- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.541
selam Millet
bizde Dr.dan geldik hersey normaldi cok sükür
bebek henüz kanala girmemis basi birazcik büyükmüsins. normal dogum olur yaaa ben sezeryan istemiyorummm
Sorduk dr. Dr o belli olmaz dedi dogum aninda degisebilir dedi bakalim hayirlisi allahtan simdilik
25 ocak gözüküyor ama bellide olmaz dedi dr.
Canım başı ne kadarmış?Merak attim benimki şuan sanırım 93 mm.Bir de senin çizelgende 38+2 görünüyor benimki 38 tam ama doğum 17 ocak görnüyor.Çizelgen yanlış mı?Bebeğin kaç kilo olmuş?
Merhaba arkadaşlar.
bugün doktor randevumuz vardı. NST ve ultrason normal çıktı. Sonra ikinci kez alttan muayne oldum çatı ve açılma muaynesi. korkuldugu kadar zor deil 5 saniyelik bir şey. Neyse bu kontorl sonuncunda da doktor doğum çok yakın dedi. Cuma günü günüm doluyor. tekrar kontrol var eğer doğmaz ise pazartesi suni sancı ile doğumu deneyeceğiz dedi. Bu arada kızım hala tam gaz tepinmeye devam ediyor. Hiç doğacak gibi değil :)
benim son adet tarihim
17 nisan canim
kafa ölcümünü tam bilmiyorum valla
bebek 3 Kg 300 Gram olmus
benim tahmini dogum ultrasyonun verdigi 20 ocak ile 25 ocak arasi
ama dr. bellide olmaz dedi heran hazirlikli olun dedi bas asagi duruyor ama legen kemiginin arasina girmemis henüz kalcalarimi sallamami ve yavas yavas ayaklarimi yana acarak oturup kalkmami söyledi. Dogumu kolaylastirmak icin.
Merhaba arkadaşlar.
bugün doktor randevumuz vardı. NST ve ultrason normal çıktı. Sonra ikinci kez alttan muayne oldum çatı ve açılma muaynesi. korkuldugu kadar zor deil 5 saniyelik bir şey. Neyse bu kontorl sonuncunda da doktor doğum çok yakın dedi. Cuma günü günüm doluyor. tekrar kontrol var eğer doğmaz ise pazartesi suni sancı ile doğumu deneyeceğiz dedi. Bu arada kızım hala tam gaz tepinmeye devam ediyor. Hiç doğacak gibi değil :)
hmm tamam cnm benimkide 12 nisan.Kalça nasıl sallanacakmış cnm ya anlamadım ama o çömelme hareketini ben yapıyorum sürekli zaten.İnşlh kolay olur doğumun cnm benim.
Geçmiş olsun cnm Alttan muayene de açılma yok mu dediler.benimki artık tepinmiyor ama çok geriniyor.Suni sancıya gerek kalmadan doğar inşlh.Benim doktor son anda muayene ediyormuş çatıyı.Ben de çok merak ediyorum.Canım bir de şey sorucam senin de azar azar suyun geliyor mu çok az sızma şeklinde ben oluyor ayağa kalktığım zaman filan.Kokusu da çok farklı kimyasal maddeler gibi kokuyor.Son zamanlarındasın ya o yüzden soruyorum.:26::26:
allah iyiliğini versin kız güldürdn benı yaatencereyı patlattın demek evet haklısın düdüklü tencere büyük rahatlık valaa
güzel yanlız değilmişim demek ki o zaman yazdığımda saçmalamaya başladım sanırım diye düşünmüştüm.Canım benim hala oluyor bu çarpılma hissi hala tam kanala girmediği için sanırım.Senin bebiş girmiş ya kanala o his veyahut ağrı hala oluyor mu merak ettim.Yani kanala girdikten sonra geçiyor mu?
haklısın..eminim o donuşun olacağından..ben aynı sorunları şuan yaşıyorum..gazı çıkarmak çok zor uyuması zor.. dün gece ilk kez gaz sancısından hastaneye koşturduk..bir saat gazını çıkarmayla uğraştık..5 saat uyutamadık.. ay hemen doğurunda şikayeterimizi paylaşalım yahu.. tabi girmeye de vakit bulabilirsek..ben bebeği uyutup kaçak giriyorum..bugun kayınvalidemler gelicek bir haftalığına ..onların yanında hiç giremem.. o zamana kadar doğurun da sonrası muhabbetlere başlarız bebişlerimizle ilgili:)))) bu arada canım benim bebişin kilosu 2990 olucak ismi de neşe nesibe..aslında ismini son anda nurevşan koymaya karar vermiş gibiyiz ama şimdilik neşe nesibe.. boyu da 50 cm.. listede bazı bilgiler eksik te..düzeltirsen sevinirim...
yok yok canım yalnız değilsin arada atıyor gibi de oluyor benim pıt pıt diyeo his bugün 3. gündür yok canım hatta burda da yazdım 2 gündür çok iyiyim falan diye çok sıkıntım vardı ondan önce ağrılarım elektrik çarpma hissi falan çok kötüydü verdiği his de çok kötü noluyor diyorum birden geldimi. ama şimdi iyiyim canım demek bebiş kanala girmeye uğraşıyormuş diyorum ben de şimdi
Hakikaten kötü oluyor o his geldiği zaman.Demek ki bebişimin kanala girdiğini bu elektriklenmelerin bitmesi ile anlayabilirim.güssseeeel canım aldın mı düdüklü.Klipsli olanları çok güzel ben ondan kullanıyorum çok da çabuk pişiriyor.Tavsiye ederim.
ben geçene kadar hareket edemiyordum canım geçen misafirim vardı tam çaydanlığın yanına gittim birden elektriklenme oldu kaldım orda hareket de edemiyorum millet bana bakıyo allahtan eşim anladı da yardıma geldi canımbence de bebiş kanala girdimi geçer canım girmeye çalışırken hissediyorsun çünkü böyle
düdüklümü aldım canım bakışıyoruz şuandatefal clipso aldım bakalım memnun kalacakmıyım denemem lazım yarın
canım ne güzel bebeğin iyiymiş güzel haberlerle gelmişsin. ama başı büyük demişsin ben hiç sormadım bunu bi dahaki sefere ben de sorayım ama bir sorun olsa söylerdi sanırım. umarım normal doğuma engel olmaz canım. normal doğum istiyorsun çünkü ama dediğin gibi hayırlısı neyse öyle olsun canımselam Millet
bizde Dr.dan geldik hersey normaldi cok sükür
bebek henüz kanala girmemis basi birazcik büyükmüsins. normal dogum olur yaaa ben sezeryan istemiyorummm
Sorduk dr. Dr o belli olmaz dedi dogum aninda degisebilir dedi bakalim hayirlisi allahtan simdilik
25 ocak gözüküyor ama bellide olmaz dedi dr.
mrb güzel meleklerin güzel anneleri dün doğum yapanlardan haber var mı.dün kısa süre girip çıktım bugün de bi bakayım dedim.kendimi bugün biraz halsiz isteksiz hissediyorum canım da sıkılıyor ya
o zaman yaşasın yemek yemek.Düdüklün güzeldir eminim tefalden memnun kalırsın.Güle güle kullan canım.Bebişine ve kocişine güzel güzel yemekler yaparsın inşlh.
Milletin rüyalarını boşver, o çocuk senin çocuğun, nasıl doğum istiyorsan ne şekilde mutlu olacaksan o şekilde doğum yap. Kimsenin safsatasına prim verme, bak son günlerin. He de geç, bildiğini oku.Senin içini rahatlatacak olan doğum şekli belli ki sezaryen. Doktorunla konuş, sezaryen tarihini belirle, etrafındakilerde susup otursunn, bu kadar basit.
arkadaşlar sanırım kimse kordon kanının saklanmasıyla ilgilenmiyo sabah yazdım hiç kimseden yorum gelmedi bu konuyla ilgilenen yokmu ya sabahki profesör kesinlikle saklanmalı hazine çöpe atılırmı diyo hiç araştırıp fiyat alan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?