2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bildiğim nişan geldikten hemen sonra doğum başlamayabiliyor. yani nişan doğumun çok yaklaştığının habercisi ama hemen de olabilirmiş 1 haftada. oyüzden stres yapma canım ama son hazırlıklarını yap duş al rahatla ve sancılarını iyi dinle ayy ne güzel heyecanlar bunlar

Karnımın en aşağısında minik baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor. En alt kısma doğru devam ediyor baloncuklar. Anlayamadım. Aşağı mı iniyor bebek acaba? Hiç başına gelen oldu mu?

Kızlar çantam hazır. Ama doktor gelmenize gerek yok önemli değil dedi . Biz de şaşırdık bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak su filan gelecek mi ?

Kızlar çantam hazır. Ama doktor gelmenize gerek yok önemli değil dedi . Biz de şaşırdık bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak su filan gelecek mi ?

Nişan gelmesi rahimin en az bir cm açıldığının göstergesi.. Rahim yavaş yavaş açılmaya başlıyor yani.. Bence yarından itibaren ufak ufak sancılar gelecek sana da..

iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3500 kilo 50 cm boyu maşallah doktorum hafta sonu şehir dışında olucakmış cuma akşamından gidicekmiş sanırım bugün biraz da sancım vardı ama doğum olacak kadar değil dedi perşembe sabahı yatış yapıcaz öğlene kadar suni sancı ile 4 cm açılmasını beklicek ve epüdüral olucak yani epüdüralli normal eğer açılma olmasza beklemeye rağmen öğleden sonra sezeryana alıcak inş açılmam olurda normal olur dua edin kızlarrrr

Bosna Hersek te yaşıyoruz. Malesef bu doktor ne dediyse yapmak zorundayız çünkü başka doktor yok. İki tane dogum hastanesi var zaten buda en büyüğündeki nöbetçi doktor.

niye herkes önceden doğuruyo yahuuu bebekler neden beklemiyor. bu arada allah anaaı bbabalı büyüts
n bebişleri . darısı başımıza

Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)

arkadaşım hadi hayırlısı bakalım sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah. dualarımız sizinle...

Allah'ım herkese seninki gibi kolay doğum nasip etsin canım. hadi darısı başımıza inşallah. Maşallah bebeğine ve sana.

canım inşallah doğumun en hayırlı şekilde gerçekleşir. sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum.

merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..

kızlar allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah koklayın meleklerinizi yerime ,

Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman canım

Karnımın en aşağısında minik baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor. En alt kısma doğru devam ediyor baloncuklar. Anlayamadım. Aşağı mı iniyor bebek acaba? Hiç başına gelen oldu mu?

bende de geçen hafta boyunca oldu dr rahim aşağı doğru yayıldığından rahmi tutan kaslar gevşiyo gibi bişi dedi aşağı iniyolarmış bebekler yani

canım ne güzel bi doğum hikayesi anlatmışsın vallahi maşallah
darısı bütün hamilelerin başına
böle doğum hikayelerini okudukça bende biran önce kızım gelsin istiyorum

bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Minikkus tebrikler allahim saglikli uzun omurlu kilsin minikkusunu

Doguma giden arkadaslari da allahim bi avazda kolayca kurtarsinn..cumlemize

doğum yapan bütün annelere geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
darısı başımıza bekliuyoruz bizde bakalım bizimkiler ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…