2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımm gözünaydın ne kadar güzel bir doğum bu böyle ay darısı başımıza valla. bebeğin seni hiç uğraştırmamış canım. hayırlı olsun bebeğin en güzel yeni yıl hediyeni almışsın

merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..

merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..

canım gzünaydın benden önce davranıp yazmışsın bile hayırlı olsun canım bebeğin kendini iyi hissettiğin ve müsait olduğun bir zaman ayrıntıları bekliyoruz canım
hemen listeye ekliyorum seni ve meleğini

Maşallah canım hem sana hem bebeğine..ne kadar kolay bir doğum atlatmışsın darısı başımıza..

slm kızlar bende artık anne oldum çok şükür bebeğime kavuştum.15 gün önceden geldi bebeğim.27 aralık sabahı sancım hiç yoktu birden suyum geldi hemen hastaneye gittik ilerleyen saatlerde sancım düzenli artmaya başladı fakat tekrar sancım gitti suni sancı verildi açılma olmadı bu alttan muayeneler beni mahfetti doktorum doğumun zor olacağını rahmin dar olduğunu bebeğiminde daha aşağıya düşmediğini söyledi normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı malesef,, çok üzüldüm sezeryana karar verildi akşam 19da gözlerimi açtığımda minik kızım yanımdaydı çok şükür, narkozun etkisiyle tam uyanamadım ilk yanağına dokunarak hissettim onu ne muhteşem bi duyguydu allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah...... allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş...

canım tekrar hayırlı olsun bebeğin. gözünaydın ne güzel kavuştun meleğine darısı başımıza inş

yine ben geldim oğluş uyudu fırsat bu fırsat :) aslında benim dogum biraz acemiliğime geldi sanırım. Akşam aile buyuklerine yılbası için gitmiştik cok hafif sancı vardı ama son bi kaç gündür oldugu için dikkate almadım ama oyle uzun süreli sancı falan degildi.Akşam güzelce yemeğimizi yedik çayımızı içtik hatta tombala bile oynadık saat 2 gibi daha fazla uykusuz kalmayım diye eve geldik evlerin arası 200 m falan yürüyerek geldik bide:)eşimlede bi taraftan dalga geciyorum ufaklık bu akşam gelirmiş bizim doktor alemci doguma bile gelmez falan dedim. sonra tuvalete gittim cok hafif kanlı bi akıntı gelmişti eşime gösterdim önce bişey olmaz dogal bekleyelim dedik sonra kayınvalidemi aradı o her ihtimale karsı doktora gidin dedi bu arada saat 2:30 falan.o arada acele olarak duş aldım hani olurya hastaneye yatış falan yaparsam diye ben hala gidip geri dönerim diye bekliyorum:) hastaneye gittik ebeler acıklıga baktı 9 cm olmuş hemen dogum dediler ben diyorum eşime söyleyin cantayı bari getirsin cünkü yanımda sadece bi pijama var hani 15 gün var ya:)pijamamı bile giyecek fırsatı zor buldum:)hemen suyu patlattı o ara bir iki kez sancım oldu dedi yataga alalım nstye baglayalım nstde yaklasık bi on dakika bekledimo aradada bir iki sancım oldu masaya gectim 5 10 dakika sonrada dogum oldu :)
işin komedi tarafı ben ilk günden bu tarafa sezeryan istiyordum eşimde saglık memuru oldugu için sen istedikten sonra hemen yaparlar falan dedi ama bizim ufaklık acele edinde tabi hersey degişti:) ebeye dedim ben sezeryan olmak istiyorum ne gerek var acıklık olmus dedi o zaman epidural yapın uyussun dedim onada gerek yok dedi bebek küçük diye kesi atmamıslardı ama hafif yırtılma oldu ondan dolayı bi kaç dikişim var biraz onun yerleri acıyor geri kalan bi sıkıntımız yok oğlum küçük ama kuvöze falan girmedi sütüm pek gelmiyor oda ilk dogumda 3 gün sonra ancak düzene girermiş o yüzden biraz mama takviyesi yapıyoruz şimdi evimizdeyiz Allah'a şükür benim dogum oykum boyle bi garip oldu hepinize kolay dogumlar dilerim umarım herkes saglıkla bebgini kucagına alır

merhaba canım hemen maşallahımı ekleyerek başlıyorum yazmaya
gerçekten çok güzel ve doğal bir doğum olmuş hayırlı olsun canım gözünaydın. inşallah böyle kolay doğum nasip olur hepimize
vee bir ricam olacak doğum hikayeni şu linke de kopyalarmısın burdan daha kolay ulaşılır arada kaybolmaz teşekkür ederiz canım hikayeni bizimle paylaştığın için
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi.html

Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)

amaaaaaan sıklaştı doğumlar hadi hayırlısı
kul55 sanada maşallah allah analı babalı büyütsüm bebeğini
ben çok heyecanlandım doğumları duydukça darısı başımıza inş

Bekliyoruz bakalım. İnşallah sağlıkla doğar. Arkadaşlar bol bol dua edin lütfen sağlıkla alayım kızımı kucağıma . biraz biraz sancılar var umarım çok bekletmez yine annesini.

Bekliyoruz bakalım. İnşallah sağlıkla doğar. Arkadaşlar bol bol dua edin lütfen sağlıkla alayım kızımı kucağıma . biraz biraz sancılar var umarım çok bekletmez yine annesini.

dualarımız seninle canım. inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına hep iyi düşün çok heyecanlı bir bekleyiş

Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)

hadi bakalım gözün aydın şimdiden Allah çok kolay bi doğum nasip etsin. bize de cesaret olsun. bi duşal son kez çantanı kontrol et. hastaneye gitmekte fazla gecikme bakarsın özge gibi 9 cm çıkar açıklığın ..

hadikolay gelsin.

her yanım ağrıyor. hatta göbüş bırak aşağı inmeyi, o kadar yukarıdaki yukarı doğru kat oluşturdu ve orada bir pişik var, şimdi o pişik çok ağrıyor ..zaten elimi de yaktım bugün hadi iii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…