2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım. oğluna maşallah boyu kilosu yerinde yakışıklının ama neden kendi sancılarını beklemek yerine yatış yapıyor doktorun:44: bebeğinde veya sen de bir sorun yoksa biraz daha beklenmezmi:26:

merhaba canım. oğluna maşallah boyu kilosu yerinde yakışıklının ama neden kendi sancılarını beklemek yerine yatış yapıyor doktorun:44: bebeğinde veya sen de bir sorun yoksa biraz daha beklenmezmi:26:

canım doktor hafta sonu yokmuş sancımda bazen gelio yokluyo beni riske etmek istemedim bu benim 4. dr oluo eğer hafta sonu doğum olursa bi dr daha değiştirmek istemiyorum o yüzden yatış yapalım dedi banada mantıklı geldi normalden korkuyorum ama umarım başarabilirim olmazsa sezeryan olur hangisi hayırlısı ile Rabbim onu versin

Sezeryan galiba hadi Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]

canım sezeryan olup olmadığı tam belli değil ama bakalım kısmet ama ben korku ile sanırım doğuramam sezeryana alın die bağırırm

anladım canım nasıl rahat olacaksan öyle yap tabi. umarım sağlıkla ve kolaylıkla alırsın canım bebeğini kucağına. kötü düşünme hep başaracağınızı düşün bebeğine kendine vücuduna güven başarırsınız siz

inş canım sağlıklıca alıp gelim bebeğimii oğlumun adı emir yağız olucak inş

kızlar bişey sorcam aklıma takılıo hastaneden çıkarken giymek için nasıl bi kıyafet koydunuz çantanıza önceki kıyafetlerdenmi hamile kıyafetlerdenmi ben ne yapıcamı bilemedim eşofman giyip gitsem çok rahat olmuo ben hamile eşofmanı almamışdım evdekileri belimin altında tutarak giydim hamile kıyafetimle gidip onunlamı dönsemm

valla biz kendii vasıtamızla gidip geleceğiz die ben hiç kıyafet koymadım eşofman koydum iki takım onla geri dönecem

en rahatı eşofman pantolonla falan uğraşmak zor geliyor bana

günaydın canım ne kadar çok doğum haberi geldi dimi darısı başımıza cidden

ayyy sorma tatlım yaa eşimde sen bu haftasonu doğum yapcksın bana öyle gelıo dıo bir sus dedim sinir krizine soktu benı adamn umrunda degıl yaaişin şakasında bir yandan da onunda sabrı kalmadı doğsun artık kızım dıyıp duruo

merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..

Canıım benim hiiç istemiyordun sezeryan. çok merak ettim neden normal doğum olmadı acaba?Ayrıca 3 kiloyu geçecek mi diye düşünüyordun bak 3.250 olmuş Sen benden önce doğurdun.Bakalım ben ne zaman doğuracağım :44::44: neyse iyi Haberini bekliyorum

Canım gözün aydın olsun.Sağlıcakla büyütürsün bebğini inşlh.Darısı başımıza tabii en normalinden

Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)

Ne güzel özeniyorum valla nişanı suyu gelenlere :44::44: biz hala bekliyoruz.

HERKESE GÜNAYDINLAR BU ARADA :119::119:

Son düzenleme:

canım eşlerimiz bizden sabırsız hayır biz taşıyoruz son haftaların sıkıntısını biz yaşıyoruz adamlar daha çok acele ediyor. birde öyle hevesli anlatıyor ki gelsin artık oğlum diye bu sefer bende özeniyorum beklemek çok zor geliyor artık yanımda olsun istiyorum ya çok sabırsızlanıyorum canım artık

canım günaydın
nasılsın? ayy ben de her tuvalete gittiğimde bakıyorum nişan gelirmi acaba diye ama tık yok hala:))))

Son düzenleme:

ya bende cok heveslıyım hemen dogsun ıstıomda bır yandan da en azından 38. haftaya kdar dursun dıom bakalım hayırlısı ya artık tehlıkelı zamanları gectik cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…