- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.601
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
canım tekrar hayırlı olsun bebeğin. gözünaydın ne güzel kavuştun meleğine darısı başımıza inşslm kızlar bende artık anne oldum çok şükür bebeğime kavuştum.15 gün önceden geldi bebeğim.27 aralık sabahı sancım hiç yoktu birden suyum geldi hemen hastaneye gittik ilerleyen saatlerde sancım düzenli artmaya başladı fakat tekrar sancım gitti suni sancı verildi açılma olmadı bu alttan muayeneler beni mahfetti doktorum doğumun zor olacağını rahmin dar olduğunu bebeğiminde daha aşağıya düşmediğini söyledi normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı malesef,, çok üzüldüm sezeryana karar verildi akşam 19da gözlerimi açtığımda minik kızım yanımdaydı çok şükür, narkozun etkisiyle tam uyanamadım ilk yanağına dokunarak hissettim onu ne muhteşem bi duyguydu allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah...... allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş...
Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
Bekliyoruz bakalım. İnşallah sağlıkla doğar. Arkadaşlar bol bol dua edin lütfen sağlıkla alayım kızımı kucağıma . biraz biraz sancılar var umarım çok bekletmez yine annesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?