2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cuma catı kontrolü yapck zaten o arada bunuda söyleym bari

kızlar iyice rahatsızım ben yahuu dizden kalçadan altım dayak yemiş gibi ağrıyor yer sofrasına oturamıyorum

tebrik ederim canım çok güzel yazmışsın birebir katılıyorum :)

açtığın konuyu profilinden 'açtığım konular'ı tıklayarak pratik bir şekilde bulabilirsin.

ben senin ismin üzerinden profiline oradanda açtığın konuya ulaşabiliyorum,kolay oluyor.
nurosse arkadaş yasaklanmış diye okumuştum.
nekadar doğru bilmiyorum..

Son düzenleme:
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)

Aman allahim ne guzel bi dogum bahşetmis sana allah...Hakkatne nazar degmesin hem sana hem ogluna ozgeee...ah alahim herkese ozeg gibi bi dogum nasip etTebrikler.yasi uzun saglikli bibbebbek olmasi dilegiylee

nasıl 9 cm. açılmayı hissetmedin canım yaa hakikaten maşallah sana.Keşke bizimki de senin ki gib olsa.Çook svindim senin adına.Detaylı doğum yazını bekliyorum sabırsızlıkla...

Oy kiyamam ben ona maşaallah..allah anali babali buyutsun.umarim bizimde dogumumuz seninki kadar kolay olur.duani esirgeme..

maşallah ne güzel bir doğum olmuş hayırlı olsun bebeğin. akıntıyı dikkate almasan evde doğum yapacakmışsın. peki öncesinde ağrın falan olmadımı hiç. doğum hikayeni çok merak ettim en kısa zamanda paylaşırsın inş. tekrar hayırlı olsun gözün aydın. (darısı başımıza )

Tbrk ederim cnm, ALLAH nazarlardan saklasin gercekten cok guzel bir dogum olmus (sancisiz, sikintisiz).

Bebegine ve sana yuce Rabbimden hayirli uzun omurler diliyorum.

tabikide başkaları değil senin kararın önemli bu kadar baskı yapmaları da doğru değil en doğrusunu sen bilirsin boşveeeeer takma kimseyi

maşallah oğluna canım durmuş durmuş tam gününü bulmuş tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…