2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam kızlar yaşadığınız sorunları düşünmeden yazdım. özür dilerim ama inan herşey normalkende sorular çıkmıyo aklımdan kordonmu dolandı, suyumu azaldı ,kakasınımı yaptı, sorular sorunlar doğana kadar bitmicek sanıırım.

canım özür dile yazmadık dolmuşuz sadece ondan işte oyüzden son haftalara kalmak istemiyorum zaten var olan sorularımın yanına birde söylediğin sorular eklenecek doktorumda hep erken gelecek diye korktu şimdi erken gelsin diyor ben de karışığım zaten eminim ki hiçbirimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar rahatlamayacağız:26:

selam güzel anişlerrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk pzartesi sabah 9:40 da kızım dünyaya geldi epidural oldum kızım dünyalarrrr güzeli bişi çıktı dün akşam evimize geldik bugün bıcı bıcı yaptık yatışıyoruz allhım ne güzel bi duygu evin havası değişti bayram yerine döndü bu arada ne çok sevenim varmış hastane odamız çicek bahcesine döndü :)))))))))))) biz çok mutluyuz darısı sizeeeebu arada babamız çok ilgili maşşlhhhhhhhhhh

açılma 1 cm canım 4 ü bulursa eğer epüdüral yapılcak haklısın 2 kere doğum yapmak gibi olcak ama bilemiyorum kafam çok karışık direk sezeryanmı olayım die

evet o konuda cok kararsızım. daha fazla beklemekte istemıyorum bide son günlerde yerleri daraldiği için harekteleride çok az neden hareket etmedi sorunmu var diye kafayı yicem. dr um büyük ihtimalle sunı sancı önercek ozaman ne yapsam çok kararsızım. burda okuduğum doğum hıkayelerinde hiç sancı acılma olmadan sunı sancı ile normal doğum yapan çok kişi var. acaba bende onlardan olurmuyum yoksa sancı cekip sezeryana girmek zorunda kalırmıyım kafayı yicem sanırım...:44:

canımm gözünaydın hayırlı olsun meleğin ayyy darısı başımıza bak yine özendim ya canım bilgilerini yazarsan eklerim seni listemize
birde müsait olduğun bir zaman ayrıntılı doğum hikayeni yazarmısın en çok da ben merak ediyorum nasıl geçti hastaneden memnun kaldınmı hemşireler falan ve en önemlisi gürsel bey sezeryanda nasıl davranıyor falan çok soru sordum biliyorum ne zaman müsait olursan ozaman cevapla canım

maşallahhh ne güzel allah analı babalı büyütsün inş. gözünaydın. ne güzel ne mutlu sana kokla bebeğini bizim yerimize hikayenı yazarsan seviniriz tecrübelerinden faydalabiliriz.

bende kızımı görmek, koklamak istiyorum

gözün aydın honey...

sen doğum yaptığın anda bende nst deydim. kızının ilk ağlamasını bende duydum :)

evet cnm..

off bende doğurmak istiyorum bu gürsel bana erken gelebilir dedi annemi çağırdım korkudan şimdide bekliyoruz..

pazartesi honeye de bakmak istiyordum aslında ama fırsatım olmadı hem işimiz çok uzun sürdü hastanede hem de keyfim kaçtı azcık. böbrek büyümüş benim yine yatırabilirim dedi ben şok tabi radyolojiyede böbrek ultrasonu falan çekildi biraz daha bekleyebiliriz dedi doktor gürsel beyde haftaya kadar beklemeye karar verdi ozaman tekrar bakacak çok sinir bozucu bir durum ya hep belirsizlik birde biran önce doğurmaya bak bebek zaten kanalda dedi
biran önce doğursak da rahatlasak canım ya. senin nasıl geçti kontrol bebişin nasılmış canım

ay bi bebisimiz daha gözlerini acmis dünyaya..allah anali babali büyütsün...hayirli ugurlu olsun prensesin....

ben kullanıyorum cnm.. memnunum

canım ozaman sorum olacak sana. bana kullanımını ayrıntılı olarak anlatırmısın ben düdüklümü patlattım da bunu dün aldım deniycem ama korkuyorum şimdi içine bütün malzemeleri koydum kapağını kapattım sonra napcam anladım gibi aslında ama bunu da patlatmayım diyorum

canlarım hemen çıkacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

BEBİŞİM GELDİ DÜNYAMAAAAAAAAAAAAAAA ZAMANSIZ DAHA VAKTİ VARDI BİLİYORSUNUZZZZZZZZZZZ.

BENİM GİBİ DOĞUM YAPAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????????*

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SAĞLIKLI AMA İNANILMAZ MİNİK VE ZAYIFFFFFFFFFFFF

ay maşallah ne kolay olmuş

kızlar haftasonu genel temizlik yapılcak demiştim ben aslında bir kadın çağırmak istiyordum ama görümcem ben yaparım dedi kadınla rahat edemezsin ben hem evi köşe bucak temizlerim hem bütün dolaplarını eşyalarını falan filan düzenlerim yeniden bunları kadın yapmaz bebeğin odasını da son kez elden geçiririz dedi. sizce nasıl yapayım kararsız kaldım açıkçası görümcem evimin düzenini bildiği için çok daha iyi olur tabi ama yorulsun da istemiyorum:26:
birde temizlik yapıldığında tam 37 haftam olacak erkenmi sizce ama bebeğiminde erken gelme ihtimali olduğu için daha geç olmasına cesaret edemiyorum. ee oğlanın sağı solu belli olmaz sonuna kadar da beklermi bekler:26: ozaman da görümcem diyor ki ben zaten doğum olduğunda senin yanında olcam merak etme eğer dağılan kirlenen yer olursa ben oda oda hallederim sana da bebeğe de bakarım evin işini yemeğini de yaparım diyor her işime koşuyor ben de üzülüyorum çok yorulcak bir akıl lütfen:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…