2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr

dün dr kontrolümğz vardı oğlum 1 haftada 370 gr almış şok oldum bidaha sordum dr a bidaha ölçtü doğru dedi 2870 gr 49 cm olmuş plesanta dışında herşey normal çok şükr içim rahatladı ,nstde de sancı çıkmadı bende son ana kadar bekleyenlerden olcam sanırım :)))))

canımm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin
ayyy ne kadar çoğalıyor doğumlar ya minikler hızlandı ocak ayında
doğum listemize bak istersen canım bayağ arkadaş doğum yaptı
sen de bilgilerini yazarsan eklerim listemize

bi problem yok şükür, bana pek açıklama yapmıyo biliosun :)
haftaya tekrar gidicez bakalım..

valla bende pek anlamam bi tıkla açıp bi tıkla kapatıyorum okadar..
pişirmek içinde hep et olan resmin üstüne getiriyorum..

canım kadın çağır her yeri temizlesin.. görümcende madem bu kadar istiyo sadece dolap içlerini temizler.. olur biter

doğum listemiz burda kızlar doğum yapan arkadaşları bekliyoruz

tamam cnmm sağol btnmmmmmmmmmmmmmm şimdi çıkıyorum bilgilerimi yazayım sen listeye at olurmu bitanem bebişle ilgilenmeye gidiyorumm ne olur kusura bakmayınnnnnnnnnnn çok minnak aüonun için biraz korkuyorumm hepinizi öptüm allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn.

senin bebeğin epey aşağıdaydı demi canım o zaman haftasonu erken olmaz gibi ztn günlük temizliği 2-3 günde bir mecburen yapıyoruz
görümcen yaparım diyosa yapsın bence sende daha rahat olursun yanında doğumdan sonra sende ona yardım edersin ne güzel keşke benimde öyle bi görümcem olsa

günaydın canım maşallah oğluna son anda atağa geçti demekki ama asıl bundan sonra kilo alıyorlarmış zaten plasentada ne var canım önemli bir durum yok dimi. ben pazartesi gittim canım 3kiloydu oğlum ben de çok şaşırdım birde asıl kiloyu bundan sonra alıyorlarmış ya gözüm korkmadı değil

allah bağışlasın meleğini canım tebrik ederimmm

canım iyi haberlerinizi aldık ya yeter bize sen bol bol ilgilen meleğinle tadını çıkar bak biz hala beklemedeyiz daha sonra müsait olduğun bir zaman doğum hikayeni de bekleriz

slm kızlar nasılsınızz
doğum yapan arkadaşlar bişey sormak istiyorum yada bilenlerede sorayım
benim bugün sancım var gelip gidiyor 38. haftadayım bekliyoruz artık ama kızım hareketli
bişey duymuştum doğacak bebek pek hareket etmiyr diye sizde nasıl oldu bebek hareketlimiydi sancı ilk geldiiğinde

benim yaramaz hiç tam yukarı çıkamadı zaten hep aşağıda taşıdım şimdi de kanala girmiş dedi doktorum kanala girince ne zaman doğuyor bilmiyorum ama bayağ bayağ çıktı demekki yola hazırlıklı olmak lazım bir daha konuşcam görümcemle kadın çağıralım diyeceğim baktım çok ısrar ediyor tamam sen gel derim eşim de kırılcak sonra sana yardım etmek istiyor diyor ee bende onu düşündüğümden söylüyorum yoksa görümcemle olmak benim de işime gelir sonra da dağılmaz zaten ev ya okadarını yaparım ben

plasenta da erken yaşlanma başladı canım yaşlanma gebeliklerde normal bişi ama seninki erken başlamış buda olması gerekenden daha az beslenir demişti ki beslenmeyide keserse bu sefer bebeği almamız gerekebilir vaktinden önce demişti,çok şükür dediği gibi besleniyorum kilo almayı bırakmadı bebişim .kilo çok önemli değil ama kilo alması organlarınında gelişip büyüdüğünü gösterdiğinden 3000 olsun bari diyodum çünkü ultrason ölçülerinden farklı doğuyolar,malüm 37 haftamda bitiyo :))) artık doğabilirrrrr :))))

bugün denicem bakalım canım et olan resme getireyim madem ben de ilk çalıştırdığınız zaman su doldurup çalıştırın falan demiş gerek yok dimi ona ya ben direk yemek pişirmede kullansam nolur ki
canım bir problem yoksa ne güzel benim biraz sorunlu geçince hamilelik adam stres yapmayım diye çene çalıyordur belki

haklısın tabi canım beslenmesi çok önemli bebeklerimizin ne güzel bir sorun çıkmamış ama bak güzel besleniyor bebeğin plasenta yaşlanmasını duydum ben de ama son haftalarda diye biliyorum ama şuanda beslenmesi falan iyiysedert etme canım haftan da çok güzel çünkü

arkadaşım sancılar arttığında hareket etmiyo demişti yani sancı başladığında azcık hareketi varmış bende sancıya benzer bişi hissediyorum ama hareket olunda oğlumda yok değildir diyorum bende anlamıyorum anlıcan,ama benimki daha kanalda değil seninki girmişmiydi :44:

ne güzellll :)))) tatlım bu arada sancın olupta hissetmiyo olabilir misin?

yok cnm ben direk yemek yaptım..benim bebiş biraz iri sanırım cnm.. gününü beklerse 4 kg olucak sanırım ozamanda direk sezeryana alıyorlar..

bende normal istiyorum oyüzden önümüzdeki günlerde doğarsa çok güzel olacak :)))

çok şükür 32. haftanın başından beri et yemekten fenalık gelldi ki normalde pek aram yoktur

şimdiki derdim beslenme durmadan normal doğum olması sezeryan hiç istemiyorum bi türlü bitemedi dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…