2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hpt honey, nezay,minikkuş,simsinsin,kayyum,özge,ekim 29 benim hatırladıklarım senin sezeryan mıydı 2 ocak ters bişi yok demi

Çok şükür ters bişey yok ama ben yaklaşık 20-25 gün önce bazı sebeplerden dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım,herşeyde bi hayır vardır derler ya iyikide değiştirmişim.Diğer doktor 28 aralık için gün vermişti ama biz 2-3 gün için sene kaybetmesin diye doktorlarla baya bi mücadele verdik 2 ocak için gün almıştık,sonrasında başka bi doktora gittim nst sancı çıktı ama gerçekten de ara ara sancım oluyordu,ilaçla önüne geçtik ama o ilaçta beni tepetaklak etti resmsmn günlerce baygın yattı.Dün kontrol için gittim hadi dedim kendi kendime ben aç karına gideyim belki hemen sezeryana alır beni(aklımca çakallık edicem yaa:) bana demesinmi senin daha 2 haftan var diye tabiki biz şook olduk gerçekten doktor çook önemli meğerse diğeri erkenden alıcakmış bebeşimi..Pazartesi yada salı yine gidicem bu sefer gün verecek

kızlar benim sat 21 kasımdı....normalde 33 günde bir adet oluyorum.....geçtigimiz hafta salı gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silikti belli belirsizdi....bu pazartesi testi tekrarladım yani aradan 1 hafta geçince çizgi çok netti...bende dün doktora gittim devlet hastenesi doktor hiç bişe sormadı direk ultrasona aldı sinirli biriydi zaten ben bişe görmededim hamile dedilsin demiyorum deedi 18 ocakta tekrar gel dedi..bende dış gebelik olabilirmi dedim belki dedi kafanda böle bişe varsa renkli ultrasona gir dedi moralim çok bozuldu kesiyi görmek için henüz erkenmi nolur yardım edin

merhaba arkadaşım..
6 haftalık hamile olman gerekiyor şuanda ama geç döllenme olabilir ya da bebek henüz ultrasonda görülmüyor olabilir. biz de 5 haftalıkken görememiştik bebeğimi dış gebelikmi acaba diye bizde panik yaşadık ama kanda bakılan hcg değerim düzenli olarak arttığı için dış gebeliği düşünmedi bile doktorum. 7 haftalıkken hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını dinledim oyüzden hemen endişelenme bazen daha geç görülebiliyor kese ve bebek ama başka bir doktora daha görün istersen için daha rahat eder

Evet 2 ocakta sezeryan vardı ama gitmedik benim sat a göre 39. haftaya girdik ama ölçümler 37. haftaya girdiğimizi gösteriyor.

sagol canım ilgn için...bende geçen hafta salı yaptıgım gebelik testinde net çıkmayan çizgi bu pazartesi net olduguna göre bhcg artmış oluyor degilmi....buda olumlumu

Evet 2 ocakta sezeryan vardı ama gitmedik benim sat a göre 39. haftaya girdik ama ölçümler 37. haftaya girdiğimizi gösteriyor.

dediğin gibi her işte bir hayır var canım bebeğin erken doğmuş olsa belki sorun yaşayacaktı üzülecektin sen de. şimdi seni bekletecek biraz ama güzel güzel beslenir biraz daha büyür inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

sagol canım ilgn için...bende geçen hafta salı yaptıgım gebelik testinde net çıkmayan çizgi bu pazartesi net olduguna göre bhcg artmış oluyor degilmi....buda olumlumu

artmış olmalı canım ben testi 2 gün sonra tekrarladığım zaman 2.çizgi daha silik çıkmıştı ve moralim çok bozulmuştu ama hcg 2 kat artması yeterliyken 4buçuk kat artmıştı yani senin daha net çıkıyorsa çizgin artmış olmalı diye düşünüyorum ama yine de kesin bişey diyemiyorum canım. sadece kötü düşünme ben de erken göremedim bebeğimi ama sen yine de başka bir doktora görün derim ben belki de geç döllenmedir..

bende öle düşünüyorum geç döllenme olmuştur zaten doktor sıkışık gel idrar torban boş dedi belki ondan göremmeiştir mutlaka gidicem yarın

Evet şimdiki doktorumda öyle diyor istiyorsanız perşembe günü gelin sezeryanı yapayım ama sorun yaşarsınız bebeğinizi hastane hastane dolaştırırsınız sizede yazık bebeğinizede dedi hani bişey değil telefonlar susmuyor hani nerde bebiş sesi diye eşimle de benle de dalga geçiyorlar artık sizin oğlan yerini sevdi baktı havalar soğuk,hayat şartları zor yerinden çıkmak istemiyor diye Eşimde doğur artık benim sabrım kalmadı diyor akşam bende canımı sıkma Nisana kadar tutarım orada nerden geldiğini bilemezsin dedim eee ne yapalım bizde birbirimizle dalga geçiyoruz can sıkıntısından

Bütün doğum yapan anneciklerimizi tebrik ediyorum,allah analı babalı büyütsün.vatanına milletine ,anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah...

SAncım varsa hissetmiyorsamda yapacak bir şey yok doktor sancı ve suyu gelirse gelsin dedi. Cuma günü kontorl var elim kolum bağlı bekliyoorum malesef. Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı eksik etmeyin.

ben de aynı şekilde devlet hastanesine gitmiştim, tam bu rutin testlerin yapılma zamanıydı. oradaki doktor baktı ve kese var ama içi boş dedi, yada göremiyor olabilirim dedi. hemen ardından kendi doktoruma gittim, hem keseyi gördü hem bebeği gördü hem kalp atışlarını dinletti. ben nefret ediyorum devlet ve araştırma hastanelerinden, asla gitmem sağlam insanı öldürür onlar. nasıl telaşlandık nasııl üzüldük kendi doktoruma gidene kadar... senin ne kadar üzüldüğün adamların umrumda bile değil, yalan yanlış sallıyorlar...

kızlar ya yeni bir düdüklü aldım ilk kez yemek yapıyorum bununla koydum ocağa nasıl stresliyim anlatamam:26: kazasız belasız yaparım umarım yemeğimi

Mide yanmalarım felakeettt..ilaç midemi bulandırdıgı için kullanamıyorum..madensuyu içiyorum ne yersem yanıyor mıdem..en kısa zamanda gecmesini diliyorumm..çocuk saclı veya sac cıkarıyor diyorlar eşim de sacmalamayın cocuk nerde mıde nerde ne alaka dio..hak weriyorum..ama bakalım kızım cok mu saclı dogacak dogruluk payı war mı acaba...

sancı varken veya bebek dogacakken hareketli olur mu dıe ben de merak ediyordum aydınlattınız tesekkurler..benım kızımın hareeketı hiç durmadııı yavaslamadı oynaya zıpalaya gidicez galiba dogumaaa bizde...

uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum..20 gunum kaldıı ama sanki hiç dogmayacakmıs hep gebe olacakmısım gibi geliyor...sizleri okudukça heyecaan bastı bi acayip oldumm..doguran tüm annelerii tebrik ediyorum Allah saglıklı uzun ömürler versin sizlere ve ewlatlarınıza..

dogurmayı bekleyen anne adaylarına da sabır ve kolay dogumlarr diliyorumm..

benmde tek çizgim silikti dr gittik testte değer düşük ama gebelik var bir hafta sonra bi daha yapalım hem ultrasona bakarız dedimişti ultrasonda görnmedi ama değerim artmıştı alttan muayne etti ve kalp atışlarını duyduk 8. haftada baya geç üstelik dert etme bence geç döllenme vardır hamilesin tebrik edrim

inanmıyorum yaaa erkenden alcaktı desene ne vicdansızmış ultrasonda 2 hafta geri çıkıyosa kilosunu bilmiyorum bebeğinin ama ne kadar dursa kardır allah korumuş canım

SAncım varsa hissetmiyorsamda yapacak bir şey yok doktor sancı ve suyu gelirse gelsin dedi. Cuma günü kontorl var elim kolum bağlı bekliyoorum malesef. Allah yardımcım olsun sizde dualarınızı eksik etmeyin.

az kalmış canım cumaya bi sıkıntı olmaz heralde allah yardımcın olsun şimdiden

kızlar ya yeni bir düdüklü aldım ilk kez yemek yapıyorum bununla koydum ocağa nasıl stresliyim anlatamam:26: kazasız belasız yaparım umarım yemeğimi

hadi bakalım pişsinde sağ sağlim patlamadan

amin canım süt işe yaramıyo mu mide yanmana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…