- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.721
slm kızlar nasılsınızz
doğum yapan arkadaşlar bişey sormak istiyorum yada bilenlerede sorayım
benim bugün sancım var gelip gidiyor 38. haftadayım bekliyoruz artık ama kızım hareketli
bişey duymuştum doğacak bebek pek hareket etmiyr diye sizde nasıl oldu bebek hareketlimiydi sancı ilk geldiiğinde
yok cnm ben direk yemek yaptım..benim bebiş biraz iri sanırım cnm.. gününü beklerse 4 kg olucak sanırım ozamanda direk sezeryana alıyorlar..
bende normal istiyorum oyüzden önümüzdeki günlerde doğarsa çok güzel olacak :)))
canım merhaba..
bebeğinin sancı geldiğinde hareketli olup olmaması önemli canım. yani eğer sancı geldiğinde bebeğinin hareketlerinde kısa süreli bir artış oluyorsa bu yalancı kasılma diye geçiyor. yine de her hamile de farklı olabilir tecrübeli annelerden de yorum bekliyoruz ozaman
bu arada gülben bitti mi açtığımdan beri reklam varda :44:
benım kuzenım sancı cekerken kızım kıpır kıpırdı içimde diyo hatta annesi (teyzem) şaşırmış aa doğacak bebek böyle hareketlı olurmu diye 3-4 saat sonra bebeğini kucağına almış. yanı belli olmuyo herhalde bazı bebek hareketsiz olur bazısı hareketli.
ooo doğuran doğurana maşşşşaaaalllllaaahailemiz büyüyooor
pazartesi gittiğinde ne kadardı kilosu canım? ben de 3kilo doğsun yeter diyordum ama gözüm korktu şimdi 36.haftada 3kilo olmuş bu haftadan sonrada alcak bayağ 3buçuk kiloyu geçmese bari
bu arada teşekkür ederim canım deneyim bakalım bugün biraz tedirgin oluyorm ilk kullanıcam diye tencereyi ama alışmak lazım:))
tabi ki canım her bebek her hamile farklı ben sadece kitap bilgisini söyledim arkadaşımıza yoksa dedim ya tecrübeli annelerden yorum bekliyoruz diyebelli olmuyor her bebeğin tarzı farklı
gülben bittimi bilmiyorum ama doğum konusu bitti başka bir uzman geldi estetik konusu açıldı.
pazartesi 3520ydi cnm
ay çok almasınlar yaaa nasıl doğurcazzz
maşallahhh canım
benimkinin daha kilo alma izni var ama seninki biraz yavaşlasınyoksa doğuramıcaz dediğin gibi doktor 3 kilo deyince ayyy ciddimisiniz çok almış ya dedim adam da buna bir üzülen seni görüyorum kolay doğurayım diye çocuğa baskı yapma diyor ee öyle ama tamam alsınlar kilo ama çok almasınlar nasıl doğurcaz
merhabalar hanımlar..Biliyorum benden 2 ocak gününü duydunuz ama ben hala doğurmadım.Zaten epeydir pc başına geçemiyordum evim çok kalabalıkdı,biraz tenhalaştı ama geçmişi okuyacak kadar fırsatım yok kimler doğum yaptı ne var ne yok güzel sitemizde..
merhabalar hanımlar..Biliyorum benden 2 ocak gününü duydunuz ama ben hala doğurmadım.Zaten epeydir pc başına geçemiyordum evim çok kalabalıkdı,biraz tenhalaştı ama geçmişi okuyacak kadar fırsatım yok kimler doğum yaptı ne var ne yok güzel sitemizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?