2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendini bu kadar kasma canım bebekte hisseder valla yürüyüş yapmaya çalış tekrar döner bebeğin inşallah..

Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis

ya 2 gün önce ablamda dedi hatta bendede baktı yok daha 4 karış olmadı dedi olsun atık ya doğurmak istiyorum

ya 2 gün önce ablamda dedi hatta bendede baktı yok daha 4 karış olmadı dedi olsun atık ya doğurmak istiyorum
Benimkini de geçen bir kadın söyledi sancıları çektiği halde bayanın bebişi aşağı inmemiş ve sezeryana almışlar.Baktı bana senin ki midenden aşaı inmiş bayağa dedi.Demek ki bi bildikleri var yalnız benimki nerdeyse 1 haftadır böyle ama hala gelmedi oğluşum her NST de sancı çıkardı.Sancılarımda çok az çıktı.Kendimi de iyi hissediyorum acaba doğum enerjisi mi bu?:44::44:

Son düzenleme:
kızlar bugün 37+4 olduk oğlumla ama günler ilerledikçe doğum psikolojisi mi ne akşamları çok huzursuzum ,herkesi elkin etmeye çalışıyorum ama akit ilerledikçe ya kanala girmezse ya sancım olmazsa ya su gelmezse ya hiç bi belirti olmasza son dk ya kdr ya sezeryan olursa diye endişelerim arttı nasıl rahatlatıcam kendimi yahu

dün akşam o kadar doğum izledimdi şartlandım heralde belimde kasığımda ağrı zırt pırt wc ye benim oğluşta solda 3 gündür ayrılmıyo ordan ne zaman incek acaba,bugün dr kontrolü var inşallah sancım çıkarda doğururum artık

işte bundan çok korkuyorum feryalcim ya psikolojim bozuldu galiba benim

günaydın canım...
aynı doktora gittiğimiz arkadaşlarım da var canım mesela onlar ne kadar asık suratlı ya da bişey sorulmuyor falan diyorlar bazen ozaman çok şaşırıyorum çünkü bana göre benim doktorum harika bir insan. şimdiye kadar hiç tedirgin olmadım yanında hep güle oynaya esprilerle geçiyor kontrolüm beni de neşelendiriyor rahatlatıyor eşimle de araları çok iyi en saçma soruma bile sıkılmadan cevap veriyor ben böyle derken başka bir arkadaşım aa hiç öyle değil diyebiliyor her doktor her hamileye iyi gelmiyor demekki bizim elektriğimiz tuttu. dün tekrar sordum doğumda kesin olacaksınız dimi dedim tabiki olcam saat kaç olursa olsun yanında olucam sen yeter ki ben normal doğum yapmak istiyorum de dedi. valla bir eşim olmadan birde siz olmadan doğurmam dedim eşin olmadan bende girmem doğuma çok laf sayarsın bana bari o olursa ondan bana sıra gelmez yırtarım dedi
canımm bebişler bazen çok kilo alıyor bazen yavaşlıyor kilo alımı belki öyle bir haftaydı miniğin için kendini hiç suçlama sen ne yaparsan yap bebeklerimiz istediği kadarını alıyor sadece. kilosu ne kadar canım miniğinin eğer sağlığı yerindeyse takılma canım kilosuna doğduklarında yeteri kadar kilo alacaklar zaten

ayy evet yanlis yazmisimmmahahha bide dusunsene 4 karis oldugunuuu.

Lymonata senin 4parmak saa yakin kuzumm seninn

canım 27. haftadan beri erken doğum riskin var dendi ona rağmen bişeyden kısıtlamadım kendimi ve 36.haftam bitmek üzere yani bence benim bebişin yeri rahat sadece dalga geçiyor benimle gelmeye niyeti yok daha şubata kadar kalmasa bari

işte bundan çok korkuyorum feryalcim ya psikolojim bozuldu galiba benim
Aynen canım yaa bu son haftalar bana da iyi gelmedi.Ne bileyim son haftalarda rahatsızlıklarım artınca ben erken gelecek sanıyordum.Şimdi de yerine sevdi oğluşum sanırımkeyfine bakıyor belirtiler azaldı.Geceleri sancım olurdu o da olmuyor artık.İyi mi kötü mü anlayamadım.Artık sıkıldım sanırım gelsin istiyorum.Ne zaman doğacak diye soranlara bile sinir oluyorum.Halbu ki iki haftam var daha ama bana iki ay gibi geliyor.Evde durmak bana hiç iyi gelmedi.Okulda daha çabuk zaman geçiyordu sanki.Şöyle birdenbire gelse de oğlum bizi şaşırtsa

evet limonata yaa bazen bana da çok sıcak geliyor.Gülüyor filan.Ben de son zamanlarda çok gergini ondan mı acaba.İlk başlarda çok sıcak sevecen gelirdi.şimdi geriliyorum tavırlarına.İstiyorum ki bana ben sormadan her şeyi anlatsın.Ama demişlerdi zaten bana sormadan pek bir şey anlatmaz olağandışı bi şey olmadığı sürece ama doktorluğu çok iyi derlerdi.Geçen haftalarda rahatsızlandığımda çok ilgilendi sürekli başıma geldi NST de serum takılı iken.Benim psikoloji bozuldu sanırım.

Bebeğim 3370 gr.Sadec 40 gr. almış bu hafta.Ben de vermişim bir kilo ayrıca.Ne bileyim eleviti bıraktım diye düşünüyorum.Eşim bırakma dr. Bi şey demeden demişti.Haklı çıktı sanırım yeniden başladım.Kilo aldırıyor diye bırakmıştım.:44::44: ama hakikaten aldırıyormuş.Neyse zaten o gidişle 4 kiloyu bulurdu.Biraz yavaşlamış oldu.2 hafta daha beklersek 3.5 geçer zaten.

Kızlar ayrıca benim her sabah kalktığımda demir para kadar bi ıslaklığım oluyor.Akıntı değilbiliyorum.O daha kıvamlı oluyor.Son bir haftadır böyle gece kalktığımda da oluyor.Sanırım sıvı geliyor.Ayağa kaltığımda hissediyorum geldiğini bakıyorum çamaşırıma ki sıvı.Ayrıca kokusu farklı.Sizde de oluyor mu?

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçen cumartesi kontrole gittim nstde çok az ağrı çıktı ciddi değil dedi ebe drum bugun yarın bekliyoruz artık dedi bişey olmazsa cumartesi gel yine dedi bakalım hayırlısı

merhaba kızlar geçen cumartesi kontrole gittim nstde çok az ağrı çıktı ciddi değil dedi ebe drum bugun yarın bekliyoruz artık dedi bişey olmazsa cumartesi gel yine dedi bakalım hayırlısı

selam kızlar, kaç gündür yazamadım.. azbişey geçmişi okumaya çalıştım.. çünkü annem geldisağolsun kaçündür dolapların içinş yerleştir , temizlik yap amale gibiçalışıyoruz.. neyse az kaldı artık en azından eşylarımız yerleşti kızımın dolabını düzenledik ..

doğum yapan tüm arkadaşlarımızın gözü aydın darısı kalanların başına.. inşallah srunsuz firesiz grubumuz tamamlar doğum olayını.

canım neden öyle acaba yediğin birşeymi dokundu üşüttünmü neden oldu acaba? dün ben istifra ettim bayağ ama çok çekirdek yemiştim eşim ona bağladı

geçmiş olsun canım.Sırtını filan mı üşüttün gece acaba?Çk terliyoruz artık hararet basıp gece üzerini açtıysan mideni üşütmüş olabilirsin.Dikkat et kendine.

sagol dilopolo haklısınız en iyisi öyle bizde eşimle ona karar verdik.bugun de devlete baktıracagız bi

bencede eğer ki doktoruna güvenmiyorsan farklı bir göz mutlaka baksın... ama bazen hayat işaretlerle doludur şasını fazla da zorlama derim ben. herşeyin hayırlısı akışına bırak... sezeryan da çok kötü birşey değil. her sezeryan sorunlu her normal doğum sorunsuz olacak diye birşey yok... hakkımızda hayırlısı

Kizlar sizde duydunuz mu bilmiorum ama..eger DOGUMUN YAKLASTİYSA gogus altindan itibaren kursak boslugumuz 4karis olurmus...ben burdaki herkesten duydum...bi olcun isterseniz...eger 4karisiniz dese daha var demekmis

krsak boşluğu neresi ya çok mu cahilim ayrıca 4 karış sayıyorum bacağıma geliyo nerdeyse sanırım 4 parmak???

canım doktorun bilgili olsun işini iyi yapsın seninle ilgilensin en önemlisi bunlar aslında ama bu dönemler biraz hassas oluyoruz ve güleryüz rahatlık bekliyoruz kendimizi rahatlatmak için haklısın ama doktorlar da okadar yoğun ve stresli bir iş yapıyorlarki bir anları bir anlarını tutmuyor bazen.
bebeğinin kilosu iyi bence canım ben 3 kilo olsun yeter diyordum dün gittiğimde 3 kilo olmuş dedi doktorum rahatım artık ne kadar isterse okadar kilo alsın bundan sonra çok kilolu olması da iyi değil ki doğumda zorlanıcaz bu sefer sağlığı yerinde olsun yeter canım takılma kilosuna. bu arada kilo verdim demişsin ya doğuma yakın vücuttan su atımı oluyormuş ve anne 1-2 kilo verebiliyormuş olmasın öyle bişey:26:

evet tatlım o kadar mutlu oluyorum ki oğlumla ilgiili ne varsa ilgilenmek beni acayip mutlu ediyor. Hayatımın merkezi haline geldi üstelik daha doğmadan

evet cnm en iyisi öyle yap benimde cuma kontrolüm var heyecanla beklıyorum o günü

hep bir gün arkandayım takipteyim canım:)

yalnız ben 3 haftada bir gidiyorum doktoruma, ilginç gelmişti bana da en az 2 haftada bir çağırır diyordum ama 3 haftada bir randevu veriyor bana...tuhaf derecede rahat bir doktorum var...

sabahtan beri mide bulantısndan ölüyorum yaaaaa

aman canım dikkat et yediğin bişey dokundu yada üşüttün ... sancın falan var mı peki?? doğum belirtilerinden biri bulantı kusma biliyorsun. vücudunu dinle sakin ol sıcak su torbası koy ayaklarına sıcak bişeyler iç bak bakalım geçecek mi... çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…