- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.781
zaten tek tesellim o canım onu kucağıma alma heyecanı eşim aradı şimdi ağlıyordum ne oldu dedi anlattım biraz dün biz hastaneye giderken aramadıkya oda seni aramıo dedi hay Allahım ya aranması gereken kim benmiyim o mu sabır ver banaaa Allahımmm
kızlar bacaklarım çok fena tutulmuş gibi ağrıyor . yere oturup kalkamıyorum doğum mu yaklaştı nedir
ben geçene kadar hareket edemiyordum canım geçen misafirim vardı tam çaydanlığın yanına gittim birden elektriklenme oldu kaldım orda hareket de edemiyorum millet bana bakıyo allahtan eşim anladı da yardıma geldi canımbence de bebiş kanala girdimi geçer canım girmeye çalışırken hissediyorsun çünkü böyle
düdüklümü aldım canım bakışıyoruz şuandatefal clipso aldım bakalım memnun kalacakmıyım denemem lazım yarın
kızlar benim sat 21 kasımdı....normalde 33 günde bir adet oluyorum.....geçtigimiz hafta salı gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silikti belli belirsizdi....bu pazartesi testi tekrarladım yani aradan 1 hafta geçince çizgi çok netti...bende dün doktora gittim devlet hastenesi doktor hiç bişe sormadı direk ultrasona aldı sinirli biriydi zaten ben bişe görmededim hamile dedilsin demiyorum deedi 18 ocakta tekrar gel dedi..bende dış gebelik olabilirmi dedim belki dedi kafanda böle bişe varsa renkli ultrasona gir dedi moralim çok bozuldu kesiyi görmek için henüz erkenmi nolur yardım edin
kızlar benim sat 21 kasımdı....normalde 33 günde bir adet oluyorum.....geçtigimiz hafta salı gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silikti belli belirsizdi....bu pazartesi testi tekrarladım yani aradan 1 hafta geçince çizgi çok netti...bende dün doktora gittim devlet hastenesi doktor hiç bişe sormadı direk ultrasona aldı sinirli biriydi zaten ben bişe görmededim hamile dedilsin demiyorum deedi 18 ocakta tekrar gel dedi..bende dış gebelik olabilirmi dedim belki dedi kafanda böle bişe varsa renkli ultrasona gir dedi moralim çok bozuldu kesiyi görmek için henüz erkenmi nolur yardım edin
off ya yoruldum evi temizle yemek yap yarın doğuma gidicem ama yanımda kimse yok yardım eden benmi çok büyük beklentideyim ama çok bunaldımmm kaynanam bi kere bile aramadı yapılcak varmı yemek yedinmi die annem desen çekinio gelemio ağlıyorum sinirdennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?