- 1 Nisan 2010
- 360
- 16
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.681
sana katılıyorum yaşadıklarımız az çok benzer şeyler. birde böbreğim artık sinyal veriyor doktorum tedirgin oluyor biran önce doğsa çok iyi olacak diyor. haftaya tekrar gidicem doktora hem bebeğe hem böbreğe bakılcak yine ve en ufak bir büyüme varsa yatışını yaparım artık dedi suni sancı verecek ee olmazsa sezeryan bunları yaşamak yerine tabi ki bebeğimin kendiliğinden ve olabildiğince çabuk gelmesini istiyorum. stres olmaktan bıktım yok böbrek büyüdümü yok plasenta çıktımı diye düşünmek istemiyorum artık sadece bebeğimin yanımda olmasını istiyorumyoksa herşey normal olsa 40+ haftalara kadar beklerim sesim çıkmaz yeterki iyi olsun ama bazı şeyler yoruyor insanı
tamam kızlar yaşadığınız sorunları düşünmeden yazdım. özür dilerimama inan herşey normalkende sorular çıkmıyo aklımdan kordonmu dolandı, suyumu azaldı ,kakasınımı yaptı, sorular sorunlar doğana kadar bitmicek sanıırım.
açılma 1 cm canım 4 ü bulursa eğer epüdüral yapılcak haklısın 2 kere doğum yapmak gibi olcak ama bilemiyorum kafam çok karışık direk sezeryanmı olayım die
selam güzel anişlerrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk pzartesi sabah 9:40 da kızım dünyaya geldi epidural oldum kızım dünyalarrrr güzeli bişi çıktı dün akşam evimize geldik bugün bıcı bıcı yaptık yatışıyoruz allhım ne güzel bi duygu evin havası değişti bayram yerine döndü bu arada ne çok sevenim varmış hastane odamız çicek bahcesine döndü :)))))))))))) biz çok mutluyuz darısı sizeeeebu arada babamız çok ilgili maşşlhhhhhhhhhh
selam güzel anişlerrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk pzartesi sabah 9:40 da kızım dünyaya geldi epidural oldum kızım dünyalarrrr güzeli bişi çıktı dün akşam evimize geldik bugün bıcı bıcı yaptık yatışıyoruz allhım ne güzel bi duygu evin havası değişti bayram yerine döndü bu arada ne çok sevenim varmış hastane odamız çicek bahcesine döndü :)))))))))))) biz çok mutluyuz darısı sizeeeebu arada babamız çok ilgili maşşlhhhhhhhhhh
gözün aydın honey...
sen doğum yaptığın anda bende nst deydim. kızının ilk ağlamasını bende duydum :)
pazartesi günü hepimiz aynı yerdeydik demek
kızlar çok alakasız olacak ama tefal düdüklü tencere kullanan varmı aranızda?
hayirlisiylan kolay dogum diliyorum simdiden sana.....Merhaba arkadaşlarr .. az önce wc ye gittim ve kan geldi. Nişan bozuldu sanırım. artık sancıyı bekliyoruz :)
evet cnm..
off bende doğurmak istiyorum bu gürsel bana erken gelebilir dedi annemi çağırdım korkudan şimdide bekliyoruz..
ay bi bebisimiz daha gözlerini acmis dünyaya..allah anali babali büyütsün...hayirli ugurlu olsun prensesin....selam güzel anişlerrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk pzartesi sabah 9:40 da kızım dünyaya geldi epidural oldum kızım dünyalarrrr güzeli bişi çıktı dün akşam evimize geldik bugün bıcı bıcı yaptık yatışıyoruz allhım ne güzel bi duygu evin havası değişti bayram yerine döndü bu arada ne çok sevenim varmış hastane odamız çicek bahcesine döndü :)))))))))))) biz çok mutluyuz darısı sizeeeebu arada babamız çok ilgili maşşlhhhhhhhhhh
ben kullanıyorum cnm.. memnunum
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
merhaba kızlar.02.01.2012 saat 23.45te spinal anestezili sezeryanla bebeğimizi kucağımıza aldık.3250 gram ve 49 cm kızımızın adı EYLÜL NAZ.ayrıntıları sonra anlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?