2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım başı ne kadarmış?Merak attim benimki şuan sanırım 93 mm.Bir de senin çizelgende 38+2 görünüyor benimki 38 tam ama doğum 17 ocak görnüyor.Çizelgen yanlış mı?Bebeğin kaç kilo olmuş?

benim son adet tarihim

17 nisan canim

kafa ölcümünü tam bilmiyorum valla

bebek 3 Kg 300 Gram olmus

benim tahmini dogum ultrasyonun verdigi 20 ocak ile 25 ocak arasi

ama dr. bellide olmaz dedi heran hazirlikli olun dedi bas asagi duruyor ama legen kemiginin arasina girmemis henüz kalcalarimi sallamami ve yavas yavas ayaklarimi yana acarak oturup kalkmami söyledi. Dogumu kolaylastirmak icin.

mrb güzel meleklerin güzel anneleri dün doğum yapanlardan haber var mı.dün kısa süre girip çıktım bugün de bi bakayım dedim.kendimi bugün biraz halsiz isteksiz hissediyorum canım da sıkılıyor ya

Merhaba arkadaşlar.
bugün doktor randevumuz vardı. NST ve ultrason normal çıktı. Sonra ikinci kez alttan muayne oldum çatı ve açılma muaynesi. korkuldugu kadar zor deil 5 saniyelik bir şey. Neyse bu kontorl sonuncunda da doktor doğum çok yakın dedi. Cuma günü günüm doluyor. tekrar kontrol var eğer doğmaz ise pazartesi suni sancı ile doğumu deneyeceğiz dedi. Bu arada kızım hala tam gaz tepinmeye devam ediyor. Hiç doğacak gibi değil :)

5sanıyecik miii bunu duyduguma cok sevindimmminşallah günün dolmadan kendı sancın gelırde suni sancıya gerek kalmaz bu kızlar cok zilli yaaa benımkıde tepişip duruo içerde

hmm tamam cnm benimkide 12 nisan.Kalça nasıl sallanacakmış cnm ya anlamadım ama o çömelme hareketini ben yapıyorum sürekli zaten.İnşlh kolay olur doğumun cnm benim.

Geçmiş olsun cnm Alttan muayene de açılma yok mu dediler.benimki artık tepinmiyor ama çok geriniyor.Suni sancıya gerek kalmadan doğar inşlh.Benim doktor son anda muayene ediyormuş çatıyı.Ben de çok merak ediyorum.Canım bir de şey sorucam senin de azar azar suyun geliyor mu çok az sızma şeklinde ben oluyor ayağa kalktığım zaman filan.Kokusu da çok farklı kimyasal maddeler gibi kokuyor.Son zamanlarındasın ya o yüzden soruyorum.:26::26:

Daire cizerek sallanacak canim

bende isde aklima geldikce yapmaya calisiyorum

allah iyiliğini versin kız güldürdn benı yaatencereyı patlattın demek evet haklısın düdüklü tencere büyük rahatlık valaa

ohh patlattım valla hamile hamile aklım çıkmıştı allahtan bişey olmadı düdüklü tenceremi aldım geldim inceliyorum şimdi umarım memnun kalırım ya:26: denemem lazım yarın

yok yok canım yalnız değilsin arada atıyor gibi de oluyor benim pıt pıt diye o his bugün 3. gündür yok canım hatta burda da yazdım 2 gündür çok iyiyim falan diye çok sıkıntım vardı ondan önce ağrılarım elektrik çarpma hissi falan çok kötüydü verdiği his de çok kötü noluyor diyorum birden geldimi. ama şimdi iyiyim canım demek bebiş kanala girmeye uğraşıyormuş diyorum ben de şimdi

evet canım hepimiz doğum yaptıkmı burası bir süre boş kalır çoğumuzun vakti olmaz gelen giden olur bebişlere de alışma dönemi var tabi sonra dönüşümüz muhteşem olacak daha bir çok konuda yardımlaşıcaz burda bebekler doğduktan sonra daha çok ihtiyaç duyucaz birbirimize daha karışık sorular olacak çünkü aklımızda ahh o günlerimizde gelsin biran önce
canım hemen düzeltiyorum bilgilerini

Hakikaten kötü oluyor o his geldiği zaman. Demek ki bebişimin kanala girdiğini bu elektriklenmelerin bitmesi ile anlayabilirim.güssseeeel canım aldın mı düdüklü.Klipsli olanları çok güzel ben ondan kullanıyorum çok da çabuk pişiriyor.Tavsiye ederim.

bende ocak annesiyim....doktorum ocak 18 dedi..en son geçen hafta kontrole gittik..oğluşum çok şükür kanala doğru yol almış.kilosuda iyiymiş.doktorum eğer gelmezse perşembe tekrar gel demişti perşembe günü tekrar gidicez bakalım....ama çok sitresliyim annem ve kayınvalidemde yanımda....lafta yardıma geldiler...şunu yapalımmı bunu yapalımmı diyip duruyorlar...dün isyan ettim artık rahat bırakın diye...kayınvalidem alındı bana akşama kadar çıkmadı odadan ..ama ne yapim ya ..bizde doğurduk bizim zamanızda şöyleydi böyleydi deyip duruyor..bu benim ilk doğumum sitresliyim anlamıyorlarki....neyse perşembe tekrar kontrole gidicez..doktor alttan bakarız demişti böyle durumlarda suyu patlatabiliyorlarmış bazı doktorlar...korkuyorum acıkcası....dualarınızı bekliyorum ve bol bol hurma yemenizi tazvsiye ediyorum:)

ben geçene kadar hareket edemiyordum canım geçen misafirim vardı tam çaydanlığın yanına gittim birden elektriklenme oldu kaldım orda hareket de edemiyorum millet bana bakıyo allahtan eşim anladı da yardıma geldi canım bence de bebiş kanala girdimi geçer canım girmeye çalışırken hissediyorsun çünkü böyle
düdüklümü aldım canım bakışıyoruz şuanda tefal clipso aldım bakalım memnun kalacakmıyım denemem lazım yarın

o zaman yaşasın yemek yemek.Düdüklün güzeldir eminim tefalden memnun kalırsın.Güle güle kullan canım.Bebişine ve kocişine güzel güzel yemekler yaparsın inşlh.

canım ne güzel bebeğin iyiymiş güzel haberlerle gelmişsin. ama başı büyük demişsin ben hiç sormadım bunu bi dahaki sefere ben de sorayım ama bir sorun olsa söylerdi sanırım. umarım normal doğuma engel olmaz canım. normal doğum istiyorsun çünkü ama dediğin gibi hayırlısı neyse öyle olsun canım

mrb güzel meleklerin güzel anneleri dün doğum yapanlardan haber var mı.dün kısa süre girip çıktım bugün de bi bakayım dedim.kendimi bugün biraz halsiz isteksiz hissediyorum canım da sıkılıyor ya

canım bir tek ekim.29 arkadaşımızın ve oğlunun iyi olduğunu biliyoruz diğer arkadaşlarımızdan haber yok henüz

o zaman yaşasın yemek yemek.Düdüklün güzeldir eminim tefalden memnun kalırsın.Güle güle kullan canım.Bebişine ve kocişine güzel güzel yemekler yaparsın inşlh.

çok beğenerek aldım canım ama diğerini patlatınca gözüm korkmuyor değil azcık bakalım pişirme süresi falan nasılmış?
birde buharlı pişirme özelliği var bebişime buharda güzel güzel yemekler yapıcam ozamana kadar eşimle bize güzel yemekler hazırlamak için kullanılacak sevgili düdüklüm

ben mutfağa doğru geçiyorum arkadaşlar.Canımıniçi kocacım görevden gelecek yemeğimizi yapayım ben.Ayrıca ben bugün 39. haftaya girdim hala inanamıyorum daha dün gibi ben hamile kalır mıyım acaba dediğim günler.Rabbime şükürler olsun.

arkadaşlar sanırım kimse kordon kanının saklanmasıyla ilgilenmiyo sabah yazdım hiç kimseden yorum gelmedi bu konuyla ilgilenen yokmu ya sabahki profesör kesinlikle saklanmalı hazine çöpe atılırmı diyo hiç araştırıp fiyat alan yokmu

Haklısın.. normalde bildiğimi okurum, ancak sanıyorum son günler artık iiice duygusallaşmaya başladım ve etkileniyorum bu sözlerden.. Sanırım kulaklarımı tıkayıp, duymamam gerekiyor..Ama akrabalarımın normal doğum yapmamı istiyor olmaları (iyiliğim için) beni böyle üzmeye, strese sokmaya haklarının olması anlamıına gelmiyor..Ben kararımı vermişim ve böyle rahat edeceğim sonuçta..Yaklaşımları ilginç..Bir gebeyi üzerek, korkutarak iyiye sevketmeye çalışmak doğru değil.. Neyse..Bunları düşünmemeye karar verdim..Yarın gidip sectio için gün alacağım inşallah.. Lütfen dua edin..

canım benim çok bir bilgim yok ama her doktor farklı bir yorum getiriyor. mesela ben de izlemiştim doktor kordon kanının ilerde kullanılacağının garantisi yok diyordu ve 15 yıl saklanıyormuş ayrıca aileler çok uzun yıllar kullanılcağını sanıyor ama kordondan alınan kan 40-45 kilo üzerine çıktımı çocuk yeterli gelmiyor dedi bu daha çok moda oldu ve en çok uygulama türkiyede oluyor şuana kadar kullanılan bir vakada yok diyordu:26:
bu konu hakkında ben bişey diyemeyeceğim canım her doktor farklı bişey diyor kimine göre çok gerekli kimine göre gereksiz sadece moda. yani bilemiyorum hangisine ikna olacağıma emin değilim şuanda:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…