- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.701
selam anneler mide yanması olan varmı bende aşırı normalmi acaba ilaçta kullanıyorum ama fayda yok.(
canlarım hemen çıkacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
BEBİŞİM GELDİ DÜNYAMAAAAAAAAAAAAAAA ZAMANSIZ DAHA VAKTİ VARDI BİLİYORSUNUZZZZZZZZZZZ.
BENİM GİBİ DOĞUM YAPAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????????*
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SAĞLIKLI AMA İNANILMAZ MİNİK VE ZAYIFFFFFFFFFFFF
pazartesi honeye de bakmak istiyordum aslında ama fırsatım olmadı hem işimiz çok uzun sürdü hastanede hem de keyfim kaçtı azcık. böbrek büyümüş benim yine yatırabilirim dedi ben şok tabi radyolojiyede böbrek ultrasonu falan çekildi biraz daha bekleyebiliriz dedi doktor gürsel beyde haftaya kadar beklemeye karar verdi ozaman tekrar bakacak çok sinir bozucu bir durum ya hep belirsizlikbirde biran önce doğurmaya bak bebek zaten kanalda dedi
biran önce doğursak da rahatlasak canım ya. senin nasıl geçti kontrol bebişin nasılmış canım
canım ozaman sorum olacak sana. bana kullanımını ayrıntılı olarak anlatırmısın ben düdüklümü patlattım da bunu dün aldım deniycem ama korkuyorumşimdi içine bütün malzemeleri koydum kapağını kapattım sonra napcam anladım gibi aslında ama bunu da patlatmayım diyorum
kızlar haftasonu genel temizlik yapılcak demiştim ben aslında bir kadın çağırmak istiyordum ama görümcem ben yaparım dedi kadınla rahat edemezsin ben hem evi köşe bucak temizlerim hem bütün dolaplarını eşyalarını falan filan düzenlerim yeniden bunları kadın yapmaz bebeğin odasını da son kez elden geçiririz dedi. sizce nasıl yapayım kararsız kaldım açıkçası görümcem evimin düzenini bildiği için çok daha iyi olur tabi ama yorulsun da istemiyorum:26:
birde temizlik yapıldığında tam 37 haftam olacak erkenmi sizce ama bebeğiminde erken gelme ihtimali olduğu için daha geç olmasına cesaret edemiyorum. ee oğlanın sağı solu belli olmaz sonuna kadar da beklermi bekler:26: ozaman da görümcem diyor ki ben zaten doğum olduğunda senin yanında olcam merak etme eğer dağılan kirlenen yer olursa ben oda oda hallederim sana da bebeğe de bakarım evin işini yemeğini de yaparım diyor her işime koşuyor ben de üzülüyorum çok yorulcakbir akıl lütfen:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi.html
kızlar doğum yapan arkadaşlarımız burdan bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim ya da benim gözümden kaçan bir doğum haberi gelirse haber verirseniz çok sevinirim..
vee doğum yapan annelerimiz müsait olduklarında doğum hikayelerini de bizimle paylaşırlarsa bize de tecrübe olmuş olur
canımm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin
Ayyy ne kadar çoğalıyor doğumlar ya minikler hızlandı ocak ayında
Doğum listemize bak istersen canım bayağ arkadaş doğum yaptı
sen de bilgilerini yazarsan eklerim listemize
kızlar haftasonu genel temizlik yapılcak demiştim ben aslında bir kadın çağırmak istiyordum ama görümcem ben yaparım dedi kadınla rahat edemezsin ben hem evi köşe bucak temizlerim hem bütün dolaplarını eşyalarını falan filan düzenlerim yeniden bunları kadın yapmaz bebeğin odasını da son kez elden geçiririz dedi. sizce nasıl yapayım kararsız kaldım açıkçası görümcem evimin düzenini bildiği için çok daha iyi olur tabi ama yorulsun da istemiyorum:26:
birde temizlik yapıldığında tam 37 haftam olacak erkenmi sizce ama bebeğiminde erken gelme ihtimali olduğu için daha geç olmasına cesaret edemiyorum. ee oğlanın sağı solu belli olmaz sonuna kadar da beklermi bekler:26: ozaman da görümcem diyor ki ben zaten doğum olduğunda senin yanında olcam merak etme eğer dağılan kirlenen yer olursa ben oda oda hallederim sana da bebeğe de bakarım evin işini yemeğini de yaparım diyor her işime koşuyor ben de üzülüyorum çok yorulcakbir akıl lütfen:44:
günaydın kızlarrr
dün dr kontrolümğz vardı oğlum 1 haftada 370 gr almış şok oldum bidaha sordum dr a bidaha ölçtü doğru dedi 2870 gr 49 cm olmuş plesanta dışında herşey normal çok şükr içim rahatladı ,nstde de sancı çıkmadı bende son ana kadar bekleyenlerden olcam sanırım :)))))
canlarım hemen çıkacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
BEBİŞİM GELDİ DÜNYAMAAAAAAAAAAAAAAA ZAMANSIZ DAHA VAKTİ VARDI BİLİYORSUNUZZZZZZZZZZZ.
BENİM GİBİ DOĞUM YAPAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????????*
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SAĞLIKLI AMA İNANILMAZ MİNİK VE ZAYIFFFFFFFFFFFF
tamam cnmm sağol btnmmmmmmmmmmmmmm şimdi çıkıyorum bilgilerimi yazayım sen listeye at olurmu bitanem bebişle ilgilenmeye gidiyorumm ne olur kusura bakmayınnnnnnnnnnn çok minnak aüonun için biraz korkuyorumm hepinizi öptüm allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn.
benim yaramaz hiç tam yukarı çıkamadı zaten hep aşağıda taşıdımsenin bebeğin epey aşağıdaydı demi canım o zaman haftasonu erken olmaz gibi ztn günlük temizliği 2-3 günde bir mecburen yapıyoruz
görümcen yaparım diyosa yapsın bence sende daha rahat olursun yanındadoğumdan sonra sende ona yardım edersin ne güzel keşke benimde öyle bi görümcem olsa
günaydın canım maşallah oğluna son anda atağa geçti demekkiama asıl bundan sonra kilo alıyorlarmış zaten plasentada ne var canım önemli bir durum yok dimi. ben pazartesi gittim canım 3kiloydu oğlum ben de çok şaşırdım birde asıl kiloyu bundan sonra alıyorlarmış ya gözüm korkmadı değil
bi problem yok şükür, bana pek açıklama yapmıyo biliosun :)
haftaya tekrar gidicez bakalım..
valla bende pek anlamam bi tıkla açıp bi tıkla kapatıyorum okadar..
pişirmek içinde hep et olan resmin üstüne getiriyorum..
canım kadın çağır her yeri temizlesin.. görümcende madem bu kadar istiyo sadece dolap içlerini temizler.. olur biter
Arkadaşlar ben hala bekliyorum :) sancı ve suyumun gelmesini....
plasenta da erken yaşlanma başladı canım yaşlanma gebeliklerde normal bişi ama seninki erken başlamış buda olması gerekenden daha az beslenir demişti ki beslenmeyide keserse bu sefer bebeği almamız gerekebilir vaktinden önce demişti,çok şükür dediği gibi besleniyorum kilo almayı bırakmadı bebişim .kilo çok önemli değil ama kilo alması organlarınında gelişip büyüdüğünü gösterdiğinden 3000 olsun bari diyodum çünkü ultrason ölçülerinden farklı doğuyolar,malüm 37 haftamda bitiyo :))) artık doğabilirrrrr :))))
slm kızlar nasılsınızz
doğum yapan arkadaşlar bişey sormak istiyorum yada bilenlerede sorayım
benim bugün sancım var gelip gidiyor 38. haftadayım bekliyoruz artık ama kızım hareketli
bişey duymuştum doğacak bebek pek hareket etmiyr diye sizde nasıl oldu bebek hareketlimiydi sancı ilk geldiiğinde
bugün denicem bakalım canım et olan resme getireyim madem ben de ilk çalıştırdığınız zaman su doldurup çalıştırın falan demiş gerek yok dimi ona ya ben direk yemek pişirmede kullansam nolur ki
canım bir problem yoksa ne güzel benim biraz sorunlu geçince hamilelik adam stres yapmayım diye çene çalıyordur belki
ne güzellll :)))) tatlım bu arada sancın olupta hissetmiyo olabilir misin?
haklısın tabi canım beslenmesi çok önemli bebeklerimizin ne güzel bir sorun çıkmamış ama bak güzel besleniyor bebeğinplasenta yaşlanmasını duydum ben de ama son haftalarda diye biliyorum ama şuanda beslenmesi falan iyiysedert etme canım haftan da çok güzel çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?