- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.661
Gunaydin kizlar...lyminata en aceleci anne seciorum seniidu daha 37 hafta olmadikki
ya bende cok heveslıyım hemen dogsun ıstıomda bır yandan da en azından 38. haftaya kdar dursun dıombakalım hayırlısı ya artık tehlıkelı zamanları gectik cok sükür
Günaydın Limonata canım aynı durumlar bende de var ama ir türlü gelmiyor gelmiyor gelmiyor işte.Bu gece hiç yatamadım zaten.Bu çatı daha ne kadar açılacakki bilmem .Sabah kaltığım da nasıl bir ağrı oluyor sonunda bacaklarım ortadan ikiye ayrılacak herhalde
nişan geldimi hemen olmuyormuş ya doğum bir kaç günde öyle takılır sonra gelsin iştebundan sonra ne zaman isterse gelebilir bebeğin dedi doktorum bekliyoruz hatta mümkünse en erken zamanda gelsin konuş dedi ben de doktorumu dinliyorum canım 37 haftalık bir bebek zaten miadını doldurmuş oluyormuş bundan sonra daha çok kilo alcak sadece ee dışarıda anne karnında aldığından daha fazla kilo alcak ozaman yazık yalnız takılmasın içerde
çok komiksn cnm yaaadogru dıosun yalnız takılcagına gelsın de beraber takılalım
benim çocuk da heves yok canımokadar özendiriyorum banamısın demiyor eşimde kafayı yedi sayemde geçen gün baktım eşyalarını oyuncaklarını getiriyor oğlanın bak oğlum sen doğdunmu bununla şöyle oynucaz şunu giydircem böyle yakışıklı olacaksın falan diye napıyorsun canım dedim oğlanı özendiriyorum belki ilgisini çeker de doğmaya karar verir dedi ama içerisi daha eğlenceli geldi bizim oğlana galiba
günaydın kızlar yarın doğuma gidicem uyku tutmadı beni hiç heyecandan kalkıp evimi temizleyim bidaha dedim
benim çocuk da heves yok canımokadar özendiriyorum banamısın demiyor eşimde kafayı yedi sayemde geçen gün baktım eşyalarını oyuncaklarını getiriyor oğlanın bak oğlum sen doğdunmu bununla şöyle oynucaz şunu giydircem böyle yakışıklı olacaksın falan diye napıyorsun canım dedim oğlanı özendiriyorum belki ilgisini çeker de doğmaya karar verir dedi ama içerisi daha eğlenceli geldi bizim oğlana galiba
canım sağlıklı haberlerini bekliyor olacağım, mesajla iletirsin bana ben de foruma yazarım. inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur. Allah yardımcın olsun. stres yapma sakın sakin ol, kolay olacağını düşün bol bol dua et.
saol canım telefonlaşırız inş haber verirsin sen burayaa
kızlar bişey sorcam aklıma takılıo hastaneden çıkarken giymek için nasıl bi kıyafet koydunuz çantanıza önceki kıyafetlerdenmi hamile kıyafetlerdenmi ben ne yapıcamı bilemedim eşofman giyip gitsem çok rahat olmuo ben hamile eşofmanı almamışdım evdekileri belimin altında tutarak giydim hamile kıyafetimle gidip onunlamı dönsemm
önceki eşofmanlarınlamı canım hamile eşofmanımı
günaydın kızlar yarın doğuma gidicem uyku tutmadı beni hiç heyecandan kalkıp evimi temizleyim bidaha dedim
planlı sezeryanmı :44: inşallah problemsiz bebeğini kucağına alırsın.
36-37. haftasında olan arkadaşlar çok acelecisiniz son günlere kalırsanız vay halinize. ama normal beklemek çok can sıkıcıhelekı son günlerde iyice ağırlaşıyosun yaptığın işler kısıtlı olduğu için evdede vakit geçirmek zor. dışarı cıkmak istmiyosun dk. başı wc ye gitmek zor geliyo offf gel artık kızım ya. ben böle ay of falan diye evde dolanınca eşimde hadi gidelim hast. sezeryanla alalım ne uğrascaksın normalle sancı çek ıkın bilmem ne falan diyo. benım yerimde olsaymış hemen gidip sezeryan olurmus. benı vazgeçirmeye çalıyıo ama yemezler
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3500 kilo 50 cm boyu maşallahdoktorum hafta sonu şehir dışında olucakmış cuma akşamından gidicekmiş sanırım bugün biraz da sancım vardı ama doğum olacak kadar değil dedi perşembe sabahı yatış yapıcaz öğlene kadar suni sancı ile 4 cm açılmasını beklicek ve epüdüral olucak yani epüdüralli normal eğer açılma olmasza beklemeye rağmen öğleden sonra sezeryana alıcak inş açılmam olurda normal olur dua edin kızlarrrr
canım ben kendı adıma cvp vereyım kızımn bugüne kadar beklemesı bıle bir mucize ben 23. haftamdan beri evde yatıyorum erken dogum riskinden dolayı.34. haftaya kadar içerde tutabılırsek çok iyi olur hemde yeterlı dıodu doktorum artık çok sıkıldım desem yalan olmaz bazen 10 gün evden cıkmadgm oldu yasadıgım sinir stres üzüntüde cabası ..yanı biraz sabırsız olmakta haklı görüyorum kendımı:26:
sana katılıyorum yaşadıklarımız az çok benzer şeyler. birde böbreğim artık sinyal veriyor doktorum tedirgin oluyor biran önce doğsa çok iyi olacak diyor. haftaya tekrar gidicem doktora hem bebeğe hem böbreğe bakılcak yine ve en ufak bir büyüme varsa yatışını yaparım artık dedi suni sancı verecek ee olmazsa sezeryan bunları yaşamak yerine tabi ki bebeğimin kendiliğinden ve olabildiğince çabuk gelmesini istiyorum. stres olmaktan bıktım yok böbrek büyüdümü yok plasenta çıktımı diye düşünmek istemiyorum artık sadece bebeğimin yanımda olmasını istiyorumyoksa herşey normal olsa 40+ haftalara kadar beklerim sesim çıkmaz yeterki iyi olsun ama bazı şeyler yoruyor insanı
canım ben kendı adıma cvp vereyım kızımn bugüne kadar beklemesı bıle bir mucize ben 23. haftamdan beri evde yatıyorum erken dogum riskinden dolayı.34. haftaya kadar içerde tutabılırsek çok iyi olur hemde yeterlı dıodu doktorum artık çok sıkıldım desem yalan olmaz bazen 10 gün evden cıkmadgm oldu yasadıgım sinir stres üzüntüde cabası ..yanı biraz sabırsız olmakta haklı görüyorum kendımı:26:
canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını. bende normal olsun istiyorum ama son güne kadar sancım gelmezse sunı sancı konusunda kararsızım sunı sancı alıpta acılması olmayan sezeryana girmek zorunda olan bi çok kişi var etrafta. yanı sunı sancı acısı cekıpte sezeryan olmak 2 kere doğum yapmak gibi herhalde. senın acılman var mı peki hiç?
tabiki sabırsız olucaz ben aralık ayının başından beri ha geldi gelıcek diye geçirdim günlerimi. o yüzden şimdi 1 gün bile beklemek çok sıkıcı ama sonunda mukafatımız çooookkk büyük olucak.sabırsızlanmak normal elbette ama en son güne hazırlayın kendinizi benden tavsiye.
senın adınada sevındım bugene gelebildiğin iiçin bebeğin içerde tamamlamıs gelısımlerını ne güzel. inş. sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?