2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım merhaba..
bebeğinin sancı geldiğinde hareketli olup olmaması önemli canım. yani eğer sancı geldiğinde bebeğinin hareketlerinde kısa süreli bir artış oluyorsa bu yalancı kasılma diye geçiyor. yine de her hamile de farklı olabilir tecrübeli annelerden de yorum bekliyoruz ozaman

pazartesi gittiğinde ne kadardı kilosu canım? ben de 3kilo doğsun yeter diyordum ama gözüm korktu şimdi 36.haftada 3kilo olmuş bu haftadan sonrada alcak bayağ 3buçuk kiloyu geçmese bari

bu arada teşekkür ederim canım deneyim bakalım bugün biraz tedirgin oluyorm ilk kullanıcam diye tencereyi ama alışmak lazım:))

Son düzenleme:

benım kuzenım sancı cekerken kızım kıpır kıpırdı içimde diyo hatta annesi (teyzem) şaşırmış aa doğacak bebek böyle hareketlı olurmu diye 3-4 saat sonra bebeğini kucağına almış. yanı belli olmuyo herhalde bazı bebek hareketsiz olur bazısı hareketli.

tabi ki canım her bebek her hamile farklı ben sadece kitap bilgisini söyledim arkadaşımıza yoksa dedim ya tecrübeli annelerden yorum bekliyoruz diye belli olmuyor her bebeğin tarzı farklı

pazartesi 3520ydi cnm

ay çok almasınlar yaaa nasıl doğurcazzz

tabi ki canım her bebek her hamile farklı ben sadece kitap bilgisini söyledim arkadaşımıza yoksa dedim ya tecrübeli annelerden yorum bekliyoruz diye belli olmuyor her bebeğin tarzı farklı

off bakalım kıtaptan okuyup duruyoruz da gercek hayatta uygulamayı becerebilck mıyız

pazartesi 3520ydi cnm

ay çok almasınlar yaaa nasıl doğurcazzz

maşallahhh canım
benimkinin daha kilo alma izni var ama seninki biraz yavaşlasın yoksa doğuramıcaz dediğin gibi doktor 3 kilo deyince ayyy ciddimisiniz çok almış ya dedim adam da buna bir üzülen seni görüyorum kolay doğurayım diye çocuğa baskı yapma diyor ee öyle ama tamam alsınlar kilo ama çok almasınlar nasıl doğurcaz

evet yaa arkadaşım 3600 doğururken bile zorlandım diyor..

merhabalar hanımlar..Biliyorum benden 2 ocak gününü duydunuz ama ben hala doğurmadım.Zaten epeydir pc başına geçemiyordum evim çok kalabalıkdı,biraz tenhalaştı ama geçmişi okuyacak kadar fırsatım yok kimler doğum yaptı ne var ne yok güzel sitemizde..

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-a...m-listesi.html (2012 Ocak Annelerinin Doğum Listesi)

kızlar doğum yapan arkadaşlarımız burdan bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim ya da benim gözümden kaçan bir doğum haberi gelirse haber verirseniz çok sevinirim..
vee doğum yapan annelerimiz müsait olduklarında doğum hikayelerini de bizimle paylaşırlarsa bize de tecrübe olmuş olur

hpt honey, nezay,minikkuş,simsinsin,kayyum,özge,ekim 29 benim hatırladıklarım senin sezeryan mıydı 2 ocak ters bişi yok demi

merhaba kızlarrr

normal doğum ısteyıp sezeryan olacaklardan bırı de benım

epudral ıle spınal arasında ne fark varr hangısı ıyıdır bılen var mı benım son ıkı haftam 18 ocakta gelıyor mınnoşumuzzz

merhaba canım 2 ocakta sezeryanmı olacaktın ne oldu birde kaçıncı haftadasın doğum listemizin linkini ekledim canım oradan bakabilirsin kimler doğum yapmış diye daha bayağ doğum yapan arkadaşımı var ama haberleri gelmedi henüz

kızlar benim sat 21 kasımdı....normalde 33 günde bir adet oluyorum.....geçtigimiz hafta salı gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silikti belli belirsizdi....bu pazartesi testi tekrarladım yani aradan 1 hafta geçince çizgi çok netti...bende dün doktora gittim devlet hastenesi doktor hiç bişe sormadı direk ultrasona aldı sinirli biriydi zaten ben bişe görmededim hamile dedilsin demiyorum deedi 18 ocakta tekrar gel dedi..bende dış gebelik olabilirmi dedim belki dedi kafanda böle bişe varsa renkli ultrasona gir dedi moralim çok bozuldu kesiyi görmek için henüz erkenmi nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…