- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.761
bende ilk kullandıgımda esımı evden cıkarmamıstm pişene dek
ilk kullandığımda ben de öyle yaptım canım tırsıyorum çokama bu ikinci tencere okadar prova yaptım dün başarmam lazım
ama büyük kolaylık hele eti çabuck pişiriıo ya bayılıom ohh miss
herkese selamm
nasilsiniz
ohhhhh pişirdim mis oldu
nasıl rahatladım anlatamam ya başında dikildim korkudan canım tabi nasıl kolaylık normal tencerede uğraşacağıma 3-4 çeşit yemek yaparım düdüklüde ama işte patlatınca korktum şimdi
kızlar yaa 6 sı eşimin doğum günü ona ne alsam kigeçen sene hiç bişi alamamştım
off ya yoruldum evi temizle yemek yap yarın doğuma gidicem ama yanımda kimse yok yardım eden benmi çok büyük beklentideyim ama çok bunaldımmm kaynanam bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemek yedinmi die annem desen çekinio gelemio ağlıyorum sinirdennnn
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
off ya yoruldum evi temizle yemek yap yarın doğuma gidicem ama yanımda kimse yok yardım eden benmi çok büyük beklentideyim ama çok bunaldımmm kaynanam bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemek yedinmi die annem desen çekinio gelemio ağlıyorum sinirdennnn
yok canım bir daha korkmam diğer tencereye alışmıştım şimdi bunu ilk defa kullanınca tedirgin oldum ama alıştım şimdi
canım bence sen bebişle anlaş 6 ocakta gelsin en güzel doğumgünü hediyesi olur
canım yarın doğuma gidiyorsun ve yanında destek olmak için kimse yokmuydu bugün. bence sen çok beklentide değilsin illa bişey yapmalarına gerek yokki yanında olsalardı keşke bugün. yarın doğum yapacaksın ve bütün işlerini sen yapmışsınneyse artık canım olan olmuş sen üzme kendini bebeğin de üzülmesin annesi
merhaba canım...
ben kendi adıma çok iyiyimsen nasılsın ? meleğin nasıl?
canım yaa kıyamam boşver üzme kendini bak yarın meleğinide görcen çok az kalmış öyle teslli et kendini :26:
sen anlattıkça görümcem die imreniyorum ya görümcem yok ama kaynanam 2 km uzakta gelmesini bırak bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemeğin varmı die hep kendimi sorgulamaktan bıktım kendimde hata aramaktan bıktım etrafta torunum olcak diyip gezmeyi bilio doğum stresimi die düşünüyorum bu yaptığımı ama annem aradı 3 4 kere oda çekinio gelemioo bıktım artık valla bıktımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?