- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.621
Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
Kızlar çantam hazır. Ama doktor gelmenize gerek yok önemli değil dedi . Biz de şaşırdık bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak su filan gelecek mi ?
Kızlar çantam hazır. Ama doktor gelmenize gerek yok önemli değil dedi . Biz de şaşırdık bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak su filan gelecek mi ?
bu arada da kırşehirde yeni yılın ilk bebeği olduk:)
Bosna Hersek te yaşıyoruz. Malesef bu doktor ne dediyse yapmak zorundayız çünkü başka doktor yok. İki tane dogum hastanesi var zaten buda en büyüğündeki nöbetçi doktor.
Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
yine ben geldim oğluş uyudu fırsat bu fırsat :) aslında benim dogum biraz acemiliğime geldi sanırım. Akşam aile buyuklerine yılbası için gitmiştik cok hafif sancı vardı ama son bi kaç gündür oldugu için dikkate almadım ama oyle uzun süreli sancı falan degildi.Akşam güzelce yemeğimizi yedik çayımızı içtik hatta tombala bile oynadık saat 2 gibi daha fazla uykusuz kalmayım diye eve geldik evlerin arası 200 m falan yürüyerek geldik bide:)eşimlede bi taraftan dalga geciyorum ufaklık bu akşam gelirmiş bizim doktor alemci doguma bile gelmez falan dedim. sonra tuvalete gittim cok hafif kanlı bi akıntı gelmişti eşime gösterdim önce bişey olmaz dogal bekleyelim dedik sonra kayınvalidemi aradı o her ihtimale karsı doktora gidin dedi bu arada saat 2:30 falan.o arada acele olarak duş aldım hani olurya hastaneye yatış falan yaparsam diye ben hala gidip geri dönerim diye bekliyorum:) hastaneye gittik ebeler acıklıga baktı 9 cm olmuş hemen dogum dediler ben diyorum eşime söyleyin cantayı bari getirsin cünkü yanımda sadece bi pijama var hani 15 gün var ya:)pijamamı bile giyecek fırsatı zor buldum:)hemen suyu patlattı o ara bir iki kez sancım oldu dedi yataga alalım nstye baglayalım nstde yaklasık bi on dakika bekledimo aradada bir iki sancım oldu masaya gectim 5 10 dakika sonrada dogum oldu :)
işin komedi tarafı ben ilk günden bu tarafa sezeryan istiyordum eşimde saglık memuru oldugu için sen istedikten sonra hemen yaparlar falan dedi ama bizim ufaklık acele edinde tabi hersey degişti:) ebeye dedim ben sezeryan olmak istiyorum ne gerek var acıklık olmus dedi o zaman epidural yapın uyussun dedim onada gerek yok dedi bebek küçük diye kesi atmamıslardı ama hafif yırtılma oldu ondan dolayı bi kaç dikişim var biraz onun yerleri acıyor geri kalan bi sıkıntımız yok oğlum küçük ama kuvöze falan girmedi sütüm pek gelmiyor oda ilk dogumda 3 gün sonra ancak düzene girermiş o yüzden biraz mama takviyesi yapıyoruz şimdi evimizdeyiz Allah'a şükürbenim dogum oykum boyle bi garip oldu hepinize kolay dogumlar dilerim umarım herkes saglıkla bebgini kucagına alır
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3500 kilo 50 cm boyu maşallahdoktorum hafta sonu şehir dışında olucakmış cuma akşamından gidicekmiş sanırım bugün biraz da sancım vardı ama doğum olacak kadar değil dedi perşembe sabahı yatış yapıcaz öğlene kadar suni sancı ile 4 cm açılmasını beklicek ve epüdüral olucak yani epüdüralli normal eğer açılma olmasza beklemeye rağmen öğleden sonra sezeryana alıcak inş açılmam olurda normal olur dua edin kızlarrrr
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..
slm kızlar bende artık anne oldum çok şükür bebeğime kavuştum.15 gün önceden geldi bebeğim.27 aralık sabahı sancım hiç yoktu birden suyum geldi hemen hastaneye gittik ilerleyen saatlerde sancım düzenli artmaya başladı fakat tekrar sancım gitti suni sancı verildi açılma olmadı bu alttan muayeneler beni mahfetti doktorum doğumun zor olacağını rahmin dar olduğunu bebeğiminde daha aşağıya düşmediğini söyledi normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı malesef,, çok üzüldüm sezeryana karar verildi akşam 19da gözlerimi açtığımda minik kızım yanımdaydı çok şükür, narkozun etkisiyle tam uyanamadım ilk yanağına dokunarak hissettim onu ne muhteşem bi duyguydu allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah...... allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş...
Karnımın en aşağısında minik baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor. En alt kısma doğru devam ediyor baloncuklar. Anlayamadım. Aşağı mı iniyor bebek acaba? Hiç başına gelen oldu mu?
yine ben geldim oğluş uyudu fırsat bu fırsat :) aslında benim dogum biraz acemiliğime geldi sanırım. Akşam aile buyuklerine yılbası için gitmiştik cok hafif sancı vardı ama son bi kaç gündür oldugu için dikkate almadım ama oyle uzun süreli sancı falan degildi.Akşam güzelce yemeğimizi yedik çayımızı içtik hatta tombala bile oynadık saat 2 gibi daha fazla uykusuz kalmayım diye eve geldik evlerin arası 200 m falan yürüyerek geldik bide:)eşimlede bi taraftan dalga geciyorum ufaklık bu akşam gelirmiş bizim doktor alemci doguma bile gelmez falan dedim. sonra tuvalete gittim cok hafif kanlı bi akıntı gelmişti eşime gösterdim önce bişey olmaz dogal bekleyelim dedik sonra kayınvalidemi aradı o her ihtimale karsı doktora gidin dedi bu arada saat 2:30 falan.o arada acele olarak duş aldım hani olurya hastaneye yatış falan yaparsam diye ben hala gidip geri dönerim diye bekliyorum:) hastaneye gittik ebeler acıklıga baktı 9 cm olmuş hemen dogum dediler ben diyorum eşime söyleyin cantayı bari getirsin cünkü yanımda sadece bi pijama var hani 15 gün var ya:)pijamamı bile giyecek fırsatı zor buldum:)hemen suyu patlattı o ara bir iki kez sancım oldu dedi yataga alalım nstye baglayalım nstde yaklasık bi on dakika bekledimo aradada bir iki sancım oldu masaya gectim 5 10 dakika sonrada dogum oldu :)
işin komedi tarafı ben ilk günden bu tarafa sezeryan istiyordum eşimde saglık memuru oldugu için sen istedikten sonra hemen yaparlar falan dedi ama bizim ufaklık acele edinde tabi hersey degişti:) ebeye dedim ben sezeryan olmak istiyorum ne gerek var acıklık olmus dedi o zaman epidural yapın uyussun dedim onada gerek yok dedi bebek küçük diye kesi atmamıslardı ama hafif yırtılma oldu ondan dolayı bi kaç dikişim var biraz onun yerleri acıyor geri kalan bi sıkıntımız yok oğlum küçük ama kuvöze falan girmedi sütüm pek gelmiyor oda ilk dogumda 3 gün sonra ancak düzene girermiş o yüzden biraz mama takviyesi yapıyoruz şimdi evimizdeyiz Allah'a şükürbenim dogum oykum boyle bi garip oldu hepinize kolay dogumlar dilerim umarım herkes saglıkla bebgini kucagına alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?