır böyle ama hala gelmedi oğluşum her NST de sancı çıkardı.Sancılarımda çok az çıktı.Kendimi de iyi hissediyorum acaba doğum enerjisi mi bu?:44::44:
herkese günaydıınlarr.canım sen iyi sormuşsun benim doktora bi şey sorulmuyor ki asık suratlının teki.dün bana da kanala girmemiş ama çok yakın her an girebilir dedi.Ayrıca benim de kursak ile göbiş arası 4parmaktan daha fazla açık.İnşlh bu hafta doğururum.Gerçi eşim kızdı dün bana vitamini içmediğim için oğluşum sadece 40 gr. almış halbuki her hafta 200 gr. alıyordu.Şöyle 3.5 u geçsin öyle doğurayım
ayy evet yanlis yazmisimmm ahahha bide dusunsene 4 karis oldugunuuu.
Lymonata senin 4parmak saa yakin kuzumm seninn
sabahtan beri mide bulantısndan ölüyorum yaaaaa
Aynen canım yaa bu son haftalar bana da iyi gelmedi.Ne bileyim son haftalarda rahatsızlıklarım artınca ben erken gelecek sanıyordum.Şimdi de yerine sevdi oğluşum sanırımkeyfine bakıyor belirtiler azaldı.Geceleri sancım olurdu o da olmuyor artık.İyi mi kötü mü anlayamadım.Artık sıkıldım sanırım gelsin istiyorum.Ne zaman doğacak diye soranlara bile sinir oluyorum.Halbu ki iki haftam var daha ama bana iki ay gibi geliyor.Evde durmak bana hiç iyi gelmedi.Okulda daha çabuk zaman geçiyordu sanki.Şöyle birdenbire gelse de oğlum bizi şaşırtsaişte bundan çok korkuyorum feryalcim yapsikolojim bozuldu galiba benim
günaydın canım...
aynı doktora gittiğimiz arkadaşlarım da var canım mesela onlar ne kadar asık suratlı ya da bişey sorulmuyor falan diyorlar bazen ozaman çok şaşırıyorum çünkü bana göre benim doktorum harika bir insan. şimdiye kadar hiç tedirgin olmadım yanında hep güle oynaya esprilerle geçiyor kontrolüm beni de neşelendiriyor rahatlatıyor eşimle de araları çok iyi en saçma soruma bile sıkılmadan cevap veriyor ben böyle derken başka bir arkadaşım aa hiç öyle değil diyebiliyor her doktor her hamileye iyi gelmiyor demekkibizim elektriğimiz tuttu. dün tekrar sordum doğumda kesin olacaksınız dimi dedim tabiki olcam saat kaç olursa olsun yanında olucam sen yeter ki ben normal doğum yapmak istiyorum de dedi. valla bir eşim olmadan birde siz olmadan doğurmam dedim eşin olmadan bende girmem doğuma çok laf sayarsın bana bari o olursa ondan bana sıra gelmez yırtarım dedi
canımm bebişler bazen çok kilo alıyor bazen yavaşlıyor kilo alımı belki öyle bir haftaydı miniğin için kendini hiç suçlama sen ne yaparsan yap bebeklerimiz istediği kadarını alıyor sadece. kilosu ne kadar canım miniğinin eğer sağlığı yerindeyse takılma canım kilosuna doğduklarında yeteri kadar kilo alacaklar zaten
canım neden öyle acaba yediğin birşeymi dokundu üşüttünmü neden oldu acaba? dün ben istifra ettim bayağ ama çok çekirdek yemiştim eşim ona bağladı
merhaba kızlar geçen cumartesi kontrole gittim nstde çok az ağrı çıktı ciddi değil dedi ebe drum bugun yarın bekliyoruz artık dedi bişey olmazsa cumartesi gel yine dedi bakalım hayırlısı
canım neden öyle acaba yediğin birşeymi dokundu üşüttünmü neden oldu acaba? dün ben istifra ettim bayağ ama çok çekirdek yemiştim eşim ona bağladı
sagol dilopolo haklısınız en iyisi öyle bizde eşimle ona karar verdik.bugun de devlete baktıracagız bi
günaydın annecikler doktorum programında kordon kanının saklanması ve kök hücre konusu işleniyo ilginene varsa diye ben saklatmak istiyorum ama çok pahalı
Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis
Aynen canım yaa bu son haftalar bana da iyi gelmedi.Ne bileyim son haftalarda rahatsızlıklarım artınca ben erken gelecek sanıyordum.Şimdi de yerine sevdi oğluşum sanırımkeyfine bakıyor belirtiler azaldı.Geceleri sancım olurdu o da olmuyor artık.İyi mi kötü mü anlayamadım.Artık sıkıldım sanırım gelsin istiyorum.Ne zaman doğacak diye soranlara bile sinir oluyorum.Halbu ki iki haftam var daha ama bana iki ay gibi geliyor.Evde durmak bana hiç iyi gelmedi.Okulda daha çabuk zaman geçiyordu sanki.Şöyle birdenbire gelse de oğlum bizi şaşırtsa
evet limonata yaa bazen bana da çok sıcak geliyor.Gülüyor filan.Ben de son zamanlarda çok gergini ondan mı acaba.İlk başlarda çok sıcak sevecen gelirdi.şimdi geriliyorum tavırlarına.İstiyorum ki bana ben sormadan her şeyi anlatsın.Ama demişlerdi zaten bana sormadan pek bir şey anlatmaz olağandışı bi şey olmadığı sürece ama doktorluğu çok iyi derlerdi.Geçen haftalarda rahatsızlandığımda çok ilgilendi sürekli başıma geldi NST de serum takılı iken.Benim psikoloji bozuldu sanırım.
Bebeğim 3370 gr.Sadec 40 gr. almış bu hafta.Ben de vermişim bir kilo ayrıca.Ne bileyim eleviti bıraktım diye düşünüyorum.Eşim bırakma dr. Bi şey demeden demişti.Haklı çıktı sanırım yeniden başladım.Kilo aldırıyor diye bırakmıştım.:44::44: ama hakikaten aldırıyormuş.Neyse zaten o gidişle 4 kiloyu bulurdu.Biraz yavaşlamış oldu.2 hafta daha beklersek 3.5 geçer zaten.
Kızlar ayrıca benim her sabah kalktığımda demir para kadar bi ıslaklığım oluyor.Akıntı değilbiliyorum.O daha kıvamlı oluyor.Son bir haftadır böyle gece kalktığımda da oluyor.Sanırım sıvı geliyor.Ayağa kaltığımda hissediyorum geldiğini bakıyorum çamaşırıma ki sıvı.Ayrıca kokusu farklı.Sizde de oluyor mu?
ben de öyle yapıcam canım haftasonu temizlikten sonra bitircem bütün hazırlıkları sonra iyice ağırlaşırım zaten kalmasın sonraya ne zaman geleceği de belli değil. odasının uyku setini falan serdim ama ben dayanamadımtemizlikten sonra da park yatağını kurarım çooooook güzel bu hazırlıklar yaaa
evet cnm en iyisi öyle yapbenimde cuma kontrolüm var heyecanla beklıyorum o günü
sabahtan beri mide bulantısndan ölüyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?