- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.641
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3500 kilo 50 cm boyu maşallahdoktorum hafta sonu şehir dışında olucakmış cuma akşamından gidicekmiş sanırım bugün biraz da sancım vardı ama doğum olacak kadar değil dedi perşembe sabahı yatış yapıcaz öğlene kadar suni sancı ile 4 cm açılmasını beklicek ve epüdüral olucak yani epüdüralli normal eğer açılma olmasza beklemeye rağmen öğleden sonra sezeryana alıcak inş açılmam olurda normal olur dua edin kızlarrrr
günaydın kızlar..
nasılsınız?
günaydın kızlar yarın doğuma gidicem uyku tutmadı beni hiç heyecandan kalkıp evimi temizleyim bidaha dedim
merhaba canım. oğluna maşallah boyu kilosu yerinde yakışıklınınama neden kendi sancılarını beklemek yerine yatış yapıyor doktorun:44: bebeğinde veya sen de bir sorun yoksa biraz daha beklenmezmi:26:
canım doktor hafta sonu yokmuş sancımda bazen gelio yokluyo beni riske etmek istemedim bu benim 4. dr oluo eğer hafta sonu doğum olursa bi dr daha değiştirmek istemiyorum o yüzden yatış yapalım dedi banada mantıklı geldi normalden korkuyorum ama umarım başarabilirim olmazsa sezeryan olur hangisi hayırlısı ile Rabbim onu versin
anladım canım nasıl rahat olacaksan öyle yap tabi. umarım sağlıkla ve kolaylıkla alırsın canım bebeğini kucağına. kötü düşünme hep başaracağınızı düşün bebeğine kendine vücuduna güven başarırsınız siz
inş canım sağlıklıca alıp gelim bebeğimii oğlumun adı emir yağız olucak inş
güzel haberlerini bekliyor olacağız canımkendini iyi hissettiğin zaman iyi olduğunuzu yazın canım bebeğinin adı da çok güzelmiş iki ismi de çok beğenirim ben.
kızlar bişey sorcam aklıma takılıo hastaneden çıkarken giymek için nasıl bi kıyafet koydunuz çantanıza önceki kıyafetlerdenmi hamile kıyafetlerdenmi ben ne yapıcamı bilemedim eşofman giyip gitsem çok rahat olmuo ben hamile eşofmanı almamışdım evdekileri belimin altında tutarak giydim hamile kıyafetimle gidip onunlamı dönsemm
günaydııındogum yapan arkadaslarımızn gözüaydııın darısı basımıza inşallahhh
günaydın canımne kadar çok doğum haberi geldi dimi darısı başımıza cidden
merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..
slm kızlar bende artık anne oldum çok şükür bebeğime kavuştum.15 gün önceden geldi bebeğim.27 aralık sabahı sancım hiç yoktu birden suyum geldi hemen hastaneye gittik ilerleyen saatlerde sancım düzenli artmaya başladı fakat tekrar sancım gitti suni sancı verildi açılma olmadı bu alttan muayeneler beni mahfetti doktorum doğumun zor olacağını rahmin dar olduğunu bebeğiminde daha aşağıya düşmediğini söyledi normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı malesef,, çok üzüldüm sezeryana karar verildi akşam 19da gözlerimi açtığımda minik kızım yanımdaydı çok şükür, narkozun etkisiyle tam uyanamadım ilk yanağına dokunarak hissettim onu ne muhteşem bi duyguydu allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah...... allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inş...
Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
valla biz kendii vasıtamızla gidip geleceğiz die ben hiç kıyafet koymadım eşofman koydum iki takım onla geri dönecem
en rahatı eşofman pantolonla falan uğraşmak zor geliyor bana
ayyy sorma tatlım yaa eşimde sen bu haftasonu doğum yapcksın bana öyle gelıo dıobir sus dedim sinir krizine soktu benı adamn umrunda degıl yaa işin şakasında bir yandan da onunda sabrı kalmadı doğsun artık kızım dıyıp duruo
canım eşlerimiz bizden sabırsız hayır biz taşıyoruz son haftaların sıkıntısını biz yaşıyoruz adamlar daha çok acele ediyor. birde öyle hevesli anlatıyor ki gelsin artık oğlum diye bu sefer bende özeniyorum beklemek çok zor geliyorartık yanımda olsun istiyorum ya çok sabırsızlanıyorum canım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?