2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh geçmiş olsunn daha da korkmazsın artık benimkide sinyal veriyo bu ara ama doğumdan sonra alırım artık kısmetse

Oğlakların yüzde sekseni olayların üzerine, öğretici ve sınırsız güvene lâyık güçlü bir karakterle gider.

Ona yaklaşmak kolay değildir. Yeryüzündeki en sakin ve sessiz in sanlardandır. Ancak güvenilir ortamlarda açılır ve kendini neşe seline bırakır, ama yine de kendisinden bir parçayı sakladığı hissini kaybetmezsiniz.

Doğuştan koruyucu bir insandır. Yaslanacak omuz arayan bir kadın sanız, uzun süre aranmanıza gerek yok. Oğlak sizin adamınızdır! Şunu da belirtmek gerekir ki bu erkek, baba figürünün sadece meziyetlerine değil, aynı zamanda olumsuzluklarına da sahiptir. Oğlak erkeği otoriterdir. Başkaları adına, onlar için

iyi ya da kötü olduğuna bakmadan, karar vermeye eğilimlidir. Bazen eşi o kadar güvensiz davranır ki Oğlak insanı olmadan hiçbir karar veremeyeceğini sanırsınız.

Dikkat: İş ve para, Oğlak erkeği için hayattaki en önemli şeylerdir. Her şeyde başarılı olmak ister. Aşk, ikinci sırada gelir. Şüphesiz ona çok yakın olmanız şartıyla sizi de bu başarıya ortak edecektir. Kendisi şirketin verdiği görevle Alaska'ya gi derken, sizin de onunla gitmeniz konusunda ayak diremenizi anlayamayacaktır.

Oğlak erkeği, bir kadının onunla yanlış bir oyun oynamasından veya kendine güveninin yaralanmasından çok korkar. Aşk konusunda size karşı net bir düşüncesi olduğunda bile, bunu göstermeyecektir. Ta ki sizin onu başınızdan savmayacağınıza emin olana kadar. Bu adamı seviyorsanız, bu size en azından başta tek yanlı bir ilişki gibi görünür. Zaman içinde, onun aslında yumuşak ve uyumlu olduğunu fark edeceksiniz.

Oğlak erkeği gerçekten de sıcak kanlı bir âşık değildir. Bir kadını kendine bağlama tarzı gerçekten çok beceriksizcedir. Doğuştan bir kavalye değildir, randevuya geç gelecek, size çiçek getirmeyi ya da arabanın kapısını açmayı unutacaktır. Buna rağmen, çok namuslu ve sadıktır. Tüm burçlar içinde kaçamaklara en az meyilli olan erkektir.

Ya geride kalan istisnalar? Bir şehvet düşkünü. Tadarken dikkat...

kociş ve oğluşum oğlak allah yardımcım olsun

off ya yoruldum evi temizle yemek yap yarın doğuma gidicem ama yanımda kimse yok yardım eden benmi çok büyük beklentideyim ama çok bunaldımmm kaynanam bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemek yedinmi die annem desen çekinio gelemio ağlıyorum sinirdennnn

kızlar yaa 6 sı eşimin doğum günü ona ne alsam ki geçen sene hiç bişi alamamştım

yok canım bir daha korkmam diğer tencereye alışmıştım şimdi bunu ilk defa kullanınca tedirgin oldum ama alıştım şimdi
canım bence sen bebişle anlaş 6 ocakta gelsin en güzel doğumgünü hediyesi olur

canım yarın doğuma gidiyorsun ve yanında destek olmak için kimse yokmuydu bugün. bence sen çok beklentide değilsin illa bişey yapmalarına gerek yokki yanında olsalardı keşke bugün. yarın doğum yapacaksın ve bütün işlerini sen yapmışsın neyse artık canım olan olmuş sen üzme kendini bebeğin de üzülmesin annesi

ayy canim benim tebrik ediyorum seni

ne güzel kolay bir dogum,gecirmissin darisi biz dogum yapmayi bekleyenlern basina ins. bizimkilerde böyle güzel gecer

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin

canım yaa kıyamam boşver üzme kendini bak yarın meleğinide görcen çok az kalmış öyle teslli et kendini :26:

ayy keşke çok isterim valla hatta eşim doğsunda sevelim artık demeye başladı ne mutlu olurdu

sen anlattıkça görümcem die imreniyorum ya görümcem yok ama kaynanam 2 km uzakta gelmesini bırak bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemeğin varmı die hep kendimi sorgulamaktan bıktım kendimde hata aramaktan bıktım etrafta torunum olcak diyip gezmeyi bilio doğum stresimi die düşünüyorum bu yaptığımı ama annem aradı 3 4 kere oda çekinio gelemioo bıktım artık valla bıktımmmm

canım yaa kıyamam boşver üzme kendini bak yarın meleğinide görcen çok az kalmış öyle teslli et kendini :26:

zaten tek tesellim o canım onu kucağıma alma heyecanı eşim aradı şimdi ağlıyordum ne oldu dedi anlattım biraz dün biz hastaneye giderken aramadıkya oda seni aramıo dedi hay Allahım ya aranması gereken kim benmiyim o mu sabır ver banaaa Allahımmm

Canim benimde kimsem yok bende her isimi kendim yapiyorum.

Camlarimi bile ben siliyorum

annemler haftaya bugün türkiyeden gelecekler inan ki okadar cok seviniyorum ki okadar olsun yani

hemde ilk defa evimi görecekler

SIkma canini hersey olacagina varir takma kafana.

Slm kizlar...hani bel oyujlarimiz var ya yan taraflarimizda.iste orasi cok kotu tutulmus gibi batiyor ve son 3haftadir felan agri var o yan tarafta.ne nefesimi doru durust alabilmiorum ne de soluma yatabiliorum..off napcam bilmiorum..bole bir durum yasayan var mii

canım benim öyle düşünme herkesin düşüncesi farklı belki seni rahatsız etmek istemiyorlar bilemiyorum ki. görümcemle kardeş gibiyizdir herşeyime destek olur onlar benim için bir şans diyorum ben. çünkü ben tek çocuğum ve şuanda bana yardımcı olacak başka kimsem yok eşimden ve ailesinden binlerce kez allah razı olsun derim hep hepsi gözümün içer bakar en başından beri. ben bunu kendi akrabalarımdan görmedim. görümcem gelip destek olmasa bebişim için eşimle tek kalıcaz ama sağolsun bir kere ben bişey demedim hep kendileri geldi. annen neden gelmiyor peki canım eşinin ailesinden çekiniyor sanırım bence hiç takmasın sen onun kızısın yanında olmak en doğal hakkı tabi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…